merhaba herkese ben geldim yeni girebildim malum evde iki önemli şahıs var kızlar canım çok sıkkın inanın hiç zevk almıyorum evimde olmaktan yanımda sevmediğim insanlar var(
sizler nasılsınız
oyy oyy oyy! istemem mi kız?? nasıl güzel maşallah! oğlum doktor teyzeye gitti şimdi, gelince hemen müjdeyi verem! yerimsenibenee sizin eskiden kalma göbekler olduğu için öyle duruyodur bacım benim öyle bi sorunum yok şükür kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amanınnnnnnnnnnnnnn ayy maşAllah yaaaaa bu ne güzellik böyle yerimm ben o ağzı burnuuu verdim kızmı gitti cnmm delikafaduldendelikafadulden benim kızdan daha çok saçı var yahuuu kaydirigubbakcemile3 cnm Allah nazarlardan korusun valla çok yakışılı oğluşun var ..biz en iyisi dünür olalım ne dersin :jeyyar::jeyyar:
bakalım sende bizim kızı isticen mi???
oyyyy annelerinin kuzulariiiiiiiii :) maşaAllah boncuklariniza kizlar :) cok tatli cikmişlar :)
[k] {n} [k];6834467 .!.:canım allah analı babalı büyütsün çok yakışıklı oglun var maş.
ay pınar negüldüm şu göbek meselesine bnmde ayen oynuo gülerken bide eşim bunu görmüş durup durup taklitimi yapıyo onun yanında gülemez oldum valla!! ele bigün çocugu emzirirken güldüm çocuk nasıl hopluyo hop hop zavallı kzım uykudan uyandı eşimde bi daha çocuk kucagındayken gülme istersen diokaydirigubbakcemile3
bana annm yeniincinin korsesini almış çok sıkıyo ya giyemiom valla.
dün dr gittik şükürki mikrop azalmış ilaçları yrn kesicem ama ishalini kesmem dedi dr
100gr vermiş kuzum daha dogum kilomuza bile gelmedik ya mamada verme dio ishalinide kesmio kesilmesse araştırma has.bi bölüm yazdı ona götür dio
bide bişi soracam bnm kızın kakası kınayı sulandırırsın ya o kıvamda sulu bi kına gibi yemyeşil ya sizde böle oldumu hiç??
bide ishalini kesmek için ben ne yapabilirim yediklerime dikkat ediyorum!
sağolun teyzoşlar:))[k] {n} [k];6834616 .!.:ay o agız burun ne öyle yerim onu ben maşallah ya koklaya koklaya öptüm annesi..
seninn kızda güzel hemen kaptırma kızı taaaa kahramanmaraşamı gönderecen kız??
benimki de öyle maşallah, günde 5-6 defa yapıyor kakasını yeşil ve yapışkan. ama sütüm tam gelince düzelirmiş.tuğbacım yakıştılar dimii verem mi kızmı delikafaduldendelikafadulden
knk cnm Allah şifasını versin genelde yeşil kaka üşütmeden oluyor diyolar..benimde bazen yeşil yappıyorr :1no2::1no2:
sağol teyzesi:))Maşallah subanallah çok tatlı tosunum ayy yerim ben bunu.
Hülyacım senin fıstığın çenesindeki gamzeye bayıldım ne tatlı şey öyle ben gamzeye bayılırım oğluştada olsun diye o kadar ayva yedim ama nafile kaydirigubbakcemile3
Bu arada manken gibi olmuşun valla gören doğurmuş demez helal kız.Bende göbeğimi çekip koyacam.Hadi göbekler ne halde ona bakalım bir forum açalım oraya resimleri koyalım ne dersiniz.:roflol:
sağolasın canım.aysecim maşallah cook tatlı kuzucun.allah analı babalı büyütsün tatlım
sağol teyzesi. senin kağan'ına da maşallah! Allah'ım korusun bebişlerimizi.
Cnm benim bi girip bi çıkıyom foruma oğlandan çok kalamıyorum, anne baba olmayı öğreniyoruz bizde yavaş yavaş, bende normalde uyanınca bi daha uyuyamam ama galiba hormonlardan çabuk uyanıp yine yatabilme yetisi kazandım, bu arada ben sezaryende hiç iyi bi tecrübe yaşamadım henüz doğum yapmayanlar oldğu için şimdilik bunlardan bahsetmek istemiyorum ama herkes bir değil tabiki çok rahat geçenlerde var, eğer mümkünse normali dene bence cnm çünkü normal doğum sancıları dayanamayacak kadar çok değil ben 8 dk da 1 e kadar doğum sancısı çektim sabaha kadar
Teşekkürler kızlar, tavsiyelerinizi bir bir deneyeceğimden emin olabilirsiniz, insan bi anda sudan çıkmış balığa dönüyo ama inş. kısa zamanda tecrübe ederek üstesinden gelirizŞeniz
oyy maşallah cnm, Rabbim analı babalı büyütsün inş., uzun ömürlü olsun
Teşekkürler kızlar, çok öptük siziiii Şeniz
amin canım inşallah.cerencim burcucum maşallah bebişlerinize güzel günler görsünler sağlıklı günler inşallah
rica ederim canım,düşünmen yeter. sağolasın.kızlar ya ben yokum diye bugün döktürmüşsünüz valla ben gezmeye gittim
burcu maşşallah cnm yaaaa çok güselsiniz
burcu ve ayşe canlarım sizlerin tlf numarasını aldım ama rayamadım kusura bakamayın
analı babalı büyüsünler canlarım geçmiş olsun ...............
semracım cnm benim çoooooooooooook teşekkür ederim cnm....
