2009 Mayıs Anneleri

Allah kavustursun umarim hersey yolunda gider.....:)

Biz de kizimla haftaya kavusacagiz insallah....Bende cok ama cok heyecanliyim.....:)

Allah kavustursun umarim hersey yolunda gider.....:)

Biz de kizimla haftaya kavusacagiz insallah....Bende cok ama cok heyecanliyim.....:)

sağolun kızlarr....
sabahı nasıl ettım bılmıorum..uykumu benı benmı onu uyudum hiç bi fikrim yokkkkaydirigubbakcemile3son gun bole bı enrjı falan geldı bana ya baklım hayırlısı...bırazdn cıkıcaz ewden...hazırlanıoruz..sdadece açlıktan mıdem bulanıo bırazcık...suzuzluktanda damaım dılım kurudu....-tatlicadiarzu-
napalım oğluşuma değer...

sıze CEREN AYSEDEN HBR GETIRDIM.....:teselli:
dun saat 17:35 te kavusmus melegıne....4080 gr lık mı tosuncuk gelmiş sezaryenla dunyayabıraz solunumunda sorun varmışş küveze koymuslar....ıkı kere emzırebılmış..kendısıde ıyıymışş herkeze cokkk slm ları varrrr

hadı bacılarr ıı bakın kendınıze...bızı osleyın oldumuben bı oğluşumu kucaklayıp geliimmmm baş başşşşşhihoyyythihoyyyt:sm_cool:

günaydınn,naısslınız?bugün doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum,Allah bir avazda kurtarsın inş.doğum yapmmış anneleri de tebrik ederim Allah analı bablı büyütsün inş,hemen şöyle bir bakıp çıkıcam evde çok misafirim var,geçmişi okuyamadım,nete giremiyorum ev kalabalık olduğundan,bizim kızımızda yarın geliyor inş,bu akşam son kontrolümüz var,bakalım hayırlısı,hepinizi öpüyorum,kendinize çok iyi bakın,bir süre kayınvalidem yanımda kalacak giremm sanırım nete,haberiniz olsun hanımlarhihoyyytdoğum yaptığımı haber veririm ama mutlaka olmadı verdiririm:jeyyar:

hadi hayırlı doğumlar canımhihoyyyt ayşede maşallah tosuncuk doğurmuşhihoyyyt en kısa zamanda bebişi küvezden çkar inşallah

canım demek seninde yarınhihoyyyt ay bugün hiç bitmez şimdi sanadelikafadulden off bende sabırsızlıkla bekliyorum açıkcası korkuda var nasıl doğurucam ben inşallah bir aksilik olmazda normal yaparm ama normaldende korkmaya başladımsenağlama
kimi arasam herkes panik noldu doğummu başladı diolar kaydirigubbakcemile3 herkes eli tel. benden haber bkl. bende evde tekimsenağlama

Kızlar size hayırlı doğumlar.Bugün kuzucuklarınız kucağınızda olacak ne güzel 2 bebeğimiz daha oluyor kaç kişi kaldı doğum yapmayan acaba :uhm:

Ayşe dün gece 12 de banada mesaj atmıştı 17:35 de bebeği dünyaya gelmiş 4080 gr tosuncuk maşallah 50 cm.Solunum sorunu düzelmiştir umarım öğlen arıycam onuda size yazarım

doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün

kimseleri arayamadım daha ..............siboşcuğum msn den bişey yazdım baksana

kızlar merhaba cerencim ayşede bebişine kavuşmuş çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah dün mesaj yazmış sabah aradım kendisi müsait değildi eşi çıktı sanırım onunla görüştüm :)

siribron bitanem hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah tatlım

kızlar benimde yarın sabah kayınvalide geliyor biraz karışık duygular içerisindeyim doğuma az kaldı benden bu kadar hepinizi öpüyorum fıstıklar bebişleri ve sizleri Allah nazalardan korusun güzel arkadaşlarım benim:)))

slm kizlar a.s.

aysecim cok sukur bebişini aldin kucagina :) hayirli,saglikli,salih evlat olsun inşaAllah a.s.

bugun dogum yapcaklarada Allah kolaylik versin inşaAllah a.s. darisi kalanlarin basina :)

birsencim eline saglik cok guzel olmus sepetiniz

bize gelince ayni tas ayni hamamiz..cocugumun var bi sıkıntısı..sanirim karni agriyor..gaz sancisi var yani..attikça rahatliyor..anacim ne yiyecegimi şaşirdim gaz yüzünden..petibörle kahvalti yaptim şimdi..inşaAllah iyi gelir..

böyle işte hatunlar :) yavas yavas büyütüyoruz..dün 21 günümüz bitti..

