2009 Mayıs Anneleri

ee sizin eskiden kalma göbekler olduğu için öyle duruyodur bacım benim öyle bi sorunum yok şükür kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amanınnnnnnnnnnnnnn ayy maşAllah yaaaaa bu ne güzellik böyle yerimm ben o ağzı burnuuu verdim kızmı gitti cnmm delikafaduldendelikafadulden benim kızdan daha çok saçı var yahuuu kaydirigubbakcemile3 cnm Allah nazarlardan korusun valla çok yakışılı oğluşun var ..biz en iyisi dünür olalım ne dersin :jeyyar::jeyyar:

bakalım sende bizim kızı isticen mi???

canım allah analı babalı büyütsün çok yakışıklı oglun var maş.

ay pınar negüldüm şu göbek meselesine bnmde ayen oynuo gülerken bide eşim bunu görmüş durup durup taklitimi yapıyo onun yanında gülemez oldum valla!! ele bigün çocugu emzirirken güldüm çocuk nasıl hopluyo hop hop zavallı kzım uykudan uyandı eşimde bi daha çocuk kucagındayken gülme istersen diokaydirigubbakcemile3
bana annm yeniincinin korsesini almış çok sıkıyo ya giyemiom valla.

dün dr gittik şükürki mikrop azalmış ilaçları yrn kesicem ama ishalini kesmem dedi dr
100gr vermiş kuzum daha dogum kilomuza bile gelmedik ya mamada verme dio ishalinide kesmio kesilmesse araştırma has.bi bölüm yazdı ona götür dio
bide bişi soracam bnm kızın kakası kınayı sulandırırsın ya o kıvamda sulu bi kına gibi yemyeşil ya sizde böle oldumu hiç??
bide ishalini kesmek için ben ne yapabilirim yediklerime dikkat ediyorum!

ay o agız burun ne öyle yerim onu ben maşallah ya koklaya koklaya öptüm annesi..
seninn kızda güzel hemen kaptırma kızı taaaa kahramanmaraşamı gönderecen kız??

tuğbacım yakıştılar dimii verem mi kızmı delikafaduldendelikafadulden

knk cnm Allah şifasını versin genelde yeşil kaka üşütmeden oluyor diyolar..benimde bazen yeşil yappıyorr :1no2::1no2:

ay ben bu doktorlarin mama düşmanligini anlamiyorum hiç ya..cocuk zayifliyor,gücsüz kaliyor hala verme diyorlar..ee hiç süt veremeyen anneler ne yapsin? psikolojik baski yapiyorlar resmen..

valla canimcim ben senin yerinde olsaydim coktan mama vermiştim..ama sen bana bakma tabi :)

bence sen baska bi doktora git canim..cocuk bu kadar süre ishal olurmu yaaa..nasil bi doktor anlamadim gitti..

Maşallah subanallah çok tatlı tosunum ayy yerim ben bunu.

buyrun buda doğumdan sonraki göbeksiz halimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Hülyacım senin fıstığın çenesindeki gamzeye bayıldım ne tatlı şey öyle ben gamzeye bayılırım oğluştada olsun diye o kadar ayva yedim ama nafile kaydirigubbakcemile3

Bu arada manken gibi olmuşun valla gören doğurmuş demez helal kız.Bende göbeğimi çekip koyacam.Hadi göbekler ne halde ona bakalım bir forum açalım oraya resimleri koyalım ne dersiniz.:roflol:

cekme icine cekme :))))))) kiz hakketen pek bi göbeksizmişsin :)))

ama bizimkide böyle duruyorki..asil iş boş kalinca :)))) göbegin üstünde bişi olmayinca görüntü cok kötü :))))

canım çenesi şükürler olsunki aynı ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimde hem çenemde hemde sağ yakta gamze var aslında herşeyiyle bana benzemiş delikafadulden

cnm benim öncedende göbek yoktu o yüzden günden güne eski haline dönüyor darısı siizn başınıza...kaydirigubbakcemile3
kilo takip topiğine koyabiliriz bacım resimleri zaten ordada hep kilodan konuşuyoz sırnaşık şey

cekme icine cekme :))))))) kiz hakketen pek bi göbeksizmişsin :)))

ama bizimkide böyle duruyorki..asil iş boş kalinca :)))) göbegin üstünde bişi olmayinca görüntü cok kötü :))))

kız hiç çekmedim tam tersi salmış halim :mymeka::mymeka:

cnm benim göbeğin üstünde bişi olmasa daha güzel duruyorr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben geldim..
çatım musaitmiş normal doğum için.ama sancı falan yok.son 1 haftam kaldı artık.c.tesi birdaha nst ye gidicem.olmazsa beklemem dedi doktor pazartesi alırım en gec dedi.rahimağzı kapalı acılmada yok.allahım hayırlısını versin tabi ama erken doğumdan korkarken bunca zaman:)) şimdi doğurtturamıyorlar beni yaaaa:))
dua edin kızlar benim içinde..
bu arada çatı muaynesinde canım yandı valla baya.belki hayırlısı sezeryandır.
doktor yarında alabiliriz istersen dedi.doğumgünüm ama yinede beklmek istedim biraz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…