2009 Mayıs Anneleri

canm herzaman sapsarı olmayabiliyo benmkıde arada yapıyoo ama üşütmedi
bebek cok fazla beslendigindede yesıl oluyomus benımkı oyuzden olabılır her emdıkten sonra bissürüde kusuyo dr kılo alımı gayet ıı kusması onrmlı degıl fazlasıdır dedi

kızlar sağolun belkide öledir fazlamı emdi acaba dün diycem benim kız hep çok emiyor zaten anlamadım valla takipteyim daha yapamadı kakasını bakalım nasıl olcak ama bugün keyfide yok ya fazla emmek istemiyor bide solgun yavrum bakalım olmazsa yarın doktora götürcez,

birzdan kociş gelcek bende kızartma yapıyorum kızımda uyandı yatağında mıkırdanıyor

bu arada civcivim bayıldım kızının resmine yaw çokkkk tatlııııııııııııııııııı maşallah

kızlar benm oglum 48 gunluk ama daha uyanıkken bılınclı gulmuyor sadce uyurken melekler gulduruyoo
sızınkıler bılınçlı sıze gulmeye basladımı?

saol teyzesii :))

kızlar benm oglum 48 gunluk ama daha uyanıkken bılınclı gulmuyor sadce uyurken melekler gulduruyoo
sızınkıler bılınçlı sıze gulmeye basladımı?

cnm benimkinin keyfi yerinde olunca gülüyor özellikle sabhaları babasını yolcu ederkenn :)mrk etme kısa zamanda seninkide bilinçli güler:)

demek dağıldınız hee :jeyyar:ayy anlatsana bavım nasıl geçti neler yaptınızzz

Çok güzel geçti Hülyacım keşke sende olsaydın.Valla bebekler sırayla bi ağladılar pışpışlamak mama vermekle uğraştık zor oldu tabi biraz alışveriş merkezinde neyseki rahat bir yer bulduk kendimize.

Tuba'nın, Birsen'in ve Gülşah'ın anneleri çok şekerler.Bize hemen ayak uydurdular.

Ev ortamı olsaydı valla çocuklar memelerde otururduk akşama kadar ortam müsait olmayınca bizim veletlerde rahat ememeyince erken kalmak zorunda kaldık gerçi kalktığımızda 16:15 gibiydi nerdeyse 3 saat oturmuşuz.

Valla kızlar bir sonraki buluşma ortak nokta olaraktan ya benim ev yada Gülşah'ın ev diye planlıyoruz. Sibel tatilden dönsün yani temmuz sonu gibi bi daha toplanırız inşallah. O zaman herkes kendini ayarlar, bahane kabul etmiyoruz a.s.

Değişik bi tecrübe oldu kaydirigubbakcemile3 9 kadın, 7 çocuk kaydirigubbakcemile3 Herkes bize bakıyordu. Allah'tan oturduğumuz yer rahattı. Baktık bizimkiler susmayacak, sırayla orda emzirmeye başladık. Hepimizin üzerinde birer battaniye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Komiktik kaydirigubbakcemile3 Ama eğlenceliydi de. Ben çok mutlu oldum. Gülşah, Birsen ve Tuba'nın annelerine de bayıldım. Benim zilli susmayınca sırayla hepsinin kucağını gezdi kaydirigubbakcemile3

Nurten'cim benim cadı eve gelince verdiğimiz mamanın tamamını börğğğ diye çıkardı. Alışık değil ya heralde midesi almadı. Ama geldiğinden beri sersem gibi kaydirigubbakcemile3 Emiyo , uyuyo. Bi haller oldu benim kıza kaydirigubbakcemile3

Esen ve hülya'cım gelememenize üzüldüm. Bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah a.s.

Cnm geÇmıŞ olsun tabı mıdesı bırden kabul etmedıı..

TuĞbaaaaa annene bayıldım 24 saat onla yaŞayabılırımmmmm

Merhaba canların buluşan arkadaşlar harika çıkmışsınız hepinizde süper görünüyosunuz keşke bizde aranızda olsaydık bu gün mevlüdümüz bitti nihayet bu iştende kurtulmuş olduk şimdi ver elini adapazarı kızımı teyzoşuna götürcem evden acil çıkmam lazım işte kızımn mevlüt resmi

[k] {n} [k];7360882 .!.:
Cnm geÇmİŞ olsun tabİ mİdesİ bİrden kabul etmedİİ..

