canım benim oğlum günde 4-5 defa kirletiyor. her değiştirdiğim bezde kaka oluyor mutlaka ama öyle katı, kıvamlı değil. çiş ise dolmuş taşmış oluyor:bbo:
sen beslenmediğine neden eminsin? emdikten sonra ağlıyor mu? benim oğlum çok emiyor,en az yarım saat ve ozamanda zorla ben bıraktırıyorum. doymuyormu acaba diye endişelendim ama doymasa çok ağlar dediler.
çişini çok az yapıyor. 4-5 defa ama miktarı az oluyor. bazen bezin çişli olduğunu zor anlıyorum. 7 gündür de kakasını yapmıyor. bugün dr olabilir dedi. günde 7 defa da yapabilir, 7 günde bir defa da, dedi. ama hiç içime sinmiyor. pazartesiye kadar böyle anne sütüyle devam edicez. pt kontrol var. bakalım nolcak??
öyle canım ya oğlum 44 günlük bu yaşadığım ikinci olay. ben ilk doğum yaptığım hastanede çocuğumun kan grubuna B(-) dediler. sonra sarılıktan hastanede yatarken B(+) dediler. hadiiii... tekrar deldirdim çocuğumu 3. kere B(-) çıktı. yani kime güvensek bilmiyorum valla. o yüzden her teşhisi bir başka dr a teyit ettirmek gerekiyo galiba...
ekonomik durumumda iyi değil zaten, bir de bi o dr bi bu dr, iyice battık valla....
bu dr ları ne yapmalı bilmiyorumklava: klava: klava:
Çok güzel geçti Hülyacım keşke sende olsaydın.Valla bebekler sırayla bi ağladılar pışpışlamak mama vermekle uğraştık zor oldu tabi biraz alışveriş merkezinde neyseki rahat bir yer bulduk kendimize.
Tuba'nın, Birsen'in ve Gülşah'ın anneleri çok şekerler.Bize hemen ayak uydurdular.
Ev ortamı olsaydı valla çocuklar memelerde otururduk akşama kadar ortam müsait olmayınca bizim veletlerde rahat ememeyince erken kalmak zorunda kaldık gerçi kalktığımızda 16:15 gibiydi nerdeyse 3 saat oturmuşuz.
Valla kızlar bir sonraki buluşma ortak nokta olaraktan ya benim ev yada Gülşah'ın ev diye planlıyoruz. Sibel tatilden dönsün yani temmuz sonu gibi bi daha toplanırız inşallah. O zaman herkes kendini ayarlar, bahane kabul etmiyoruz a.s.
Değişik bi tecrübe oldu kaydirigubbakcemile3 9 kadın, 7 çocuk kaydirigubbakcemile3 Herkes bize bakıyordu. Allah'tan oturduğumuz yer rahattı. Baktık bizimkiler susmayacak, sırayla orda emzirmeye başladık. Hepimizin üzerinde birer battaniye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Komiktik kaydirigubbakcemile3 Ama eğlenceliydi de. Ben çok mutlu oldum. Gülşah, Birsen ve Tuba'nın annelerine de bayıldım. Benim zilli susmayınca sırayla hepsinin kucağını gezdi kaydirigubbakcemile3
Nurten'cim benim cadı eve gelince verdiğimiz mamanın tamamını börğğğ diye çıkardı. Alışık değil ya heralde midesi almadı. Ama geldiğinden beri sersem gibi kaydirigubbakcemile3 Emiyo , uyuyo. Bi haller oldu benim kıza kaydirigubbakcemile3
Esen ve hülya'cım gelememenize üzüldüm. Bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah a.s.
[k] {n} [k];7360882 .!.:Cnm geÇmİŞ olsun tabİ mİdesİ bİrden kabul etmedİİ..
TuĞbaaaaa annene bayıldım 24 saat onla yaŞayabİlİrİmmmmm
[k] {n} [k];7365205 .!.:cnm ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı emin ol...
eşinin yanınamı gittin sen iyi yapmışsın taksicci amcada rast gitmiş vallayerimseniben
geçmiş olsun cnm alerjiler dvm yani??
oyy oyyy yorgunlutan ölüyom giderken iyi gittikte akşam dönüşte güneş hep arabadaydı çocuklarda bizde pştik valla.. emme velakin degdi tabiiizemuszemus
kızlarla sanki 40 yıllık tanıştık çok eglenceli geçti ama ev ortamı olsaydı dahada güzel olurdu eminim inş. bidahakine...
ben çok güzel arkadaşlıklar edindim çok mutluyum kızlar hepinizi çok sevdim Şenizanneleriniz dahil..annemlere anlata anlata bitiiremedim sizleri..
tekrar buluşmayı iple çekiyorum..
