sibelcim ben chicconun kangrusunu almiştim..0+ yaziyor zaten yaninda..3.5-9kg arasi..ee anacim şimdi kullanmicazda ne zaman kullancaz :) yatar pozisyonda denedim ben bugun..ayse serra agliyordu koydugumda..sustu valla :) hoşuna gitti cadinin :) dik pozisyonda suan kulanilmaz tahminim..denedimde cocuk pestil gibi oldu :)
birsencim ben senin yerinde olsam direk puset alirim canim..cünkü bu kangruyu en fazla 9kg'ya kadar kullanabiliyorsun..yani olsa olsa 6-7 ayliga kadar..puset cok daha faydalişimdidende kullanabilirsin hem
incihancim hoşgeldin canim..sütü dert etme canim..kiminin geç geliyor ama pir geliyorsen bol bol su iç..komposto ve humana cayininda cok faydasini gördüm gercekten..inşaAllah biran önce gelir
fulyacim canim sen bekle az daha :) hazirana az kaldişaka bi yana ne güzel vaktini dolduruyorsun canim :) bu arada kompostoyu sezeryandan önceki gün içmeye baslarsan cok daha fazla faydasini görüyorsun özellikle sezeryandaki meşhur wc olayina cok faydasi oluyor ee sütte yapiyor
bisencim sende yorma kendini canim ya..zaten bebişler yeterince vaktini aliyor..dinlen biraz :)
esencim bebişin yoruyormu seni :) bu mayis veletlerinin hepsi ayri bi cadi zaten :) gerçi çoğu nisan bebesi ama adlari mayis veledi olarak kaldi :)))
yoruyor valla ama ağlamıyor kuzum uyanık sürekli o uyanıkkende ben yatamıyorum uyuduğunda da sürekli sesler çıkarıyor uyutmuyor bei zillisibelcim ben chicconun kangrusunu almiştim..0+ yaziyor zaten yaninda..3.5-9kg arasi..ee anacim şimdi kullanmicazda ne zaman kullancaz :) yatar pozisyonda denedim ben bugun..ayse serra agliyordu koydugumda..sustu valla :) hoşuna gitti cadinin :) dik pozisyonda suan kulanilmaz tahminim..denedimde cocuk pestil gibi oldu :)
birsencim ben senin yerinde olsam direk puset alirim canim..cünkü bu kangruyu en fazla 9kg'ya kadar kullanabiliyorsun..yani olsa olsa 6-7 ayliga kadar..puset cok daha faydalişimdidende kullanabilirsin hem
incihancim hoşgeldin canim..sütü dert etme canim..kiminin geç geliyor ama pir geliyorsen bol bol su iç..komposto ve humana cayininda cok faydasini gördüm gercekten..inşaAllah biran önce gelir
fulyacim canim sen bekle az daha :) hazirana az kaldişaka bi yana ne güzel vaktini dolduruyorsun canim :) bu arada kompostoyu sezeryandan önceki gün içmeye baslarsan cok daha fazla faydasini görüyorsun özellikle sezeryandaki meşhur wc olayina cok faydasi oluyor ee sütte yapiyor
bisencim sende yorma kendini canim ya..zaten bebişler yeterince vaktini aliyor..dinlen biraz :)
esencim bebişin yoruyormu seni :) bu mayis veletlerinin hepsi ayri bi cadi zaten :) gerçi çoğu nisan bebesi ama adlari mayis veledi olarak kaldi :)))
bu arada korse takan hatunlar..sizde de karin agrisi oluyormu ya? yoksa sadece benimki mi cok sıkıyorda karnimi agritiyor anlamadim gitti..
pinarcim koptum sabah sabah :)))) hüsamin göbegi he :)))))) aynen dediğin gibi oluyor valla..insanin sinirleri bozuluyor :)))) dün aksamdan beri korse takiyorum..artik rahat rahat gülüp öksürebiliyorum :)))) biran önce al canim sende
Kızlar merhaba, biz geldik oğluşla
sonunda aldık kağanımızı kucağımıza çok şükür
Şimdi evdeyiz ama çok zorlanıyoruz, meme uçlarım yok bu yüzden emmiyo, dr saat başı emzir diyo, bebiş emmeyince içim rahat etmedi sağıp veriyorum 2-3 saatte bir oda yeterlimi bilmiyorum, 10-20 cc arasında geliyo süt,bebek hep uyuyo h,ç uyandıramıyoruz hep gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum ama nafile, zaten gazı da var, onuda sadece babamız çıkarabiliyo, benim dikişlerden çok kucağıma alamıyorum çünkü...
kızlar yardım...
kızlar slm....
bir bakayım dedim sizlere.ben cıkıyorum şimdi doktora gidicem.ayy bakalım ne diyecek çok meraklı ve heyecanlıyım.yarın doğum günüm..birde yarın alalım der mi:)))))
hepinizi öpüyorummmmmmm
kızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galiba emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
buda size benim meleğim teyzoşlar. kız anaları,alıcı gözle bir bakın bakalım:roflol:
bakalım sende bizim kızı isticen mi???
