2009 Mayıs Anneleri

Geçmiş olsun canım ama maşallah güzel kilo almış prenses a.s.

kızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?

Sağolasın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?

maşallah güzelim defne çok güzelleşmiş
bende kısa kollu giydiriyorum ama sanki üşüycekmiş gibi geliyor çok pimpirikli oldum çooookkk

iyiyim canım işte ev bebek derken zamanın ansıl geçtiğini anlamıyorum.

Allah iyilik versin canım. Valla insan evde olunca anlmıyor hiç vaktin nasıl geçtiğini haklısın a.s.

Kızım napıyo bakim nasıl keyfi yerinde mi?

kızlar kafayı yicem bizimki ıh diye kucağ alıyolar hıh diyo kucağ alıyolar yaa

Aaaaaaa ne bu ya. Çocuk bu ağlayacak tabi. Herşeyde kucağa alınırsa sen çekersin sonra klava:

maşallah güzelim defne çok güzelleşmiş
bende kısa kollu giydiriyorum ama sanki üşüycekmiş gibi geliyor çok pimpirikli oldum çooookkk

Sağolasın teyzesüüüü a.s.

Bu havalarda üşümez bacım. Boşuna çocukları sıkı sıkı giydirip sıkmanın alemi yok a.s.

Benim totikte uyandı, emdi. Arada sancı geliyor heralde. Yada pazar sabahı en son kakasını yapmıştı. Onu yapmaya çalışıyo galiba. Ağlayıp duruyo. Tam geçti derken yine başlıyo ya yazık kuzuma :çok üzgünüm:

pınarcım kızım iyi maşallah her egçen gün hızla büyüyor.ama antalya çok sıcak klimada açamıyoruz o yüzden zorlanıyoruz biraz.gündüz uykumuz yok genelde:):)

pınarcım kızım iyi maşallah her egçen gün hızla büyüyor.ama antalya çok sıcak klimada açamıyoruz o yüzden zorlanıyoruz biraz.gündüz uykumuz yok genelde:):)

Aman iyi olsunlar maşallah canım a.s.

Valla yaz bebeği hem iyi hemde kötü canım ya. Az giydirsen, camı açsan üşür, açmasan terler. Şaşırdık bizde fisfisfis

Gece uyusunlarda gündüz idare ederiz artık canım a.s.

meraba canım bende medipole gidiyorum dr.fırat erdoğan memnunum dr. fena değil bende tavsiye üzerine gittim
ya kızlar benim bebiş çok huysuz bu gün anlayamadım yaa tekken daha güzel ilgileniyorum ben bebekle valla(

meraba canım bende medipole gidiyorum dr.fırat erdoğan memnunum dr. fena değil bende tavsiye üzerine gittim
ya kızlar benim bebiş çok huysuz bu gün anlayamadım yaa tekken daha güzel ilgileniyorum ben bebekle valla(

Valla dediğin doğru canım. Kalabalık olunca herkesten bi ses çıkıyor. Herkes kucağına almak istiyo. Bebeğinde düzeni bozuluyo a.s.

kız defne çok tatlıııı maşşalah
bende çıtçıtlı badi çorap eldiven o kadar

Sağolasın canım a.s.

Eldiven takma artık. Kes tırnaklarını rahat etsin bebiş a.s.

bizimki tınaklarını kessemde eli hep yüzünde canımm ya geçen gün kulağını tutmuştu o günden sonra takıyorum ara ara eldiven..

kırkımızı çıkarmaya gidiyorum ben kızlarrrrrrr:)bu günün en güzel haberi bu heraldeeehihoyyythihoyyyt

bizimki tınaklarını kessemde eli hep yüzünde canımm ya geçen gün kulağını tutmuştu o günden sonra takıyorum ara ara eldiven..

Güle güle canım a.s.

Elleri açıkken etrafı keşfediyorlar. En yakın da kendileri olduğundan napsın kuzucuklar eller hep yüzde tabi kaydirigubbakcemile3

Canım ben Esra Kutlu'ya gidiyorum çok memnunum.Perşembe günü kontrolümüz var aşılar hepatit hariç perşembe günleri yapılıyormuş o yüzden perşembeye randevu verdi.Dediğin gibi 3 aşı olacak karma verem ve rota virüs.

Canım kolay gelsin bizim ev baya sıcak ben böyle giydiriyorum...

[/URL][/IMG]

kızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?

Canım hoşgeldin nasıl geçiyor günlerin uzun zamandır görüşemiyoruz valla fıstık nasıl ?

Oy oy oy yerim ben onu yerimmmm a.s. Maşallah oğluşuma benim a.s.

Hoşgeldin bacım nabersin bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…