Kizlar selamlar, bende nihayet dogum yaptim. 1 haftadir hastanedeydim, bugün geldim eve. Hikayemi sonradan anlatirim cünkü cooook uzun...
Bebisim 3.720 gram, 51 cm ve 40+6'da, 7 Mayis'da dogdu. Spinal sezeryan oldum. Gecmisi okuyacagim ilk firsatta, umarim hepiniz iyisiniz, bebislerde neredeyse gelmistir. Yolda olanlarda sag salim dogar artik birkac güne...Simdilik bu kadar...
mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere
pınarcım maşallah defnemize yerim ben onu :)))))))))))))))
Tşk pınoş haberler için bende ojeliyi merak ediyordum nasıl diye.
Bizimde 13. gün hala geçmedi sarılığımız.dün tahlil yaptık düşüceğine çıkmış 15 di 16 olmuş daha fazla yükselmez umarım.çok üzülüyorum.Geçer inş biran önce.
Hayırlı olsun bebişin melincim.Evet malesef sarılıktan çoğumuz muzdaribiz sık emzirmek gerekiyor ama bizimkini uyandırmak çok zoor kendi istemedikçe açmıyo azınıı o yüzden sanırım atlatamadık hala.
Pınarcım cidden Brawo sana yaa.Ne kadar azimlisin bir günde düşürdün sarılığı yılın annesi seçmek lazım seni.Gelip benim oğlanıda uyandır sana zahmet yaa uyanmıyo bu çocuk 13 gün oldu düşmedi hala biraz düşse rahatlıycaktım.ama ne göriym yükselmiş neye uradığımı şaşırdım resmen.Artık sınırı geçmesin diye dua ediyorum inş atlatırız bizde biran önce.kan aldırmak istemiyorum artık çocuğun topuğu iz doldu dayanamıyorum:1no2:
sibelcim bende seni çok özledim güzel arkadaşım benim evdeyim aslında daha fazla girmem lazım ama vaktim olmuyor görümcede izne ayrıldı akşama kadar birlikteyiz yarında annesi geliyor beni iyice stres aldı ikisinide yan yana görmek beni sinirlendirecek ama ne yapalım görmezden geleceğim bende
kızlar sizler nasılsınız pınarım sibelim fulyam inşalah iyisinizdir hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım kendinize iyi bakın öptüm hepinizi yarın herhalde zor girerim evde iki bomba ile uğraşacağım
kızlar hastaneden geliyorum şimdi bebeğim 3.200olmuş haftya bugün alıcaklar bebişimi çok heycanlıyımm
Kız Pınar ben senin kızını yer yer bitiririm ayy burnuma valla miss gibi bebk kokusu geldi 41 kere maşallah canım Allah nazardan saklasın kızını
Merhaba canlarım doğuran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah pınarcım kızın çok şeker görünüyo Maşallah canım bende prensesime özendim toka taktım bakın bakalım teyzeleri yakışmışmı çirkinime :))
Ay allahım yarabim kız bu ne tatlılık maşallah
Benim oğluşta hiç emziği bırakmıyor ok fena bide uykuya dalana kadar her ağzından düştüğünde mıkrıdanıyor aslında faydası yanında zor yanlarıda var.
Buyrun bir emziklide benden başa bir siteden yğklüyodum normalde ama ordan olmadı bakalım olmuşmu..
[/URL][/IMG]
kızlar maşallah pınar, claries, sibelcim bebişlerinize 41 kere maşallah... büyümüşler bile valla..
kızlar selam,şimdi kontrolden geldik,size haber vereyim dedim,kızım tam 3200 gr olmuş ,suyu falan ve keyfi yerindeymiş,her an olabilir ama bekleyelim dedi,yani yarın hastaneye yatmıyorum ,pazartesiye kadar doğurmamılş olursam pazartesi kontrole gidicem,açılma var mı diye kontrol edecek,eğer varsa suni sancı verecek hemen başlasın diye doğum,açılma yoksa beklemeye devam edecekmişiz,takip altına alınacakmışım ,kontroller sıklaşacakmış,haberiniz olsun dedim,öpüyorum hepinizi,iyi akşamlar.
bayılıyorum sana kuşum ya herkesden haberdarsın ben daha burcuyu ve ayşeyi arayamadım.....onlarınki benim operatörden değil benimde kontrüm yok arayamadım..
