muskat ne canım bitkisel bi şurup ismi mi? bilgi verir misin? şuan sıkıntımız yok ama aklımda bulunsun...merhaba kızlar ev temizliği yeni bitti kızımın uyku düzeni yine berbat gece hiç uyumuyor kucakta uyuyor beşiğe bıraktığımız anda açıyor gözleri sabah 06:00 dı uykuya daldığında pınarcığım muskat ver kızına ben veriyorum 1 aydır rahatça çıkarıyor gazını hiç sancı çekmiyor zararsız bir şey
muskat ne canım bitkisel bi şurup ismi mi? bilgi verir misin? şuan sıkıntımız yok ama aklımda bulunsun...
muskat ne canım bitkisel bi şurup ismi mi? bilgi verir misin? şuan sıkıntımız yok ama aklımda bulunsun...
kızlar çıldıracağım yaaa yeter artık bıktım kayınvalide görümce bebek kızım eşim derken çok bunaldım bu kadar pis mi olur bir kadın inanmıyorum herişi kendim yapıyorum o birşey değil ertesi günü yine heryer pis kendimi çok mutsuz hissediyorum eşimede çok kızgınım
çok keyifsizimm
merhaba kızlar ev temizliği yeni bitti kızımın uyku düzeni yine berbat gece hiç uyumuyor kucakta uyuyor beşiğe bıraktığımız anda açıyor gözleri sabah 06:00 dı uykuya daldığında pınarcığım muskat ver kızına ben veriyorum 1 aydır rahatça çıkarıyor gazını hiç sancı çekmiyor zararsız bir şey
kızlar ne oldu böyle kimsenin keyfi yok bugün? nazar mı değdi yoksa mayıs annelerine?
banucum senin annenler nerde? sende onlara söyle,onlar da gelsin size. belki bunlar utanır da gider hı?
pınarcım kızın dışarda hava mı yuttu acaba bende dikkat ediyorum hava serin olunca acayip gazlanıyor çocuk :1no2: aman cnm dikkat et geçmiş olsun Şeniz
ben geldim kızlar görümceyi evlendirdim ohhhh ama kaynanatör ve görümce ordusu yetti iki gündür evime geldim şimdi rahatım valla insanın evi gibisi yok
kızımın biraz düzeni değişti ama yarum ya hiç üzmedi anasını geldik banyo yaptım yatırdım hala uyuyor valla baya sarsıldı yollarda kuzucuğum
sziler naıslsınız sevgili mayıs analarım benim bir bakayım geçmişe bakem öptük
herkese iyi pazarlar kızlar bizde kahvaltımızı yaptık eşimle oturuyoruz eşim bugün ben duş alırken bebişimin altını değiştirmiş nasıl sevindim kayınvalideyle görümce utansın saat 10 a kadar yattılar eşim ilgilendi bebekle
sizler nasılsınız ben çok sıkıldım arkadaşlar
pınarcım sibelcim cerencim birsencim sizlerle eskisi kadar görüşemiyoruz umarım iyisinizdir:enbuyukkk:
günaydınlarrr bütün gece bizim feşellerle uğraştık ömerim mıçamıyor yaaa kafayı yiyecez bide ben üşütmüşümmm aman sormayın halimizi yaniiiii.......
bu çocuklar büyüdükce değişiyo kıkzlar alim çok laf dinler olduuu birileri habire konuşsun o dinlesin ömerim arsızzz yemek yemek başka bişey bilmiyor heriffff
pınarım öle sıkıldım yawwww bi sebebi yokk
ilgin cnm gitsin şu insanlar yaaaa daral geldi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?