2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese bende gece boyu uyuyamadım kızlar bebiş gelmeden antremana başlattı beni

herkese iyi haftasonları diliyorum fıstıklar

semracım günaydın nasılsın bitanem geçmiş olsun canım benimde ateşim var birde gece birden tüm vücudumu kaşıntı tuttu sanırım sıcaktan duşa attım kendimi

sanada teşekkürler genelmiydi epiduralmi

Canım stres yaptım heralde hala doğuramadım diye ondanmı bilmiyorum başım çok kötü ince ince sızlıyor galiba ondan diye düşünüyorum,ay canım burası bile ne kadar sıcak dün çok bunaldım ki sen anatalyada ne alemdesin ama Allahtan bizler şanslıyız çok sıcaklara denk gelseydi ne yapardık bilmiyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr bugün kuaföre gidecem saçlarımı kestireceğim en son bi ihtimal röflede düşünüyorum onuda kuaförde karar vereceğim...............

gece çok yoğundum yaaaaaa alimi saat 21.30 besledim herzamanki gibi 60 cc mama verdim doymadı 30 daha yapalım dedik...onuda yedi yine doymadı bi 30 daha yaptık onuda yedi ....dedim yeter daha yokk
ama gazını çıkardıkca yemek istiyor bu sefer göğsüme aldım 40 dk.memede durdu velet memede uyuyor çekince uyanıyor bir saatten fazla kaldı iki mememide yara yaptı memeden çektiğimde ellerini yedi ama mama vermedim...mememde uyudu gece oniki yatırdım allahım yeter yatmaz vızıldıyor ...emzik veriyorum emiyor atıyor yatakta debelendi en son saat bir bucukda mama yaptım 90 cc ömerde uyandı ikisinide yedirdim ali bey uyudu sonunda bu sefer ömer ağlıyor 90 cc yetmemiş onada bir 30 yaptım yedi uyudu ....gece 3 de yatttım sabah 6 da ali bağrıyor arkasından ömer annemle kalktık hazırladık yedirdik saat 9 da birdaha yaniiii benim gecem mama yap mok temizle öle geçti kızlar

yaa ne güzel bebişlerinizle uğraşıyosunuz...ben de ağustos annesi olucam inşallah....sizleri okudukça içim bi garip oluyo, gözlerim doluyo..allahım inşallah bizlere de gösterir o günleri..
kuzucuklarınıza kocaman birer maşallah takıyorum..

Merhaba kızlar ben haziran annesiyim yani daha doğurmadım ama size mayıs anne adayı olan beyazdan güzel haberler getirdim.
Beyaz dün gece saat 23.00 de epidural sezeryan ile kızına kavuştu hanımlar. Miniğimiz 3260 gr. dünyaya geldi ve ikiside gayet iyi. Doğumdan önce sizede haber vermemi rica etmişti ve bende merak etmeyin diye yazdım kuzular. Hepinizin bebecikleri hayırlı uğurlu olsun. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize....

kizlar moraliniz icin tesekkur ederim hala az az sanci hissediyorum ama daha bisey yok baksana doguramadik ufff gittikce sikiliyorum artik bole doguramazsam hafta persembeye gidecem hastaneye

selam kizlar a.s.

cok sukur beyazda dogurmus :) hayirli olsun kuzumuz a.s.

darisi dogurmayanlarin basina :)

biz bugun bi tuhafiz kizlar..kizim gazini cikardiktan sonra kusma gibi bişi yapiyor..yani tam kusuyor diyemem..cok cok az bişi cikariyor..gecede yapti..az öncede..annem gazla fazlasini cikarmiştir diyor..ama içime kurt düştü valla..dün hava sicak diye camlari acmiştim..acaba üşüttümü kuzum..yoksa benim yedigim bişeymi midesini ekşitti..püfff..annelik cok güzel ama yüküde agir valla..

benimki de öyle oluyor canım dr a sordum olur demişti
bi de dün kakasını yapamadı zeytinyağı ile poposunu ovdum üstüme yaptı iki kere gecenin bi vakti halimi görseniz kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi anneli çok güzel ama bi o kadar da zoooorrr

içimi rahatlattin esencim Allah razi olsun :)

bu zeytinyagida herşeye şifa valla..cok sukur yapmiş boncuk :) geçmiş olsun canim :)

ya bu takvimden bende istiyorummmmmm yapamadım uğraştım olmadı niyeki
çok beceriksizim ben vesselammsenağlama

Teşekkür ederiz canım Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt

ya kızlar ben 4gün sonra doğurucam ama hala kızıma isim bulamadım kuranda geçen güzel anlamı olan isim arıyorum ama tek isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…