2009 Mayıs Anneleri

kızlar ya ben yokum diye bugün döktürmüşsünüz valla ben gezmeye gittim

burcu maşşallah cnm yaaaa çok güselsiniz

burcu ve ayşe canlarım sizlerin tlf numarasını aldım ama rayamadım kusura bakamayın

analı babalı büyüsünler canlarım geçmiş olsun ...............

Teşekkürler kızlar, kurtulduk sonunda valla, içimdeki minik tekmeleri özlüyorum şimdiden, ama kucağında olması daha güzel bi duyguymuş yüzünü görünce anlıyor insan, doğum için bekleyen annelerimizde bi avazda kurtulsun inş.
:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıııııııız benimkide aynısııı, 11 mayıs pzt, 3400, 50 cm, sadece 09:30

Rabbim analı babalı büyütsün inş. Vatana millete hayırlı evlat olsun
evet canım yarım saat var aramızda hepimizin evladı hayırlı sağlıklı uğurlu olsun.

cnım aldım o uçları kullanıyorum mamada veriyorum ama çok fena ne yapcam bilmiyoru.şimdi kızımla babası hastanede sarılık ilerlerse yatırcaklar
bu arada tüm arkadaşlarar iyi dilekleri için teşekkürler yine gelirim

Cnm memebaşı problemi dediğin meme başıının olmamasımı yoksa yarasımı, benim uçları yetersiz bu yüzden sağıp veriyorum, bu plastik meme uçları banada fayda edermi acaba ya

tubişşşş cnm cok teşekkürler..o senin güzelliğinn
kızlar sağolun desteğiniz için..nasip bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah duam bu

burcucum canim maşaAllahiniz var ana-ogul :) Allah nazarlardan saklasinnnn a.s. inşaAllah sende biran önce toplarsin kendini..bolbol yürü canim..bana sinir basmişti bu laftan..ama inan cok faydasini görürsün..kayisi kompostosu iç bolbol

tutkuncum canim hoşgeldin :) geçmiş olsun bebişine canim ya..inşaAllah biran önce atlatir..gögüs ucu için ne işe yarar inan bilmiyorum..ama inşaAllah biran önce halledersiniz..inşaAllah bebişin biran önce atlatir sariliği..lütfen moralini bozma..

kivilcimcimmmm canim nasilsin? bebişin nasil?

tutkuncum
ayva cekirdeklerini 2 gün az suda bekletip jellesince sür göğüs uclarına.annemden biliyordum ve burdada birçok arkadastan duydum.iyi geldiğini söylüyorlar tatlım.bir dene istersen

Günaydınnnnnnnnn
naılsınız bakalım?taze anneler hayırlı olsun bebişleriniz,Allah analı abbalı büyütsünm inş.
bu gidilşe ben tek kalıcam galiba topikte,benim kızın gelmeye niyeti yok:1no2:
kaç kişi kaldık acaba doğum yapmayan canım sıkıldı artık gelsin benimde kuzum ya:çok üzgünüm:

Günaydınnn kızlarhihoyyyt

Canım benim hatırladığım sen, ben, fulya ,bengi ve ılgın kaldık senağlamaama ılgın salı günü sezeryana giricek başkada kalan yok galiba benim bildiğim:uhm: ben bugün doğurmak istiyorumsenağlama hem cuma günlerini severim hemayın 15 güzel bi gün sancım gelsin diye ne yapsam acabakaydirigubbakcemile3 kurba gibi suyun altından çıkmıyorumkaydirigubbakcemile3 içim dışım hurma oldu heralde birdaha hurma yememkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aynen 3 gündür hurma yiyorum:)))))
ay bugun çok duygusalım.ağlayasım geliyor sürekli nedense.. durduramıyorum yaa kendimi :))) hay allah

Canım gözün aydın seni 2 kere aradım ama açan olmadı müsait değildin sanırım arıycam bugün yine.Meme ucu problemi derken bende anlayamadım memeucunmu yok yoksa yaramı oldu.Süt kanallarıda tıkanabiliyormuş bence doktorunla konuş canım en iyi cevabı sana o verecektir.Hepimiz aynı dönemden geçtik tatlım kendini üzme yoksa gelen sütünde kaçmasın tatlım.Bol bol emzirmeye çalış mama takviyeside yapıyormuşsun allahın izniyle bişey çıkmaz tatlım.Şeniz

merhaba herkese ben geldim yeni girebildim malum evde iki önemli şahıs var kızlar canım çok sıkkın inanın hiç zevk almıyorum evimde olmaktan yanımda sevmediğim insanlar var (

sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…