[/B]
ben özel hastanede yapıcam ssk anlaşması var sezeryan olucam toplam 2gece herşey içinde özel tek kişilk oda 600lira
oyy kuzum yaa :) bende uyanikken uyuyamiyorum bi türlü :)) illa o uyucak,bi süre gececek..ancak öyle uyuyabiliyorum :) canim 1 haftayi geçince doktorum önerdi bana..sende bi sor istersen..
canim ben bi iç çamasiri magazasindan aldim..bence gec kalmis sayilmassin cnim..biran önce alip giy canimcanim 2.sinin 2.ci satirini kopyala..http den png.nin sonuna kadar..
soft & dream kangru canim..3 pozisyonlu..yatay yatiş,anneye dönük ve dişa dönük pozisyonlu..
canim valla o manada sordugun hiç aklima gelmedi :) dik pozisyonda oturamaz diye direk yatay pozisyon normali geldi bana :)
canim 1 hafta içinde geciyor..benim 2.gün geçmişti..ama oturup kalkarken yatarken gerilip agriyordu canim..o da 1 hafta sürdü işte..tek kalmaktanda korkma canim..inan daha planli programli oluyorsun..hiç zor gelmiyor
650 verdik canim :)
günaydın herkese bende gece boyu uyuyamadım kızlar bebiş gelmeden antremana başlattı beni
herkese iyi haftasonları diliyorum fıstıklar
semracım günaydın nasılsın bitanem geçmiş olsun canım benimde ateşim var birde gece birden tüm vücudumu kaşıntı tuttu sanırım sıcaktan duşa attım kendimi
genel anestezi olucamteşekkürler canım senin genel anestezimiyoksa epiduralmi
selam kizlar a.s.
cok sukur beyazda dogurmus :) hayirli olsun kuzumuz a.s.
darisi dogurmayanlarin basina :)
biz bugun bi tuhafiz kizlar..kizim gazini cikardiktan sonra kusma gibi bişi yapiyor..yani tam kusuyor diyemem..cok cok az bişi cikariyor..gecede yapti..az öncede..annem gazla fazlasini cikarmiştir diyor..ama içime kurt düştü valla..dün hava sicak diye camlari acmiştim..acaba üşüttümü kuzum..yoksa benim yedigim bişeymi midesini ekşitti..püfff..annelik cok güzel ama yüküde agir valla..
benimki de öyle oluyor canım dr a sordum olur demişti
bi de dün kakasını yapamadı zeytinyağı ile poposunu ovdum üstüme yaptı iki kere gecenin bi vakti halimi görseniz kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi anneli çok güzel ama bi o kadar da zoooorrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bugün kuaföre gidecem saçlarımı kestireceğim en son bi ihtimal röflede düşünüyorum onuda kuaförde karar vereceğim...............
gece çok yoğundum yaaaaaa alimi saat 21.30 besledim herzamanki gibi 60 cc mama verdim doymadı 30 daha yapalım dedik...onuda yedi yine doymadı bi 30 daha yaptık onuda yedi ....dedim yeter daha yokk
ama gazını çıkardıkca yemek istiyor bu sefer göğsüme aldım 40 dk.memede durdu velet memede uyuyor çekince uyanıyor bir saatten fazla kaldı iki mememide yara yaptı memeden çektiğimde ellerini yedi ama mama vermedim...mememde uyudu gece oniki yatırdım allahım yeter yatmaz vızıldıyor ...emzik veriyorum emiyor atıyor yatakta debelendi en son saat bir bucukda mama yaptım 90 cc ömerde uyandı ikisinide yedirdim ali bey uyudu sonunda bu sefer ömer ağlıyor 90 cc yetmemiş onada bir 30 yaptım yedi uyudu ....gece 3 de yatttım sabah 6 da ali bağrıyor arkasından ömer annemle kalktık hazırladık yedirdik saat 9 da birdaha yaniiii benim gecem mama yap mok temizle öle geçti kızlar
içimi rahatlattin esencim Allah razi olsun :)
bu zeytinyagida herşeye şifa valla..cok sukur yapmiş boncuk :) geçmiş olsun canim :)[/QUOyaptı çok şükür onun sıkıntısı beni almıştı yaaa
bu arada benim kızın göbek yerine gelen yerde çamaşırınndaazıcık kan oluyordu dün dr a götürdüm k vitamini eksikliğindenmiş iğne vuruldu kuzuma pazartesi tekrar bakılacak inşallah geçer
tubacım şu takvimden bana da yaparmısın ben yapamadım malum beceriksiz bir arkadaşınız varrsenağlama
Merhaba kızlar ben haziran annesiyim yani daha doğurmadım ama size mayıs anne adayı olan beyazdan güzel haberler getirdim.
Beyaz dün gece saat 23.00 de epidural sezeryan ile kızına kavuştu hanımlar. Miniğimiz 3260 gr. dünyaya geldi ve ikiside gayet iyi. Doğumdan önce sizede haber vermemi rica etmişti ve bende merak etmeyin diye yazdım kuzular. Hepinizin bebecikleri hayırlı uğurlu olsun. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....
yapayim esencim..dogum tarihini söyle..bide üste alta ne yazilacagini söyle..bide ne renk istedigini söyle
he ya dimi :)))) hiç aklima gelmedi resim :) yolla canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?