Hayırlı doğumlar canım hihoyyyt
canım inşallah sancın gelirde normal doğum yaparsın canımhihoyyyt
canım hoş geldin meleğin nasıl? plastik meme uçları varmış canım kullananlar çok memnun bir araştır istersen canım
Burcu canım maşallah oğluşun çok tatlıhihoyyyt
kızlar ya ben yokum diye bugün döktürmüşsünüz valla ben gezmeye gittim
burcu maşşallah cnm yaaaa çok güselsiniz
burcu ve ayşe canlarım sizlerin tlf numarasını aldım ama rayamadım kusura bakamayın
analı babalı büyüsünler canlarım geçmiş olsun ...............
evet canım yarım saat var aramızda hepimizin evladı hayırlı sağlıklı uğurlu olsun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıııııııız benimkide aynısııı, 11 mayıs pzt, 3400, 50 cm, sadece 09:30
Rabbim analı babalı büyütsün inş. Vatana millete hayırlı evlat olsun
cnım aldım o uçları kullanıyorum mamada veriyorum ama çok fena ne yapcam bilmiyoru.şimdi kızımla babası hastanede sarılık ilerlerse yatırcaklarHayırlı doğumlar canım hihoyyyt
canım inşallah sancın gelirde normal doğum yaparsın canımhihoyyyt
canım hoş geldin meleğin nasıl? plastik meme uçları varmış canım kullananlar çok memnun bir araştır istersen canım
Burcu canım maşallah oğluşun çok tatlıhihoyyyt
evet canım yarım saat var aramızda hepimizin evladı hayırlı sağlıklı uğurlu olsun.
cnım aldım o uçları kullanıyorum mamada veriyorum ama çok fena ne yapcam bilmiyoru.şimdi kızımla babası hastanede sarılık ilerlerse yatırcaklar
bu arada tüm arkadaşlarar iyi dilekleri için teşekkürler yine gelirim
tubişş...
facete görünce seni hemen actım siteyi:)))
nasılsın cnm
kıyamammmm... emziirde uyu sende tubacım..
Günaydınnnnnnnnn
naılsınız bakalım?taze anneler hayırlı olsun bebişleriniz,Allah analı abbalı büyütsünm inş.
bu gidilşe ben tek kalıcam galiba topikte,benim kızın gelmeye niyeti yok:1no2:
kaç kişi kaldık acaba doğum yapmayan canım sıkıldı artık gelsin benimde kuzum ya:çok üzgünüm:
Günaydınnn kızlarhihoyyyt
Canım benim hatırladığım sen, ben, fulya ,bengi ve ılgın kaldık senağlamaama ılgın salı günü sezeryana giricek başkada kalan yok galiba benim bildiğim:uhm: ben bugün doğurmak istiyorumsenağlama hem cuma günlerini severim hemayın 15 güzel bi gün sancım gelsin diye ne yapsam acabakaydirigubbakcemile3 kurba gibi suyun altından çıkmıyorumkaydirigubbakcemile3 içim dışım hurma oldu heralde birdaha hurma yememkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ben geldim.Kızım 11 mayıs saat 10.05 te 3400 50 cm dünyaya geldi.Herşey çok güzeldi yalnız bugün sarılık oldu moralim çok bozuk ne yapsam sütüm geliyor ama memebaşı problemim var ne yapmalıyım yardım.kızıma dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?