tum doğum yapan anneleri tebrik ediyorum
akmancım hosgeldın bebegın nasıl ilk mayıs bebegımız kocaman olmustur
doğum yapmıs anneler sızın sarılıgınız kacıncı gun gectı bızım bugun 21.gun hala gecmemiş gıt gel hastane yapıyoruz arastırdılar bısey yok ama gecmesı lazım tekrar gelı dıolar bıde bızım gobekten 3 kere kan geldı onun içinde k vıt yaptılar dun aksam yıne gelmıs neyse bıraz uzun oldu ama
akman cnm h.g bebişin iyi olduğuna sevindim allah bir daha hastalık vermesin bütün bebişler sağlıcakla büyüsün inş...
arkadaşlar bende cuma sabahı sezeryana girecem beni de dualarınızda unutmayın.senağlama
doğum yapmıs anneler sızın sarılıgınız kacıncı gun gectı bızım bugun 21.gun hala gecmemiş gıt gel hastane yapıyoruz arastırdılar bısey yok ama gecmesı lazım tekrar gelı dıolar bıde bızım gobekten 3 kere kan geldı onun içinde k vıt yaptılar dun aksam yıne gelmıs neyse bıraz uzun oldu ama
bebişim iyi teyzesi geçen pazar hastaneden çıktı büyütmeye çalışıyoruz geceleri huzursuz gaz problemi kabızlık uğraşıyoruz ama allaha şükür başka bi sıkıntı yok sizler nasılsınız bebişler nasıl
pınarcım sağolasın cnm....
off kızlar yaa benim kızda bugün baya bi huzursuz sabah 9 da bir uyandı sürekli ilgi meme istiyor tam dalıyor yatırıyorum tekrar uyanıyor az önce sepetinde yatırdım zar zor daldı uykuya inş uyandıpında sancısı geçmiş olur yafs senağlamasenağlama
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum doğuma gireceklere Allahtan kolaylık diliyorum :Saruboceq::Saruboceq:
tuğbacım pınarcım bugun üçümüzdede aynı sorun var galiba havadanmıdır nedir yahuu :jeyyar::jeyyar:
bende kahvaltımı bisküvi ile yaptım zaten iştahım gitmişti tamamenn kızda huzursuz olunca hiç yiyesim gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Merhaba kızlaarrr....
ayşecim tebrik ediyorum..hayırlı bir evlat olsun inş..
siribroncum da inş kolay bir doğum yapar..dualarımız onunla..
bizde bugün dr a gittik..5 günük olduk şkr..tahlillerimiz yapıldı..kuzucuğumun eline iğne batırdılar kan aldılar..zor dayandım yanında..ama şkr çabuk atlattı..sonra uyutup işitme testine girdik..onda da sorun çıkmadı çok şkrr..
Ama sarılığımız 16.2 imiş.sınır sanırım 17..sınıra gelmemişsiniz dedi dr ama takibini de yapacağız..bol bol süt emzirmem gerekiyormuş..inş kolayca atlatırız bunu da..zaten çoğumuzun bebişi oldu galiba sarılık..inş bebişlerimiz kolayca geçirirler bunu da aysuncum...
kızlar merhaba cerencim ayşede bebişine kavuşmuş çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah dün mesaj yazmış sabah aradım kendisi müsait değildi eşi çıktı sanırım onunla görüştüm :)
siribron bitanem hayırlı doğumlar dilerim sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah tatlım
kızlar benimde yarın sabah kayınvalide geliyor biraz karışık duygular içerisindeyim doğuma az kaldı benden bu kadar hepinizi öpüyorum fıstıklar bebişleri ve sizleri Allah nazalardan korusun güzel arkadaşlarım benim:)))
dün aksam eski sepetten yaptım kıslar mevlüt şekeri koyacam
slm kizlar a.s.
aysecim cok sukur bebişini aldin kucagina :) hayirli,saglikli,salih evlat olsun inşaAllah a.s.
bugun dogum yapcaklarada Allah kolaylik versin inşaAllah a.s. darisi kalanlarin basina :)
birsencim eline saglik cok guzel olmus sepetiniz
bize gelince ayni tas ayni hamamiz..cocugumun var bi sıkıntısı..sanirim karni agriyor..gaz sancisi var yani..attikça rahatliyor..anacim ne yiyecegimi şaşirdim gaz yüzünden..petibörle kahvalti yaptim şimdi..inşaAllah iyi gelir..
böyle işte hatunlar :) yavas yavas büyütüyoruz..dün 21 günümüz bitti..
