2009 Mayıs Anneleri

Şuanda zaten kimsede başlamamıştır canım. Karınlar biraz daha büyüsün ondan sonra başlar çatlak. Bizimki önlem amaçlı..

4'lü testi ilk defa duydum canım... Ay sonunda doktoruma bir soraım bakayım...

kızlar cildinde sivilcesi olan var mı hamilelikte artan ve herhangibir ürün kullanıyormusunuz

Normalde yoktur hiç sivilce bende ama regli dönemim yaklaştığında ufak tefek alnımda sivilceler çıkıyor. Kendi kendine geçiyor...

canım ben 2 hafta önce gittiğimde doktor 16.haftada 3 lü testimiz sırayla 2 3 4 lü test var diyince bende şaka yapıyor sandım demekki 4 lü test doğruymuş.bizde sormadık üstüne düşüp.3 lüyü yaptırayımda onuda yaptırırım

valla çok teşekkür ediyorum.ne kadar kolaymış ya sonunda yaptım.çok sağol.

Günaydın bayanlar....
canım sen kako yağını nerden aldın aktardanmı?

yok aktardan değil.ben eczaneden aldım.eczanelerde var.

cnm benim kaşınma devam ediyor haftaya tahlil yapılacak işte

çatlak kremi LIERAC verdi 57,5 almış cnm düz hesap 60 ytl

ay kaşınma bende de oluyor ama benimde çok fazla göğüslerim kaşınıyor .karnımda yok.bu ara bebe yağı aldım işte o hafifletti valla kaşıntıyı.tavsiye ederim.

canım bide ben şimdi göğüslerim büyüdüğü ve hafifte uçları acıdığı için lasonıch kullanıyorum.hem doğumdan sonrada çatlak olmuyormuş umarım.arkadaşım öyle dedi.

göğüslerimde benimde bir büyüme oldu valla ne yapcaksak 8-9 aylık olunca daha şimdiden büydüler.ama uçları acımıyor.sizinkiler yaramı oldu?

canım bende sivilceler oluşmuştu ama ben sebamedin sabununu kullandım şimdilik yok.ama ihmal edince çıkıyopr yine.

sebamed sabunu kullanmışınya onun çeşitleri varmı yoksa tek çeşit sabunmu? çeşiti varsa hangisini kullandın benimde sivilcelerim oluyor bende alayım bari...:dance:

canım sanırım 5.ayadan sonra büyümesi duruyormuş.ama bebek olunca yine büyüyormuş.benim uçları yara değil ama hafif çatladı o yüzden acıyor.

sebamed sabunu kullanmışınya onun çeşitleri varmı yoksa tek çeşit sabunmu? çeşiti varsa hangisini kullandın benimde sivilcelerim oluyor bende alayım bari...:dance:

canım üzerinde akneye meyilli ciltler sivilceler falan yazıyor haftada bir kullanmama rağmen iyi geliyor bana.

acaba 4 lü 3 lü testi kapsıyormu ama senin doktorun dediğine göre farklı testler o zaman ben bir sorayım ona göre önce 3 lü sonra 4 lü test sağol canım bilgi için

canım benim bildiğim emzirdikten sonra yara oluyormuş öncesinde oluyormu bilmiyorum

canım ben şu anda kullanmıyorum ama tek çeşit sebamed sabun bir büyük boy bir küçük boyu var[/QUOTE]

tamamdır teşekkür ederim bilgiler için.hafta sonu alayım bende.

kızlar cildinde sivilcesi olan var mı hamilelikte artan ve herhangibir ürün kullanıyormusunuz

ilgin0707 canım sana bir şey sormak istiyorum
senin ikinci hamileliğin olduğun için bilirsin
ben bugün 14+5 oldum Allahıma şükürler
yorulunca akşamları sanki rahmim hafifçe hareket ediyor gibi
bebek hareketleri olabilirmi bunlar acaba

