Kızlar selam dün dr gittik kızımın şu kırmızı isilikleri vücuda yayıldı süt alerjisi olmuş sanırım mamadan sonra kulağının arkasına baktı orasıda bundan egzamaya dönmüş mutlak kulak arkasını konntrol edin ki ben hergün yıkayıp kulak arkasını bile papiksle siliyorum neyse bi krem verdi mercimek tanesi kadar sür dedi sürdüm bugün bitmişti.tam 1 kilo almışız.
kızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?
Günaydın canım. Valla kırkında çıksa normale dönmek biraz zor oluyo. Artık bi süre idare edeceğiz a.s.
Bak cadıya canı oyunmu istemiş hihoyyyt
Ben evde kısa kollu çıtçıtlı badiile gezdiriyorum canım. Ama bu aralar camı açıyorum, üşüyüpte gazı olmasın diye ayaksız pijamada giydiriyorum a.s.
a.s.
Doktor bizimkinde ateş yada huysuzluk yapabilir demişti ama olmadı bizde canım a.s
iyiyim canım işte ev bebek derken zamanın ansıl geçtiğini anlamıyorum.
kızlar kafayı yicem bizimki ıh diye kucağ alıyolar hıh diyo kucağ alıyolar yaa
maşallah güzelim defne çok güzelleşmiş
bende kısa kollu giydiriyorum ama sanki üşüycekmiş gibi geliyor çok pimpirikli oldum çooookkk
pınarcım kızım iyi maşallah her egçen gün hızla büyüyor.ama antalya çok sıcak klimada açamıyoruz o yüzden zorlanıyoruz biraz.gündüz uykumuz yok genelde:):)
Sibelcim bebek için medipole mi devam ediyosun.Ben oraya devam ediyom.Eğer oraya gidiyosan doktorun kim ve memnun musun.Bide 2.ay hangi aşıları yaptırdın.Bizim doktor 2.ay için 3 tane aşıdan söz etti de .Ben daha fazla diye biliyodum da onu merak ettim.
Günaydın canım. Valla kırkında çıksa normale dönmek biraz zor oluyo. Artık bi süre idare edeceğiz a.s
kız defne çok tatlıııı maşşalah
bende çıtçıtlı badi çorap eldiven o kadar
meraba canım bende medipole gidiyorum dr.fırat erdoğan memnunum dr. fena değil bende tavsiye üzerine gittim
ya kızlar benim bebiş çok huysuz bu gün anlayamadım yaa tekken daha güzel ilgileniyorum ben bebekle valla(
kız defne çok tatlıııı maşşalah
bende çıtçıtlı badi çorap eldiven o kadar
ütü yapıyorum arada bakıyorum kızlarrr
Valla dediğin doğru canım. Kalabalık olunca herkesten bi ses çıkıyor. Herkes kucağına almak istiyo. Bebeğinde düzeni bozuluyo a.s.
Sağolasın canım a.s.
Eldiven takma artık. Kes tırnaklarını rahat etsin bebiş a.s.
kırkımızı çıkarmaya gidiyorum ben kızlarrrrrrr:)bu günün en güzel haberi bu heraldeeehihoyyythihoyyyt
bizimki tınaklarını kessemde eli hep yüzünde canımm ya geçen gün kulağını tutmuştu o günden sonra takıyorum ara ara eldiven..
Sibelcim bebek için medipole mi devam ediyosun.Ben oraya devam ediyom.Eğer oraya gidiyosan doktorun kim ve memnun musun.Bide 2.ay hangi aşıları yaptırdın.Bizim doktor 2.ay için 3 tane aşıdan söz etti de .Ben daha fazla diye biliyodum da onu merak ettim.
Ahsen cadısı gece yine uyumadı ağlamıyor ama uyumuyorda saat 4 e kadar oturdu sonra emdi uyudu çok şükür sabah kalktık emdi uyudu bende kahvalımı yaptım biraz ütü var yapılacak hava da güzel biraz gezmek istiyorum
kızlar bu arada bebişleri nasıl giydiriyorsunuz
kızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?
Canım ben Esra Kutlu'ya gidiyorum çok memnunum.Perşembe günü kontrolümüz var aşılar hepatit hariç perşembe günleri yapılıyormuş o yüzden perşembeye randevu verdi.Dediğin gibi 3 aşı olacak karma verem ve rota virüs.
Canım kolay gelsin bizim ev baya sıcak ben böyle giydiriyorum...
[/URL][/IMG]
Canım hoşgeldin nasıl geçiyor günlerin uzun zamandır görüşemiyoruz valla fıstık nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?