[k] {n} [k];6834467 .!.:ay pınar negüldüm şu göbek meselesine bnmde ayen oynuo gülerken bide eşim bunu görmüş durup durup taklitimi yapıyo onun yanında gülemez oldum valla!! ele bigün çocugu emzirirken güldüm çocuk nasıl hopluyo hop hop zavallı kzım uykudan uyandı eşimde bi daha çocuk kucagındayken gülme istersen diokaydirigubbakcemile3
bana annm yeniincinin korsesini almış çok sıkıyo ya giyemiom valla.
dün dr gittik şükürki mikrop azalmış ilaçları yrn kesicem ama ishalini kesmem dedi dr
100gr vermiş kuzum daha dogum kilomuza bile gelmedik ya mamada verme dio ishalinide kesmio kesilmesse araştırma has.bi bölüm yazdı ona götür dio
bide bişi soracam bnm kızın kakası kınayı sulandırırsın ya o kıvamda sulu bi kına gibi yemyeşil ya sizde böle oldumu hiç??
bide ishalini kesmek için ben ne yapabilirim yediklerime dikkat ediyorum!
kızlar ben geldim..
çatım musaitmiş normal doğum için.ama sancı falan yok.son 1 haftam kaldı artık.c.tesi birdaha nst ye gidicem.olmazsa beklemem dedi doktor pazartesi alırım en gec dedi.rahimağzı kapalı acılmada yok.allahım hayırlısını versin tabi ama erken doğumdan korkarken bunca zaman:)) şimdi doğurtturamıyorlar beni yaaaa:))
dua edin kızlar benim içinde..
bu arada çatı muaynesinde canım yandı valla baya.belki hayırlısı sezeryandır.
doktor yarında alabiliriz istersen dedi.doğumgünüm ama yinede beklmek istedim biraz daha...
Teyzeleri buda bizim oğluşumuz, bakalım beğenecekmisiniz,
Alıntı yapmayın sonra silicem
agustos annesi olarak ara ara siziede okuyorum maşallah nerdeyse herkes yavrusuna kavuşmuş.. darısı bizim topiğin başına inş. yalnız aklıma bşey takıldı rahim açılması için yapılack bişey yokmu hani hurma yeyin diyolar ya hep hurma yemek ve hamama gitmek der benm kayınvalidem onların zamanında gunu gelince hamam giderlermiş özellikle göbek taşına otururlarmış falan??
Slm kızlara.s. Yeni kuzular da çok tatlı maşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah
Yarın saat 11:30 da sezaryene giriyorum kızlar.Lütfen duanızı eksik etmeyin.
İnşallah henüz doğum yapmayanlarda sağlıkla kavuşur kuzularına
Bende inşallah kuzumu kucağım a alıp gelirim
Allaha emanet olun...
kizlar hala doguramadik benim dogum ratih 1é mayisti ama halen az az sancilarim oluyor nolur dua edin kizlaaaar bugun yine gittim doktorum daha az sancin var diyo olmazsa haftaya persembe hastanyeye gidip dogurcaz artik
kızlar merhaba ben geldim.Kızım 11 mayıs saat 10.05 te 3400 50 cm dünyaya geldi.Herşey çok güzeldi yalnız bugün sarılık oldu moralim çok bozuk ne yapsam sütüm geliyor ama memebaşı problemim var ne yapmalıyım yardım.kızıma dua edin
merhaba herkese ben geldim yeni girebildim malum evde iki önemli şahıs var kızlar canım çok sıkkın inanın hiç zevk almıyorum evimde olmaktan yanımda sevmediğim insanlar var(
sizler nasılsınız
bize gelince, dediğim gibi oğlumun doktor kontrolü vardı. babası ve babannesi doktora götürdüler. ne diycek bakalım,sanırım hafif sarılık başladı gözlerde. ama çok şükür sütüm geliyor ve emiyor meleğim. mama hiç vermedik henüz. yalnız bir problemim var benimde. sadece sol göğsümü güzel emiyor bebeğim. sağı verince kıyametler kopuyor!! ve emmediği için de sağ da çok az süt var. ne yapcam bilmiyorum:çok üzgünüm:
bide hala tuvalete çıkamadım yaa kızlar!! yok mu tavsiyesi olan??
bu arada beni arayan ve mesaj atan, iyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. bi kaç kişi ile konuştum, sanırım banu ile eşim konuşmuş, bide 252li bi numara aramış sonradan gördüm. burdan bi kere daha iletmek istedim teşekkürlerimi.
kızlar,bizde eve geldik oğluşla acil bir sorun var,
sütüm inmedi şu sizin kullandığınız e memnun kaldığınız elektrikli süt sağma makinası neydi???
acil cevap ltf...
