ben sanırım bacım o nadırlerden olucam soylerım teyzesı Şeniz
kızlar kimse mi hissetmiyor daha bebek hareketlerini?
erken demi daha?
ama artık penguen gibi yürümek istiyorum :)
merhaba kızlar...ben de nasipse mayısda anne olacaklardanım.benim de bebeğim 15.haftada.çok şükür hamileliğimde uyku ve aşırı yorgunluk dışında bir problem yaşamıyorum.allah hepimize bebebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
kızlar bişi sorcam ,kaç kilo aldınız.ben 2,5-3 kilo aldım.çok mu?
benim doktor eğer bir sorun görürsek hemen 4lü test yaparız demişti canım.selam arkadaşlar ne yapsam bendemi alsam bu kremi mustela
bende şimdilik çatlak yok sadece bebek yağı kullanıyorum kokusuda çok hoşuma gidiyor
bu arada geçen cumartesi doktora gitmiştik iki ahfta sonra 4 lü test için çağırdı
bend e4 lü testi araştırdım bu en son uygulanan sistemmiş ve 3 lü testten farkı bir hormona daha bakılmasıymış
aranızda başka 4 lü test yaptıracak olan varmı ben haftaya gidicem 16 haftalık olucaz hayırlısı ile :::)))))
benimde var sivilcemkızlar cildinde sivilcesi olan var mı hamilelikte artan ve herhangibir ürün kullanıyormusunuz
ben sanırım bacım o nadırlerden olucam soylerım teyzesı Şeniz
ne guzel canım cok yakın zamanlarmış bana normal dogum 5 mayıs dedı ama benım bebişler ıkız oldugu ıcın nısan sonu sezeryanla alıcaklar sanırım bu akşam onuda konuşuruz doktorumla
benımde gecen hafta gıttıgımde bırı kız dıgerı erkek gıbı dedı ama ıkız olduklarından keısn bırşey dıyemedı ınşallah bu akşam kesın bellı olur
bacım bu arada senın neden rahım agzını dıkıcekler rahım yetmezlıgı falanmı var
erken demi daha?
merhaba kızlar...ben de nasipse mayısda anne olacaklardanım.benim de bebeğim 15.haftada.çok şükür hamileliğimde uyku ve aşırı yorgunluk dışında bir problem yaşamıyorum.allah hepimize bebebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Arkadaşlar hepinize iyi akşamalr kendinize iyi bakın görüşmek üzre..
benim bebeğim melez olacak bir de teyzeleri :)
kendim tatarım inşallah bana benzeyecek, hafif çekik gözlü olacak çocuğum
Allahım sağlık versin de
merhaba kızlar bende 15.haftadayım ama 6 kılo aldım abur cuburda yemıyorum aslında 2 3 kilo hiç onemlı degıl doktorlar ayda 1 kılo ıdeal dıyorr benım durumum daha vahim iyisin sen gene senağlama
benim bebeğim melez olacak bir de teyzeleri :)
kendim tatarım inşallah bana benzeyecek, hafif çekik gözlü olacak çocuğum
Allahım sağlık versin de
Canım biraz fazla olmuş ama bundan sonra dikkat edersin artık :) Ekmek, makarna ve pilava dikkat et. Bide çok şkerli şeyler yeme. Tuza da dikkat et. Vücudun ödem yapar. Su tutar kilon fazla gözükür
galiba cok haklısın delı gıbı tuzlu seyler yıyorum ondan kılo yapıyo olabılırmı?öff yaaa bu kılo derdınden ölene kadar kurtulus yok galıba:icecream:
neyse canım sanada iyi aksamlar
Canım biraz fazla olmuş ama bundan sonra dikkat edersin artık :) Ekmek, makarna ve pilava dikkat et. Bide çok şkerli şeyler yeme. Tuza da dikkat et. Vücudun ödem yapar. Su tutar kilon fazla gözükür
galiba cok haklısın delı gıbı tuzlu seyler yıyorum ondan kılo yapıyo olabılırmı?öff yaaa bu kılo derdınden ölene kadar kurtulus yok galıba:icecream:
neyse canım sanada iyi aksamlar
Çıkmadan yazayım dedim. Tuz fena bişey. Benimde elimde olsa sürekli turşu yiyeceğim. Ama patronumun karısı tuz yüzünden hem bebeğini kaybetti hemde ölümden döndü. Tuz tansiyonu tetiklediği için vücut bebeği zararlı madde olarak algılayıp aradaki bağı koparmaya başlıyormuş. Bu durumda hem bebek ölüyor hemde anneyi zehirliyor. Valla eşim evde tuzlukları sakladı. Çünkü yemeğin tadına bakmadan tuz atan insanım. Ne olur dikket et sende... Hadi bu akşamdan başla az tuzlu yemeğe. Sonra tamamen bırakacağız. Hem 6.aydan sonra davul gibi şişip ne ayakkabı giyebiliriz, ne de elbiselere sığarız. Hem kendin hem bebeğin için tuzu bugünden azalt olur mu canım... Hadi yarın rapor alıcam
erken demi daha?
merhaba arkadaşlar dün bebişimi gördüm dr teyzesi herşey iyi 150 gr olmuş dedi ben hem ana sağlıkta takip ediliyorum hemde normal hastanede ana sağlıktada usg var iki haftada bir gidiyorum.dün elevite başladık neden bukadar geç kaldın dedi.bende folik asit kullandım o yüzden dedim.cinsiyetine bakmadı yine ya çok merak edşiyorum içime erkek doğuyor ama çin takvimine göre erkek çıkıyo kızıma hamileyken yaşadıklarım bunda çok farklı acı biber turşusu çok yedim normalde hiç sevmem..
göğüs şikayeti bendede var ailecek büyük göğüslüyüz kızım emmediği için biraz sarkmışlardı:)ama bunda çok çabuk şiştiler kaşınıyolar kızımda karnım hiç çatlamadı sadece göğüslerim ve bacaklarım ama bu farklı olucak gibi yani daha şimdiden göbek deliğim pörtledi göbiş 5 aylık gibi bide göbişimde minikcik minicik bi sürü tüy var birdahaki haftaya reahim ağzım dikilicek hala bi hastane blamadık devletler iyice kafayı yemiş.bu arada benim yaşım 20 şubatta 21 olucam sanırım en genç anne benim aranızda kızımı 18 yaşımda kucağıma almıştımanne olmak çok güzel biraz uykusuzluk biraz yorgunluk ama dudaklarından anne kelimesi döküldümü bi güldülermi herşeye değiyor sevgilerrr:))
selam kızlar nasılsınız benım bugun mıdem yıne kudurdu sabadan berı cıkarıyorum daha yatarkdan kalktım başladı halada devam cok yoruldum artık sanırım benım 9 ay surucek 15.2 olduk ama hala devam edıyor bu akşam kısmets ekontrole gıdıcem artık kesın olarak ogrenırız sanırım cınsıyetlerını
kızlar bu cumartesi doktora randevum var sat 24 ağustos yani pazar günü 12 haftalık oluyorum cinsiyet sizce belli olur mu? Bir de buğday arpa testini uygulayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?