2009 Mayıs Anneleri

muskat ne canım bitkisel bi şurup ismi mi? bilgi verir misin? şuan sıkıntımız yok ama aklımda bulunsun...

pınarcım kızın dışarda hava mı yuttu acaba bende dikkat ediyorum hava serin olunca acayip gazlanıyor çocuk :1no2: aman cnm dikkat et geçmiş olsun Şeniz

ilginim Allah sanada sabır versin ben olsaydım şimdiye kadar çoktan patlardım inanki bu ne rahatlık bunlarda yahuuu kötükedihüsokötükedihüso

simal06 canım bildiğim kadarıyla burda kimseye öyle bi yasak vermedi dr ları çogumuz 40 bittikten sonra çıkardık dışarı hatta bazılarımız 40 bitmeden hava güzel olduça çıkardık cnm...Şeniz

birsenin hayırdır bacım yine kim keyfini kaçırdı bakım senin ??klava:klava:

kıss tubişş bizi bırakıp nasıl gidecen oralaraa :gitme::gitme::gitme:

cerencim haklısın bacım herkezde bi durgunluk var sanırım havalardan kaynaklanıyorr :uhm::uhm:

chares sende güle güle kirlet cnm evini kızınıda gece yıka mümkün oldukça daha rahat uyur belki ...

bize gelince bizimde pek keyfimiz yok kızımda ara ara öksürüyor o öksürdükçe benim içim gidiyorr üşüttüm mü acaba kuzucuğumu yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben geldim kızlar görümceyi evlendirdim ohhhh ama kaynanatör ve görümce ordusu yetti iki gündür evime geldim şimdi rahatım valla insanın evi gibisi yok

kızımın biraz düzeni değişti ama yarum ya hiç üzmedi anasını geldik banyo yaptım yatırdım hala uyuyor valla baya sarsıldı yollarda kuzucuğum

sziler naıslsınız sevgili mayıs analarım benim bir bakayım geçmişe bakem öptük

kızlar buralar çok sessiz herkes bunalım olmuş ayol valla bende bir yorgunum gidem biraz dinlenem benim kız uyanır şimdi gece mesaisi başlar öptüm kızlar herkese iyi geceler

ayy sorma goncacım,hakikaten insanın evi gibisi yok. ama ben malesef bütün bir yazı evimden uzakta geçirmek zorundayım( her yaz bu sorunu yaşıyoruz. gitsek olmuyor,gitmesek olmuyor! hele şimdi bide bebişle valiz valiz off offf! şimdiden sıkıntı çöktü( az bi zamanda değil yaa, 2 ayy!! keşke kociş öğretmen olmasaydı, o zaman tatilimiz daha az olurdu en azından!mafoldumben

eyvaaah bir dokun bin ah işit.... kızlar siz benden de dertlisiniz. toptan bunalımdayız desene... boşverin kızlar buna da şükür diyelim:Saruboceq:

muskat ne canım bitkisel bi şurup ismi mi? bilgi verir misin? şuan sıkıntımız yok ama aklımda bulunsun...

muskat: küçük hindistan cevizi de diyolar. aktarlarda satılıyor. cevizden biraz daha küçük bi şey. ama nasıl kullanıldığını ben de bilmiyorum. eskiden annem yemeklere mi hamur işlerine mi ne koyardı rendeleyip ordan biliyorum ben.

bir baharat çeşiti canım bebe cevizide deniyo yada hindistan cevizi ufak bir ceviz kadar kaşığa küçük mercimek kadar rendeliyosun sütünü biraz sık içine ver bebeğe zararsız ve çok etkili kızıma 1 aydır veriyorum ve gaz sıkıntısı çekmiyoruz pırt pırt gidiyo gazlar

muskat mı kızlar il defa duydum ya ama yok gaz problemmimiz allahaşükür ama aklımda olsun bitkisel olmaıs iç rahatlatıyor

ayşecim valla öle illede kendi evi ya ben 2 günlüğüne koca vaizle gittim geldim bu akşam onla uğraştım valla aç yerleştir çamaşır at oof daraldım valla gitmiycem anacığım bir daha bir yere

sanada sabır versin bir de kaynana derdi tüm yaz eşin başka kuruma geçse ne güzel olur valla

benim kızım uyandı teyzeleri bu arda emzirdim yine uyuyakaldı çok yorulmuş yavrum ya nasıl üzüldüm valla haline kalabalık dı bide kına düğün derken gerçi ben hiç bir şeyle ilgilenmedim alıdm çocucuğumu çekildim kenara

Hayırlı pazarlar, günaydınlar bacılar a.s.