Mustela'nın göğüs koruyucu kremi var. 7.aydan sonra başlayınca çok faydalı oluyormuş. Yara olmasını önlüyormuş. Üstelik emzirirken sürdükten sonra temizlemeye gerek yokmuş yani bebek krem varken de emse hiç sorun değilmiş. 7.ayda onu da alacağım. Göğsü yara olan ve emziremeyen yada inat edip emziren ama göğsü kanayan arkadaşlarım vardı. Korktum onları hatırlayınca...

merhaba arkadaşlar dün bebişimi gördüm dr teyzesi herşey iyi 150 gr olmuş dedi ben hem ana sağlıkta takip ediliyorum hemde normal hastanede ana sağlıktada usg var iki haftada bir gidiyorum.dün elevite başladık neden bukadar geç kaldın dedi.bende folik asit kullandım o yüzden dedim.cinsiyetine bakmadı yine ya çok merak edşiyorum içime erkek doğuyor ama çin takvimine göre erkek çıkıyo kızıma hamileyken yaşadıklarım bunda çok farklı acı biber turşusu çok yedim normalde hiç sevmem..
göğüs şikayeti bendede var ailecek büyük göğüslüyüz kızım emmediği için biraz sarkmışlardı:)ama bunda çok çabuk şiştiler kaşınıyolar kızımda karnım hiç çatlamadı sadece göğüslerim ve bacaklarım ama bu farklı olucak gibi yani daha şimdiden göbek deliğim pörtledi göbiş 5 aylık gibi bide göbişimde minikcik minicik bi sürü tüy var birdahaki haftaya reahim ağzım dikilicek hala bi hastane blamadık devletler iyice kafayı yemiş.bu arada benim yaşım 20 şubatta 21 olucam sanırım en genç anne benim aranızda kızımı 18 yaşımda kucağıma almıştımanne olmak çok güzel biraz uykusuzluk biraz yorgunluk ama dudaklarından anne kelimesi döküldümü bi güldülermi herşeye değiyor sevgilerrr:))

gözünaydın hayırlı haberler almışın. ama çok şaşırdım valla 21 yaşındasın ve 2. çocuğun.tebrik ederim. ben 26 yaşında anne olcam hala acaba diyorum.
birde rahim ağzımı dikilecek anlamadım neden?

Canım güzel haberler getirmişsin. özün aydın. İnşallah sağ salim alırsın kucağına ama rahim ağzı neden dikiliyor? Düşük tehlikesimi var?

selam kızlar nasılsınız benım bugun mıdem yıne kudurdu sabadan berı cıkarıyorum daha yatarkdan kalktım başladı halada devam cok yoruldum artık sanırım benım 9 ay surucek 15.2 olduk ama hala devam edıyor bu akşam kısmets ekontrole gıdıcem artık kesın olarak ogrenırız sanırım cınsıyetlerını

Canım geçmiş olsun. Bazı hamilelelrde nadir de olsa uzun sürüyor bu bulantılar. Umarım en kısa zamanda geçer... Selam söyle bizden bebişine :)

aaa ne güzel bende 15+3 üm.aramızda 1gün var. bulantılarım benimde çok oldu.sabah akşam bulantı hapı içtim. halada oluyor ama eskisi kadar kalmadı. bazen sabahları oluyor. bazende akşam.mesela dün değil önceki gün akşam yine çıkarttım. bu sabahda övürtü geldi ama çıkmadır. dedimya değişiyor. ama bu haftalardan sonra hafifler büyük ihtimalle.inşallah 9 ay sürmez.ben cinsiyetini 18 ekimde kontrolümde öğrendim. erkek dedi. kesin seninkide belli olur bu gittiğinde.

ne guzel canım cok yakın zamanlarmış bana normal dogum 5 mayıs dedı ama benım bebişler ıkız oldugu ıcın nısan sonu sezeryanla alıcaklar sanırım bu akşam onuda konuşuruz doktorumla
benımde gecen hafta gıttıgımde bırı kız dıgerı erkek gıbı dedı ama ıkız olduklarından keısn bırşey dıyemedı ınşallah bu akşam kesın bellı olur
bacım bu arada senın neden rahım agzını dıkıcekler rahım yetmezlıgı falanmı var

kızlar kimse mi hissetmiyor daha bebek hareketlerini?
erken demi daha?
ama artık penguen gibi yürümek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…