öptüm.
bizde bugun kangrumuzu denicez kizlar :) sabahtan beri takip duruyorum..ayse serra hanimla henuz deneyemedim :) cok ac uyandi..emincede gene uyudu..şimdi uyanmasini bekliyorum :) bakalim kullanişlimiymiş :) eger kullanişliysa tutmayin beniiiii hihoyyyt
Güzel mayıs anneleri ve kuzucukları hepinize merhaba a.s.
siteye giriyorum arada bir kontrol ediyorum.
Ama maalesef yazmaya vakit bulamıyorum. :çok üzgünüm:
Hepinizin meleklerine kırkbir kere maşallah.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:
Kızlar sizi gördükçe özenmeye başladım ama.
Yeniden çocuk doğurasım geldi. :dance:
Özlemişim sanki bebeklik hallerini.
Meleklerinizi benim için koklayın.
merhaba kızlar 20mayıs çarşamba gnü hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alıcam ama bi sorunum var 2aylık hamileyken rüyamda bi kadın bana kızımın olucağını ve isminide hayrünnisa koymamı istedi evt kızım olucakmış gerçekten ama bu ismi koymammı gerekiyo napıcağımı bilmiyorum bana bi akıl verin kafamçokkarıştı ben başka isim düşünüyodum..
kıslarr dr dan geldikkkk..
şkr bebişimin sarılığı 11 e düşmüş...2 günde güsel bir düşüş..tabe boşuna o kadar emzirmedikk yara olmadık dimee...
tutkun sende korkma cnm bol bol beslemeye çalış inş düzelecektir...
kızlarrrrrrrrrrr yarın annem gidiyor p.tesi tam kırkgün oluyor bebişler hala gündüz uykucu gece uykusuzlar
şimdi annemle temizlik yapıyoruz ......ben oturma odasını yatak odasını hallettim annem öutfakta bebeklerimiz mışıl mışıllar uykudalar artık terlemeye başladılar iki tane üst giydirince atlet ve uzun kollu badiler giyiyolar........
p.tesi itibari ile yanlızım bakımda bakalım ne hale gelecem bu maratonu yenecekmiyim yoksa yenilecekmiyim... ev temizliği için bir kadın bulmam lazım 15 günde bir gelecek evin heryerini silip süpürüp temizleyecek yani rutin ev temizliğini yapacak....ama çok pahalılar 15 günde bir 80 ytl çok geliyor bebek ikitane olunca masrafımz çok tabi.....
şimdi gidiyorum ara ara gelip okuyacam sizleri
Canlarım ben geldİm cok ÖzlemİŞİm sİzlerİ ben ya
geÇmİŞe bakıcam bİ ara kİmler kalmıŞ lİstede.İnŞallah hepİnİz ve tÜm bebİŞlerİ İyİdİr.bİzde 2 gÜnder berİ evİmİzdeyİz teyzelerİ.cok ÜzÜlÜyorum canlarım cunku benİm sÜtÜm hala gelmedİ neler yapmam gerekİyor bİlmİyorum.
Hepİnİze cok cok teŞekkÜr ederİm.
Bizde doktordan yeni geldik 1 aylık oldukya aşımız oldu hepatit 2.doz. acayip ağladı oğlum,ağlamaktan mosmor oldu valla nerdeyse bende ağlayacaktım.senağlama Kalça ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür gayet iyi çıktı 7.ayda röntgenle tekrar bakılıyormuş sanırım.Kilo alımında 80 gr eksiği var doktorumuz mama takviyesi yapmamı istedi.Tabi sütü arttırmak için suya devam.Bol bol dinleneceğim.Komposto,humana,çorbalar taze sıkılmış meyvesuyu önerdi.Diğer uyguladıklarımında çok doğru olduğunu söyledi.Zaten yukarıda süt arttıcı şeyleri yeni yeni uygulamaya başladım 3 gündür baya arttı sütüm.Sadece kilomuz aklıma takıldı 600 gr alması gerekirken 520 almış.Umarım birdahakine yeterli kiloyuda geçeriz.:çok üzgünüm:
yarın nst ye giricem tekrar.
