2009 Mayıs Anneleri

cnm bende seni merak etmiştim.. çok şükür bebişine kavusmussun pek nazlı çıkmıs annesi yaa 40+6... allah bağışlasın cnm

mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere

cnm slm söyle cok..cok sevindim allah analı babalı büyütsün

Kızlar Siribron Aslı mesaj attı bana. 14:30'da epidural sezaryenle oğluşunu almış kucağına. 3840 gr - 50 cm doğmuş oğluş. Selamı var sizlere. Sağlıkla büyütsün inşallah a.s.

Ben kızımı yıkamaya gidiyorum. Gece uykusuna geçiyoruz. Öptüm siziiii a.s.

pınarcım maşallah defnemize yerim ben onu :)))))))))))))))

Sağolasın canım a.s.

Canım mutlaka altını aç uyandıracağın zaman. Sonra ayaklarının altıyla hafif sertçe oyna. Hatta al kucağına evir çevir kaydirigubbakcemile3 Onun iyiliği için yapman lazım tatlım. Sonra bol bol uyur a.s.

Sağolasın canım. İyiyim çok şükür. Defne'mle uğraşıyorum. Sende sıkma artık canını. Son zamanların keyfini çıkar. İnsan hem mutlu oluyor doğurunca hemde hamişliğini özlüyor valla a.s.

kızlar hastaneden geliyorum şimdi bebeğim 3.200olmuş haftya bugün alıcaklar bebişimi çok heycanlıyımm

Maşallah canım hadi hayırlısı a.s.

Kız Pınar ben senin kızını yer yer bitiririm ayy burnuma valla miss gibi bebk kokusu geldi 41 kere maşallah canım Allah nazardan saklasın kızını

Sağolasın canım ye onu ye a.s.

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın çok tatlı çok delikafadulden Tokasını yerim onun a.s.

Doğrudur canım. Ağızlarından düşse hemen mıkırdanıyolar dimi kaydirigubbakcemile3

Buyrun bir emziklide benden başa bir siteden yğklüyodum normalde ama ordan olmadı bakalım olmuşmu..

[/URL][/IMG]

Oyyy oğluşuma maşallah benim yerim yerim ağzını onunnnn a.s.

kızlar maşallah pınar, claries, sibelcim bebişlerinize 41 kere maşallah... büyümüşler bile valla..

Sağolasın canım. Büyüdü valla. Bugün 15 gün oldu hihoyyyt

Ayyy hadi hayırlısı canım. Güzel haberlerini bekliyoruz a.s.

Napim bacım merak ediyorum herkesi haber alamazsam delikafadulden

Boşver kiloları. Daha çok yeniyiz. Rahim bile kaç ayda anca kendine geliyormuş a.s.

Ayyy çok sevindim canım. Sana mesaj atmıştım ama gelmedi heralde :uhm: Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Hayırlı uğurlu olsunnn... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn a.s.

uyumadım daha yaprak dökümü izledim sonrada duşa giridim aytunç beyle konuştuk biraz canumu sıktı

sonrada baktım 1 saat sonra ömerin yemek saati uyumayım dedim sonra lise arkadaşlarım msn deydi

onlarla lak lak yaptım.....o arada ali vızıldadı baktım mama istiyor paşa saat dokuzbucuk mamasının

yarısını yemişti onbirbucukda açtı tabi neyse yedi yetmedi tabi bende mememi verdim oda ömer gibi dili

ile ittiriyo baktı mama yok yumuldu ama ne gelen var ne giden uyudu öle

baktım saat geçti ömer ağladı mama yaptım 25 cc bıraktı zorlamadım yatağana attım aliye mama yaptım bi baktım ömer bey bakıyor vızıldıyor aliye biraz fazla yapmıştım
ömerin ağznına tıktım hemen o içti 20 cc kadar sonra aliyi besledim verdiğim mama bu kez aliye yetmedi gittim biraz daha yaptım yarısını ömer yarısını ali oda bitti
şimdi yattılar ömer uyuyor ali vızıldıyor.......bense uykum kaçtı sabaha kadar oturabilirim ama gündüz ne yaparım bilmiyorum hehehe..............

fulyaaa ben vardım ama bebelerle uğraşıyordum barim yatim saat 3 oldu bir birbucuk saat sonra kalkarlar

civciv pınar saolun iyi dıleklerınız ıcın

kızlar dogurmayı bekleyen anneler keyfını cıkarın son gunlerın bebekler gelınce zor bı hayat baslıyo ona gore çok şükür evımızdeyıs ama sezeryan olanlar bılır 3 gun oldu hala sancılarım oluyo buyuk tuvaletıme dun aksam lama yaparak cıktım
dun gece hastanedeydık bızım kız bı gögsümü emmıyo oda tıkanmıs beze oluşmuş gıttık sagdırdık bıde pompa aldık gögüslerım pert oldu anlıyacagınız gunduz hıc derdı yok ama gece kuşu masallah saolsun annem görücem yardımcı oluyolar gece olunca 2 3saat uyuyabılıyorum çok yorgunum anlıcagınız

pınar azmıne bende hayranım valla annem olmasa bakamam gıbı gelıyo bebegesenağlama allah isteyen herkeze bu duyguyu tez zamanda yasatır ınsallah herseye deger bı bakısıyerimseniben
maglum bebiş ve gıden gelenden fazla gıremıyorum gunduzlerı ama telafi ederis teyzelerı optuk hepınızı

sezeryan olduktan kaç gun sonra korse taktınız?
benım kıs emmede zorlanıo bazen hazır mama verıyorum 30cc gecelerı.sız ne yapıyosunuz emmedıgı zaman??

