kolay gelsin görüşürüz canimmm
kiz göbek nasil incek :) valla birsenin dedigi gibi sonradan monte edilmiş gibi bi görüntüsü var zaten :))) şiş felan degil yani..sönmüş balon gibi :) bunu ancak korse toplaryoksa öyle sarkik sarkik :))))) cok kötü valla
kızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galibakaydirigubbakcemile3 emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
buda size benim meleğim teyzoşlar. kız anaları,alıcı gözle bir bakın bakalım:roflol:
canım allah analı babalı büyütsün çok yakışıklı oglun var maş.kızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galibakaydirigubbakcemile3 emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
buda size benim meleğim teyzoşlar. kız anaları,alıcı gözle bir bakın bakalım:roflol:
ee sizin eskiden kalma göbekler olduğu için öyle duruyodur bacım benim öyle bi sorunum yok şükür kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amanınnnnnnnnnnnnnn ayy maşAllah yaaaaa bu ne güzellik böyle yerimm ben o ağzı burnuuu verdim kızmı gitti cnmm delikafaduldendelikafadulden benim kızdan daha çok saçı var yahuuu kaydirigubbakcemile3 cnm Allah nazarlardan korusun valla çok yakışılı oğluşun var ..biz en iyisi dünür olalım ne dersin :jeyyar::jeyyar:
bakalım sende bizim kızı isticen mi???
[k] {n} [k];6834467 .!.:canım allah analı babalı büyütsün çok yakışıklı oglun var maş.
ay pınar negüldüm şu göbek meselesine bnmde ayen oynuo gülerken bide eşim bunu görmüş durup durup taklitimi yapıyo onun yanında gülemez oldum valla!! ele bigün çocugu emzirirken güldüm çocuk nasıl hopluyo hop hop zavallı kzım uykudan uyandı eşimde bi daha çocuk kucagındayken gülme istersen diokaydirigubbakcemile3
bana annm yeniincinin korsesini almış çok sıkıyo ya giyemiom valla.
dün dr gittik şükürki mikrop azalmış ilaçları yrn kesicem ama ishalini kesmem dedi dr
100gr vermiş kuzum daha dogum kilomuza bile gelmedik ya mamada verme dio ishalinide kesmio kesilmesse araştırma has.bi bölüm yazdı ona götür dio
bide bişi soracam bnm kızın kakası kınayı sulandırırsın ya o kıvamda sulu bi kına gibi yemyeşil ya sizde böle oldumu hiç??
bide ishalini kesmek için ben ne yapabilirim yediklerime dikkat ediyorum!
tuğbacım yakıştılar dimii verem mi kızmı delikafaduldendelikafadulden
knk cnm Allah şifasını versin genelde yeşil kaka üşütmeden oluyor diyolar..benimde bazen yeşil yappıyorr :1no2::1no2:
yaw cocuklarin aklina sokmayin böyle şeyler
kızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galibakaydirigubbakcemile3 emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
Maşallah subanallah çok tatlı tosunum ayy yerim ben bunu.
Hülyacım senin fıstığın çenesindeki gamzeye bayıldım ne tatlı şey öyle ben gamzeye bayılırım oğluştada olsun diye o kadar ayva yedim ama nafile kaydirigubbakcemile3
Bu arada manken gibi olmuşun valla gören doğurmuş demez helal kız.Bende göbeğimi çekip koyacam.Hadi göbekler ne halde ona bakalım bir forum açalım oraya resimleri koyalım ne dersiniz.:roflol:
cekme icine cekme :))))))) kiz hakketen pek bi göbeksizmişsin :)))
ama bizimkide böyle duruyorki..asil iş boş kalinca :)))) göbegin üstünde bişi olmayinca görüntü cok kötü :))))
Kız sizin bu tickerlar çok hoş bendemi yapsamki kaydirigubbakcemile3
YAP CNM GERÇEKTEN GÜZEL GÖRÜNÜYOR Şeniz
Hülyacım beceremedim bir tülü bu siteye üyemi olmak gerekiyor anlamadım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?