biz şimdi yıkadık kuzumu. ama çok ağlıyor yaa! ilk banyomuzda gıkı çıkmamıştı. sonra sanırım banyomuzun birinde az su yuttu. ondan beri yıkarken kıyameti koparıyor. babamızında eli ayağına dolaşıyor, tabi beni de çıldırtıyor!! neyse bu badireyi de atlattık,uyudu bebeğim.
inşallah hafta içi de anacığım gelecek zaten, onla yıkarız artık.:asigim:
KIZLAR YA bu uyku sorunu gaz sancısı hepımısde wra sanırım..benım ogl<anda aksamustu 4 ten berı ayakta..bıde mızmızkı sormayın..uyıuyuyamıo yaa:çok üzgünüm:
uyutuorum max 15dk tekrar uyanıo:1shok:ben uyutmaya calısmak tan yoruluorum o uyanmaktan yorulmuo hala:çok üzgünüm:
gene uyuttum bakalım uyuycakmı..bole dewam ederse gecede bıole gıdıo nobet war gene anlaşılan bugece..kacgundur gene kayınvalıdem bızde...klava:gordukce stres oluorum ama yapcak bişi yokkkk:sinifsinif:yarın gıdıo kısmetsealkisalkisalkisrahatlıycam artıkk..bızde 1ayklık olduk..40 cıkınca duzelır dıyolar ya beklıorum bakalım hiç duxelcege benxzemıo ya bakalım...
PINAAR cnm inş banyo ii gelır defneye..bızde yıkadık bugun ama banamısın demedı yahu:uhm:bırde bacaklarına masaj yap pınar bısıklet cewırır gıbı hafuf karnına dogru bastır falan ben ole yapıorum benımkı gazını cıkartıo ole hareketlerle hem ii gelio cnm...a.s.
valla iyi yapmışsın cnm daha çok küçükler kimseler kusura bakmasın az büyüseler 2-3 saat herkes oyalar ama şimdi tamamen bize muhtaçlar..Afiyet şeker olsun canım. Valla kayınvalidemin komşusundan öğrendik canım. O hep böyle yapıyordu denemedim bende sütle. Ama bir sonrakini öyle yapayım bende yerimseniben
Tam düğün için hazırlanıyorduk Defnoşun sancısı tuttu yine. Bende vazgeçtim gitmekten. Şimdi kayınvalideme bırakıcaz, huysuzlanıcak, aklım kalıcak. Eşimi yolladım zorla. Özürlerimi ilet dedim. Eeee bebekliyiz artık biz. Kusurumuza bakmazlar heralde a.s
Bayağı ağladı yine totiğim. Ama bu arada gazları da çıkardı rahatladı sanırım şimdi uyuklamaya başladı. Tilki uykusu ama bakalım dalabilecek mi :uhm:
Bende tv izleyeyim bari fırsattan istifade alkisalkisalkis
bnmkindede gaz sancısı var çıkarıyo ama yapamadı bigün yaıyo bigün yapmıyo bügün kaka günümüzdü ama uyudu kucagımda...Benim kuzucukta sancıyla uyandı yine. Şimdi dizlerimin üzerine yastık koydum yatırdım. Bacaklarını da güzelce örttüm sıcak dursun diye. Yavaş yavaş sallıyorum uyuyacak sanırım :uhm: Çaresizce ağlarken ağzını büzüyoya çok üzülüyorum o zaman bişey yapamıyorum diye ya :çok üzgünüm:
Eşimde e-bebek'e uğramış. Bez,ıslak mendil falan almak için. Gelse de kızım uyumazsa yıkasak ferahlasa :1no2:
ayyy aslında o sizin paniginizden etkileniyodur benim eşimde öyleudi bak dedim biz panik olunca o anlıyo ve aglıyo rahat olalımki aglamasın hakkaten sessiz edasız yıkıyoruz gıkı çıkmıyo az bagırışma olsun aglıyo!!biz şimdi yıkadık kuzumu. ama çok ağlıyor yaa! ilk banyomuzda gıkı çıkmamıştı. sonra sanırım banyomuzun birinde az su yuttu. ondan beri yıkarken kıyameti koparıyor. babamızında eli ayağına dolaşıyor, tabi beni de çıldırtıyor!! neyse bu badireyi de atlattık,uyudu bebeğim.
