kızlar benim oğluşumun biri kabız doktor zinco diye bir damla verdi gaz giderici kabızlığada iyi gelir dedi iyide benim oğluşlarımın gaz problemi yok kabızlık problemi var .....bu damla tamamen doğal bişey yağlıda bakalım ne olacak ......alişim çok zorlanıyor valla poposuna masaj yapa yapa çıkarttırıyorum
kızlar bakın bu bize çok uyuyor...:))
[/URL][/IMG]
herkeze selammm !!
doğuran arkadaşlar hepinizi tebrikk ediyorumm şaka maka derken bitiriyoz falla doğum işini hee darısı hala doğuramayan beceriksizz hanımlara delikafaduldendelikafadulden şaka tabiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
hepiniz sağlıcakla doğurun bacılar ŞenizŞeniz
tubişim cnm benim kızın da gazı var sürekli uykusunda huzursuz az önce kusma olayı için dr dan geldikk fazlasını çıkarıyor dedi inş öyledir ...gece uykusu için söledim bi şurup verdi gaz için çünkü büyüdüğü için önceki damla yetersiz kalıyormuş inş iyi gelir..o temizlik işi falan bende bitti yaw akşamdan akşama eşim gelince anca yapabiliyorum :1no2:
nese bebişler iyi olsunda varsın evi mok götürsünn dimii :roflol::roflol:
slm kizlar a.s.
ne var ne yok?
ayse doguruyor bugun dimi :) hadi bakalim hayirli haberlerle gelir inşaAllahh :) darisi diger dogum yapmayanlarin başina
biz bugun sabahtan beri ayaktayiz..boncuguma bişeyler oldu..acaip gazi var..uyuyamadi cocuk doya doya..tam daliyor 10dak sonra gene uyaniyor..her kalktiginda da ac saniyor kendini..2 dak emiyor gene uyuyor gene uyaniyor..oyy oyyy..
temizlikte yapmam lazim..ama hangi ara yapicam bilmiyorum..işler zorlaşmaya mi basladi ne :)
merhaba kızlar!
bende hala doğurmadım( bugün dra gittik bizimki 3900gr olmuş. sancı filan olmayınca dr nstye bile alma gereği duymadı (
fulyacım ben hurma olayını 1 aydır nerdeyse yiyiorum sadece 4-5gün aravermiş olbalirim yenisini alana kadar. ama bana pek bi etkisi olmadı. günde enaz 2-3 tane yiyorum. ama tık yok. acaba yemesem 12 ayda filan mı doğuracağım.
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah kuzucukları ile birlikte uzun ömürler geçirmesini nasip eylesin inşallah.
pek giremiyorum kayınvalidemler geldiğinden beri. yani yazamıyorum desem daha doğru olur. şimdi ikisi de öğle uykusundalar. fırsattan istifade bi selam vereyim dedim.
Cerencim sende inşallah hayırlıhaberlerle gelirsin.
merhaba kızlar bende doktordan geldim nst güzel çıktı bebişimde 3 kilo olmuş doktorum 3.5 kilo doğar dedi haftaya salı günü Allahın izniyle kavuşacağım bebişime dua edin kızlar çok heyecanlıyım
birde kayınvalide geliyor perşembe günü canım sıkkın kızıyla ikisi artık beni delirtir benden haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum
[k] {n} [k];6792997 .!.:slmlar sabahtan beri leyla gibiyim benm kızın bi derdi var ama anlamadım sabah 7den beridir sadece onunla ugraşıyorum ve inanın 2:30da kahvaltı ettim
çok huzursuz uyuyamıo dalmıo uyumamak için çabalıo sanki özlerini açmaya çalışıo
dr randevumuz cuma ama yrn götürecem kızıımı bagırsakları bozulacak die korkuorum cocuk nerdeyse dogdugundan beri ishal!! kaka testimizide verelim bidaha inş. geçmiştir eşim geliyomuş yemek hazırlayım öp
slm kizlar a.s.
ne var ne yok?
ayse doguruyor bugun dimi :) hadi bakalim hayirli haberlerle gelir inşaAllahh :) darisi diger dogum yapmayanlarin başina
biz bugun sabahtan beri ayaktayiz..boncuguma bişeyler oldu..acaip gazi var..uyuyamadi cocuk doya doya..tam daliyor 10dak sonra gene uyaniyor..her kalktiginda da ac saniyor kendini..2 dak emiyor gene uyuyor gene uyaniyor..oyy oyyy..
temizlikte yapmam lazim..ama hangi ara yapicam bilmiyorum..işler zorlaşmaya mi basladi ne :)
herkeze selammm !!