aman yaaa dışarı bile çıkamıyorum kontür alayım kocam varken ancak annem gidiyor ekmek vs.almaya kocam yoksa ayvayı yedim yani...
kociş seyhatte yinede ...artık buhran yapmıyorum vakit yok....
geçmişi okuyamıyorum kızlar bugün fırsat buldum yazlıkları çıkardım dışarı çıkmadığmdan
yazın geldiğini fark edemiyorum ama hastaneye giderken gördümki çok sıcak ...
bugün çıkardım ve ne yazıkki yazlık pantolonlarda 3 cm bir açıklık var kalçada bacakda sorun yok ama göbüşe gelince kapanmıyor sadece elbiselerim oldu onlarda bolsa geçen sene bu sene tam oluyolar......bir pantolonum var bu kilodayken almıştım oda dar geldi
anneme göre hala şişim ödem var diyor ....o kadar serum yedin herşeyden öte diyor
inş.bu sonradan monte gibi duran göbek gider yaaa çok çirkin bişey eğer gitmezse diyete başlayacağım valla 3-4 kilo daha versem bu iş biter....
bişey daha merak ediyorum kızlar ben emzirmiyorum ve sütümde yok acaba ben ne zaman adet olurum ?40 çıktıkdan sonra beklemelimiyim acaba ?
ve en çok merak ettiğim şey adet olabilecekmiyim ben pko olduğum için doktor bana doğumda düzelebilirsin dedi ama ben normal doğurmadım bu haldede düzelerimi bilmiyorum..
Kizlar selamlar, bende nihayet dogum yaptim. 1 haftadir hastanedeydim, bugün geldim eve. Hikayemi sonradan anlatirim cünkü cooook uzun...
Bebisim 3.720 gram, 51 cm ve 40+6'da, 7 Mayis'da dogdu. Spinal sezeryan oldum. Gecmisi okuyacagim ilk firsatta, umarim hepiniz iyisiniz, bebislerde neredeyse gelmistir. Yolda olanlarda sag salim dogar artik birkac güne...Simdilik bu kadar...
uyumadım daha yaprak dökümü izledim sonrada duşa giridim aytunç beyle konuştuk biraz canumu sıktı
sonrada baktım 1 saat sonra ömerin yemek saati uyumayım dedim sonra lise arkadaşlarım msn deydi
onlarla lak lak yaptım.....o arada ali vızıldadı baktım mama istiyor paşa saat dokuzbucuk mamasının
yarısını yemişti onbirbucukda açtı tabi neyse yedi yetmedi tabi bende mememi verdim oda ömer gibi dili
ile ittiriyo baktı mama yok yumuldu ama ne gelen var ne giden uyudu öle
baktım saat geçti ömer ağladı mama yaptım 25 cc bıraktı zorlamadım yatağana attım aliye mama yaptım bi baktım ömer bey bakıyor vızıldıyor aliye biraz fazla yapmıştım
ömerin ağznına tıktım hemen o içti 20 cc kadar sonra aliyi besledim verdiğim mama bu kez aliye yetmedi gittim biraz daha yaptım yarısını ömer yarısını ali oda bitti
şimdi yattılar ömer uyuyor ali vızıldıyor.......bense uykum kaçtı sabaha kadar oturabilirim ama gündüz ne yaparım bilmiyorum hehehe..............
fulyaaa ben vardım ama bebelerle uğraşıyordum barim yatim saat 3 oldu bir birbucuk saat sonra kalkarlar
civciv pınar saolun iyi dıleklerınız ıcın
kızlar dogurmayı bekleyen anneler keyfını cıkarın son gunlerın bebekler gelınce zor bı hayat baslıyo ona gore çok şükür evımızdeyıs ama sezeryan olanlar bılır 3 gun oldu hala sancılarım oluyo buyuk tuvaletıme dun aksam lama yaparak cıktım
dun gece hastanedeydık bızım kız bı gögsümü emmıyo oda tıkanmıs beze oluşmuş gıttık sagdırdık bıde pompa aldık gögüslerım pert oldu anlıyacagınız gunduz hıc derdı yok ama gece kuşu masallah saolsun annem görücem yardımcı oluyolar gece olunca 2 3saat uyuyabılıyorum çok yorgunum anlıcagınız
pınar azmıne bende hayranım valla annem olmasa bakamam gıbı gelıyo bebegesenağlama allah isteyen herkeze bu duyguyu tez zamanda yasatır ınsallah herseye deger bı bakısıyerimseniben
maglum bebiş ve gıden gelenden fazla gıremıyorum gunduzlerı ama telafi ederis teyzelerı optuk hepınızı
semracım ALLAH yardımcın olsun, normal doğum sancılarını mı bekliyorsun?
