2009 Mayıs Anneleri

ya dün de yazdım ama ya kimse okumadı yada kimsede böyle bir sorun yok bende göğüs ucu çatlağı oluştu yokmu başka böyle bişeyle karşılaşan bu aşamada normalmi acaba

selammm kızlarr yaw akşam saatide kimse kalmıyor burda hee (

canim ya görmedim seni cikarken :) eşim gelmişti pat diye ciktim :) nasilsin?

kızlar bu cumartesi doktora randevum var sat 24 ağustos yani pazar günü 12 haftalık oluyorum cinsiyet sizce belli olur mu? Bir de buğday arpa testini uygulayan var mı aranızda?

sanmiyorum canim..belli olsa bile kesin bişey diyemez,yanilma payi büyük olur diye biliyorum :)

ya dün de yazdım ama ya kimse okumadı yada kimsede böyle bir sorun yok bende göğüs ucu çatlağı oluştu yokmu başka böyle bişeyle karşılaşan bu aşamada normalmi acaba

canim arkadaslar cevap verdi sana :) epey bi konuşuldu bu catlak işi geçmişe bi bak istersen..benim bu konuyla ilgili bi bilgim yok canim..henuz bişey kullanmiyorum..

hoşbuldumm canımm iyiyim allahıma şükürler olsun seni sormalı sen nasılsın bebiş nasıll bulantılar geçti inşallahhŞenizŞeniz

Arkadaşlar aranıza yei katılıyorum.Benimde göğüs çatlaklarım başladı ve büyüdü bulantılarım da hat safhada hala bitmedi.Herşey denedim olmadı durmuyor.Ben de 13+2 yim.Yalnız idrarımda kan oluyor.Sizlerde olan varmı?

canım şubat ayında hpvye bağlı rahim ağzı kanseri teşhisi sonucu konizasyon yapıldı yani rahim ağzının kanserli bölümü alındı o yüzdende serklaj yani rahim ağzına dikiş atııcak bebeğin erken doğma riski var bu dikiş atılmazsa 18 ila 20. haftada erken doğum oluyor birazdan kızımla evden çıkıcaz bakalım ölçüm yapılıcak dr ne diycek inşallah hemen yapalım derde bende endişeden kurtulurum çünkü dün parlak bi akıntı başladı su renbginde inş kötü bişey yoktur kızlar dua edin benim için olurmu.hepinizi öpüyoruz kızımlaŞeniza.s.

kızlar bakıyorumda herkez farklı ılaclar kullanıyor ben folık plus-elevıt ve omega 3 kullanıyorum ve her gun
çatlaklar ıcınde Lıerac jel kremı ve bır fısfıslı kutunun ıcıne kayısı yağı-kakao yagı-gul yagı bunları karıstırdım suruyorum dustan sonr ıns faydası olur
buarada ıkılı testımın sonucunu dun aldım allaha sukur ıyı cıktı ...

ay çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.dualarım seninle.hakkında hayırlısı olsun...

canım çok sevindim ikili testin iyi çıkmasına:))))

kızlar bu cumartesi doktora randevum var sat 24 ağustos yani pazar günü 12 haftalık oluyorum cinsiyet sizce belli olur mu? Bir de buğday arpa testini uygulayan var mı aranızda?

Valla benim tam 12 haftalıkken %90 kız dedi doktorum. Am abu ay sonu kesinleşir. Bakarsın seninkide bi tahminde bulunur...

Valla göğsümde kaçınma ve hassasiyet var ama çatlama yok henüz canım. Mustela'nın göğüs ucu kremide çok iyiymiş. Bi dene istersen...

Hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza... İdrar da kan mı? Sordun mu hiç canım doktoruna?

Canım çok ço kgeçmiş olsun. Umarım herşey yolunda gider. Bize bilgi ver olur mu?

Hadi bakalım bi iyi test sonucu haberi daha aldık. Hep böyle devam etsin inşallah...

Herkese günaydınlar bu arada :) Evde halledemedim şimdi telefonla göbişimi çektim. İlgili başlığa ekleyeceğim. Bi görün bakalım göbiş nasıl olurmuş :)

canım göğüs çatlağına bir çay bardağının içine 7 tane ayva çekirdeği koy içine de iki parmak olacak şekilde gülsuyu koy bir gece beklet jel kıvamına gelecek onu sür aklına geldikçe faydasını göreceksin iki ablamda yaptı faydasıı gördüler.benim bir ablam doktor hocası söylemiş üniversitedeyken
canım ikili testinin iyi çıkmasına sevindim gözün aydınnnnnsırnaşık şey

canım Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dua et dualarımız seninle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

merhaba. benim de sat 24 ağustos::))) salı günü gittim doktora. cinsiyetle ilgili bir şey sölemedi malesef

buğday arpa testini bilmiyorum

vitamin dediğin elevitmi acaba?zayıflama grubu işi super olur tabı doğumdan sonra sıkı bı rejım düşünüyorum ama bebekle nasıl yapcazzz onuda bılmıyorum şimdi kaçıncı haftasın ve kac kılo aldın?

bende sadece göğüs uçları kararmaya başladı. bi de galiba biraz büyüdüler

ikili test için gözün aydın:)

arkadaşlar kiloyu çok dert etmeyin doğumdan sonra emzirip birde bol su tüketince vücut kolay toparlanıyor ben ilk hamileliğimde çok kilo aldım ve iki üç ay içinde eski halime döndüm çok sıvı tükettim hem sütü arttırıyor hemde kilo vermeye yardımcı oluyor şuan için önemli olan tek şey bebişlerimizin sağlığı:))
kızlar sabahlarıda ceviz yemenizi tavsiye ederim bebeğin beyin gelişimi için son derece faydalı ve kivi tam bir c vitamini
artık üç ayı kimimiz bitirdi kimimizde bitirmek üzere beslenmemize daha dikkat etmemiz gerekiyor
yakında kramplar başlayacak gece uykudan uyandıran bunlarla karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almak gerek kalsiyumda tabi:)))

evet ceviz ve bal cidden çok yemek lazım ama ben ağzıma koyamıyorummsüprizzzzz

arkadaşlar bu arada hamile kıyafetleri almaya başladınız mı merak ettim ben eski pantolonlarımı giyebiliyorum ama iki üç hafta sonra ne olur bilemem:))))
birde çalışınca rahat ve şık birşeyler giymek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…