ben yatım kızda 1 saat önce uyuttum geldigimizden beri mıkır mıkır
ben kaçtım eşimin pcde işi var yrn atarım resimleri kzızyo adam zaptedmişim pcyi:mymeka:
ben yatar iyi geceler
kız tuba sen yine dua et. ortalarda kimse yok da içimi sadece günde bir kez döküyom. burası biraz kalabalıklaşsa başınızın etini yerim valla. içim doldu doldu taştııı. senağlamaay geçmişe bakayim dedim biraz :) valla bize buluşmak yaramadi sanirsamkimse gelmiyor be herkes günde 1 kere ugruyor içini döküp gidiyor
eşim bu aksam itibariyle 10gün izne ayrildi..karamürsele gidicez yarin aksam büyük ihtimalle..orda net yok tabi..4-5gün kalcaz sanirim..kesinleşince haber veririm
şuan mutfagim sali pazarina dönmüş durumda..kalkip onu temizliyeyim..saatte 2 olmus be..namaz kilip yatayim boşver mutfagi :))))
hayirli gecelerrrr a.s.
Aynı uyku derdi bendede var benimki tüm gün ve gece uyumuyor sonra bi 6 saat kesintisiz uyuyor ve yine maratonum başlıyor.o çayı bende kullanmak istiyorum.ben geldim kızlar
nasılsınız bakalım benim oğlum cok fena hep sikayet ediyorum ama uyumuyor bu cocuk ya.
Bir gün 3 saat uyuduğunu görücekmiyim acaba.
Şu iyi geceler cayını kullanan varmı acaba ya.
Sibelcim seninki ve benimki en fena heralde mama veriyorum diyemi böyle ki anlamadım gitti.
kız gez valla ben 1 yıl evde tıkılıyım sanırım oy oySelamlar bacılar ben geldimmmmm hihoyyyt
Buluşma gününden beri kayınvalidemlerdeyiz. Artık bu akşam döneceğiz kısmetse eve. Bi türlü gelemedim siteye. Burda gelen giden bitmiyo valla. Neyse bugün misaifr falan yok. Birazdan kimse gelmeden atacağız kendimizi sokağa inşallah kaydirigubbakcemile3 Yakınlarda çok büyük bi park var. Oraya hava almaya gideceğiz.
Akşam eve gidince girer geçmişe de göz atarım. Herkes iyidir umarım. Benim kız debeleniyor yine. Ben kaçar. Öptüm siziiii a.s.
Hadi geçmiş olsun atlattın vede hayırlı olsun artık kırklandınızda sıra bende haftaya cumartesi benim varselam kizlar a.s.
ölüyorum yorgunluktan..cok sukur bitti mevlüd işi..yapicaklarin Allah yardimcisi olsun valla..
dün 11de sizip kalmişim..10da kalktim..12de de kizimi hastaneye götürdüm..gene ilaç sürdü doktor göbegine..bakalim perşembey ekadar beklicez..eger akinti gelirse cerraha götürcez..doktorun kendi kizinda da olmus..geçer önemli bişi degil dedi doktor..
ay gözümü acamiyorum ya..kizçem uyurken biraz uzanayim bende :)
öptüm hepinizii a.s.
herkes firarda kız biz senin gibi hamaratmıyız herşeyi yapabilelim yemek bile yapamıyorum kız izin vermiyorayyy buluşmadan sonra bi haller oldu kimseler yokk nirede bu millet
bigudi gitti
yenianne arada gelecek
tubaa sibel siribone pınar esen knk ayyy aklıma gelmeyenelerr niredesiniz beee
Canım 1. ayda ama önce yaptırsanda olur.Daha erken teşhis edilircanım bısey sorabılırmıyım.benımde esımın ıkı kuzenınde dogustan kalca cıkıgı var bende korkuyorum nezaman yanı bebek ne kadraken ultrsan cekılıyo
kız yalnız mı hazırlanıyon mevlüde Allah kolaylık versin valla[k] {n} [k];7416038 .!.:günaydııınn neelerdesiniz be?? bende giremiom..
bnm kız 8:30dan beri yeni uyudu bnmde accayip uykum var ama çokta işim var yrn
mevlüt günüm uykum açılsın die size bakım dedim ama tık yok burdada!!!
kahvaltı edip işlere dalayım off nerden başlıyacam kimsede yok yalnızım inş. kızım duruda
herşeyi yaparım yoksa sinirden çatlarım:Saruboceq:
oy gez ve ye valla sizlere özeniyorum ben kızla dışarı çıkmaya korkuyorum ne yapar acepmerhaba. bugün bir ayımız doldu bizimde. aşımız var yani. cuma namazından sonra kociş gelecek aşıya götürecez yavrumu. belkim ordan da balık yemeye gideriz. evde çok sıkılıyorum(
güya kociş bende kullanayım diye otomatik vites araba aldı, ama daha çıkıp hayırlayamadım bile bu velet yüzünden:) ama bebişim de arabadayken kullanamamki ben,acemiyim daha,ne olur ne olmaz.
birsen git canım annenlere bence de. yazık çocuklara. hem sende rahat edersin.
inşallah haftaya benimde annem gelecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?