Allah kavustursun umarim hersey yolunda gider.....:)
Biz de kizimla haftaya kavusacagiz insallah....Bende cok ama cok heyecanliyim.....:)
Canım iyi haberlerini bekliyor olacağızhihoyyyt yarın kavuşacaksın oğluna ne güzel şimdiden Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canımalkisalkisalkis darısıda başımıza inşallahhihoyyyt
sağolun kızlarr....
sabahı nasıl ettım bılmıorum..uykumu benı benmı onu uyudum hiç bi fikrim yokkkkaydirigubbakcemile3son gun bole bı enrjı falan geldı bana ya baklım hayırlısı...bırazdn cıkıcaz ewden...hazırlanıoruz..sdadece açlıktan mıdem bulanıo bırazcık...suzuzluktanda damaım dılım kurudu....-tatlicadiarzu-
napalım oğluşuma değer...
sıze CEREN AYSEDEN HBR GETIRDIM.....:teselli:
dun saat 17:35 te kavusmus melegıne....4080 gr lık mı tosuncuk gelmiş sezaryenla dunyayabıraz solunumunda sorun varmışş küveze koymuslar....ıkı kere emzırebılmış..kendısıde ıyıymışş herkeze cokkk slm ları varrrr
COLOR="Red"]hadı bacılarr ıı bakın kendınıze...bızı osleyın oldumuben bı oğluşumu kucaklayıp geliimmmm baş başşşşşhihoyyythihoyyyt:sm_cool:[/COLOR]
günaydınn,naısslınız?bugün doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum,Allah bir avazda kurtarsın inş.doğum yapmmış anneleri de tebrik ederim Allah analı bablı büyütsün inş,hemen şöyle bir bakıp çıkıcam evde çok misafirim var,geçmişi okuyamadım,nete giremiyorum ev kalabalık olduğundan,bizim kızımızda yarın geliyor inş,bu akşam son kontrolümüz var,bakalım hayırlısı,hepinizi öpüyorum,kendinize çok iyi bakın,bir süre kayınvalidem yanımda kalacak giremm sanırım nete,haberiniz olsun hanımlarhihoyyytdoğum yaptığımı haber veririm ama mutlaka olmadı verdiririm:jeyyar:
SLM CANLAR.....
bugun anca gırebıldım anacım nete...pınarın deyımıyle kendımı 10000 bakımına soktum manikür pedikür fön....kaydirigubbakcemile3ewdekı son eksiklerıde tamamladık eşimle,son kez carsı pazara kostuk YAGIZIMIZ olmadan....
az once benım yatağımı hazırladık...newresımlerı değiştirdik,oğluşun uyku setını sonunda serdik....hastahaneye gıdecek tum eşyaları kapının ağzına koyduk..ve artıok hazırım...oglumu karsılamay...hihoyyythihoyyyt
yarın buyuk gun bacılarım kısmetse...sabah en gec 8:30 da hastahanede olucaz ....bugun aradılar hastahaneden oglene kalmıcakmıs kavusturmaları beni tosunumlaalkisalkisalkis
belkı ewdekı kalbalıktan yakın zamanda gıremem ama fırsatı bulduum en yakın zamanda burdayım canlarım...burda bı çok seyı paystım öğrendim sizlerden...hersey için cok sağolun kızlarrr.dualarınızı esırgemeyın oldumu..inşallah bende oglusumu alıp bı koşu gelıcem yanınıza...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
hepınıuzı cokkkk sewıorum...:asigim:
iiki warsınız kızlarrrr:1hug:
günaydınn,naısslınız?bugün doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum,Allah bir avazda kurtarsın inş.doğum yapmmış anneleri de tebrik ederim Allah analı bablı büyütsün inş,hemen şöyle bir bakıp çıkıcam evde çok misafirim var,geçmişi okuyamadım,nete giremiyorum ev kalabalık olduğundan,bizim kızımızda yarın geliyor inş,bu akşam son kontrolümüz var,bakalım hayırlısı,hepinizi öpüyorum,kendinize çok iyi bakın,bir süre kayınvalidem yanımda kalacak giremm sanırım nete,haberiniz olsun hanımlarhihoyyytdoğum yaptığımı haber veririm ama mutlaka olmadı verdiririm:jeyyar:
dün aksam eski sepetten yaptım kıslar mevlüt şekeri koyacam
tum doğum yapan anneleri tebrik ediyorum
akmancım hosgeldın bebegın nasıl ilk mayıs bebegımız kocaman olmustur
doğum yapmıs anneler sızın sarılıgınız kacıncı gun gectı bızım bugun 21.gun hala gecmemiş gıt gel hastane yapıyoruz arastırdılar bısey yok ama gecmesı lazım tekrar gelı dıolar bıde bızım gobekten 3 kere kan geldı onun içinde k vıt yaptılar dun aksam yıne gelmıs neyse bıraz uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?