Kızım nihayet dün akaşm 9 buçuk gibi ağlamaktan yoruldu ve sızdı garibim. Gece de 2 kere emmek için kalktı. Şimdi az önce uyandık beraber. Kakasını yaptı rahatladı kuzum. Bende yıkadım poposunu totişimin. Şİmdi keyfi yerinde çok şükür hihoyyyt

Kahvaltı edeceğiz eşimin uyanmasını bekliyorum. Bugün öğlen bir nikah akşamda bir düğün var. Yoğunuz yani. Evlendikten hemen sonra aldığım bi elbise vardı. Allah'tan onun içine giriyorum çok sevindim. Bide elbise arama derdi vardı. alkisalkisalkis

Çamaşırlarım balonda kaldı. Akşam bende Defne uyuyunca sızıp kalmışım koltukta. Eşim zor kaldırdı, cup yatağa gittim. Valla 2 kişi dün canımız çıktı kızla uğraşmaktan. Hafta içi ben yine kayınvalideme kaçayım. Tek başına iyice zor oluyor valla kafamçokkarıştı

Toplayayım bari çamaşırlarımı. Öpüyorum sizi kuzular a.s.

Ay canım ya hepsini dövesim geldi valla klava:

çok keyifsizimm

Hayırdır bitanem ne oldu?

Ohhh ev mis olmuş. Bende dün yapacaktım sözüm ona ama Defnoşun sancısı tutunca kaldı herşey. Muskatıda bu hafta alıp düzenli vereceğim bacım sağolasın a.s.

kızlar ne oldu böyle kimsenin keyfi yok bugün? nazar mı değdi yoksa mayıs annelerine?

banucum senin annenler nerde? sende onlara söyle,onlar da gelsin size. belki bunlar utanır da gider hı?

Valla sorma bacım herkesde bi keyifsizlik mafoldumben

pınarcım kızın dışarda hava mı yuttu acaba bende dikkat ediyorum hava serin olunca acayip gazlanıyor çocuk :1no2: aman cnm dikkat et geçmiş olsun Şeniz

Olabilir canım ya :uhm: Sağolasın a.s.

Hadi gözün aydın canım gitti görümcen he ellere kaydirigubbakcemile3

herkese iyi pazarlar kızlar bizde kahvaltımızı yaptık eşimle oturuyoruz eşim bugün ben duş alırken bebişimin altını değiştirmiş nasıl sevindim kayınvalideyle görümce utansın saat 10 a kadar yattılar eşim ilgilendi bebekle
sizler nasılsınız ben çok sıkıldım arkadaşlar

pınarcım sibelcim cerencim birsencim sizlerle eskisi kadar görüşemiyoruz umarım iyisinizdir:enbuyukkk:

Bizimkiler uyurken ütülerimi hallettim, fırına börek attım alkisalkisalkis Oh be evde ütü olmayınca acaip rahatlıyorum zemuszemus Artık temizliği de yarın halledeceğim bakalım tek başımıza nasıl olcaksa delikafadulden

Günaydın canım hoşgeldin. Valla görüşemez olduk bacım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?

Afferim eşine. Kayınvalidenlerde utanırlar belki klava:

günaydınlarrr bütün gece bizim feşellerle uğraştık ömerim mıçamıyor yaaa kafayı yiyecez bide ben üşütmüşümmm aman sormayın halimizi yaniiiii.......

bu çocuklar büyüdükce değişiyo kıkzlar alim çok laf dinler olduuu birileri habire konuşsun o dinlesin ömerim arsızzz yemek yemek başka bişey bilmiyor heriffff

pınarım öle sıkıldım yawwww bi sebebi yokk

ilgin cnm gitsin şu insanlar yaaaa daral geldi banada

Canım günaydın. Öylesine sıkılmazsın sen vardır bi sebebi :uhm:

