2009 Mayıs Anneleri

canım özledik valla! sen şu kaynanatörle görümceyi anlatıp anlatıp gidiyorsun,biz arkandan sinir oluyoruz onlara!! hani sen doğurunca gidiyordu bu karı? bide kaynana çıktı üstüne piyangodanklava:
zor oluyor:bbo: ama senin kanguru var,hiç yapamazsan ona koyup beraber yaparsınız temizliğ. ben daha çok küçük diye almak istememiştim ama bu gidişle alacam-tatlicadiarzu-
bende kurban olayım o anaya:1hug: tam sana taktik veriyordum temizlik için,anacığın vermiş bile en güzel taktiği:)) ben anama da kıyamıyorum yaa! hafta içi geliyor yanıma ama ben evimde iş yaptıramamki ona:1no2: gerçi o yine de yapar. kaynana değilki bu, anaa.s.
ayy birsencim biz bir kere yaptık onu. kaynanam burdayken 1-2 saatliğine çıktık kocişle. okuldan arkadaşlarım toplanmış. beni oraya bıraktı. 1 saat ya oldu ya olmadı,kaynanatör aradı,gelin artııkkk bu durmuyooooorrklava: telefonda sesini duydum kuzumun,yüreğim sızladı! eve bi geldimki nasıl özlemişim!! koklaya koklaya bitirdim:asigim:
merhaba canım. ne var ne yok? valla omzumda uyuyunca benim de çok hoşuma gidiyor. o mis kokusu burnumun dibindeopuyorumnanaktan

kızım daha yeni uyudu sabahtan beri.eşim yine işe gitti.yalnızım..zaten olsada ev işlerine yardımcı olmuyorki..bu aralar cok kavga ediyoruz üstelik.sevmiyorum artık onu

kızım daha yeni uyudu sabahtan beri.eşim yine işe gitti.yalnızım..zaten olsada ev işlerine yardımcı olmuyorki..bu aralar cok kavga ediyoruz üstelik.sevmiyorum artık onu

FULYACIM ÖYLE DEME CANIM. HAYATIMIZDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇILDI HEPİMİZİN. artık 3 kişiyiz. tabiki değişecek hayatımız. eşlerimizin de anlayışlı olmaları lazım bize karşı ama o da karakter meselesi. bu yaştan sonra değiştiremeyizki onları! hem bence bu geçici bir dönem. yeni hayatımıza alışınca geçecek hepsi. bence eşini de kırmamaya çalış. ev işlerinde yardımcı olmuyorsa,bebişle ilgilensin,sen ev işine bak? onu da mı yapmıyor? hıı ozaman saçlarını çekebilirsinkaydirigubbakcemile :kedi:

cnm ya senin mutsuzlugun buralardan belli oluyor..

bukadar bırakma kendini sanırım bebişinde seni zorluyor herşeye yetişemiyorsun e tabi haliyle kendinede vakit ayıramıyorsun ama bu geçici bi dönem bi kaç ay sonra daha düzene girecek ve sende alışmış olacaksın inş.
eşinide fazla kafaya takma derim her erkek karısına yardım edcek die bi durum yok etseler iyi olur ama etmiyosada zorlayamzsın kendi ayıbı..

bence biraz kendine vakit ayır ve bol bol gez canım evde durmaopuyorumnanaktan

selamlar iyi pazrlar..

bnm mevlüt bitti şükür cnm çıktı amada çok güzel oldu fazlada kalabalık olmadı herkes kaçmış biyerlere olsun.. çocuklar fazlaydı onlarla ugraştık bayagı ev darma dumandıkaydirigubbakcemile3
allahtan gece kaynana varken evimi güzelce derledim topladım süpürdüm bugün kolum kalkmıyor..

kızımla geç kalktık uyuyo yine oda yoruldu kuzum..

resim ekleyem ama makinayı ablam aldı yigenim sünnet olacak onu gezdiriyolar çekileceklermiş gezerkenzemuszemus

ayyy tam aşagıma pazar kuruluyo gitmek istiyom ama eşim erken gitti geç gelecek çocuklada inemem çok kalbalık oluyo onuda bırakamam evdede bişi yok dolap kupkuru..
annm dün çok kızdı zaten misafirin gelicek bu dolap nie boş die,
napım vakit yoktu valla alamadım bugüne bıraktım şimdide inemiom!!