TuĞbaaaaa annene bayıldım 24 saat onla yaŞayabİlİrİmmmmm

Evet canım dedim ya hastanede de verdiklerinde çıkarmıştı. yabancı madde kabul etmiyor benim meme delisi kızım kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];7360893 .!.:
Kızlar annedİm mİsafİr dolu sonra resİmlerİ atıcammm

Heyecanla bekliyoruz canım a.s.

Canım Allah kabul etsin maşallah benim totik kızıma çok güzel çıkmış a.s.

cnm keşke olsaydım ama bende üzgünümm senağlamasenağlamasağlık olsun cnm inş birdaki sefere hem siz tecrübelendiniz kaydirigubbakcemile3

eğlendiğinize sevindim canım..inanın aklım hep sizdeydi ama kısmet değilmiş bi sonraki buluşma allahın izniyle olucam inş resimlerded çok güzel görünüyorsunuz :kedi:
oyy kuzucum maş.cnm duanız kabul olsun inş Şeniz

kızlar ya ne güzel buluşmussunuz özendim valla.
Bi dahaki buluşmaya bende gelicem ya önceden plan yapalım kayınvalıden erenköyde oturuyor ona gelirim ordanda size katılırım bende

men geldim mennn:dance::dance:

çok güseldi erken gelen bacılar yazmışşşşş zatiiidelikafadulden

bir alışveriş merkezi yenidoğmuş çocuklu bir gurup biz ayrı bir olayız zatii bana hepden

delüü demişlerdirdelikafadulden çok hoştu valla en geç ben ve knk kalktık ben onlarla

geldim sağolsun eşi bizi eve kadar getirdi arabamızı 6 kata kadar çıkardı

ve üstelik ben alerji doktoruma gidecektim knk de annesine annesi çapada benim doktor

aksarayda benide çapada bıraktılar biraz erken diye eşimin yanına gittim

onla buluştum doktora gittim çok sıra bekledik sanki bedava bakıyor doktor :jeyyar:

neyse hersene olduğu gibi sırtıma o ana altı alerji mikrobunu enjekte etti

perşembe günü tekrar gidecem ama ben omzuma baktımmm 6 sıda kabarmışşş yani

alerjim aynııı neysee perşembe nefes kontrolü olacam......oradan eşim hadi yemek yiyelim

dedi tmm dedim yimek yedik bizim taksiyi aradık tesadüf adam aksaraydaymış bir saat

sonra müşteri alacakmışş eve dönmeyim burada bekleyim demiş adamı yakaladık eve

geldik işte kuzularım uyuyorrrr sevişemedikk dahaazemuszemuszemuszemus

canım çok tatlı olmuş maşallah barekallahhh

ay canımsın çok özür dilerim yaaa bizde seninle buluşalım canım olmaz mı
birdahaki buluşmayada söz eşime götüttürücem bizi kaydirigubbakcemile5

gelemediğime çok üzüldüm annemleri de ikna edemedim ama eşim söz verdi birdahaki buluşmaya o götürücek hülyayla beni

ohh kızlar ne güzel buluştunuz kısmetse birdahakine bende gelirim hem kızımda büyümüş olur ozaman
Claries canım maşallah kızın prenses gibi olmuşhihoyyyt

kızlar ben ise şu iki gündür ağlamaktan helak oldum Allahım beterinden saklasın ama çok moralim bozuk bugün dr gittik guatr testi için yarın göstericez sonucu dr. ama Allah şükür normal gözüküyor biraz içim rahatladı,benim dr randevu alamadık başka dr gittk oda çatlak bişey adaın bir dövmediği kaldı kızımın göbeği iltihap kapmış kızlar dr yaktı orayı 48 saat sonra tekrr bakıcak tabi ben gene ağlama krizine girdim bide dün sağlık ocağına gösterdim göbeğini normal dediler şu iki gün boyunca ömrümden ömür gitti yani

semra üzülme tatlım Allah beterinden saklasın bence hiç bişeyciği yok kuzunun içini ferah tut annesi dulalarım seninle ve kuzunla canım bak göreceksin test sonuçları normal çıkacak rahat bir nefes alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…