sancım çıkmazsa pazartesi sezeryan olabilirim..
korkunç değil dimi kızlar sezeryan sonrası?
kızlar iyi akşamlar annemler bizdeydi çok güzel geçti bugün yeni gittiler size bakayım dedim bu arada şafak 4 kızlar salı günü bebişime kavuşacağım çok heyecanlıyım
burcum bebişinde sende çok tatlısınız maşallah Allah nazarlardan korusun tatlım
kızlar merhaba artık muhabbetlere bile katılamıyorum yaaa.... ben ne zaman doğuracağım sancım falan da yok kaç kişi kaldık acaba doğuramayan ama idda ediyorum mayısın en son annesi ben olacağım(
buarada burcucum çok tatlı görünüyorsunuz oluşunla allah analı babalı büyütmeeyi nasipğ etsin inşallah..
çooook tesekkürler kızlar..güzel dilekleriniz için.
sizleriii seviyoruuuuuuuum
sibelcim ya kayısı kompostosunu sezeryandan 1 önceki günmü yememiz gerek?ne kadar yesek yeter.
yarın nst ye giricem tekrar.
sancım çıkmazsa pazartesi sezeryan olabilirim..
korkunç değil dimi kızlar sezeryan sonrası?
sibelcim ben chicconun kangrusunu almiştim..0+ yaziyor zaten yaninda..3.5-9kg arasi..ee anacim şimdi kullanmicazda ne zaman kullancaz :) yatar pozisyonda denedim ben bugun..ayse serra agliyordu koydugumda..sustu valla :) hoşuna gitti cadinin :) dik pozisyonda suan kulanilmaz tahminim..denedimde cocuk pestil gibi oldu :)
ben özel hastanede yapıcam ssk anlaşması var sezeryan olucam toplam 2gece herşey içinde özel tek kişilk oda 600liraslm kızlar özel hastanessk kayla dogum yapan varmı nekadar verdiniz
yoruyor valla ama ağlamıyor kuzum uyanık sürekli o uyanıkkende ben yatamıyorum uyuduğunda da sürekli sesler çıkarıyor uyutmuyor bei zilli
ya ben korse kullanmıyorum erken diye düşündüm başlasam mı ki kullanmayaa:uhm:
tubişciğim haklısın arabalarını alalım ....arabada araştıracağız artık bakalım
bende kalkamıyorumn artık yoruldum portmantoyu düzeltecem kışıl ayakkabılar kalkacak
yaww kızlae korseleri nereden aldınız bende takacam şimdide taksak olurmuş ben geç kaldım dedim ama oluyormuş kocama söyledim aşağadan bakacak...........
tubaaa kızz ben verdiğin adresten yaptım ama hangi linki yapıştıracam en sonumu
Tubacım bana senin aldığın kangurunun modelini yazarmısın chicco modellerine baktım ama yana yatan olanını bulamadım :uhm:
ben sana boşa mı sordum boynu bükülmüyormu diye heeklava: klava: niye bana yan yatanlardan olduğunu sölemiyon yahuuu :mymeka::mymeka:
kızlar merhaba anca gelebıldım doguran arkadaslar gözünüz aydın olsun
bızım kız dıger gögsümü almaya basladı bugun cok şükür ama aynı dırım kızının dedıgı gıbı gece 4 ten sonra nöbet baslıyo sabah 9a kadar yarım saatte bır koğuş kalk yapıyorus tum evcekkksenağlama
4 gun oldu ama hala dikiş yerlerım agrı yapıyo arada egılıp kalkmaktan herhalde sızın kac gunde gecmıstı ağrılarınız??
annemler gıdınce cok korkuyorum bebekle nasıl yapacam tek basıma dıye allah verıcek kolaylıgını bakalım haa bıde dogum ıznı bıtınce korkusu basladı hem iş hem bebiş nasıl olucak dıye :1shok:
slm kızlar özel hastanessk kayla dogum yapan varmı nekadar verdiniz
ya kızlar benim 1 haftadır başım ağrıyo hiç geçmiyo niye ağrırki tansiyonlarımda normal gidiyo başımın içinde sanki bişey var özellikle sağ tarafı:çok üzgünüm:[/QUOT
Günaydın bayanlarhihoyyyt
Canım bneimde başım çok ağrıyor şimdi başımı sıkıca sardım öle duruyorum hiç rahat uyuyamadım senağlama geçen günde çok ağrıdı neden bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?