cnm 40dan sonra düzene giriyo ya merak etme ama hepte o düzende gitmiyolar 2gün normalse 1 gün sancılı ve uykusuz geçiyo...KIZLAR YA bu uyku sorunu gaz sancısı hepımısde wra sanırım..benım ogl<anda aksamustu 4 ten berı ayakta..bıde mızmızkı sormayın..uyıuyuyamıo yaa:çok üzgünüm:
uyutuorum max 15dk tekrar uyanıo:1shok:ben uyutmaya calısmak tan yoruluorum o uyanmaktan yorulmuo hala:çok üzgünüm:
gene uyuttum bakalım uyuycakmı..bole dewam ederse gecede bıole gıdıo nobet war gene anlaşılan bugece..kacgundur gene kayınvalıdem bızde...klava:gordukce stres oluorum ama yapcak bişi yokkkk:sinifsinif:yarın gıdıo kısmetsealkisalkisalkisrahatlıycam artıkk..bızde 1ayklık olduk..40 cıkınca duzelır dıyolar ya beklıorum bakalım hiç duxelcege benxzemıo ya bakalım...
PINAAR cnm inş banyo ii gelır defneye..bızde yıkadık bugun ama banamısın demedı yahu:uhm:bırde bacaklarına masaj yap pınar bısıklet cewırır gıbı hafuf karnına dogru bastır falan ben ole yapıorum benımkı gazını cıkartıo ole hareketlerle hem ii gelio cnm...a.s.
Hadi iyi bacım atlatmışsınız çok şükür. Bizimkinin maşallahı var. Çok seviyor suyu. Banyodan çıkarınca başlıyor kıyameti koparmaya. Bende artık kakasını yapınca bile lavaboda yıkıyorum 2 dk. Bayılıyor alkisalkisalkis
Yaptırıyorum bacım çıkarıyor ama sancı geçmiyor yinede. Neyseki 10'a doğru uyudu. Gece uykusna geçti artık. Yıkayamadık bugün napalım :1no2:
kızım daha yeni uyudu sabahtan beri.eşim yine işe gitti.yalnızım..zaten olsada ev işlerine yardımcı olmuyorki..bu aralar cok kavga ediyoruz üstelik.sevmiyorum artık onu
ay yaa kızlar çok yorucu bir gündüü
sabah temizlik yaptım ev çok büyük temizle temizle bitmediiiiikafamçokkarıştı
sonra üst komşuma gittim mevlütten sonra göbek atytık tam ısınmıştım kiii misafir geldi bana eve inmek zorunda kaldım
yemek yatım yedik gitttiler kızı yıkadık aha dedim tam uyuyorrr yatağına koydum 10 dk sonra vıyak vıyak gazlanmış ne olacak bu bebeklerin gazı yaa içim acıyor valla
40 çıktı düzelir dedim ama dün saat 5 e kadar oturdu
neyse çok şükür ağlamıyor ağlasa panik olurum[/Q
ohhh her marifet var valla hem temizle hem göbek at hem misafir hemide ufak gazlı bi bebek maşalllah maşallahkaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben kaçayım namaz kılıcam görüşrüzzz
kızlarrrrrrr bugün kuaföre gittim ,saçlarımı kestirdim biraz,bir de kızıl boya aldım boyadım sçlarımı biraz değişiklik olsun istedim
bakalım nasıl oldu hala saçlarımı kurutmadım,az sonra fön çekicem:kedi:
canım bu sancı hepimiz mahvetti.Ben rezene içiriyorum mamadan sonrada gaz çıkarır vaziyette tutup hem gazını çıkartıyorum hem ninni söylüyorum sakinliyor benimki b dene istersen sonrada kucağıma yatırıp beraber yatıt-yorum uyutuyorum dalıncada yatağına cup yapıyorum.Benim kuzucukta sancıyla uyandı yine. Şimdi dizlerimin üzerine yastık koydum yatırdım. Bacaklarını da güzelce örttüm sıcak dursun diye. Yavaş yavaş sallıyorum uyuyacak sanırım :uhm: Çaresizce ağlarken ağzını büzüyoya çok üzülüyorum o zaman bişey yapamıyorum diye ya :çok üzgünüm:
Eşimde e-bebek'e uğramış. Bez,ıslak mendil falan almak için. Gelse de kızım uyumazsa yıkasak ferahlasa :1no2:
canım bizde eşimle ilk yıkamada telaş yaptık çocuk çıldırdı şimdi sakin ve gülerek yaptırıyoruz hiç ağlamıyor hatta sudan çıkmıycak kadar seviyor.biz şimdi yıkadık kuzumu. ama çok ağlıyor yaa! ilk banyomuzda gıkı çıkmamıştı. sonra sanırım banyomuzun birinde az su yuttu. ondan beri yıkarken kıyameti koparıyor. babamızında eli ayağına dolaşıyor, tabi beni de çıldırtıyor!! neyse bu badireyi de atlattık,uyudu bebeğim.
