kuzuuuum hoşgeldin....
tam çıkıyordum sana slm vermeden çıkamadım:)
ayy benimde g.ucum az.o düşündürüyor valla şimdiden beni..
kızlar ben geldim..
çatım musaitmiş normal doğum için.ama sancı falan yok.son 1 haftam kaldı artık.c.tesi birdaha nst ye gidicem.olmazsa beklemem dedi doktor pazartesi alırım en gec dedi.rahimağzı kapalı acılmada yok.allahım hayırlısını versin tabi ama erken doğumdan korkarken bunca zaman:)) şimdi doğurtturamıyorlar beni yaaaa:))
dua edin kızlar benim içinde..
bu arada çatı muaynesinde canım yandı valla baya.belki hayırlısı sezeryandır.
doktor yarında alabiliriz istersen dedi.doğumgünüm ama yinede beklmek istedim biraz daha...
burcu canım analı babalı büyütün.canım emzirdikçe göğüs uçların zamanla büyüyor.topuklarını sıkarsan iyi olur uyanır o zaman.ama mutlaka 1,5-2 saatte bir uyandırman lazım ilk başlarda emmesi için.doktorumuz bize öyle söyledi.ama 1 hafta sonra ne zaman uyanırsa o zaman emzirirsin dedi.bu arada sezaryan olduğu için süt ilk başta az geliyor canım.mutlaka humana çayı al bide soalsun sibel bana kyısılı incirli komposto söylemişti bide tahin helvesı faydasını gördüm.ben birde günde 2 fincan rezene içiyorum gz sorunumuz o yüzden fazla olmuyor sen de dene istersen canım.
cnm hosgeldın saglıcakla almıssın oğlunu kucagına
senın yasadıgın problemlerin hepsini yasadım ilk bi hafta emmedi ac kaldı zorla arda mama tıktık agzına devamlı uyuyodu 7 saat kesıntısız uyudugu bıle oldu ben silikon meme ucu kullanıyorum cok rahat agzına alıyoo tam 1 haftalıkken duzene gırdı hala silikon ucla alıyoo normaldede almaya calısıyo ama tam rahat etmıyo bıraz buyuyunce onu bırakır herhalde simdi artık ne zaman aglarsa emzırıyorum en fazla 4 saat uyur
bıde ac kalınca seker dusuyo o uyutuyor sen o aldıkca sagıpta olsada karnını doyur
sonra sarılığı varmı sarılıkta uyuturmus ama emın ol hergecen gun daha iyi olacak ben sımdı uyusa dıye bakıyorum neyse uzun oldu ama tekrar tebrıkler cnm
ayy cnm benim güzel anniş gelmişş h.g cnm gözün aydın Allah bağışlasın yakışıklı oğluşunu sizinde resimleri bekliyoruz cnm...kızlar ilk günlerde bebekler öyle henüz dünyaya adapte olmadıkları için sürekli uyuyorlar benim kız rahat 5 saat uyurdu naparsak yapalım uyanmıyordu zilli bide bu durum en çok erken doğanlarda görünüyor ..burcum mrk etme cnm bi kaç gün sonra uyusun diye dua ediceksin delikafaduldendelikafadulden
oyyy yeni annecik gelmişşşşşş :) hoşgeldin canimmmm :)
canim galiba cok az veriyorsun sütü..Allah korusun sarilik felan olur..bence mamada ver yaninda..dikişlerinin cabuk gecmesini istiyorsan bolbol hareket et canim..biraz zor oluyor ilk günler ama zorla kendini..yoksa cok uzun sürer iyileşme sürecin..
Canım muhakkak 2 saatte bir emzir,uyanması için altını açabilirsin yada üzerindekileri çıkarabilirsin.Hastanede hemşireler hep bu ikisiyle uyandırıyorlardı benim oğlanı.
Gazını çıkarmak için aşağıdaki linkten izle canım ben Ayşe Öner'den öğrendim çok etkili oluyor hemen çıkartıyor gazını.
