2009 Mayıs Anneleri

herkeze hayırlı cumalar!!

fulyacım nice mutlu yıllara cnm senyede bebişinle kutla inş ŞenizŞeniz

tutkunum h.g cnm tekrar tebrik ediyorum ;Allah analı babalı büyütsünn Şeniz

ilginim Allah sanada kolaylık versin istemediğin bi insanla aynı evde olmak gerçekten kötü bi durum yaw :1no2::1no2:

bizde kızımla aşıdan geldik bugun tam 1 aylık oldu şükürler olsun ama akşam yine çok sancısı vardı saat 8 den gece 4 e kadar uyuyamadı kuzucm gazı vardı ama bi türlü çıkmadı :1no2::1no2: o aradada emziğe alıştırdım kuzucğumu ama içim hiç rahat etmedi tekrar geri aldım kızımı kandırıyomuşum gibi geldi yafs :uhm:

ayy aşıyı yaparkende içim gitti kuzucuğum ne kadar çokk ağladı yav senağlamasenağlama
[/FONT

fulya tatlımmmmmmmmmmm tekrar doğumgünün kutlu olsunnn

kızlar kahvaltı yapacam öpüyorum sizleri tubiş faceden sana arkidişlik tklf yolladım

sağol bebişim:))))))

fulya doğum günün kutlu olsun canım nice senelereeeeeeeee
ay ne güzel bir doğum ünü di mi

eveeet cnm..çok teşekkürler..sağolasın

valla tatlım ben 4 gün oldu sanırım hurma yiyorum ama tık yoooook...
20 30 tane mi yemek gerek acaba yaaa:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

az kaldı ve zaman hiç geçmiyo yaaa
maşallah meleğine canım ama sarılığı dert etme geçer inşallah canım
ben de varım bekleyen ay ne kadar zor son günler
hurma işe mi yarıyormuş ay ben de deneyeyim ama 19 undan sonra gelsin benim meleğim dr um o zaman gelecek
merhaba herkese ben geldim yeni girebildim malum evde iki önemli şahıs var kızlar canım çok sıkkın inanın hiç zevk almıyorum evimde olmaktan yanımda sevmediğim insanlar var (

sizler nasılsınız
canım ya sıkma canını az kaldı meleğin de gelecek senin 20 sinde olacaktı değil mi
inşallah canım kısa zamanda geçiverir

oh oh az kalmış canım
isim konusunu bilemiyorum içine sinmediyse göbek adını koy hayrünnisa

fulyacım doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım eŞın ve bebıŞınle saĞlıklı gÜnler dılıyorum

Cnm memebaşı problemi dediğin meme başıının olmamasımı yoksa yarasımı, benim uçları yetersiz bu yüzden sağıp veriyorum, bu plastik meme uçları banada fayda edermi acaba ya
Meme başı var ama bebek tutamıyor bende meme ucu kullanıyorum bide sağıyorum sarılık diye mamada veriyorum.Bugün yine dr a gittiler inşallah düşmüştür plastik meme ucu fayda eder canım
tutkuncum
ayva cekirdeklerini 2 gün az suda bekletip jellesince sür göğüs uclarına.annemden biliyordum ve burdada birçok arkadastan duydum.iyi geldiğini söylüyorlar tatlım.bir dene istersen
hemen yapıcam sağol canım.bu arada doğum günün kutlu olsun

canım hep hastanedeydik ondan görmedim şimdi baktım sağol aradığın için kızım sarılık olunca hem süt sağıyorum hem mama saat başı onla meşgulüm telin seside kısıkta yani bi telaşki sorma buarada uykusuz kalabilmem çok iyi oldu yoksa dayanamazdım bu maratona.

sağol canım

kıslarr dr dan geldikkkk..
şkr bebişimin sarılığı 11 e düşmüş...2 günde güsel bir düşüş..tabe boşuna o kadar emzirmedikk yara olmadık dimee...
tutkun sende korkma cnm bol bol beslemeye çalış inş düzelecektir...