doğuran arkadaşlar hepinizi tebrikk ediyorumm şaka maka derken bitiriyoz falla doğum işini hee darısı hala doğuramayan beceriksizz hanımlara delikafaduldendelikafadulden şaka tabiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
hepiniz sağlıcakla doğurun bacılar ŞenizŞeniz
tubişim cnm benim kızın da gazı var sürekli uykusunda huzursuz az önce kusma olayı için dr dan geldikk fazlasını çıkarıyor dedi inş öyledir ...gece uykusu için söledim bi şurup verdi gaz için çünkü büyüdüğü için önceki damla yetersiz kalıyormuş inş iyi gelir..o temizlik işi falan bende bitti yaw akşamdan akşama eşim gelince anca yapabiliyorum :1no2:
nese bebişler iyi olsunda varsın evi mok götürsünn dimii :roflol::roflol:
[k] {n} [k];6792997 .!.:slmlar sabahtan beri leyla gibiyim benm kızın bi derdi var ama anlamadım sabah 7den beridir sadece onunla ugraşıyorum ve inanın 2:30da kahvaltı ettim
çok huzursuz uyuyamıo dalmıo uyumamak için çabalıo sanki özlerini açmaya çalışıo
dr randevumuz cuma ama yrn götürecem kızıımı bagırsakları bozulacak die korkuorum cocuk nerdeyse dogdugundan beri ishal!! kaka testimizide verelim bidaha inş. geçmiştir eşim geliyomuş yemek hazırlayım öp
cnm banada zinkoyu kabız olunca ver dedi yaglı oldugu için işe yarar dedi ama denemedim bnmki ishal denemedim bi dene bakalım?kızlar benim oğluşumun biri kabız doktor zinco diye bir damla verdi gaz giderici kabızlığada iyi gelir dedi iyide benim oğluşlarımın gaz problemi yok kabızlık problemi var .....bu damla tamamen doğal bişey yağlıda bakalım ne olacak ......alişim çok zorlanıyor valla poposuna masaj yapa yapa çıkarttırıyorum
bende acayip sıkıldım heleki bugün!! yrn biizm yarı kırkımız çıkıo 20günlük oluyoz annm kırklıcak bizihihoyyyt bize gidelim falan dio ama mikrop kapar die korkuyom az daha beklicem bakalım.selam millet doğum yapan yok herhalde
ya ben evde oturmaktan çok sıkıldım artık çıksaydım dışarı 20 gün bi dolsun çıkıcam inşallah
banada gaz için sab die damla verdi ithal bi ilaç zor buldu bnmki türkçe açıklaması bile yok ama coook etkili ve cocugu sakinleştirip rahatlaştırıo geceleri durmayınca veriorum mışıl mışıl uyuyo..Kızlar gaz için metsik kullanıyorum ben çok işe yaradı birde karnına ve ayaklarına elma yağı sürüyorum sonra giydirip belinin altına ısıtılmış havlu koyuyorum çok güzel çıkartıyor gazını bi deneyin isterseniz.
kızlar benim oğluşumun biri kabız doktor zinco diye bir damla verdi gaz giderici kabızlığada iyi gelir dedi iyide benim oğluşlarımın gaz problemi yok kabızlık problemi var .....bu damla tamamen doğal bişey yağlıda bakalım ne olacak ......alişim çok zorlanıyor valla poposuna masaj yapa yapa çıkarttırıyorum
selam millet doğum yapan yok herhalde
ya ben evde oturmaktan çok sıkıldım artık çıksaydım dışarı 20 gün bi dolsun çıkıcam inşallah
:roflol::roflol: gerçekten tam bize uygunmuş
Bu taş banada geldiklava: Bizim bebişler yerlerinden memnun galiba kaydirigubbakcemile3 ayy kıyamam bebişin gazımıvar oda huzursuz yapar canım
kızlar gaz yapıcı şeyler yemeyin dikkat edin sizden geçiyordur kuzulara
oy canımmm maşallah bebeğine kocaman olmuşnormal olamayacksın dimi?
canım ya görümcen yetmiyormuş gibi bide kayınvalidenmi çıktıkötükedihüso keşke anneni falan çağırsaydın sende, senin ailende biri gelseydi yanına
canım geçmiş olsun bebişine
hoşgeldin cnma.s.evet cnm ayse doğuruyor..hatta doğurmustur.
ben daha doğuramadımmmm datlum yaa:):):bbo:
gecmiş olsun cnm...kıyamam:çok üzgünüm:
SLM CANLAR.....
bugun anca gırebıldım anacım nete...pınarın deyımıyle kendımı 10000 bakımına soktum manikür pedikür fön....kaydirigubbakcemile3ewdekı son eksiklerıde tamamladık eşimle,son kez carsı pazara kostuk YAGIZIMIZ olmadan....
az once benım yatağımı hazırladık...newresımlerı değiştirdik,oğluşun uyku setını sonunda serdik....hastahaneye gıdecek tum eşyaları kapının ağzına koyduk..ve artıok hazırım...oglumu karsılamay...hihoyyythihoyyyt
yarın buyuk gun bacılarım kısmetse...sabah en gec 8:30 da hastahanede olucaz ....bugun aradılar hastahaneden oglene kalmıcakmıs kavusturmaları beni tosunumlaalkisalkisalkis
belkı ewdekı kalbalıktan yakın zamanda gıremem ama fırsatı bulduum en yakın zamanda burdayım canlarım...burda bı çok seyı paystım öğrendim sizlerden...hersey için cok sağolun kızlarrr.dualarınızı esırgemeyın oldumu..inşallah bende oglusumu alıp bı koşu gelıcem yanınıza...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
hepınıuzı cokkkk sewıorum...:asigim:
iiki warsınız kızlarrrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?