Kız maşallah göbücüklerde atmışsın ben oynamayı unutmuşum valla.ay yaa kızlar çok yorucu bir gündüü
sabah temizlik yaptım ev çok büyük temizle temizle bitmediiiiikafamçokkarıştı
sonra üst komşuma gittim mevlütten sonra göbek atytık tam ısınmıştım kiii misafir geldi bana eve inmek zorunda kaldım
yemek yatım yedik gitttiler kızı yıkadık aha dedim tam uyuyorrr yatağına koydum 10 dk sonra vıyak vıyak gazlanmış ne olacak bu bebeklerin gazı yaa içim acıyor valla
40 çıktı düzelir dedim ama dün saat 5 e kadar oturdu
neyse çok şükür ağlamıyor ağlasa panik olurum
ohhhhhhh ben karar verdim çalışmaya başlayana kadar boyatmıycam tabi heran değiştirebilirim hazır dinlendi saçlarım biraz daha dinlensin.kızlarrrrrrr bugün kuaföre gittim ,saçlarımı kestirdim biraz,bir de kızıl boya aldım boyadım sçlarımı biraz değişiklik olsun istedim
kız bi dene bakim ona göre.[k] {n} [k];7456555 .!.:iyi yaapmışsın cnm bende boyatacam balyaj istiyom ama azcık kilo verim öle istiyom niyeyse:)))))
KIZLAR hani bu reklamlarda çatlakkremi çıkıyo ya rejen bide abroket falan mekik aleti mavi olan illa görmüşünüzdür..
ben eminönünde onları satan magaza buldum hemide orjinallerdelikafadulden
rejene 60 tl abrokete 65 dedi ikisi 125 tutuyo normalde ab roket 200 falan rejende 100 çok iyi dimi?? benmkini gönderecem alsın başlayalım ufaktan yoksa böyle kalacam..
isteyene kartını aldım yazabilirim adresi ..
canım ab roket var bende ama ben yapmıyorum sezeryanlıyım diye acaba yapsan zararı olurmu küçük küçük yapsam ya.eşim yapıyo acaip terletiyo bide kalça ve göbeği çok çalışştırıyomuş..malum eşim benle beraber kilo aldığı için oda yapıyo:)[k] {n} [k];7456555 .!.:iyi yaapmışsın cnm bende boyatacam balyaj istiyom ama azcık kilo verim öle istiyom niyeyse:)))))
KIZLAR hani bu reklamlarda çatlakkremi çıkıyo ya rejen bide abroket falan mekik aleti mavi olan illa görmüşünüzdür..
ben eminönünde onları satan magaza buldum hemide orjinallerdelikafadulden
rejene 60 tl abrokete 65 dedi ikisi 125 tutuyo normalde ab roket 200 falan rejende 100 çok iyi dimi?? benmkini gönderecem alsın başlayalım ufaktan yoksa böyle kalacam..
isteyene kartını aldım yazabilirim adresi ..
kızlarrrrrrr bugün kuaföre gittim ,saçlarımı kestirdim biraz,bir de kızıl boya aldım boyadım sçlarımı biraz değişiklik olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?