2009 Mayıs Anneleri

tmm cnm sağolasın.. yarın belli olur bakalım hayırlısı artık.bol bol dua ettim..

kızlar iyi akşamlar annemler bizdeydi çok güzel geçti bugün yeni gittiler size bakayım dedim bu arada şafak 4 kızlar salı günü bebişime kavuşacağım çok heyecanlıyım

burcum bebişinde sende çok tatlısınız maşallah Allah nazarlardan korusun tatlım

kızlar merhaba artık muhabbetlere bile katılamıyorum yaaa.... ben ne zaman doğuracağım sancım falan da yok kaç kişi kaldık acaba doğuramayan ama idda ediyorum mayısın en son annesi ben olacağım (

buarada burcucum çok tatlı görünüyorsunuz oluşunla allah analı babalı büyütmeeyi nasipğ etsin inşallah..

yoruyor valla ama ağlamıyor kuzum uyanık sürekli o uyanıkkende ben yatamıyorum uyuduğunda da sürekli sesler çıkarıyor uyutmuyor bei zilli
bu arada korse takan hatunlar..sizde de karin agrisi oluyormu ya? yoksa sadece benimki mi cok sıkıyorda karnimi agritiyor anlamadim gitti..

ya ben korse kullanmıyorum erken diye düşündüm başlasam mı ki kullanmayaa:uhm:

tubişciğim haklısın arabalarını alalım ....arabada araştıracağız artık bakalım

bende kalkamıyorumn artık yoruldum portmantoyu düzeltecem kışıl ayakkabılar kalkacak

yaww kızlae korseleri nereden aldınız bende takacam şimdide taksak olurmuş ben geç kaldım dedim ama oluyormuş kocama söyledim aşağadan bakacak...........

tubaaa kızz ben verdiğin adresten yaptım ama hangi linki yapıştıracam en sonumu

Ben geldimmmm...

Ay benim cadı 12:30'da bi uyandı o saatten beri daha 1 saat önce uyudu. Yarın da mevlütümüz var. Evde temizlik var. Bu kız sürekli beni emmek istiyor. Halim kalmadı valla. Şimdi günler sonra yemek yaptım ilk defa. Ay hoşuma gitti özlemişim valla...

Bu kız doymuyor mu acaba sürekli emmek istiyor diyorum ama sütümde var çok şükür Göğüs kalkanı kullanıyorum ya fazlası ona akıyor hatta. Ama bu cadı ya uyuyacak yada memede duracak. Eskisi gibi sık da uyumuyor. Göğüslerimden biri düzeldi sayılır ama diğeri hala yara. Canım acaip yanıyor valla.
Böyle sürekli meme de yaşamak isterse annemler gidince yandım ben…

Ay dertlendim de yazdım size. Eşim gelicek şimdi. Öpüyorum sizleri bacılar...

Ay sorma ya. İçim boşalmış gibi. Acaip komik

Hoş geldin canım. Sende aldın sonunda kuzucuğunu kucağına. Sağlıkla büyüt inşallah a.s. Meme ucun yoksa mutlaka şu silikon göğüsler varya hani bebek üzerinden emiyor. Onu kullan. Benim gibi yara olur çok çekersin sonra a.s.

Canım doğum günün kutlu olsun tatlım. Tüm sevdiklerinle birlikte nice senelere inşallahhhhh a.s.

Canım Allah nazarlardan saklasın. Yerim ben senin o yakışıklı tosununu

bakalım sende bizim kızı isticen mi???

Ay yerim ya. Çok tatlı maşallah bacım. Allah nazarlardan saklasın
1 aylık oldu da aşısını mı oldu kuzum maşallah ya

Bende kucağımda gülünce eşim kızıyor. Sallıyorsun çocuğu diye. Halimiz fena bacım
Bizimkinin kakası da sarı-yeşil şekilde bacım. Ama ben senin doktoru anlamadım yani. Göz göre göre çocuğa kilo verdiriyor. Başka bi doktora git bence tatlım a.s.

Hadi inşallah sağlıkla alırsın tatlım bebişini kucağına a.s.

Teyzeleri buda bizim oğluşumuz, bakalım beğenecekmisiniz,
Alıntı yapmayın sonra silicem

Allah ayırmasın bacım. Çok yakışıklı oğluşun. Çok da güzel çıkmışsınız maşallah

Hayırlı olsun canım hamişliğin. Sağlıkla al inşallah kucağına. Sıcak suyla duş almak ve çok hareket etmek doğumu kolaylaştırıyo diye biliyorum a.s.