Benim yerime kokla kağanı tatlım..Şeniz
Bebeğin gazını en kolay nasıl çıkarırız? - UZMAN TV
oy maşallah canımçok tatlı
canım evinede geldin demekki ben hala bekliyorumsenağlama en kısa zamanda kağanın resmini bekliyoruz canımhihoyyyt
oyy maşallah cnm, Rabbim analı babalı büyütsün inş., uzun ömürlü olsunkızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galibakaydirigubbakcemile3 emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
buda size benim meleğim teyzoşlar. kız anaları,alıcı gözle bir bakın bakalım:roflol:
ayy güzelll annemmmm çokk güzel çok şirin görünüyorsunuz yaww Allah sizi nazarlardan korusunnn ..maşallah size cnm ...
burcucuğum tebrik ederim seni canım maşallah çok güzel bebeğin ALLAH nazarlardan saklasın çok merak etmiştim seni görünce yazmadan edemedim öpüyorum seni
kızlar ben geldim..
çatım musaitmiş normal doğum için.ama sancı falan yok.son 1 haftam kaldı artık.c.tesi birdaha nst ye gidicem.olmazsa beklemem dedi doktor pazartesi alırım en gec dedi.rahimağzı kapalı acılmada yok.allahım hayırlısını versin tabi ama erken doğumdan korkarken bunca zaman:)) şimdi doğurtturamıyorlar beni yaaaa:))
doktor yarında alabiliriz istersen dedi.doğumgünüm ama yinede beklmek istedim biraz daha...
Slm kızlara.s. Yeni kuzular da çok tatlı maşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah
Yarın saat 11:30 da sezaryene giriyorum kızlar.Lütfen duanızı eksik etmeyin.
İnşallah henüz doğum yapmayanlarda sağlıkla kavuşur kuzularına
Bende inşallah kuzumu kucağım a alıp gelirim
Allaha emanet olun...
Slm kızlara.s. Yeni kuzular da çok tatlı maşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah
Allaha emanet olun...
kizlar hala doguramadik benim dogum ratih 1é mayisti ama halen az az sancilarim oluyor nolur dua edin kizlaaaar bugun yine gittim doktorum daha az sancin var diyo olmazsa haftaya persembe hastanyeye gidip dogurcaz artik
kızlar ben geldim..
canım ya ben de dün yaptırdım çok zor tuttum kendimi canım acıdı çok fazla. çatım müsaitmiş ben 22 sinde epidural normal doğum yapacağım kısmetse suni sancıyla beklerse tabi kuzucuğum çünkü dr um burda değil 5 gün
agustos annesi olarak ara ara siziede okuyorum maşallah nerdeyse herkes yavrusuna kavuşmuş.. darısı bizim topiğin başına inş. yalnız aklıma bşey takıldı rahim açılması için yapılack bişey yokmu hani hurma yeyin diyolar ya hep hurma yemek ve hamama gitmek der benm kayınvalidem onların zamanında gunu gelince hamam giderlermiş özellikle göbek taşına otururlarmış falan??
Allaha emanet olun...
kizlar hala doguramadik benim dogum ratih 1é mayisti ama halen az az sancilarim oluyor nolur dua edin kizlaaaar bugun yine gittim doktorum daha az sancin var diyo olmazsa haftaya persembe hastanyeye gidip dogurcaz artik
Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.:1hug:
ahh burcucum sorun o işte sancım gelmiyor ve gelecek gibi gözükmüyormus(
bebişine maşallah 41 kere..ikinizde çok tatlı görünüyorsunuz
Fulyacım hakkında hayırlısı olsun canım kaderi neyse onla gelir.Sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşta gerisi boş.
Burcucum oğluşun çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın.
Teşekkürler kızlar, öptük hepinizi Şenizcerencim burcucum maşallah bebişlerinize güzel günler görsünler sağlıklı günler inşallah
Cnm sağ sağlim kavuşursun inş. bebişine,Rabbim bir avazda kurtarsın inş.Slm kızlara.s. Yeni kuzular da çok tatlı maşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah
Allaha emanet olun...
kızlar merhaba ben geldim.Kızım 11 mayıs saat 10.05 te 3400 50 cm dünyaya geldi.Herşey çok güzeldi yalnız bugün sarılık oldu moralim çok bozuk ne yapsam sütüm geliyor ama memebaşı problemim var ne yapmalıyım yardım.kızıma dua edin
Allaha emanet olun...
kızlar merhaba ben geldim.Kızım 11 mayıs saat 10.05 te 3400 50 cm dünyaya geldi.Herşey çok güzeldi yalnız bugün sarılık oldu moralim çok bozuk ne yapsam sütüm geliyor ama memebaşı problemim var ne yapmalıyım yardım.kızıma dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?