pınarcım evet tek başına olmak güzel ama evin işi yemek o bu derken çok yoruluyorum.eşim saolsun arada ilgileniyor ama yinede yorucu.bu arada eşimin tarafından kimse yok antalyada zaten kayınpederim şuan hastanede yatıyor durumu ciddi gelmek isteselerde gelemezler.annemde ara ara geliyor çünkü evde yeğenim var 16 aylık ona bakıyor.durumlar böyle işte pınarcım.çok öpüyor ve kokluyorum kuzunu.
Ben aldığım korseden çok memnunum int aldım.Elija doğum sonrası toparlayıcı korse olarak geçiyor.Bir bakın bakalım.Valla bu pelte gibi sallanan göbeğin böyle kalması düşüncesi bile beni sinir ediyor.
Kızlar merhaba, biz geldik oğluşla
sonunda aldık kağanımızı kucağımıza çok şükür
Şimdi evdeyiz ama çok zorlanıyoruz, meme uçlarım yok bu yüzden emmiyo, dr saat başı emzir diyo, bebiş emmeyince içim rahat etmedi sağıp veriyorum 2-3 saatte bir oda yeterlimi bilmiyorum, 10-20 cc arasında geliyo süt,bebek hep uyuyo h,ç uyandıramıyoruz hep gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum ama nafile, zaten gazı da var, onuda sadece babamız çıkarabiliyo, benim dikişlerden çok kucağıma alamıyorum çünkü...
kızlar yardım...
Şimdi evdeyiz ama çok zorlanıyoruz, meme uçlarım yok bu yüzden emmiyo, dr saat başı emzir diyo, bebiş emmeyince içim rahat etmedi sağıp veriyorum 2-3 saatte bir oda yeterlimi bilmiyorum, 10-20 cc arasında geliyo süt,bebek hep uyuyo h,ç uyandıramıyoruz hep gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum ama nafile, zaten gazı da var, onuda sadece babamız çıkarabiliyo, benim dikişlerden çok kucağıma alamıyorum çünkü...
kızlar yardım...
sezeryan olduktan kaç gun sonra korse taktınız?
benım kıs emmede zorlanıo bazen hazır mama verıyorum 30cc gecelerı.sız ne yapıyosunuz emmedıgı zaman??
kızlar benimde uykum kaçtı sancı falanda yok yaÇok üzgünüm çoook
kılzar günaydın.çoğu arkadaşımız doğum yapmış.allaj hepsine uzun ömürler versin doğum yapmayan arkadaşlarımzıda inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarlar bebişlerini.malum izinli olunca bebiş olunca pek giremiyorum.bide şu an tek bşıma bebişime bakıyorum.ilk günden yalnız kaldım ama iyide oldu iyice alıştık birbirimize.:):) makinamın kablosunu bulunca ilk işim resimlerini koymak olucak.teyzeleri çok tatlı bebişim var babasının kopyasını yada halasının kopyası diyebiliriz:)))
merhaba kizlar a.s.
bigudicim canim dogurmussunda yorgunluklara baslamissin :) cok sukur :) 1 hafta sonra doktora gittiğimde artik korse kullan demişti canim..ben dün basladim daha kullanmaya..acaip rahat oluyor :)
tülaycim hoşgeldin sende :) senin bebişte babasina benzedi he :) bu kızlar kazik atti bize ya :) benimkide babaya benziyor :)
birsencim maşaAllah gece iyi mesai yapmişsin :) bi aliye bi ömere :)
pinarcim koptum sabah sabah :)))) hüsamin göbegi he :)))))) aynen dediğin gibi oluyor valla..insanin sinirleri bozuluyor :)))) dün aksamdan beri korse takiyorum..artik rahat rahat gülüp öksürebiliyorum :)))) biran önce al canim sende
kızlar yardım...
kızlar slm....
bir bakayım dedim sizlere.ben cıkıyorum şimdi doktora gidicem.ayy bakalım ne diyecek çok meraklı ve heyecanlıyım.yarın doğum günüm..birde yarın alalım der mi:)))))
hepinizi öpüyorummmmmmm
saol tuğbacım.evet kızlar bize kazık attı bana benziyen hiçbir yeri yok inadı ve siniri hariç karnını doyurmak tam işkence acayip sinirleniyor kızarıyor :)))):canım seni bebiş nasıl? bende bugün başlıcam korseye
kızlar yardım...
bu arada bizim sağma vaktimiz geldi, yine emzirmeyi denicem inş. tutar, öptüm hepinizi görüşmek üzere
cnm ben hala korse takmadım bugün 29.günümüz ama şükürler olsun çok az bi göbeğim var mrk etme zamanla iniyor tatlım..bende mama vermedim henüz Allaha şükür sütüm yetiyor..bide çok dert etme tatlım ilk günler alışması biraz zor oluduğu için zorlanıyor gücü yetmiyor ...
delikafaduldendelikafadulden kıvılcımdan sonra 41.haftada sen doğururacan galiba bacımm delikafadulden
cnm Allah kolaylık versin ilk günler bebek bakımı değilde evle ilgilenmek zor oluyor keşke yanında olsaydı birileri en azından evle ilgilenirdi ama sen bebişle ilgilen cnm evi dert etme Şenizresimleride heyecanla bekliyoruz Şeniz
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden benim kız bana kazık atmadı sağolunsunn aynı ben delikafaduldendelikafadulden babasına attı kazığı delikafadulden
ayy cnm benim güzel anniş gelmişş h.g cnm gözün aydın Allah bağışlasın yakışıklı oğluşunu sizinde resimleri bekliyoruz cnm...kızlar ilk günlerde bebekler öyle henüz dünyaya adapte olmadıkları için sürekli uyuyorlar benim kız rahat 5 saat uyurdu naparsak yapalım uyanmıyordu zilli bide bu durum en çok erken doğanlarda görünüyor ..burcum mrk etme cnm bi kaç gün sonra uyusun diye dua ediceksin delikafaduldendelikafadulden
hadi hayırlısı cnm bi bakarsın doğum günü hediyen olur dünyanın en güzel şeyi Şeniz
kızlar yardım...
kızlar slm....
bir bakayım dedim sizlere.ben cıkıyorum şimdi doktora gidicem.ayy bakalım ne diyecek çok meraklı ve heyecanlıyım.yarın doğum günüm..birde yarın alalım der mi:)))))
hepinizi öpüyorummmmmmm
kızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galibakaydirigubbakcemile3 emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
buda size benim meleğim teyzoşlar. kız anaları,alıcı gözle bir bakın bakalım:roflol:
kızlar yardım...
kızlar slm....
hepinizi öpüyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?