Ayyy canım inşallah şu saatlerde sağlıkla almışsındır bebişini kucağına a.s.

kizlar hala doguramadik benim dogum ratih 1é mayisti ama halen az az sancilarim oluyor nolur dua edin kizlaaaar bugun yine gittim doktorum daha az sancin var diyo olmazsa haftaya persembe hastanyeye gidip dogurcaz artik

Valla iyi sabrettiniz bacım a.s.

Canım hayırlı olsun kuzucuğun. Sarılık için en güzel yöntem sık sık emzirmek. Ben saat başı emzirerek iki günde üst sınırdan alt sınıra düşürdüm. Meme başın yoksa şu silikon göğüs uçlarından al. Yoksa benim gibi yara olur çok çekersin söylemesi tatlım a.s.

merhaba herkese ben geldim yeni girebildim malum evde iki önemli şahıs var kızlar canım çok sıkkın inanın hiç zevk almıyorum evimde olmaktan yanımda sevmediğim insanlar var (
sizler nasılsınız

Hoş geldin canım. Sıkma canını. Bak kendini 19’una odakla. Ne güzel kuzucuğun geliyorrrrrr a.s.

Canım inşallah ilerlemez sarılığı. Sık sık emzir. Valla istese de istemese de zorla ver bacım. Ne kadar emerse o kadar geliyor çünkü a.s.
Bol bol kayısı kompostosu iç. Posalı olarak. Çok iyi geliyor a.s.

kızlar,bizde eve geldik oğluşla acil bir sorun var,
sütüm inmedi şu sizin kullandığınız e memnun kaldığınız elektrikli süt sağma makinası neydi???
acil cevap ltf...
öptüm.

Evinize hoş geldiniz tatlım. Valla bilmiyorum ben. İnşallah biran önce gelir sütün a.s.

Ayyy dene bakalım. Bende çok istiyorum. Memnun kalırsan hemen alırım a.s.

Ooooo Seher’im bacım hayırdır ufukta bebiş mi var nedir a.s. Hadi bakalım belki ilham veririz sana. Miray’ıma bi kardeş gelir a.s.

Canım hayırlı olsun hamişliğin. Göbek adı olarak koy içinde kalmasın a.s.

Çok sevindim canım. Bende iki günde 16,5’dan 11,9’a düşürdüm ama göğüsleriminde canı çıktı valla. Hala düzelmediler…

Bizim evde çok sıcak bacım. Bende arada yarım kollu badi ile tutuyorum kuzumu. Zaten sürekli emdiği için kucağımda sıcak. Boynu isilik gibi oldu. Pudra döküyorum sürekli iyi geliyor…
Benimde annemler gidince ne olacak düşünüyorum. Defne uyanıkken hiç kendini oyalamıyor. Hep kucağımda, memede olsun istiyor. Artık eskisi gibi sürekli uyumuyorda. İyice yorulup öyle uyuyor 4-5 saatte bir. Ev işleri falan hak getire olacak artık

Hoşgeldin canım. Bol bol sulu şeyler iç. En güzeli o. Humananın çayı iyi geliyormuş. Taze soğan ve bulgur pilavıda acaip işe yarıyormuş. Ben komposto içiyorum bol bol. Bide hiç sevmem ama tahin-pekmez yediriyor kayınvalidem. Çok iyiymiş a.s.

Ay maşallah ya. Kuzularımız doğdular da 1 aylık oldular bile a.s.

Bizim de yarın doğum kilomuza ulaşmış olmamız lazım. Sabahtan kontrolümüz var bacım. İnşallah almıştır güzel kızım :1hug:

yarın nst ye giricem tekrar.
sancım çıkmazsa pazartesi sezeryan olabilirim..
korkunç değil dimi kızlar sezeryan sonrası?

Valla bacım bana göre hiç sorun yoktu. Çok da rahattım. Nasıl şartlanırsan öyle oluyor. Hiç canını sıkma. Gayet iyi geçicek inşallah a.s.

Ohhh keyfin yerine gelmiş canım çok sevindim a.s.

Valla iyi sabrettiniz diyorum ya tatlım. delikafadulden

çooook tesekkürler kızlar..güzel dilekleriniz için.
sizleriii seviyoruuuuuuuum

sibelcim ya kayısı kompostosunu sezeryandan 1 önceki günmü yememiz gerek?ne kadar yesek yeter.

yarın nst ye giricem tekrar.
sancım çıkmazsa pazartesi sezeryan olabilirim..
korkunç değil dimi kızlar sezeryan sonrası?