kızlarrrrrrrrrrr yarın annem gidiyor p.tesi tam kırkgün oluyor bebişler hala gündüz uykucu gece uykusuzlar

şimdi annemle temizlik yapıyoruz ......ben oturma odasını yatak odasını hallettim annem öutfakta bebeklerimiz mışıl mışıllar uykudalar artık terlemeye başladılar iki tane üst giydirince atlet ve uzun kollu badiler giyiyolar........

p.tesi itibari ile yanlızım bakımda bakalım ne hale gelecem bu maratonu yenecekmiyim yoksa yenilecekmiyim... ev temizliği için bir kadın bulmam lazım 15 günde bir gelecek evin heryerini silip süpürüp temizleyecek yani rutin ev temizliğini yapacak....ama çok pahalılar 15 günde bir 80 ytl çok geliyor bebek ikitane olunca masrafımz çok tabi.....

şimdi gidiyorum ara ara gelip okuyacam sizleri

Canlarım ben geldım cok ÖzlemıŞım sızlerı ben ya

geÇmıŞe bakıcam bı ara kımler kalmıŞ lıstede.ınŞallah hepınız ve tÜm bebıŞlerı ıyıdır.bızde 2 gÜnder berı evımızdeyız teyzelerı.cok ÜzÜlÜyorum canlarım cunku benım sÜtÜm hala gelmedı neler yapmam gerekıyor bılmıyorum.

Hepınıze cok cok teŞekkÜr ederım.

canım kendini üzme aynı şeyi bende yaşadım.
4 gün ağladım sütüm gelmiyor diye.
banyo yaptım gelir dediler gelmedi.
oğlum sarılık olduğunda hastanede elektrikli pompayla sağmamı istediler ve 20 cc gelmeye başladı 2 göğsümdende.
ve şimdi hala pompayla sağıyorum maaşallah fazla geliyor hatta üstüm sütten ıslandığı için sürekli kıyafet değiştiriyorum.
kendini üzme ilk çocukta süt geç gelirmiş.
sakın kendini üzme.

sağol canım rahatladım biraz bende duştan cıkmaz oldum hep elimde bardakla dolasıyorum içiyorum sürekli.yarında hastanedeki sağma makinalarından kiralıycak eşim sanırım onlar daha iyiymiş bir ay evde kalıcak inşallah senin gibi gelir canım

ben geldim şekerler
kızım uyudu bende biraz uzanayım dedim ben yatınca mıkır mıkır uyutmuyor ki buarada size bakayım dedimm

Canım artık meşhur oldu kaydirigubbakcemile3 kayısı kompostosu iyi geliyor tatlım kuru kayısılardan şekersiz komposto kaynatıyorsun blendırdan geçirip öyle posalı halde içiyorsun acayip etkili.:1hug:

kızlar,bizde eve geldik oğluşla acil bir sorun var,
sütüm inmedi şu sizin kullandığınız e memnun kaldığınız elektrikli süt sağma makinası neydi???
acil cevap ltf...
öptüm.

Medele mini elektirkli pilli aldım ben çok memnunum. :teytey:

Tubacım bu kanguraları ilk aydan itibaren kullanabiliyormuyuz ne bilim daha çok küçük kemikleri falan zarar görmesin öyle dik halde doktoruna soran oldumu ben bugün soracaktım ama unuttum :çok üzgünüm:

Canım allah yardımcın olsun ayda bir alırsın sende geri kalanınıda olduğu kadar yaparsın aman 2 tane bebekle kimse senden müthiş bir temizlik bekleyecek değil olduğu kadar canını sıkma sen arada annen ziyarete geldiğindede yapar biraz öyle idare edersiniz.