şimdi temizlik yapcam hazir uyuyorken..gerçi heran uyanabilir bakalim nasil olcak :)
kızlar merhaba
biz geldık kızımla pzt gunu sezeryanla doğdu bebegım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurler evımızdeyıs bıraz hareketlerımzde zorlanıyorus ama ana kız bırbırımıze alışmaya calısıyorus kızımın adını son anda duru yağmur dıye degıstırdık 3980gr dogdu cok tatlı teyzelerıen kısa zamanda koyacaz resımlerımızı hepınızı opuyorus sımdılık dogum hıkayemızı en kısa zamanda yazmaya calısacagım gorusurusyerimseniben
kızlar merhaba
biz geldık kızımla pzt gunu sezeryanla doğdu bebegım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurler evımızdeyıs bıraz hareketlerımzde zorlanıyorus ama ana kız bırbırımıze alışmaya calısıyorus kızımın adını son anda duru yağmur dıye degıstırdık 3980gr dogdu cok tatlı teyzelerıen kısa zamanda koyacaz resımlerımızı hepınızı opuyorus sımdılık dogum hıkayemızı en kısa zamanda yazmaya calısacagım gorusurusyerimseniben
Ayşeyle bende konuştum 12 gibi iyi geliyordu sesi pınarın yazdığı gibi bugün çıkacaklarmış çok şükür bebeğin solunum sorunuda geçmiş.Tutkunuda aradım ama açan olmadı müsait değildi sanırım tekrar arıycam bu arad birsencim yazdım msnden sana
ayy pınarcım benimki 10 dk bile uyumadı yaw( şu emzik işini bende istiyorum alsın ama benimki sahte olan hiç bişeyi ağzına koymuyor zilli :)))
sao akmancım Allah bütün bebekleri nazardan korusun
Kızlar selamlar... Ay geçmişi okuyamadım. Sabahtan beri benim kız uyuyor 10 dk sonra uyanıyor hadiii yine memeye dalıyor. Bu mayıs bebekleri pek bi huzursuz canım delikafadulden Şimdi yatırdım 10 dk sonra kalkar oarada size kızlardan haberler getirdi.
Önce Ojeli Ceren'le görüştüm. Çok selamı var. Annesine gidemiyormuş. Evde de neti yok tabi. Çok özlemiş bizleri. Öptüm hepsini tek tek dedi. Keyifleri yerinde çok şükür...
Cerencim Ayşe ile görüştüm. Zaten gece çoğumuza mesaj atmış. Sabah kuzusu çıkmış küvezden çok şükür. Biraz uykusuz bırakmış bizimkileri ama iyiymiş. Bugünde çıkıyolar hastaneden inşallah :Saruboceq:
Siribron Aslı'nın eşiyle görüştüm şimdi. Doğuma yeni girmiş. Akşama doğru bilgileri alırız kısmetse.
Aha Defnoş yine mızırdanıyor... Duş almıştım. Tam uyanmadan saçımı kurutayım bi. Fırsat bulursam gelirim. Öptüm sizleri a.s.
Merhaba kızlaarrr....
ayşecim tebrik ediyorum..hayırlı bir evlat olsun inş..
siribroncum da inş kolay bir doğum yapar..dualarımız onunla..
bizde bugün dr a gittik..5 günük olduk şkr..tahlillerimiz yapıldı..kuzucuğumun eline iğne batırdılar kan aldılar..zor dayandım yanında..ama şkr çabuk atlattı..sonra uyutup işitme testine girdik..onda da sorun çıkmadı çok şkrr..
Ama sarılığımız 16.2 imiş.sınır sanırım 17..sınıra gelmemişsiniz dedi dr ama takibini de yapacağız..bol bol süt emzirmem gerekiyormuş..inş kolayca atlatırız bunu da..zaten çoğumuzun bebişi oldu galiba sarılık..inş bebişlerimiz kolayca geçirirler bunu da aysuncum...
Bizim sarılıkta 16,50'a kadar çıkmıştı canım. O gün sabaha kadar saat başı emzirdim. 13,5'a düştü. Ertesi günde aynı şekilde yaptım 11,9'a düştü. En güzeli sık sık uyandır emzir. Zaten sarılık ağırlık yaptığı için bebek zor uyanıyor. Sen altını aç falan zorla uyandır emzir tatlım. Bikaç gün böyle devam edersen düşer sarılığı a.s.
civcivim nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?