canımmm çok saol iyiyim allaha şükürr ama bebiş azcuk huysuz sabahtan beri anlamadım gitti yaf :çok üzgünüm:
sen nasılsın görünmüyon eskisi gibi..kaynana ve görümceyide saalla gitsin yaa kendini onlar yüzünden üzme bebişte etkilenmesin tatlım ŞenizŞeniz
Hoşgeldin canım. Maşallah kuzucuğuna a.s. Bekliyoruz resim ve hikayeni a.s.
Bende İncihan yani Gülhan'ı aradım ama açan olmadı :uhm:
Al sana benim emzikli zilli teyzesiiiii kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidem zorla yemek yedirecek bana. Az bişey atıştırayım bari. Defnoş'um maşallah iyi daldı hala uyuyor alkisalkisalkis
kızlar hastaneden geliyorum şimdi bebeğim 3.200olmuş haftya bugün alıcaklar bebişimi çok heycanlıyımm
Al sana benim emzikli zilli teyzesiiiii kaydirigubbakcemile3
Merhaba canlarım doğuran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah pınarcım kızın çok şeker görünüyo Maşallah canım bende prensesime özendim toka taktım bakın bakalım teyzeleri yakışmışmı çirkinime :))
Merhaba canlarım doğuran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah pınarcım kızın çok şeker görünüyo Maşallah canım bende prensesime özendim toka taktım bakın bakalım teyzeleri yakışmışmı çirkinime :))
Buyrun bir emziklide benden başa bir siteden yğklüyodum normalde ama ordan olmadı bakalım olmuşmu..
[/URL][/IMG]
kızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.
zincomu birsencim? ben hiç ilaç kullanmiyorum ki..bugunde boyle giderse alicam artik bi ilaç :S benimkide sabah basliyor kaka olayina :))) sonrada uyku yok bize zaten :) yarim saat uyuyup uyaniyor..12de altini değiştirip iyice yedirip yatirdim..normalde enaz 2 saat deliksiz uyumasi lazim..ama 2 kere aglayarak uyandi..pişpişliyorum biraz sepetinde..gene daliyor..şimdi gene mirin kirin yapiyor..ögleden sonra düzeliyor ancak..hele dün aksam..gündüz okadar ugrastirdi beni..20de ve 21de yedirdim yatirdim..2ye kadar uyandiramadim bi daha..babasi bile 1 saat ugrasti uyandirmaya..hanimefendi kipirdamadi bile :)) değişik bi haldeyiz özetle :)
Kızlar selamlar... Ay geçmişi okuyamadım. Sabahtan beri benim kız uyuyor 10 dk sonra uyanıyor hadiii yine memeye dalıyor. Bu mayıs bebekleri pek bi huzursuz canım delikafadulden Şimdi yatırdım 10 dk sonra kalkar oarada size kızlardan haberler getirdi.
Önce Ojeli Ceren'le görüştüm. Çok selamı var. Annesine gidemiyormuş. Evde de neti yok tabi. Çok özlemiş bizleri. Öptüm hepsini tek tek dedi. Keyifleri yerinde çok şükür...
Cerencim Ayşe ile görüştüm. Zaten gece çoğumuza mesaj atmış. Sabah kuzusu çıkmış küvezden çok şükür. Biraz uykusuz bırakmış bizimkileri ama iyiymiş. Bugünde çıkıyolar hastaneden inşallah :Saruboceq:
Siribron Aslı'nın eşiyle görüştüm şimdi. Doğuma yeni girmiş. Akşama doğru bilgileri alırız kısmetse.
Aha Defnoş yine mızırdanıyor... Duş almıştım. Tam uyanmadan saçımı kurutayım bi. Fırsat bulursam gelirim. Öptüm sizleri a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?