selammm kızlarr yaw akşam saatide kimse kalmıyor burda hee(
kızlar bu cumartesi doktora randevum var sat 24 ağustos yani pazar günü 12 haftalık oluyorum cinsiyet sizce belli olur mu? Bir de buğday arpa testini uygulayan var mı aranızda?
ya dün de yazdım ama ya kimse okumadı yada kimsede böyle bir sorun yok bende göğüs ucu çatlağı oluştu yokmu başka böyle bişeyle karşılaşan bu aşamada normalmi acaba
canim ya görmedim seni cikarken :) eşim gelmişti pat diye ciktim :) nasilsin?
sanmiyorum canim..belli olsa bile kesin bişey diyemez,yanilma payi büyük olur diye biliyorum :)
canim arkadaslar cevap verdi sana :) epey bi konuşuldu bu catlak işigeçmişe bi bak istersen..benim bu konuyla ilgili bi bilgim yok canim..henuz bişey kullanmiyorum..
gözünaydın hayırlı haberler almışın. ama çok şaşırdım valla 21 yaşındasın ve 2. çocuğun.tebrik ederim. ben 26 yaşında anne olcam hala acaba diyorum.
birde rahim ağzımı dikilecek anlamadım neden?
canım şubat ayında hpvye bağlı rahim ağzı kanseri teşhisi sonucu konizasyon yapıldı yani rahim ağzının kanserli bölümü alındı o yüzdende serklaj yani rahim ağzına dikiş atııcak bebeğin erken doğma riski var bu dikiş atılmazsa 18 ila 20. haftada erken doğum oluyor birazdan kızımla evden çıkıcaz bakalım ölçüm yapılıcak dr ne diycek inşallah hemen yapalım derde bende endişeden kurtulurum çünkü dün parlak bi akıntı başladı su renbginde inş kötü bişey yoktur kızlar dua edin benim için olurmu.hepinizi öpüyoruz kızımlaŞeniza.s.
kızlar bakıyorumda herkez farklı ılaclar kullanıyor ben folık plus-elevıt ve omega 3 kullanıyorum ve her gun
çatlaklar ıcınde Lıerac jel kremı ve bır fısfıslı kutunun ıcıne kayısı yağı-kakao yagı-gul yagı bunları karıstırdım suruyorum dustan sonr ıns faydası olur
buarada ıkılı testımın sonucunu dun aldım allaha sukur ıyı cıktı ...
kızlar bu cumartesi doktora randevum var sat 24 ağustos yani pazar günü 12 haftalık oluyorum cinsiyet sizce belli olur mu? Bir de buğday arpa testini uygulayan var mı aranızda?
ya dün de yazdım ama ya kimse okumadı yada kimsede böyle bir sorun yok bende göğüs ucu çatlağı oluştu yokmu başka böyle bişeyle karşılaşan bu aşamada normalmi acaba
Arkadaşlar aranıza yei katılıyorum.Benimde göğüs çatlaklarım başladı ve büyüdü bulantılarım da hat safhada hala bitmedi.Herşey denedim olmadı durmuyor.Ben de 13+2 yim.Yalnız idrarımda kan oluyor.Sizlerde olan varmı?
canım şubat ayında hpvye bağlı rahim ağzı kanseri teşhisi sonucu konizasyon yapıldı yani rahim ağzının kanserli bölümü alındı o yüzdende serklaj yani rahim ağzına dikiş atııcak bebeğin erken doğma riski var bu dikiş atılmazsa 18 ila 20. haftada erken doğum oluyor birazdan kızımla evden çıkıcaz bakalım ölçüm yapılıcak dr ne diycek inşallah hemen yapalım derde bende endişeden kurtulurum çünkü dün parlak bi akıntı başladı su renbginde inş kötü bişey yoktur kızlar dua edin benim için olurmu.hepinizi öpüyoruz kızımlaŞeniza.s.
kızlar bakıyorumda herkez farklı ılaclar kullanıyor ben folık plus-elevıt ve omega 3 kullanıyorum ve her gun
çatlaklar ıcınde Lıerac jel kremı ve bır fısfıslı kutunun ıcıne kayısı yağı-kakao yagı-gul yagı bunları karıstırdım suruyorum dustan sonr ıns faydası olur
canım göğüs çatlağına bir çay bardağının içine 7 tane ayva çekirdeği koy içine de iki parmak olacak şekilde gülsuyu koy bir gece beklet jel kıvamına gelecek onu sür aklına geldikçe faydasını göreceksin iki ablamda yaptı faydasıı gördüler.benim bir ablam doktor hocası söylemiş üniversitedeykenArkadaşlar aranıza yei katılıyorum.Benimde göğüs çatlaklarım başladı ve büyüdü bulantılarım da hat safhada hala bitmedi.Herşey denedim olmadı durmuyor.Ben de 13+2 yim.Yalnız idrarımda kan oluyor.Sizlerde olan varmı?
