2009 Mayıs Anneleri

evet başağrısı berbat ben haftada 2 gün çekiyorum.migrenimde olduğu için beynimdeki zonklamalar felaket bişey.ama bebiş için katlanıyoruz:) sağlıklı olsunlarda o yeter

Günaydın kızlar,kaydirigubbakcemile5
dün ikili test sonucumu aldım,ama dr.uma gösteremedim,o da hastalanmış,hastanede yatıyormuş,biraz baktım teste kafam karıştı,biraz canım sıkıldı:çok üzgünüm:
size yazıyorum,yaptıranlarla bir karşılatıralım bakalım,inş bir sorun yoktur.:çok üzgünüm::Saruboceq:
Kombine risk 1:7423 ,ikili test 1:1553 yaş riski 1:890 Trisomy18+NT <1:10000 hapsinin altında cut off değerinin altında yazıyor.
(CRL:69.8 mm NT:İ1.5 mm sanırım bunlarda sorun yok)
ikili testde yazan değer kafamı karıştırdı ya....
Bu arada dırımkızı geçmiş olsun cnm.

tünaydin arkadaslarr a.s.

kaçgündür uyuyamiyordum..bugun tam 12 saat uyudum cok sukur :) gerçi aptal gibi oldum biraz ama olsun :)) bugun bi yerlerimi kaldirabilirsem temizlik ve dikiş yapcam inşaAllahh :)

herkes iyimiş..geçmişi okudum :) daha iyi olsun herkes inşaAllah basagrisi ve bulantilari olanlara tez zamanda şifalar diliyorum..bende sinuzit oldugu için basagrisi sıksık cekerim..en iyi çözüm basinizi sıkmak :) cirkin bi görüntü oldugu için kimse yokken sıkın basinizi bi örtüyle ve uyumaya calişin..ben faydasini gördüm..

bende haftaya gidicem inşaAllah doktora..bu hafta zor durdum gitmemek için ama dayandim :)

canim nt'ye bakiyorlar benim bildigim..1:10000 demek : 10000'de 1 ihtimale demek..yani sonuc iyi :)bende de böyle cikmişti bu testler oran veriyor sadece..sen genede bi doktoruna sor

Canım yaş riskin 890'da 1'ken , sende 1553'de 1 çıkmış. Yani iyi demek. Benimde yaş riskim 1400'de 1'ken , bende 14000'de 1 çıkmıştı. Gerçi değerlendirmeni doktorun yapacak bilgsayar programıyla ama bence sorun gözükmüyor...

Son düzenleme:
EVET CANIM BENİMKİNDEDE ÖYLE YAZIYOR ZATEN 10000:1 risk hepsinde varmış.doktorunada sorunca için dahada rahatlar.

cnm benim kaşınma devam ediyor haftaya tahlil yapılacak işte

çatlak kremi LIERAC verdi 57,5 almış cnm düz hesap 60 ytl

Benimde karnımda kaşınmalar var gün içinde. Sanırım genişlediğinden oluyor. Bende Mustela aldım dün akşam. 65.-ytl. Bakalım bana kaç ay dayanıcak bu krem. ben biraz bol sürmeyi severim de :)

Benimde karnımda kaşınmalar var gün içinde. Sanırım genişlediğinden oluyor. Bende Mustela aldım dün akşam. 65.-ytl. Bakalım bana kaç ay dayanıcak bu krem. ben biraz bol sürmeyi severim de :)

CANIM BENDE 65 YTL YE aldım.ama 3 al bir öde kampanyası vardı ben öle yaptım.

CANIM BENDE 65 YTL YE aldım.ama 3 al bir öde kampanyası vardı ben öle yaptım.

Eşimin aldığı yerde de yine 65.-ytl'ye 3'lü bi set varmış. Hem göğüs ucu, hem bacak hemde karın çatlakları için... Ama kremlerin boyutları küçükmüş. O yüzden almamış onu. Tek aldığı krem 200 ml bayağı büyük yani. Bende şimdilik göğüz ucu kremine gerek yok büyüğü al en önemli o dedim... Senin aldıklarında o boyutlarda mı?

kızlar kafamı karıştıran şey şu
ikili test 1:1553 yazıyor,yani nerdeyse 1000de 1 öyle değil mi?

Evet canım bayağı düşük risk var demke iyi yani... 250'de 1'in altında olanlar tehlike sayılıyor diye biliyorum...

canım benim aldığımda 200 ml ben 3 tane 200 ml aldım.yani istediğini alabiliyorsun biri bedavaya gelmiş oldu.

canım bide ben şimdi göğüslerim büyüdüğü ve hafifte uçları acıdığı için lasonıch kullanıyorum.hem doğumdan sonrada çatlak olmuyormuş umarım.arkadaşım öyle dedi.

canım benim aldığımda 200 ml ben 3 tane 200 ml aldım.yani istediğini alabiliyorsun biri bedavaya gelmiş oldu.

Aaa bak o iyi bi kampanyaymış. Neyse geçti artık belki bi dahakine. Bana fazla dayanmaz zaten bu :)

canım bide ben şimdi göğüslerim büyüdüğü ve hafifte uçları acıdığı için lasonıch kullanıyorum.hem doğumdan sonrada çatlak olmuyormuş umarım.arkadaşım öyle dedi.

Göğüslerimde hafif bi ağrı var ama uçlarda sorun yok şimdilik. Ama bi süre sonr onada başlamam gerekecek sanırım cnaım...

bende bonal ve mustela kremini aldım umarım faydasını görürüz birde duştan sonra bebek yağı ve kakao yağını sürüyorum ilkince hiç çatlak olmadı inşallah şimdide olmaz:))

selam arkadaşlar ne yapsam bendemi alsam bu kremi mustela
bende şimdilik çatlak yok sadece bebek yağı kullanıyorum kokusuda çok hoşuma gidiyor
bu arada geçen cumartesi doktora gitmiştik iki ahfta sonra 4 lü test için çağırdı
bend e4 lü testi araştırdım bu en son uygulanan sistemmiş ve 3 lü testten farkı bir hormona daha bakılmasıymış
aranızda başka 4 lü test yaptıracak olan varmı ben haftaya gidicem 16 haftalık olucaz hayırlısı ile :::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…