2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar...ben de nasipse mayısda anne olacaklardanım.benim de bebeğim 15.haftada.çok şükür hamileliğimde uyku ve aşırı yorgunluk dışında bir problem yaşamıyorum.allah hepimize bebebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
kızlar bişi sorcam ,kaç kilo aldınız.ben 2,5-3 kilo aldım.çok mu?

ben sanırım bacım o nadırlerden olucam soylerım teyzesı Şeniz

Senin işin daha zor canım .Biz biriyle başederken sen iki tane birden taşıyosun. Sağlıklı olsunlar da bi süre daha çekersin artık ne yapalım. Bunada şükür diyelim...

kızlar kimse mi hissetmiyor daha bebek hareketlerini?
erken demi daha?
ama artık penguen gibi yürümek istiyorum :)

Valla bende hissedeyim diye bekliyorum ama tık yok :)

Hayırlı olsun canım... bence fazla değil. Çünkü ilk 4 ayda 7 kilo alanları biliyorum :) Doktorum her aya 1 kilo iyidir dedi :)

benim doktor eğer bir sorun görürsek hemen 4lü test yaparız demişti canım.
kızlar cildinde sivilcesi olan var mı hamilelikte artan ve herhangibir ürün kullanıyormusunuz
benimde var sivilcem çok çıkıyo yaa!
ben sanırım bacım o nadırlerden olucam soylerım teyzesı Şeniz

geçmiş olsun canım. geçer inşallah.

ya demek seninki ikiz.ne güzel.tebrik ediyorum.banada 1-4 mayıs arası dedi doktorum.

erken demi daha?

valla bende çok istiyorum harketleri hissetmeyi ama 15+3 olduk daha tık yok.ilk hamileliğimiz olduğu için sanırım hissetmiyoruz. aslında benim içinde bazen hafif hafif şu birkaç gündür birşeyler oluyor ama bebiş mi oynuyor anlayamıyorum.

tebrik ediyorum hayırlı hamişlikler dilerim.sanırım kilon çok değil. çünkü bende 15+3 üm. 2,5 kilo filan aldım.doktorum kilomla ilgili olumsuz birşey demedi.zaten ben ilk gittiğimde ayda 1 kilo alacaksın demişti.onun için korkma normal gidiyoruz.ama önemli olan son 3-4 ay.çünkü herkes bu aylarda çok kilo alıyor valla.onun için o zamanlar yemeğimize çok dikkat etmeliyiz.

merhaba kızlar bende 15.haftadayım ama 6 kılo aldım abur cuburda yemıyorum aslında 2 3 kilo hiç onemlı degıl doktorlar ayda 1 kılo ıdeal dıyorr benım durumum daha vahim iyisin sen gene senağlama

benim bebeğim melez olacak bir de teyzeleri :)
kendim tatarım inşallah bana benzeyecek, hafif çekik gözlü olacak çocuğum
Allahım sağlık versin de

merhaba kızlar bende 15.haftadayım ama 6 kılo aldım abur cuburda yemıyorum aslında 2 3 kilo hiç onemlı degıl doktorlar ayda 1 kılo ıdeal dıyorr benım durumum daha vahim iyisin sen gene senağlama

Canım biraz fazla olmuş ama bundan sonra dikkat edersin artık :) Ekmek, makarna ve pilava dikkat et. Bide çok şkerli şeyler yeme. Tuza da dikkat et. Vücudun ödem yapar. Su tutar kilon fazla gözükür

benim bebeğim melez olacak bir de teyzeleri :)
kendim tatarım inşallah bana benzeyecek, hafif çekik gözlü olacak çocuğum
Allahım sağlık versin de

Oh oh melez geliyo :) Sağlıkla doğsun inşallah canım...

Ben kaçar arkadaşlar. Herkese keyifli akşamlar. Yarın sabah görüşürüz. Öpüyorum kuzularınızı

kızlar hadi iyi akşamlar bende kaçıyorum.yarın görüşmek üzere....kendinize ve bebişlere iyi bakın..

herkescikler gitmişşşş..hayirli aksamlar sizede hanimlar a.s.

bigudicim kiloyu dert etme ama tuzu mümkün oldugu kadar kesmeye caliş..normal ekmek ve bebege fayda vermeyen seyleride nefsini köreltecek kadar ye ben toplam 5 kilo aldim hatta 7 kilo almiştim vitamin sayesinde ama vitimin kesnce 2 kilo verdim hem merak etme dogumdan sonra zayiflama gruplarin katiliriz veririz şip diye yeterki hem senin hem bebgin sagligin ve keyfin yerinde olsun kilo vermek sorun degil

erken demi daha?

penguen gibi yürümek :)))) kulaga hoş geliyor :) ben suan bi hareket hissetmiyorum valla..ilk bebek oldugu için belki bilemiyorum..arada bir bişeyler oluyor ama karnimdanmi geliyor bebektenmi bilemiyorum :)

hayirli olsun canim :) maşaAllahh :) ne güzel gencecik anne olmuşsun :) ben 26'ya girdim ve ilk cocugum :) inşaAllah bide 30-31 gibi düşünüyorum..sonra sezonu kapatirim artik :))

ay canim benim ya..elbet bigun gecicek..inşaAllah tez zamanda geçer de sende rhat edersin..

kızlar bu cumartesi doktora randevum var sat 24 ağustos yani pazar günü 12 haftalık oluyorum cinsiyet sizce belli olur mu? Bir de buğday arpa testini uygulayan var mı aranızda?

canım valla benim 14+4 olmasına ragmen dr söylemedi bence senin içinde çok erken hem söylese bile kesin olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…