Ömer'e fitil kullandın mı bacım iyi geliyormuş. Bende aldım ama henüz kullanmadım hiç :uhm:

Eeee hergün huyları değişiyo valla bacım. Bizimki banyo yapınca emerken uyuyakalırdı. Şimdi illa bi yarım saat babasının kollarında odaları gezicek. Ancak öyle uyuyor zilli kaydirigubbakcemile3

Bizde kahvaltı ettik, evi toparladım. Eşim arabayı yıkamaya götürdü. 2'de çıkıcaz nikah için evden. Gelsinde bende bir duş alıp , fön için aşağıya kuaföre ineceğim. Kızımın da maşallahı var saat 9 buçuktan beri uyuyor alkisalkisalkis

Annemle konuşuyordum az önce. Ütü yaptım, evi de yarın temizlerim artık dedim. Ben öğlene doğru gelir temizleim sen sıkma canını dedi. Hay ben kurban olayım bu anama ya vallahi billahi :1hug: :1hug: :1hug:

ohhhh pınarcığımm süper bizimkilerde bi değişik işte

fitil denemedim cnm doktoru verir heralde şimdi kabızlığı önleyici mama alacaz iyi gelir inş.

bende gezmek istiyom ama eşim uyumak istiyorr ayrıca çocuklarla çok zor oluyor

çocuklara annem ben bakarım gidin gezin diyor ......onada gönlüm razı gelmiyorr bilmiyorumm işte bunalım yapıyommm

tünaydın hanımlar,ben yazana kadar saat 13 olmuş valla:kedi:
zeynebi anca uyuttum ama tekrar yine kalkar şimdi
çokkkk acıktım annemi bekliyorum gelsinde yemek yapıp yielim,opuyorumnanaktan
valla pınarcım şu annelerde olmasa ne yapıcaz valla bilemiyorumŞeniz
eşim nöbetçi bugün evde yok pc bana kaldı ama ne fayda zeynep var artıksağol sun hiç boş bırakmıyor benikaydirigubbakcemile3
ayakta sallayınca uyumuyor,beşiğinde de,anakucağında da
eşim öyle bir alıştırdı ki
kuağına alıp gezdiriyor,öyle omzunda uyuya kalıyor yavrum
bende öyle yapıyorum artık
çok hoşuma gidiyor beşiğine koymak istemiyorum hiç
bir süre bekliyorum öylece bakabilirsem yüzüne bakıyorumbir yandan sırtını sıvazlıyoprum
çok hoşuna gidiyor meleğimin

Bitanem seninkilerin süt derdi yok. Annen baksın siz 1-2 saat vakit geçirin. Valla ben kayınvalidemdeyken akşamları uyutup yakın bi yere dolaşmaya gidiyoruz. Zaten 2 saat falan uyuyor. Uyanır da ağlarsa arayıp çağırıyolar hemen 10 dk'ya evdeyiz. Bizde insanız bacım. Nefes almaya, eşimizle vakit geçirmeye ihtiyacımız var a.s.

bende gezmek istiyorum birsen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:ama nerdeeee
geçen gün evden çıktık anneme ve rordan birkaç akrabaya uğradık ama burnumuzdan geldi valal
hem zeynep durmuyor
hemde bir sürü çocuk var
sürekli ellemek öpmek istiyorlarklava:klava:
bizimkide uyumadı bir türlü uyusa sessiz olun uyanmasın dicem o da yok:mymeka:
perişan olduk valla hem ben hemde zeynep
birde uyuz akrabalar var
neymiş çocuklar alsınmış kucağına:mymeka::mymeka::mymeka:yaw biz bir aylık bile olmamıştık daha
bende ki de akıl işte ne diye çıkarsın
son oldu daha bişeye gitmemşakkıdı

herkese hayırlı pazarlar,
akşam kuzum saat 5 te yattı öldüm yaaaa
kahvaltımızı yaptık eşimle bulaşıkları lütfedip lavaboya koymuş :)) adam makinaya koymaktan aciz ya deli olacam
evim çok tozlandı kızlar 3 gündür annemdeyim kalkıp temizleyim daha ütümde var
bugün komşunun mevlüdüde var işim çok yani
ara ara gelir bakarım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…