2009 Mayıs Anneleri

off kızlar yaa benim kızda bugün baya bi huzursuz sabah 9 da bir uyandı sürekli ilgi meme istiyor tam dalıyor yatırıyorum tekrar uyanıyor az önce sepetinde yatırdım zar zor daldı uykuya inş uyandıpında sancısı geçmiş olur yafs senağlamasenağlama

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum doğuma gireceklere Allahtan kolaylık diliyorum :Saruboceq::Saruboceq:

tuğbacım pınarcım bugun üçümüzdede aynı sorun var galiba havadanmıdır nedir yahuu :jeyyar::jeyyar:
bende kahvaltımı bisküvi ile yaptım zaten iştahım gitmişti tamamenn kızda huzursuz olunca hiç yiyesim gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

akman cnm h.g bebişin iyi olduğuna sevindim allah bir daha hastalık vermesin bütün bebişler sağlıcakla büyüsün inş...

Merhaba kızlaarrr....

ayşecim tebrik ediyorum..hayırlı bir evlat olsun inş..

siribroncum da inş kolay bir doğum yapar..dualarımız onunla..

bizde bugün dr a gittik..5 günük olduk şkr..tahlillerimiz yapıldı..kuzucuğumun eline iğne batırdılar kan aldılar..zor dayandım yanında..ama şkr çabuk atlattı..sonra uyutup işitme testine girdik..onda da sorun çıkmadı çok şkrr..
Ama sarılığımız 16.2 imiş.sınır sanırım 17..sınıra gelmemişsiniz dedi dr ama takibini de yapacağız..bol bol süt emzirmem gerekiyormuş..inş kolayca atlatırız bunu da..zaten çoğumuzun bebişi oldu galiba sarılık..inş bebişlerimiz kolayca geçirirler bunu da aysuncum...

arkadaşlar bende cuma sabahı sezeryana girecem beni de dualarınızda unutmayın.senağlama

Allah kuzucuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ttalım a.s. Bizi habersin bırakma a.s.

Sağolasın canım. Valla bizimkini en son cumartesi kontrol ettirdik. 11,4'e düşmüş ama doktor 1 aya ancak kesin olarak düzelir dedi merak etme. Gerçi bizimki fizyolojik sarılık değil. Bebişim babasının kan grubundan olduğundan benimle uyumsuzluğu varmış. Ondan sarılık oldu bizimki...

Maşallah canım. Allah bi daha göstermesin inşallah a.s.

pınarcım sağolasın cnm....

Riciderim datlum a.s.

Evet canım ya havadan falan mı nedir? Bizimki de tilki uykusu uyuyor. Ama daldı şimdi çok şükür. 2 saat falan uyusa , uykusunu alsa iyi oluyor. Yoksa hep meme de duruyor. Bugün ilk defa yalancı emzik verdim. Biraz öğürür gibi yaptı. Sonra emzikle az bişey uyudu. Uyandı attı yine ağzından. Alışması lazım. Uoksa nereye kadar böyle memede yaşıcaz :uhm:

Hoşgeldin canım. O elden kan almaya gıcık oluyorum bende. Hiç yanında duramadım onları yaparken. Eşim duruyor ben mümkün olduğunca uzağa kaçıyorum valla senağlama

Bizim sarılıkta 16,50'a kadar çıkmıştı canım. O gün sabaha kadar saat başı emzirdim. 13,5'a düştü. Ertesi günde aynı şekilde yaptım 11,9'a düştü. En güzeli sık sık uyandır emzir. Zaten sarılık ağırlık yaptığı için bebek zor uyanıyor. Sen altını aç falan zorla uyandır emzir tatlım. Bikaç gün böyle devam edersen düşer sarılığı a.s.

kızlar merhaba

biz geldık kızımla pzt gunu sezeryanla doğdu bebegım hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurler evımızdeyıs bıraz hareketlerımzde zorlanıyorus ama ana kız bırbırımıze alışmaya calısıyorus kızımın adını son anda duru yağmur dıye degıstırdık 3980gr dogdu cok tatlı teyzelerı en kısa zamanda koyacaz resımlerımızı hepınızı opuyorus sımdılık dogum hıkayemızı en kısa zamanda yazmaya calısacagım gorusurusyerimseniben

Banucum uzun zamandır giremiyorsun canım özledik valla.Sen şu kayınvalide görümce meselelerine hiç takma tatlım hiçbişey senden önemli değil.Durumuzun gelmesinede az kaldı kuzuna kavuşunca hiçbişeyi gözün görmez.

dün aksam eski sepetten yaptım kıslar mevlüt şekeri koyacam

Çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık.

