günaydın kızlar bu sabah zr kalktımm başım dönüyordu neyseki geçti biraz çatlAk için bir krem verdi doktor ama içerde içeri gidince ismini yazarım pahalı biraz ama umarım etkili olur[/QUOT
günaydın canım cok geçmiş olsun annelere rahat vermiyor minikler artık dikkat et kendine baş dönmesi ve ağrısı cok zor oluyor gerçekten yatmadan geçmiyor:CüvCüv:
Günaydın kızlar,kaydirigubbakcemile5
dün ikili test sonucumu aldım,ama dr.uma gösteremedim,o da hastalanmış,hastanede yatıyormuş,biraz baktım teste kafam karıştı,biraz canım sıkıldı:çok üzgünüm:
size yazıyorum,yaptıranlarla bir karşılatıralım bakalım,inş bir sorun yoktur.:çok üzgünüm::Saruboceq:
Kombine risk 1:7423 ,ikili test 1:1553 yaş riski 1:890 Trisomy18+NT <1:10000 hapsinin altında cut off değerinin altında yazıyor.
(CRL:69.8 mm NT:İ1.5 mm sanırım bunlarda sorun yok)
ikili testde yazan değer kafamı karıştırdı ya....
Bu arada dırımkızı geçmiş olsun cnm.
Günaydın kızlar,kaydirigubbakcemile5
dün ikili test sonucumu aldım,ama dr.uma gösteremedim,o da hastalanmış,hastanede yatıyormuş,biraz baktım teste kafam karıştı,biraz canım sıkıldı:çok üzgünüm:
size yazıyorum,yaptıranlarla bir karşılatıralım bakalım,inş bir sorun yoktur.:çok üzgünüm::Saruboceq:
Kombine risk 1:7423 ,ikili test 1:1553 yaş riski 1:890 Trisomy18+NT <1:10000 hapsinin altında cut off değerinin altında yazıyor.
(CRL:69.8 mm NT:İ1.5 mm sanırım bunlarda sorun yok)
ikili testde yazan değer kafamı karıştırdı ya....
Bu arada dırımkızı geçmiş olsun cnm.
Günaydın canım... Şimdi daha iyisin umarım? Hangi kremi verdi doktor? Birde ne kadar?
cnm benim kaşınma devam ediyor haftaya tahlil yapılacak işte
çatlak kremi LIERAC verdi 57,5 almış cnm düz hesap 60 ytl
Benimde karnımda kaşınmalar var gün içinde. Sanırım genişlediğinden oluyor. Bende Mustela aldım dün akşam. 65.-ytl. Bakalım bana kaç ay dayanıcak bu krem. ben biraz bol sürmeyi severim de :)
CANIM BENDE 65 YTL YE aldım.ama 3 al bir öde kampanyası vardı ben öle yaptım.
kızlar kafamı karıştıran şey şu
ikili test 1:1553 yazıyor,yani nerdeyse 1000de 1 öyle değil mi?
Eşimin aldığı yerde de yine 65.-ytl'ye 3'lü bi set varmış. Hem göğüs ucu, hem bacak hemde karın çatlakları için... Ama kremlerin boyutları küçükmüş. O yüzden almamış onu. Tek aldığı krem 200 ml bayağı büyük yani. Bende şimdilik göğüz ucu kremine gerek yok büyüğü al en önemli o dedim... Senin aldıklarında o boyutlarda mı?
Evet canım bayağı düşük risk var demke iyi yani... 250'de 1'in altında olanlar tehlike sayılıyor diye biliyorum...
canım benim aldığımda 200 ml ben 3 tane 200 ml aldım.yani istediğini alabiliyorsun biri bedavaya gelmiş oldu.
canım bide ben şimdi göğüslerim büyüdüğü ve hafifte uçları acıdığı için lasonıch kullanıyorum.hem doğumdan sonrada çatlak olmuyormuş umarım.arkadaşım öyle dedi.
canım bide ben şimdi göğüslerim büyüdüğü ve hafifte uçları acıdığı için lasonıch kullanıyorum.hem doğumdan sonrada çatlak olmuyormuş umarım.arkadaşım öyle dedi.
kızlar cildinde sivilcesi olan var mı hamilelikte artan ve herhangibir ürün kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?