canımda nasıl kiraz çekiyo anlatamam.. balkondan bakıyomda domateslerde süper..

biz kocişle gittik bugün. onlar kuzumla arabada durdular, ben gittim mis gibi yaz meyvelerini doldurdum:) akşamları canım bir tatlı istiyor sormayın gitsin! dün akşam çıldıracaktım tatlı diye. kalkıp yapmaya da üşendim. bir tüm kavunun yarısını yedim,anca rahatladım:kedi:

knk cnm evet mutsuzum hemde cok... ama sizinde canınızı sıkmak istemem.. sadece içimde tutamadım..sepet falan uzatsan birinden rica etsen pazardan bikaç sey alıp koysunlar kiraz en azından:):)

ayyy ya kavun dimi sanırım bnmde cnm tatlı istiyo pek aram yok tatlıyla istedimide meyve veya çikolata yiyorum..
dolapta çikolata vardı accık atım ağzıma bakıim..

claries ankakuşu tşk ederim.şuan bi sıkıntım yok.umarım olmaz da ama olunca ne kullanacağıma karar veremedim ya kafam karıştı....

knk cnm evet mutsuzum hemde cok... ama sizinde canınızı sıkmak istemem.. sadece içimde tutamadım..sepet falan uzatsan birinden rica etsen pazardan bikaç sey alıp koysunlar kiraz en azından:):)
cnm bnm anlıyorum seni ama bizimde bi derdimiz olsa burada paylaşıyoruz ve sıkılmıyoruz emin ol..
ayrıca hiç bişeyi içinde tutma!! koyver gitsin.. inş. herşey istedigin gibi olur..

cnm ya 5. kattayım kimseye sesimi duyuramam altta ev sahibimin bakkalı var ama çok yogun oluyolar ekmek almak için spet salıyorum 10 dak. bakıyolar düşün yani..

napım paşa paşa izliyecem balkondan kirazları domatları:gitme::gitme:..

salıda annmde pazar var ordan aldırırım artık..

Selamlar bacılar a.s.

Nikaha gittik geldik. Yemek yedik. Şimdi dinleniyoruz biraz. Akşamda düğüne gidicez. Ay kızım nikahta popüler oldu. Millet nikahı bıraktı kızımla ilgilendi. Nazar değmemiştir inşallah kuzuma. Düğüne götürmeyeceğim zaten. Sesten falan rahatsız olur. Kayınvalideme bırakıcam. Takımızı takıp döneriz zaten hemen.

Havada pek güzel. Eşime azcık dışarı çıkalım düğüne gitmeden dedim. Tamam dedi ama koltukta uyuyakaldı offfff klava:

Canım bizimkide kucak delisi. Şimdi yeni bi huy çıkardı. Eşim ellerinde tutuyor bütün odaları geziyorlar o şekilde uyuyor kaydirigubbakcemile3

kızlar muskat nekadar faydalıymış bilen var mı?fazlası zararlıymış ne ölçüde vereceksiniz?

Fazlası halüsinasyona sebep oluyormuş canım. Çay kaşığına mercimek tanesi kadar rendeleyip üzerine anne sütü ile vermek gerekiyormuş a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Canım bizimki evde hayatta kanguruda durmaz ama dışarısı için çok rahat bişey al bence a.s.

Valla bu analar bitane. Ne kadar yapma desende içi rahat etmez yaparlar a.s.

Canım ya üzme kendini. Hepsi aynı. Şimdi yeni bi dönemdeyiz. Alışacağız zamanla a.s.

Selam canım hoşgeldin. Hadi Allah kabul etsin. Atlattınız mevlüdü de. Benim pazar işini cuma günleri kayınvalidem hallediyor sağolsun alkisalkisalkis

Bende bisküvi pastasına taktım kafayı. Ama bebe bisküvisi ile krem şantili falan yapıyorum. Acaip güzel oluyo. Ayyy canım çekti. Düğüne gitmicek olsam yapardım valla alkisalkisalkis

sagol pınarcım nasılsın?
bitti şükür allah kabul etsin..

kız şu tatlıyı biara yazsana bnm eşim bebe bisküvisine bayılır yapım adama sevinsin..