Günaydın güzel arkadaşım sen onlara kulak asma bak durumuza kavuşmana ne kaldı.Kendini ve bebeğini kucağına alacağın günü düşün tatlım.Bu insanlar artık senin canını sıkamasın.a.s.
Fulyacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.a.s.
oyy oyy oyy! istemem mi kız?? nasıl güzel maşallah! oğlum doktor teyzeye gitti şimdi, gelince hemen müjdeyi verem! yerimseniben
sağolun teyzoşlar:))
kız KNK karıştırma bakim ortalığı! oğluma güzel bi gelin adayı bulmuşken:roflol: kız hem maraş'a değil, mersin'e gelin gidicek.
benimki de öyle maşallah, günde 5-6 defa yapıyor kakasını yeşil ve yapışkan. ama sütüm tam gelince düzelirmiş.
sağol teyzesi:))
ayy ben o göbek mevzusuna girmiyorum henüz. şu dikişler bir alınsın,sonra bakıcazbenneyaptımki
sağolasın canım.
sağol teyzesi. senin kağan'ına da maşallah! Allah'ım korusun bebişlerimizi.
amin canım inşallah.
rica ederim canım,düşünmen yeter. sağolasın.
fulya doğum günün kutlu olsun canım.
fulyacım doğum günün kutlu olsun bitanem nice sağlıklı mutlu günlere inşallah bebeğinle eşinle ailenle tatlım
selam kizlar a.s.
fulyacim dogumgünün kutlu olsun..bebişinle,eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yillar canimcim a.s.
banucum canim sıkma canını ya..he diyip gec..bugunlerde gececek inan..zaten saliya ne kaldi surda :) sen keyfine bak..onlardan ayri takil..pc de vakit gecir..annene git..yagmurunla gez..eksiklerle ilgilen..onlar kendi kendilerine takilsinlar..
siribroncum canim medela olmasi lazim..ondan genelde herkes cok memnun canim..ben kullanmadim bilmiyorum ama herkes memnun bildigim kadariylahoşgeldiniz evinize bu arada
bize gelince, dediğim gibi oğlumun doktor kontrolü vardı. babası ve babannesi doktora götürdüler. ne diycek bakalım,sanırım hafif sarılık başladı gözlerde. ama çok şükür sütüm geliyor ve emiyor meleğim. mama hiç vermedik henüz. yalnız bir problemim var benimde. sadece sol göğsümü güzel emiyor bebeğim. sağı verince kıyametler kopuyor!! ve emmediği için de sağ da çok az süt var. ne yapcam bilmiyorum:çok üzgünüm:
bide hala tuvalete çıkamadım yaa kızlar!! yok mu tavsiyesi olan??
bu arada beni arayan ve mesaj atan, iyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. bi kaç kişi ile konuştum, sanırım banu ile eşim konuşmuş, bide 252li bi numara aramış sonradan gördüm. burdan bi kere daha iletmek istedim teşekkürlerimi.
Günaydınnn kızlarhihoyyyt
Canım benim hatırladığım sen, ben, fulya ,bengi ve ılgın kaldık senağlamaama ılgın salı günü sezeryana giricek başkada kalan yok galiba benim bildiğim:uhm: ben bugün doğurmak istiyorumsenağlama hem cuma günlerini severim hemayın 15 güzel bi gün sancım gelsin diye ne yapsam acabakaydirigubbakcemile3 kurba gibi suyun altından çıkmıyorumkaydirigubbakcemile3 içim dışım hurma oldu heralde birdaha hurma yememkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar 20mayıs çarşamba gnü hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıcam ama bi sorunum var 2aylık hamileyken rüyamda bi kadın bana kızımın olucağını ve isminide hayrünnisa koymamı istedi evt kızım olucakmış gerçekten ama bu ismi koymammı gerekiyo napıcağımı bilmiyorum bana bi akıl verin kafamçokkarıştı ben başka isim düşünüyodum..
merhaba kızlar 20mayıs çarşamba gnü hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıcam ama bi sorunum var 2aylık hamileyken rüyamda bi kadın bana kızımın olucağını ve isminide hayrünnisa koymamı istedi evt kızım olucakmış gerçekten ama bu ismi koymammı gerekiyo napıcağımı bilmiyorum bana bi akıl verin kafamçokkarıştı ben başka isim düşünüyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?