2009 Mayıs Anneleri

merhaba herkese ben geldim yeni girebildim malum evde iki önemli şahıs var kızlar canım çok sıkkın inanın hiç zevk almıyorum evimde olmaktan yanımda sevmediğim insanlar var (

sizler nasılsınız

Günaydın güzel arkadaşım sen onlara kulak asma bak durumuza kavuşmana ne kaldı.Kendini ve bebeğini kucağına alacağın günü düşün tatlım.Bu insanlar artık senin canını sıkamasın.a.s.

oyy oyy oyy! istemem mi kız?? nasıl güzel maşallah! oğlum doktor teyzeye gitti şimdi, gelince hemen müjdeyi verem! yerimseniben
oyyyy annelerinin kuzulariiiiiiiii :) maşaAllah boncuklariniza kizlar :) cok tatli cikmişlar :)

[k] {n} [k];6834616 .!.:
ay o agız burun ne öyle yerim onu ben maşallah ya koklaya koklaya öptüm annesi..
seninn kızda güzel hemen kaptırma kızı taaaa kahramanmaraşamı gönderecen kız??
sağolun teyzoşlar:))
kız KNK karıştırma bakim ortalığı! oğluma güzel bi gelin adayı bulmuşken:roflol: kız hem maraş'a değil, mersin'e gelin gidicek.
tuğbacım yakıştılar dimii verem mi kızmı delikafaduldendelikafadulden

knk cnm Allah şifasını versin genelde yeşil kaka üşütmeden oluyor diyolar..benimde bazen yeşil yappıyorr :1no2::1no2:
benimki de öyle maşallah, günde 5-6 defa yapıyor kakasını yeşil ve yapışkan. ama sütüm tam gelince düzelirmiş.
sağol teyzesi:))
ayy ben o göbek mevzusuna girmiyorum henüz. şu dikişler bir alınsın,sonra bakıcazbenneyaptımki
aysecim maşallah cook tatlı kuzucun.allah analı babalı büyütsün tatlım
sağolasın canım.
sağol teyzesi. senin kağan'ına da maşallah! Allah'ım korusun bebişlerimizi.
cerencim burcucum maşallah bebişlerinize güzel günler görsünler sağlıklı günler inşallah
amin canım inşallah.
rica ederim canım,düşünmen yeter. sağolasın.
semracım cnm benim çoooooooooooook teşekkür ederim cnm....

fulya doğum günün kutlu olsun canım.

fulyacım doğum günün kutlu olsun bitanem nice sağlıklı mutlu günlere inşallah bebeğinle eşinle ailenle tatlım

Günaydın güzel arkadaşım sen onlara kulak asma bak durumuza kavuşmana ne kaldı.Kendini ve bebeğini kucağına alacağın günü düşün tatlım.Bu insanlar artık senin canını sıkamasın.a.s.

canım elimde değil gerçekten sabah sabah canımı sıktı iki antika valla sen nasılsın bitanem yağız nasıl:1hug:

bize gelince, dediğim gibi oğlumun doktor kontrolü vardı. babası ve babannesi doktora götürdüler. ne diycek bakalım,sanırım hafif sarılık başladı gözlerde. ama çok şükür sütüm geliyor ve emiyor meleğim. mama hiç vermedik henüz. yalnız bir problemim var benimde. sadece sol göğsümü güzel emiyor bebeğim. sağı verince kıyametler kopuyor!! ve emmediği için de sağ da çok az süt var. ne yapcam bilmiyorum:çok üzgünüm:

bide hala tuvalete çıkamadım yaa kızlar!! yok mu tavsiyesi olan??

bu arada beni arayan ve mesaj atan, iyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. bi kaç kişi ile konuştum, sanırım banu ile eşim konuşmuş, bide 252li bi numara aramış sonradan gördüm. burdan bi kere daha iletmek istedim teşekkürlerimi.

kızlar,bizde eve geldik oğluşla acil bir sorun var,
sütüm inmedi şu sizin kullandığınız e memnun kaldığınız elektrikli süt sağma makinası neydi???
acil cevap ltf...
öptüm.

selam kizlar a.s.

fulyacim dogumgünün kutlu olsun..bebişinle,eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillar canimcim a.s.

banucum canim sıkma canını ya..he diyip gec..bugunlerde gececek inan..zaten saliya ne kaldi surda :) sen keyfine bak..onlardan ayri takil..pc de vakit gecir..annene git..yagmurunla gez..eksiklerle ilgilen..onlar kendi kendilerine takilsinlar..