şimdi temizlik yapcam hazir uyuyorken..gerçi heran uyanabilir bakalim nasil olcak :)

bugün doğum yapçak arkadaşlara hayırlı doğumlar.
Bizim de çok az kaldı.Ağrılar farklılaşıyo sanki.Kasıklarımda daha bi ağrı oluyo.
VEEEEE bugün annem geliyoooo.Çok özlemişim onuu.
ANA gibi yar olmuyo.

kızlar sağolun tubiş şu dün dediğim gaz ilacı bi işe yaramadımı sizde bizimkiler pat pat gidiyolar ufaklık dün gece ikikere kakasını yaptı tamamen doğal bişey de ......rabbim yardımcın olsun demek gazlı bir bebek sen nekadar dikkat edersen et bazı bebekler böle oluyor

aslı gözün aydın cnm

zincomu birsencim? ben hiç ilaç kullanmiyorum ki..bugunde boyle giderse alicam artik bi ilaç :S benimkide sabah basliyor kaka olayina :))) sonrada uyku yok bize zaten :) yarim saat uyuyup uyaniyor..12de altini değiştirip iyice yedirip yatirdim..normalde enaz 2 saat deliksiz uyumasi lazim..ama 2 kere aglayarak uyandi..pişpişliyorum biraz sepetinde..gene daliyor..şimdi gene mirin kirin yapiyor..ögleden sonra düzeliyor ancak..hele dün aksam..gündüz okadar ugrastirdi beni..20de ve 21de yedirdim yatirdim..2ye kadar uyandiramadim bi daha..babasi bile 1 saat ugrasti uyandirmaya..hanimefendi kipirdamadi bile :)) değişik bi haldeyiz özetle :)

aysecim gözünaydın allah analı babalı büyütsün..
aslıcım annen gelmiş gözünaydın..
doğum yapacak tüm arkadasların hayırlı güzel hbrlerini bekliyoruz....

meraba kızlar hemen hemen herkes doğurmuş doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsünler bebişlerini inşallah

tum doğum yapan anneleri tebrik ediyorum
akmancım hosgeldın bebegın nasıl ilk mayıs bebegımız kocaman olmustur
doğum yapmıs anneler sızın sarılıgınız kacıncı gun gectı bızım bugun 21.gun hala gecmemiş gıt gel hastane yapıyoruz arastırdılar bısey yok ama gecmesı lazım tekrar gelı dıolar bıde bızım gobekten 3 kere kan geldı onun içinde k vıt yaptılar dun aksam yıne gelmıs neyse bıraz uzun oldu ama

Kızlar selamlar... Ay geçmişi okuyamadım. Sabahtan beri benim kız uyuyor 10 dk sonra uyanıyor hadiii yine memeye dalıyor. Bu mayıs bebekleri pek bi huzursuz canım delikafadulden Şimdi yatırdım 10 dk sonra kalkar oarada size kızlardan haberler getirdi.

Önce Ojeli Ceren'le görüştüm. Çok selamı var. Annesine gidemiyormuş. Evde de neti yok tabi. Çok özlemiş bizleri. Öptüm hepsini tek tek dedi. Keyifleri yerinde çok şükür...

Cerencim Ayşe ile görüştüm. Zaten gece çoğumuza mesaj atmış. Sabah kuzusu çıkmış küvezden çok şükür. Biraz uykusuz bırakmış bizimkileri ama iyiymiş. Bugünde çıkıyolar hastaneden inşallah :Saruboceq:

Siribron Aslı'nın eşiyle görüştüm şimdi. Doğuma yeni girmiş. Akşama doğru bilgileri alırız kısmetse.

Aha Defnoş yine mızırdanıyor... Duş almıştım. Tam uyanmadan saçımı kurutayım bi. Fırsat bulursam gelirim. Öptüm sizleri a.s.

bebişim iyi teyzesi geçen pazar hastaneden çıktı büyütmeye çalışıyoruz geceleri huzursuz gaz problemi kabızlık uğraşıyoruz ama allaha şükür başka bi sıkıntı yok sizler nasılsınız bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…