2009 Mayıs Anneleri

Teyzeleri buda bizim oğluşumuz, bakalım beğenecekmisiniz,
Alıntı yapmayın sonra silicem

Son düzenleme:
ayy güzelll annemmmm çokk güzel çok şirin görünüyorsunuz yaww Allah sizi nazarlardan korusunnn ..maşallah size cnm ...

burcucuğum tebrik ederim seni canım maşallah çok güzel bebeğin ALLAH nazarlardan saklasın çok merak etmiştim seni görünce yazmadan edemedim öpüyorum seni

kuzuuuum hoşgeldin....
tam çıkıyordum sana slm vermeden çıkamadım:)
ayy benimde g.ucum az.o düşündürüyor valla şimdiden beni..

Cnm benim bi girip bi çıkıyom foruma oğlandan çok kalamıyorum, anne baba olmayı öğreniyoruz bizde yavaş yavaş, bende normalde uyanınca bi daha uyuyamam ama galiba hormonlardan çabuk uyanıp yine yatabilme yetisi kazandım, bu arada ben sezaryende hiç iyi bi tecrübe yaşamadım henüz doğum yapmayanlar oldğu için şimdilik bunlardan bahsetmek istemiyorum ama herkes bir değil tabiki çok rahat geçenlerde var, eğer mümkünse normali dene bence cnm çünkü normal doğum sancıları dayanamayacak kadar çok değil ben 8 dk da 1 e kadar doğum sancısı çektim sabaha kadar

oy maşallah canım çok tatlı

canım evinede geldin demekki ben hala bekliyorumsenağlama en kısa zamanda kağanın resmini bekliyoruz canımhihoyyyt

Teşekkürler kızlar, tavsiyelerinizi bir bir deneyeceğimden emin olabilirsiniz, insan bi anda sudan çıkmış balığa dönüyo ama inş. kısa zamanda tecrübe ederek üstesinden geliriz
Şeniz
oyy maşallah cnm, Rabbim analı babalı büyütsün inş., uzun ömürlü olsun

ayy güzelll annemmmm çokk güzel çok şirin görünüyorsunuz yaww Allah sizi nazarlardan korusunnn ..maşallah size cnm ...

burcucuğum tebrik ederim seni canım maşallah çok güzel bebeğin ALLAH nazarlardan saklasın çok merak etmiştim seni görünce yazmadan edemedim öpüyorum seni

Teşekkürler kızlar, çok öptük siziiii Şeniz

Son düzenleme:
ahh burcucum sorun o işte sancım gelmiyor ve gelecek gibi gözükmüyormus(
bebişine maşallah 41 kere..ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz

Fulyacım hakkında hayırlısı olsun canım kaderi neyse onla gelir.Sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşta gerisi boş.
Burcucum oğluşun çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın.

canım ya ben de dün yaptırdım çok zor tuttum kendimi canım acıdı çok fazla. çatım müsaitmiş ben 22 sinde epidural normal doğum yapacağım kısmetse suni sancıyla beklerse tabi kuzucuğum çünkü dr um burda değil 5 gün

agustos annesi olarak ara ara siziede okuyorum maşallah nerdeyse herkes yavrusuna kavuşmuş.. darısı bizim topiğin başına inş. yalnız aklıma bşey takıldı rahim açılması için yapılack bişey yokmu hani hurma yeyin diyolar ya hep hurma yemek ve hamama gitmek der benm kayınvalidem onların zamanında gunu gelince hamam giderlermiş özellikle göbek taşına otururlarmış falan??

cerencim burcucum maşallah bebişlerinize güzel günler görsünler sağlıklı günler inşallah

Slm kızlara.s. Yeni kuzular da çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
Yarın saat 11:30 da sezaryene giriyorum kızlar.Lütfen duanızı eksik etmeyin.
ınşallah henüz doğum yapmayanlarda sağlıkla kavuşur kuzularına
Bende inşallah kuzumu kucağım a alıp gelirim
Allaha emanet olun...

kizlar hala doguramadik benim dogum ratih 1é mayisti ama halen az az sancilarim oluyor nolur dua edin kizlaaaar bugun yine gittim doktorum daha az sancin var diyo olmazsa haftaya persembe hastanyeye gidip dogurcaz artik

canım sağlıkla alırsın inşallah meleğini kucağına inşallah hepimiz alırız

kizlar hala doguramadik benim dogum ratih 1é mayisti ama halen az az sancilarim oluyor nolur dua edin kizlaaaar bugun yine gittim doktorum daha az sancin var diyo olmazsa haftaya persembe hastanyeye gidip dogurcaz artik

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.:1hug:

canim hayirlisi olsun hakkinda..inşaAllah normal dogum yaparsin kolaylikla cati muaynesinde nefesini tut canim..ozaman bişi hissetmiyorsun..doktorum söylemişti..gercekten cok işe yariyor

hadi hayirlisi inşaAllah bengicim :) az kaldi

canim nasibin neyse o oluyor..ben suni sanci yedim ama gene acilma olmadi..olmayinca olmuyor..hurma elbet cok şifali..ama hamami hiç duymadim..herkes ayri bişi diyor..hayirlisi neyse o olsun

canim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin..saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin inşaAllah

hayirlisi olsun canim :)

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.:1hug:

canim tickerin cok güzel olmus :)

ahh burcucum sorun o işte sancım gelmiyor ve gelecek gibi gözükmüyormus(
bebişine maşallah 41 kere..ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz

Cnm bende sancım yok sanıyodum, nst dede çıkmıyordu, ama belim fln acayip ağrıyordu, önce kasıklara sonra bele vuran ağrı doğum sancısıymış meğersem,bende boşu boşuna karnıımda sertleşme bekledim onca zaman, sanırım nst çekilirken denk düşmedi ağrılar, ama normal olmayacak olsada sakın üzülme, benim haricimde herkes memnun sezaryenden, hiç komplikasyon yaşamayanlar var, eğer ilk gün yürürsen ki mutlaka yürü, o zaman daha rahat atlatılıyor

Fulyacım hakkında hayırlısı olsun canım kaderi neyse onla gelir.Sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşta gerisi boş.
Burcucum oğluşun çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın.

cerencim burcucum maşallah bebişlerinize güzel günler görsünler sağlıklı günler inşallah
Teşekkürler kızlar, öptük hepinizi Şeniz
Cnm sağ sağlim kavuşursun inş. bebişine,Rabbim bir avazda kurtarsın inş.

kızlar merhaba ben geldim.Kızım 11 mayıs saat 10.05 te 3400 50 cm dünyaya geldi.Herşey çok güzeldi yalnız bugün sarılık oldu moralim çok bozuk ne yapsam sütüm geliyor ama memebaşı problemim var ne yapmalıyım yardım.kızıma dua edin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıııııııız benimkide aynısııı, 11 mayıs pzt, 3400, 50 cm, sadece 09:30

Rabbim analı babalı büyütsün inş. Vatana millete hayırlı evlat olsun

Hayırlı doğumlar canım hihoyyyt

canım inşallah sancın gelirde normal doğum yaparsın canımhihoyyyt

canım hoş geldin meleğin nasıl? plastik meme uçları varmış canım kullananlar çok memnun bir araştır istersen canım

Burcu canım maşallah oğluşun çok tatlıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…