2009 Mayıs Anneleri

Kızlar merhabaa biz geldik :)))) nasılsınız bakalım, kucağımda kağan var bi yandanda onu emziriyorum,
ınt. olayını hallettik sonunda şükür artık beraberiz :))))
evin içi gece gündüz 27 derece kızlar, bende tek çıtçıtlı badi ile tutuyorum şimdi, eller kollar bacaklar ,ayaklar fora :))) aslında çorapta giydiriyordum ama çıkardım bugün onlarıda :)))

çok sevindim burcucummm bizim o kadar sıcak değill 25 derecee

Canım bende Erkan Can'a gidyorum.Fena değil şimdilik bakalım.Ya bu aşı 2.ayda karma verem ve pnomokok dedi.Rota 3.ay dedi.Bende 2.ay biliyodum neyse tekrar bi sorcam.:uhm:

burcu hoşgeldin cnm çok sevindim iyi çözülmüş int. nihayet..

ya bnm kız sabah 9dan beridir uyumuyo toplam 2ssat anca uyumuştur uyuyo zırt kalkıyo agrısıda yok gibi anlamadım valla!!

işlerim kaldı şimdi aygımda sallıyoruz gözler kapalı ama sallamssm açıyo hemen..
cnm sütlaç istedi zar zor yaptım soguttumda ama kalkıp 1tabak daha yiyemedim bırakmıyo beni yaaa..
ütüm var wc banyo yıkanıcak bende duş almak istiyom..

ay bebişlerin resimleri çok güzel maş. hepsini yidim yidim burdan...

çok sevindim burcucummm bizim o kadar sıcak değill 25 derecee

hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende oğluşun resmini eklemeye çalışıyorum ama hata veriyo , bi daha deneyeyim bakalm

buda mevlüt resmimiz ama bnm kızın okadar uykusu varki bi dogru tutamadım balık gibi oynadıkaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar daha bu saat oldu kızım yeni uyudu kahvaltıyıda kucağımda gülceyi emzirerek yaptım bu gün ilk defa kızı anneme bırakıp markete gittim ama nasıl gittim nasıl geldim bende bilmiyorum uçmuşum resmen benim cadı durmamış hiç gelir gelmez yapıştı resmen memeye dün gece üşüttümmü kuzuyu bilmiyorum sürekli kusacakmış gibi yutkunup durdu şimdide arabasına koydum koltuğun yanında uyuyo burcucum yeniden aramızda olmana çok sevindim pınar defnecik çok şeker olmuş Maşallah totiğine ben henüz kısa kollu giydiremiyorum ev sanki serinmiş gibi geliyo uyurkende penye battaniye örtüyorum üzerine bu arada acayip dişim ağrıyo bitane minoset attım hamileyken ne güzel süt içiyodum şimdi bıraktım dişlerde başladı keman çalmaya offf

buda mevlüt resmimiz ama bnm kızın okadar uykusu varki bi dogru tutamadım balık gibi oynadıkaydirigubbakcemile3

kızım daldı gibi ben işlerime bakıyım gelirim yine öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşbulduk cnm :))) bence gülce hasta değildir, kağanda öyle garip şeyler yapıyo çoğu zaman,artık agu fln diyecekler ya ondan bebelerin tüm derdi :)))

[k] {n} [k];7491030 .!.:

[k] {n} [k];7490893 .!.:

Kızımızada anasınada maşallah, penses gibi olmuş :)))

canım doktor oftalmitrom diye bir damla vermişti. 5 gün kullandık geçti. bi daha oldu. yine 5 gün kullandık. 3.defa yine gözü akmaya başlayınca kocakarı ilaçlarına başvurudk. sütümü sağdım oğlumun gözüne. 1 günde geçti inanamadım yaa! aklınızda bulunsun.

Pınarcım rota aşısı falan varmış onlar daha sonra galiba? birde kızlar aşıları sağlık ocağndamı hastanedemi yaptırıyosunuz?
ben sağlık ocağında yaptırıyorum canım.

canım 60 cc derken tek bir göğüsten mi,ikisinden toplam mı? ben sağıp biberonla verirken şaşırıyorum ne kadar vereceğimi.

bize aşı yapan hemşire huzursuzluk yapabilir, calpol şurup verin demişti canım.

kızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?
canım biz iyiyiz. sende ne var ne yok? özledik valla,arada uğrasana!

kızlar kafayı yicem bizimki ıh diye kucağ alıyolar hıh diyo kucağ alıyolar yaa
ayy ayşecim aynısı bende de var, çıldırıyorum yaa!! bişey de denmiyor kırılacaklar diyekaydirigubbakcemile

[k] {n} [k];7491030 .!.:

ay kilotlu çorabını sevsinler maşallah çok şeker

canım gözleri mavi galiba maşallah bende renkli olsun çok istiyorum benim ve eşimin ailesinde herkesin renkli ama kızım bize çekicek galiba gözleri kahverengi olucak sanırım tam neaman belli olur gözleri kızlar?

birde kızlar su veriyormusunuz?

benim kuzucuk sızdı kaldı yine kucağımda şeniz

[ımg]http://img268.imageshack.us/img268/2474/img0817k.jpg[/ımg]

[ımg]http://img190.imageshack.us/img190/7998/p1010875k.jpg[/ımg]
bende böyle giydiriyorum herkes üşür diyoooo

41 kere maşallah kuzularımıza :)))

Kizlar Selamlar,

Tutkun'cugum, dogum gününmüs, kutlu olsun. Güle güle yaslanirsin insallah...

Pinar'cigim, bilgi icin sagol canim. Esimi bekliyorum bakalim, oda bu kirklama macerasina katilsin. Kusma sorunumuza gelince, ben sütüm fazla geliyordur diye emzirme olayini azaltmaya calisiyorum dünden beri. Bugünde evham yaptim, sanki doymuyor gibi geldi. Sütümde azaldi gibi. Offf, bosver sen en iyisi:) Bu arda Defne ne kadar tatli bir bebek olmus, insan kiyamiyor bakmaya...

Malumunuz bende yine keyifsizlik halleri...Bebisimi zor uyutuyorum, bu zaten hepinizde olan malum sorun. Ama su kanamam bitmedi ya, tam kesildi demistim, akinti gibi az az geliyordu. 2 gündür cok siddetlendi Bir sorun olacak diye korkuyorum, sanki karnimin alt kisimlarida agriyor, belimde de azicik sanci var Persembe doktorumdan randevu aldim, umarim bir kabus yasamam...

Bebisleriniz ne tatlilar masallah. Ben daha kisa kollu giydiremiyorum hatta burasi geceleri o kadar serin oluyor ki, uyku tulumunda yatiriyorum, yetmiyor bazen üstüne pike cekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…