siribroncum canim medela olmasi lazim..ondan genelde herkes cok memnun canim..ben kullanmadim bilmiyorum ama herkes memnun bildigim kadariyla hoşgeldiniz evinize bu arada

bizde bugun kangrumuzu denicez kizlar :) sabahtan beri takip duruyorum..ayse serra hanimla henuz deneyemedim :) cok ac uyandi..emincede gene uyudu..şimdi uyanmasini bekliyorum :) bakalim kullanişlimiymiş :) eger kullanişliysa tutmayin beniiiii hihoyyyt

Fulyacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.a.s.

fulyacım doğum günün kutlu olsun bitanem nice sağlıklı mutlu günlere inşallah bebeğinle eşinle ailenle tatlım

canlarım hepinize cook teşekkür ederim.....
çok mutlu ettiniz beni..hepinizi kocamannn öpüyoruma.s.

ayyy tubişşşş kullan bakalım bizde istiyoruz ama beğendiğim 80 ytl ee çarpı iki 160 ytl bizde arabalrını daha almadık dedik onu alana kadar araba alalım diyoruz biz nasıl olsa tek çıkamayacaz

fulya tatlımmmmmmmmmmm tekrar doğumgünün kutlu olsunnn

kızlar kahvaltı yapacam öpüyorum sizleri tubiş faceden sana arkidişlik tklf yolladım

ceencim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallahh

ilgin boşver takma evdekileri kızlarına odaklan güzelim

ya tam yazıyom benim zilli ağlıyor kıskandı sizi sanırım

cerencim canım ben bitkisel bir ilaç kullandım ertesi gün 3 kere tuvalete çıktım canım istersen sana adını veririm özelden yada telefondan

Güzel mayıs anneleri ve kuzucukları hepinize merhaba a.s.
siteye giriyorum arada bir kontrol ediyorum.
Ama maalesef yazmaya vakit bulamıyorum. :çok üzgünüm:

Hepinizin meleklerine kırkbir kere maşallah.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:
Kızlar sizi gördükçe özenmeye başladım ama.
Yeniden çocuk doğurasım geldi. :dance:
Özlemişim sanki bebeklik hallerini.

Meleklerinizi benim için koklayın.

merhaba kızlar 20mayıs çarşamba gnü hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıcam ama bi sorunum var 2aylık hamileyken rüyamda bi kadın bana kızımın olucağını ve isminide hayrünnisa koymamı istedi evt kızım olucakmış gerçekten ama bu ismi koymammı gerekiyo napıcağımı bilmiyorum bana bi akıl verin kafamçokkarıştı ben başka isim düşünüyodum..

merhaba Kızlaarrr..

Fulyacım doğum günün kutlu olsuunnnnn..eşinle bebişinle güsel bir yıl geçirin inşşşa.s.a.s.

Aynı sorunu bende yaşadım cnm..ilk sağ memeden vermek istedim bismillah çektim ordan verdim memeyi..bizim ki bi alıştı pir alıştı sağ tarafa...bir süre hep sağ istedi...oranın kanalları iice açıldı diğeri daha zor gelmeye başladı..ama zorla da olsa azara azar vererek alıştırmayı başardım..ve şimdi her ikisinden de lıkır lıkır içiyor maaşallahmeme uçlarım da haliyle tahriş oldu benimde özellikle sağ taraf..bepanten kullanıyorum..emzirmeden önce ve sonra yıkıyorum temizliyorum..biraz onu da atlattık şkr..ama epey acılı emzirmelerimiz oldu..atlatıyoruz şkr..hepsi tecrübeyle geçecek inş cnm...

biz de az sonra hastaneye gidiyoz kızlarr..hazırlanacağım şimdi..sarılık takibi yaptıracağız..en son 16.2 idi..ama çok emdi..gözleri felan beyazladı..inmiştir diye düşünüyorum inş..dua edin yinede ...hepinize güsel bir gün diliyorummmmmma.s.a.s.

a.s.bende bende bendeeeeeeeedelikafaduldenbende bekleyenlerdenim yorum yazmıyorum genelde sizleri takip ediyorum o daha cok hosuma gidiyor valla,38+3 olduk bizde normal dogum düşünüyorum o yüzden bekliyoruz bakalım ,ara ara sancılar oluyor ,bende hurmaya baslıcam dogsunlar artık cok sıkıldımmm

o ismi göbek adı koyyy cnm

merhaba canım inş. sag salim kucagına alırsın bebişini benimde eşim rüyamızda oglumuzun olacagını ve adına çağrı verdiğimizi görmüş ,daha hamile bile deildim bu rüyayı anlattıgında ,bir oglumuz olacak nasipse ve adınıda çağrı koyacağız eşim öyle istedi bende kabul ettim vardır bi hayır diye,yinede sen bilirsin tabiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…