canım Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt gözün aydın

oyy bir bebiş daha gelmiş gözünüzhihoyyyt aydın sende teyzene bizden slm söyle canımalkisalkisalkis

Canım bence sen bu tempoyla eski kilondan bile dahazayıf olursun delikafadulden

Canım öp bizim yerimize kuzunu:1hug:

kılzar günaydın.çoğu arkadaşımız doğum yapmış.allaj hepsine uzun ömürler versin doğum yapmayan arkadaşlarımzıda inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarlar bebişlerini.malum izinli olunca bebiş olunca pek giremiyorum.bide şu an tek bşıma bebişime bakıyorum.ilk günden yalnız kaldım ama iyide oldu iyice alıştık birbirimize.:):) makinamın kablosunu bulunca ilk işim resimlerini koymak olucak.teyzeleri çok tatlı bebişim var babasının kopyasını yada halasının kopyası diyebiliriz:)))

cnm valla allah kolaylık versin sana datluuuuummm.....

kızlar benimde uykum kaçtı sancı falanda yok yaÇok üzgünüm çoook

ayy cnm bendede yok sancı falan hala.. :) bugun gidicem doktora bakalım ne diyecek.çatımada baksın bakalım.

cnm hoşgeldin..
günaydına.s.
amin cnm..

Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Ne güzel aslımm da kuzusuna kavuşmuş sende bizden slm ve iyi dileklerimizi ilet.

benım kıs emmede zorlanıo bazen hazır mama verıyorum 30cc gecelerı.sız ne yapıyosunuz emmedıgı zaman??

Gülşahcım tuvalete rahat çıkabilmen önemli hem sütünün gelmesi hemde bağırsaklarının çalışması için kayısı kompostosu yap canım kayısılarıda içinde blendırdan geçir posasıyla iç iyi gelicektir.

Ben yeni takmaya başladım ama doktorum 10 gün sonrasında takabileceğimi söylemişti.Aynen bende her iki göğsümüde veriyorum 15-15 dk daha sonrasında hala aranıyorsa 30 cc mama yapıp veriyorum.

Günaydın Tülay'cım hoşgeldin.Yanlız kalınca daha çabuk adapte oluyosun herşeyiyle kendin ilgilendiğin için ama çok zor oluyor allah yardımcın olsun.Fıstığın resimlerinide en kısa zamanda bekliyorum kokla benim yerime. :1hug:

hoşbulduk sibelcim. evet canım daha çabuk adapte oluyorsun ama çokda yorucu oluyor.koklarım teyzesi... resimleride en kısa zamanda koyucam.sende öp benim için yağızımızı..

Kızlar İncihan'la konuştum şimdi. Çok selamı var sizlere a.s.

Bizde bugün kayınvalideme gideceğiz. Benim kuaförüm orda. Hafta sonu mevlüt varya bi bakıma girmem lazım kaydirigubbakcemile3

Anam bu ne yoğunluk kız okurken yoruldum. Allah yardımcın olsun a.s.

Valla canım benim yanımda ya annem yada kayınvalidem var hastaneden çıktığımdan beri. Onlar ev işlerini hallediyolar. Ben bebişimle ilgleniyorum. Onlar gidince zorlanıcam biraz ama o zamana kadar da kızımın herşeyi düzene girmiş olur heralde a.s.

Henüz korse almadım. Araştırmadım da :uhm: Markası falan var mı bunun?

Ben mama vermiyorum canım. İstediği heran emziriyorum. Çok şükür sütümde yetiyor heralde a.s

bugün 38+1 oldum ama takvim değişmedi hala:uhm:

Dur bacım daha vaktin var hayırlısı inşallahhhh a.s.

Oh maşallah. Birer birer pırtlatıyoruz delikafadulden

Tülay'cım hoşgeldin canım. Oooo tek başınasın bravo valla. Gerçi tek olmak daha iyi heralde ya. Dün 3-4 saat kadar kızımla yalnız kaldık evde. Ay bi hoşuma gitti. Şu 40'ımız çıksada çekirdek ailemize geri dönsek valla... Eşim akşam geç geliyor zaten adam. 2 saat yüzünü zor görüyorum. Oda yalnız olamadığımız için uzaktan uzağa bakışıyoruz. Gece de zaten o uyanmasın diye Defnoş mıyk dese alığ kaçıyorum odadan. Kayınvalidemle oturuyoruz ben emzirirken kaydirigubbakcemile3

Resimleri bekliyoruz. Valla fena meraktayız heee delikafadulden

Ben bi duş alayım bacılar. Hem hava sıcak, hem emzirmek beni sucuk gibi yapıyor valla. Saçlarımı da kurutmak zor geliyo artık. Eskiden kısacıktı. Kestirsem mi yine rahata ersem :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…