:dance:Bana tahin helvası,kuru dut,dereotu ve humana iyi geldi.Birde bulgur pilavı demişlerdi ama gaz yapar diye cesaret edememiştim 2 gün önce denedim oda acayip fayda etti.Tavsiye ederim.:dance:

Bizde doktordan yeni geldik 1 aylık oldukya aşımız oldu hepatit 2.doz. acayip ağladı oğlum,ağlamaktan mosmor oldu valla nerdeyse bende ağlayacaktım.senağlama Kalça ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür gayet iyi çıktı 7.ayda röntgenle tekrar bakılıyormuş sanırım.Kilo alımında 80 gr eksiği var doktorumuz mama takviyesi yapmamı istedi.Tabi sütü arttırmak için suya devam.Bol bol dinleneceğim.Komposto,humana,çorbalar taze sıkılmış meyvesuyu önerdi.Diğer uyguladıklarımında çok doğru olduğunu söyledi.Zaten yukarıda süt arttıcı şeyleri yeni yeni uygulamaya başladım 3 gündür baya arttı sütüm.Sadece kilomuz aklıma takıldı 600 gr alması gerekirken 520 almış.Umarım birdahakine yeterli kiloyuda geçeriz.:çok üzgünüm:

canım ya sıkma canını hallolur her şey öp oğluşlarını benim için

oh maşallah kocaman oldu oğluşun merak etme kilosu öyle kötü de değil inşallah bu ay daha fazla alır da anneciğini de rahatlatır

fulyacım doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım eŞİn ve bebİŞİnle saĞlıklı gÜnler dİlİyorum

çooook tesekkürler kızlar..güzel dilekleriniz için.
sizleriii seviyoruuuuuuuum

sibelcim ya kayısı kompostosunu sezeryandan 1 önceki günmü yememiz gerek?ne kadar yesek yeter.

yarın nst ye giricem tekrar.
sancım çıkmazsa pazartesi sezeryan olabilirim..
korkunç değil dimi kızlar sezeryan sonrası?

anaaaacımmmm doğurmus hatunlarr...siz biraz daha tecrübelenin ben sonra rahat edeyim diye bekliyorum :))) ona göre...

sibelcim ben chicconun kangrusunu almiştim..0+ yaziyor zaten yaninda..3.5-9kg arasi..ee anacim şimdi kullanmicazda ne zaman kullancaz :) yatar pozisyonda denedim ben bugun..ayse serra agliyordu koydugumda..sustu valla :) hoşuna gitti cadinin :) dik pozisyonda suan kulanilmaz tahminim..denedimde cocuk pestil gibi oldu :)

birsencim ben senin yerinde olsam direk puset alirim canim..cünkü bu kangruyu en fazla 9kg'ya kadar kullanabiliyorsun..yani olsa olsa 6-7 ayliga kadar..puset cok daha faydali şimdidende kullanabilirsin hem

incihancim hoşgeldin canim..sütü dert etme canim..kiminin geç geliyor ama pir geliyor sen bol bol su iç..komposto ve humana cayininda cok faydasini gördüm gercekten..inşaAllah biran önce gelir

fulyacim canim sen bekle az daha :) hazirana az kaldi şaka bi yana ne güzel vaktini dolduruyorsun canim :) bu arada kompostoyu sezeryandan önceki gün içmeye baslarsan cok daha fazla faydasini görüyorsun özellikle sezeryandaki meşhur wc olayina cok faydasi oluyor ee sütte yapiyor

bisencim sende yorma kendini canim ya..zaten bebişler yeterince vaktini aliyor..dinlen biraz :)

esencim bebişin yoruyormu seni :) bu mayis veletlerinin hepsi ayri bi cadi zaten :) gerçi çoğu nisan bebesi ama adlari mayis veledi olarak kaldi :)))

bu arada korse takan hatunlar..sizde de karin agrisi oluyormu ya? yoksa sadece benimki mi cok sıkıyorda karnimi agritiyor anlamadim gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…