2009 Mayıs Anneleri

canım çok fazla giremiyorum bu ara evdeyim ama sürekli hazırlık falan zaman çabuk geçiyor birde stresliyim öyle işte elimde değil bitanem bebişinide senide kocaman öpüyorum:1hug:

banucum cnm sağolasın tatlım.. görmezden gelmekle en iyisini yapıyorsun cnm.iyiyim ben doğuramadım gitti hala:))) yarın gidicem doktora bakalım catımada baksın.ona göre karar vericez artık

Kız Pınar ben senin kızını yer yer bitiririm ayy burnuma valla miss gibi bebk kokusu geldi 41 kere maşallah canım Allah nazardan saklasın kızını

kızlar hastaneden geliyorum şimdi bebeğim 3.200olmuş haftya bugün alıcaklar bebişimi çok heycanlıyımm

canım maşallah bebişine

Bende bugün çokiyiyim kızlar dün çok sancım vardı amabugün tık yok evimin temizliğiniz bile yaptımhihoyyythihoyyyt Bende kızımı kollarıma almak istiyorum artıksenağlama

Merhaba canlarım doğuran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah pınarcım kızın çok şeker görünüyo Maşallah

Son düzenleme:
Al sana benim emzikli zilli teyzesiiiii kaydirigubbakcemile3

Ay allahım yarabim kız bu ne tatlılık maşallah

Benim oğluşta hiç emziği bırakmıyor ok fena bide uykuya dalana kadar her ağzından düştüğünde mıkrıdanıyor aslında faydası yanında zor yanlarıda var.

Maşallah yavruma ya..Sırma saçlı.Kısa zamanda toplamaya başlarsınız.Eeee kız olduğumuz belli olsun dimi

Buyrun bir emziklide benden başa bir siteden yğklüyodum normalde ama ordan olmadı bakalım olmuşmu..

[/URL][/IMG]

Amanda amannnn büyümüşte toklar takılmışhihoyyyt

Buyrun bir emziklide benden başa bir siteden yğklüyodum normalde ama ordan olmadı bakalım olmuşmu..

[/URL][/IMG]

emziğini sevsinler senin maşallah canım

kızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.

cnm maşallah kızına
olsun cnm hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz için.. bende bekliyorum tatlım..

cnm bakamadım yazılanlara evet cnm o damla çok iyi doktoruna sor al bence valla bizimkiler pırttt pırtttttt koca adam gibi pırtlatıyolar çok şükür

bayılıyorum sana kuşum ya herkesden haberdarsın ben daha burcuyu ve ayşeyi arayamadım.....onlarınki benim operatörden değil benimde kontrüm yok arayamadım..
aman yaaa dışarı bile çıkamıyorum kontür alayım kocam varken ancak annem gidiyor ekmek vs.almaya kocam yoksa ayvayı yedim yani...
kociş seyhatte yinede ...artık buhran yapmıyorum vakit yok....

geçmişi okuyamıyorum kızlar bugün fırsat buldum yazlıkları çıkardım dışarı çıkmadığmdan
yazın geldiğini fark edemiyorum ama hastaneye giderken gördümki çok sıcak ...
bugün çıkardım ve ne yazıkki yazlık pantolonlarda 3 cm bir açıklık var kalçada bacakda sorun yok ama göbüşe gelince kapanmıyor sadece elbiselerim oldu onlarda bolsa geçen sene bu sene tam oluyolar......bir pantolonum var bu kilodayken almıştım oda dar geldi
anneme göre hala şişim ödem var diyor ....o kadar serum yedin herşeyden öte diyor
inş.bu sonradan monte gibi duran göbek gider yaaa çok çirkin bişey eğer gitmezse diyete başlayacağım valla 3-4 kilo daha versem bu iş biter....

bişey daha merak ediyorum kızlar ben emzirmiyorum ve sütümde yok acaba ben ne zaman adet olurum ?40 çıktıkdan sonra beklemelimiyim acaba ?
ve en çok merak ettiğim şey adet olabilecekmiyim ben pko olduğum için doktor bana doğumda düzelebilirsin dedi ama ben normal doğurmadım bu haldede düzelerimi bilmiyorum..

Kizlar selamlar, bende nihayet dogum yaptim. 1 haftadir hastanedeydim, bugün geldim eve. Hikayemi sonradan anlatirim cünkü cooook uzun...
Bebisim 3.720 gram, 51 cm ve 40+6'da, 7 Mayis'da dogdu. Spinal sezeryan oldum. Gecmisi okuyacagim ilk firsatta, umarim hepiniz iyisiniz, bebislerde neredeyse gelmistir. Yolda olanlarda sag salim dogar artik birkac güne...Simdilik bu kadar...

mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salım
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…