uyumadım daha yaprak dökümü izledim sonrada duşa giridim aytunç beyle konuştuk biraz canumu sıktı
sonrada baktım 1 saat sonra ömerin yemek saati uyumayım dedim sonra lise arkadaşlarım msn deydi
onlarla lak lak yaptım.....o arada ali vızıldadı baktım mama istiyor paşa saat dokuzbucuk mamasının
yarısını yemişti onbirbucukda açtı tabi neyse yedi yetmedi tabi bende mememi verdim oda ömer gibi dili
baktım saat geçti ömer ağladı mama yaptım 25 cc bıraktı zorlamadım yatağana attım aliye mama yaptım bi baktım ömer bey bakıyor vızıldıyor aliye biraz fazla yapmıştım
ömerin ağznına tıktım hemen o içti 20 cc kadar sonra aliyi besledim verdiğim mama bu kez aliye yetmedi gittim biraz daha yaptım yarısını ömer yarısını ali oda bitti
şimdi yattılar ömer uyuyor ali vızıldıyor.......bense uykum kaçtı sabaha kadar oturabilirim ama gündüz ne yaparım bilmiyorum hehehe..............
fulyaaa ben vardım ama bebelerle uğraşıyordum barim yatim saat 3 oldu bir birbucuk saat sonra kalkarlar
kızlar benimde uykum kaçtı sancı falanda yok yaÇok üzgünüm çoook
kılzar günaydın.çoğu arkadaşımız doğum yapmış.allaj hepsine uzun ömürler versin doğum yapmayan arkadaşlarımzıda inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarlar bebişlerini.malum izinli olunca bebiş olunca pek giremiyorum.bide şu an tek bşıma bebişime bakıyorum.ilk günden yalnız kaldım ama iyide oldu iyice alıştık birbirimize.:):) makinamın kablosunu bulunca ilk işim resimlerini koymak olucak.teyzeleri çok tatlı bebişim var babasının kopyasını yada halasının kopyası diyebiliriz:)))
kızlar dogurmayı bekleyen anneler keyfını cıkarın son gunlerın bebekler gelınce zor bı hayat baslıyo ona gore çok şükür evımızdeyıs ama sezeryan olanlar bılır 3 gun oldu hala sancılarım oluyo buyuk tuvaletıme dun aksam lama yaparak cıktım
dun gece hastanedeydık bızım kız bı gögsümü emmıyo oda tıkanmıs beze oluşmuş gıttık sagdırdık bıde pompa aldık gögüslerım pert oldu anlıyacagınız gunduz hıc derdı yok ama gece kuşu masallah saolsun annem görücem yardımcı oluyolar gece olunca 2 3saat uyuyabılıyorum çok yorgunum anlıcagınız
pınar azmıne bende hayranım valla annem olmasa bakamam gıbı gelıyo bebegesenağlama allah isteyen herkeze bu duyguyu tez zamanda yasatır ınsallah herseye deger bı bakısıyerimseniben
maglum bebiş ve gıden gelenden fazla gıremıyorum gunduzlerı ama telafi ederis teyzelerı optuk hepınızı
sezeryan olduktan kaç gun sonra korse taktınız?
benım kıs emmede zorlanıo bazen hazır mama verıyorum 30cc gecelerı.sız ne yapıyosunuz emmedıgı zaman??
kılzar günaydın.çoğu arkadaşımız doğum yapmış.allaj hepsine uzun ömürler versin doğum yapmayan arkadaşlarımzıda inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarlar bebişlerini.malum izinli olunca bebiş olunca pek giremiyorum.bide şu an tek bşıma bebişime bakıyorum.ilk günden yalnız kaldım ama iyide oldu iyice alıştık birbirimize.:):) makinamın kablosunu bulunca ilk işim resimlerini koymak olucak.teyzeleri çok tatlı bebişim var babasının kopyasını yada halasının kopyası diyebiliriz:)))
sezeryan olduktan kaç gun sonra korse taktınız?
benım kıs emmede zorlanıo bazen hazır mama verıyorum 30cc gecelerı.sız ne yapıyosunuz emmedıgı zaman??
bugün 38+1 oldum ama takvim değişmedi hala:uhm:
son 6günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?