[k] {n} [k];7452823 .!.:
sagol pınarcım nasılsın?
bitti şükür allah kabul etsin..

kız şu tatlıyı biara yazsana bnm eşim bebe bisküvisine bayılır yapım adama sevinsin..

Sağol bitanem iyiyim bende çok şükür. Tarif edeyim canım. Ben hani büyük boy dikdörtgen borcamlar varya ona yapıyorum. 3 paket bebe bisküvisi. 1 paket kremşanti. İçinden 2 paket çıkıyor ikisini de kullanıyoruz. 1 pakette çikolata sosu. Kremşanti ve çikolata sosunu üzerindeki tariflere göre yapıyoruz bacım. Sonra bebe bisküvilerini normal su ile ıslatıp bi sıra diziyoruz. Üzerine krem şantinin yarısını bi kat olarak sürüyoruz. Üzerine yine çikolata sosunun yarısını bir kat olarak döküyoruz. Aynı işlemi yine bisküviden başlayarak krem şanti ve çikolata sosu olarak tekrarlıyoruz. 2-3 saat buzdolabında bekletince mis oluyor missss a.s.

oohhh valla ne güzel olur bu tam eşimin sevdigi şeyler çikolata sos krem şanti bisküvi!

ama ben bu bisküvileri sütle ıslıcam daha güzel olur die düşüyorum denedinmi??

sagol cnm bnm minik cadıyı öptüm

Afiyet şeker olsun canım. Valla kayınvalidemin komşusundan öğrendik canım. O hep böyle yapıyordu denemedim bende sütle. Ama bir sonrakini öyle yapayım bende yerimseniben

Tam düğün için hazırlanıyorduk Defnoşun sancısı tuttu yine. Bende vazgeçtim gitmekten. Şimdi kayınvalideme bırakıcaz, huysuzlanıcak, aklım kalıcak. Eşimi yolladım zorla. Özürlerimi ilet dedim. Eeee bebekliyiz artık biz. Kusurumuza bakmazlar heralde a.s

Bayağı ağladı yine totiğim. Ama bu arada gazları da çıkardı rahatladı sanırım şimdi uyuklamaya başladı. Tilki uykusu ama bakalım dalabilecek mi :uhm:

Bende tv izleyeyim bari fırsattan istifade alkisalkisalkis

merhaba kızlar bu saat oldu yeni girebildim henüz kızım dün tam 12 sat uyumadı uyuduğunda öğlen 12 olmuştu artık delirmek üzere geldim beşiğine en az 20 defa koydum uyutup o usanmadı 10 dak. sonra uyandı offf şu uykumuz bir düzene girse bayram edicem vallaa dışarıya bende çıkamıyorum bazenbunalıyorum hele mevsim yaz olunca evde kalmak dahada zor oluyo inşallah bebekli hyata çabuk alışırız

Hoşgeldin canım. Sanırım 3-4 aylık olana kadar bu gaz ve uyku sorununu çekeceğiz. Allah beterinden saklasın diyelim yinede a.s.

Benim kuzucukta sancıyla uyandı yine. Şimdi dizlerimin üzerine yastık koydum yatırdım. Bacaklarını da güzelce örttüm sıcak dursun diye. Yavaş yavaş sallıyorum uyuyacak sanırım :uhm: Çaresizce ağlarken ağzını büzüyoya çok üzülüyorum o zaman bişey yapamıyorum diye ya :çok üzgünüm:

Eşimde e-bebek'e uğramış. Bez,ıslak mendil falan almak için. Gelse de kızım uyumazsa yıkasak ferahlasa :1no2:

biz şimdi yıkadık kuzumu. ama çok ağlıyor yaa! ilk banyomuzda gıkı çıkmamıştı. sonra sanırım banyomuzun birinde az su yuttu. ondan beri yıkarken kıyameti koparıyor. babamızında eli ayağına dolaşıyor, tabi beni de çıldırtıyor!! neyse bu badireyi de atlattık,uyudu bebeğim.
inşallah hafta içi de anacığım gelecek zaten, onla yıkarız artık.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…