Sende maratona başlamışsın canım yanlızmısın yanında kimse kalmıyomu?

Canım allah analı babalı büyütsün çok şükür yavruna kavuştun tosuncuk olmuş maşallah.En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz.

Ayşeyle bende konuştum 12 gibi iyi geliyordu sesi pınarın yazdığı gibi bugün çıkacaklarmış çok şükür bebeğin solunum sorunuda geçmiş.Tutkunuda aradım ama açan olmadı müsait değildi sanırım tekrar arıycam bu arad birsencim yazdım msnden sana

ayy pınarcım benimki 10 dk bile uyumadı yaw ( şu emzik işini bende istiyorum alsın ama benimki sahte olan hiç bişeyi ağzına koymuyor zilli :)))

sao akmancım Allah bütün bebekleri nazardan korusun

Hoşgeldin canım. Maşallah kuzucuğuna a.s. Bekliyoruz resim ve hikayeni a.s.

Bende İncihan yani Gülhan'ı aradım ama açan olmadı :uhm:

ayy pınarcım benimki 10 dk bile uyumadı yaw ( şu emzik işini bende istiyorum alsın ama benimki sahte olan hiç bişeyi ağzına koymuyor zilli :)))

sao akmancım Allah bütün bebekleri nazardan korusun

Al sana benim emzikli zilli teyzesiiiii kaydirigubbakcemile3

Kayınvalidem zorla yemek yedirecek bana. Az bişey atıştırayım bari. Defnoş'um maşallah iyi daldı hala uyuyor alkisalkisalkis

oyyy kuzucumm teyzesii yesinn onun emzikli ağzını maşallah cnm yaa ne güzelde yakışmışş :)) darısı benim zilleye :))

bu arada kocişin resmi yakalamasın aman dikkat bacum :))

Ye teyzesi ye onu kaydirigubbakcemile3

Amaaaan görürse görsün ne yapayım ya. İki saat konuşur sonra susar kaydirigubbakcemile3

Tşk pınoş haberler için bende ojeliyi merak ediyordum nasıl diye.

Bizimde 13. gün hala geçmedi sarılığımız.dün tahlil yaptık düşüceğine çıkmış 15 di 16 olmuş daha fazla yükselmez umarım.çok üzülüyorum.Geçer inş biran önce.

Hayırlı olsun bebişin melincim.Evet malesef sarılıktan çoğumuz muzdaribiz sık emzirmek gerekiyor ama bizimkini uyandırmak çok zoor kendi istemedikçe açmıyo azınıı o yüzden sanırım atlatamadık hala.

Pınarcım cidden Brawo sana yaa.Ne kadar azimlisin bir günde düşürdün sarılığı yılın annesi seçmek lazım seni.Gelip benim oğlanıda uyandır sana zahmet yaa uyanmıyo bu çocuk 13 gün oldu düşmedi hala biraz düşse rahatlıycaktım.ama ne göriym yükselmiş neye uradığımı şaşırdım resmen.Artık sınırı geçmesin diye dua ediyorum inş atlatırız bizde biran önce.kan aldırmak istemiyorum artık çocuğun topuğu iz doldu dayanamıyorum:1no2:

sibelcim bende seni çok özledim güzel arkadaşım benim evdeyim aslında daha fazla girmem lazım ama vaktim olmuyor görümcede izne ayrıldı akşama kadar birlikteyiz yarında annesi geliyor beni iyice stres aldı ikisinide yan yana görmek beni sinirlendirecek ama ne yapalım görmezden geleceğim bende

kızlar sizler nasılsınız pınarım sibelim fulyam inşalah iyisinizdir hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım kendinize iyi bakın öptüm hepinizi yarın herhalde zor girerim evde iki bomba ile uğraşacağım

civcivim nasılsın bebiş nasıl

canımmm çok saol iyiyim allaha şükürr ama bebiş azcuk huysuz sabahtan beri anlamadım gitti yaf :çok üzgünüm:

sen nasılsın görünmüyon eskisi gibi..kaynana ve görümceyide saalla gitsin yaa kendini onlar yüzünden üzme bebişte etkilenmesin tatlım ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…