canım ikili testinin iyi çıkmasına sevindim gözün aydınnnnnsırnaşık şeykızlar bakıyorumda herkez farklı ılaclar kullanıyor ben folık plus-elevıt ve omega 3 kullanıyorum ve her gun
Çıkmadan yazayım dedim. Tuz fena bişey. Benimde elimde olsa sürekli turşu yiyeceğim. Ama patronumun karısı tuz yüzünden hem bebeğini kaybetti hemde ölümden döndü. Tuz tansiyonu tetiklediği için vücut bebeği zararlı madde olarak algılayıp aradaki bağı koparmaya başlıyormuş. Bu durumda hem bebek ölüyor hemde anneyi zehirliyor. Valla eşim evde tuzlukları sakladı. Çünkü yemeğin tadına bakmadan tuz atan insanım. Ne olur dikket et sende... Hadi bu akşamdan başla az tuzlu yemeğe. Sonra tamamen bırakacağız. Hem 6.aydan sonra davul gibi şişip ne ayakkabı giyebiliriz, ne de elbiselere sığarız. Hem kendin hem bebeğin için tuzu bugünden azalt olur mu canım... Hadi yarın rapor alıcam
tavsiyelerin için saol canım yaa işin içine bebek girince mecburen bırakacaz artık...bugünden başlıyorum artık yediğimden hıc tat alamıcam ama bebiş için değerr:)
herkescikler gitmişşşş..hayirli aksamlar sizede hanimlar a.s.
bigudicim kiloyu dert etmeama tuzu mümkün oldugu kadar kesmeye caliş..normal ekmek ve bebege fayda vermeyen seyleride nefsini köreltecek kadar ye ben toplam 5 kilo aldim hatta 7 kilo almiştim vitamin sayesinde ama vitimin kesnce 2 kilo verdim hem merak etme dogumdan sonra zayiflama gruplarin katiliriz veririz şip diye yeterki hem senin hem bebgin sagligin ve keyfin yerinde olsun kilo vermek sorun degil
canım göğüs çatlağına bir çay bardağının içine 7 tane ayva çekirdeği koy içine de iki parmak olacak şekilde gülsuyu koy bir gece beklet jel kıvamına gelecek onu sür aklına geldikçe faydasını göreceksin iki ablamda yaptı faydasıı gördüler.benim bir ablam doktor hocası söylemiş üniversitedeyken
bu forum süper yaaa.... her türlü bilgi var::)))
ben görümcemin düğünü için Bandırma'ya gidiyorum. Haftasonu yazdıklarınızı ancak p.tesi okurum. herkese şimdiden bebişleriyle iyi haftasonları.....
arkadaşlar kiloyu çok dert etmeyin doğumdan sonra emzirip birde bol su tüketince vücut kolay toparlanıyor ben ilk hamileliğimde çok kilo aldım ve iki üç ay içinde eski halime döndüm çok sıvı tükettim hem sütü arttırıyor hemde kilo vermeye yardımcı oluyor şuan için önemli olan tek şey bebişlerimizin sağlığı:))
kızlar sabahlarıda ceviz yemenizi tavsiye ederim bebeğin beyin gelişimi için son derece faydalı ve kivi tam bir c vitamini
artık üç ayı kimimiz bitirdi kimimizde bitirmek üzere beslenmemize daha dikkat etmemiz gerekiyor
yakında kramplar başlayacak gece uykudan uyandıran bunlarla karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almak gerek kalsiyumda tabi:)))
tavsiyelerin için saol canım yaa işin içine bebek girince mecburen bırakacaz artık...bugünden başlıyorum artık yediğimden hıc tat alamıcam ama bebiş için değerr:)
Bi süre sonra alışıyosun canım. Ben alıştıysam herkes alışır diyorum :)
arkadaşlar kiloyu çok dert etmeyin doğumdan sonra emzirip birde bol su tüketince vücut kolay toparlanıyor ben ilk hamileliğimde çok kilo aldım ve iki üç ay içinde eski halime döndüm çok sıvı tükettim hem sütü arttırıyor hemde kilo vermeye yardımcı oluyor şuan için önemli olan tek şey bebişlerimizin sağlığı:))
kızlar sabahlarıda ceviz yemenizi tavsiye ederim bebeğin beyin gelişimi için son derece faydalı ve kivi tam bir c vitamini
artık üç ayı kimimiz bitirdi kimimizde bitirmek üzere beslenmemize daha dikkat etmemiz gerekiyor
yakında kramplar başlayacak gece uykudan uyandıran bunlarla karşılaşmamak için magnezyum takviyesi almak gerek kalsiyumda tabi:)))
Bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Kramp bende normalde de aralıklarla olurdu ama geçen hafta sonu sabah avaz avaz bağırarak uyandım. Hiç bu kadar acı çekmemiştim bu krampta. 2 gün doğru düzgün basamadım yere. Ay sonunda doktorumla konuşacağım bakalım bi ilaç veecekmi...
valla canım bende bugün radikal kararlar aldım
dahada pinpirikli olucam :::))))))))))
tuz yok aburcubur yok beyaz ekmek yok
bazen etsiz çiğ köfte ve cips yedim onlarda hiç yok
sütlü tatlıları yiycem canım istediğinde
çikolatada yok kafein malum önermiyorlar
cevize başlıycam omega 3 et yiyemiyorum balık yiyemiyorum yaklaşık 3 aydır
azda olsa zorluycam kendimi
ama çok kötü onları görünce midem kalkıyor,
böyle işte kızlar bu hamilelik benim gibi pinpirikli tipleri azgınlaştırıyor ::::::::::::::::))öpüyorum herkesi
Bi süre sonra alışıyosun canım. Ben alıştıysam herkes alışır diyorum :)
Bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Kramp bende normalde de aralıklarla olurdu ama geçen hafta sonu sabah avaz avaz bağırarak uyandım. Hiç bu kadar acı çekmemiştim bu krampta. 2 gün doğru düzgün basamadım yere. Ay sonunda doktorumla konuşacağım bakalım bi ilaç veecekmi...
canım bana doktorum toz magnezyum verdi suyun içinde eritip içiyorsun dün gece kramp girdi ayağıma biraz yürüdüm ama geçmedi ve ilacı içtim yarım saate rahatladım ama çok zor oluyor a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?