Canım 2 su bardağı kadar tüketsen yeter asıl önemli olan sezeryandan sonra bol bol tüketmek yapıp hastaneye yanına al olurmu.Sezeryan sonrası hiç korkunç değil canım ben eve geldikten sonra yataktan kalkmak dışında dikişim bile olduğu hissetmetmedim.

evet pınar teyzesi şükür 1 ay bitti aşımızı oldukk :)) birazdan önce bebişim sonra ben bi güzel banyo yapıcaz babamızı bekliyoruz..bu arada benim gazel defnecikten kıskandı dün akşamdan beri emzik tutuyorr :)))

cnm elinden geldiğince yara olan gögsünden emdir çünkü emdikçe çabuk iyileşiyor ...

Tubacım bana senin aldığın kangurunun modelini yazarmısın chicco modellerine baktım ama yana yatan olanını bulamadım :uhm:

ben sana boşa mı sordum boynu bükülmüyormu diye hee klava:klava: niye bana yan yatanlardan olduğunu sölemiyon yahuuu :mymeka::mymeka:

ya kıslar şu içimdeki meleğim yazısı nasıl değişiyordu..o zaman yapmıştım şimdi olmuyoooCADIARZU

kızlar merhaba anca gelebıldım doguran arkadaslar gözünüz aydın olsun

bızım kız dıger gögsümü almaya basladı bugun cok şükür ama aynı dırım kızının dedıgı gıbı gece 4 ten sonra nöbet baslıyo sabah 9a kadar yarım saatte bır koğuş kalk yapıyorus tum evcekkksenağlama

4 gun oldu ama hala dikiş yerlerım agrı yapıyo arada egılıp kalkmaktan herhalde sızın kac gunde gecmıstı ağrılarınız??

annemler gıdınce cok korkuyorum bebekle nasıl yapacam tek basıma dıye allah verıcek kolaylıgını bakalım haa bıde dogum ıznı bıtınce korkusu basladı hem iş hem bebiş nasıl olucak dıye :1shok:

ya kızlar benim 1 haftadır başım ağrıyo hiç geçmiyo niye ağrırki tansiyonlarımda normal gidiyo başımın içinde sanki bişey var özellikle sağ tarafı:çok üzgünüm:

oyy kuzum yaa :) bende uyanikken uyuyamiyorum bi türlü :)) illa o uyucak,bi süre gececek..ancak öyle uyuyabiliyorum :) canim 1 haftayi geçince doktorum önerdi bana..sende bi sor istersen..

canim ben bi iç çamasiri magazasindan aldim..bence gec kalmis sayilmassin cnim..biran önce alip giy canim canim 2.sinin 2.ci satirini kopyala..http den png.nin sonuna kadar..

Tubacım bana senin aldığın kangurunun modelini yazarmısın chicco modellerine baktım ama yana yatan olanını bulamadım :uhm:

soft & dream kangru canim..3 pozisyonlu..yatay yatiş,anneye dönük ve dişa dönük pozisyonlu..

ben sana boşa mı sordum boynu bükülmüyormu diye hee klava:klava: niye bana yan yatanlardan olduğunu sölemiyon yahuuu :mymeka::mymeka:

canim valla o manada sordugun hiç aklima gelmedi :) dik pozisyonda oturamaz diye direk yatay pozisyon normali geldi bana :)

canim 1 hafta içinde geciyor..benim 2.gün geçmişti..ama oturup kalkarken yatarken gerilip agriyordu canim..o da 1 hafta sürdü işte..tek kalmaktanda korkma canim..inan daha planli programli oluyorsun..hiç zor gelmiyor

slm kızlar özel hastanessk kayla dogum yapan varmı nekadar verdiniz

650 verdik canim :)

günaydın bacılar..........
benım nöbet bıtmek üzere gece 3.5da baslıyorus sabah 8.30a kadar gunduz hıc derdı yok sıpanın gece zoru benlesenağlama gögüslerımde sut denen bısey kalmadı bızım sıpa vakum gıbı masallah kahvaltıya kadar yeter yedıklerı sanırım

cok sıkıldım evde oturmaktan bgun cıkıp bıraz yuruyus yaparım yoksa oynatmaya az kaldı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…