Kızlar merhabaa biz geldik :)))) nasılsınız bakalım, kucağımda kağan var bi yandanda onu emziriyorum,
İnt. olayını hallettik sonunda şükür artık beraberiz :))))
evin içi gece gündüz 27 derece kızlar, bende tek çıtçıtlı badi ile tutuyorum şimdi, eller kollar bacaklar ,ayaklar fora :))) aslında çorapta giydiriyordum ama çıkardım bugün onlarıda :)))
Canım ben Esra Kutlu'ya gidiyorum çok memnunum.Perşembe günü kontrolümüz var aşılar hepatit hariç perşembe günleri yapılıyormuş o yüzden perşembeye randevu verdi.Dediğin gibi 3 aşı olacak karma verem ve rota virüs.
çok sevindim burcucummm bizim o kadar sıcak değill 25 derecee
[k] {n} [k];7490528 .!.:burcu hoşgeldin cnm çok sevindim iyi çözülmüş int. nihayet..
ya bnm kız sabah 9dan beridir uyumuyo toplam 2ssat anca uyumuştur uyuyo zırt kalkıyo agrısıda yok gibi anlamadım valla!!
işlerim kaldı şimdi aygımda sallıyoruz gözler kapalı ama sallamssm açıyo hemen..
cnm sütlaç istedi zar zor yaptım soguttumda ama kalkıp 1tabak daha yiyemedim bırakmıyo beni yaaa..
ütüm var wc banyo yıkanıcak bende duş almak istiyom..
ay bebişlerin resimleri çok güzel maş. hepsini yidim yidim burdan...
maşallah kuzuna kız büyütmüşsün:))
Saol cnm benim :))) büyüyolar gün güne :))) senin kızda tam sevilecek kıvama gelmiş he maşallah ,sıkıştır onu but kısımlarından benim için
Merhaba kızlar daha bu saat oldu kızım yeni uyudu kahvaltıyıda kucağımda gülceyi emzirerek yaptım bu gün ilk defa kızı anneme bırakıp markete gittim ama nasıl gittim nasıl geldim bende bilmiyorum uçmuşum resmen benim cadı durmamış hiç gelir gelmez yapıştı resmen memeye dün gece üşüttümmü kuzuyu bilmiyorum sürekli kusacakmış gibi yutkunup durdu şimdide arabasına koydum koltuğun yanında uyuyo burcucum yeniden aramızda olmana çok sevindim pınar defnecik çok şeker olmuş Maşallah totiğine ben henüz kısa kollu giydiremiyorum ev sanki serinmiş gibi geliyo uyurkende penye battaniye örtüyorum üzerine bu arada acayip dişim ağrıyo bitane minoset attım hamileyken ne güzel süt içiyodum şimdi bıraktım dişlerde başladı keman çalmaya offf
[k] {n} [k];7491030 .!.:
[k] {n} [k];7490893 .!.:
canım doktor oftalmitrom diye bir damla vermişti. 5 gün kullandık geçti. bi daha oldu. yine 5 gün kullandık. 3.defa yine gözü akmaya başlayınca kocakarı ilaçlarına başvurudk. sütümü sağdım oğlumun gözüne. 1 günde geçti inanamadım yaa! aklınızda bulunsun.Günaydınlar annişler a.s.
Bütün annişler ve bebişler iidir umarım.Bizde dün bir ayımızı doldurduk.Kalça usg çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı normalmiş.2.doz hepatit de yapıldık.Kızım kilo almış ve boyuda uzamış hihoyyyt.
Tabi herkesde olduğu gibi gaz problemimiz var.Ya arkadaşlar bide kızımın göz akıntısı var.Doktoru damla verdi ama bunun haricinde neyin ii geldiğini bilen var mı acaba?
ben sağlık ocağında yaptırıyorum canım.Pınarcım rota aşısı falan varmış onlar daha sonra galiba? birde kızlar aşıları sağlık ocağndamı hastanedemi yaptırıyosunuz?
canım 60 cc derken tek bir göğüsten mi,ikisinden toplam mı? ben sağıp biberonla verirken şaşırıyorum ne kadar vereceğimi.sağol canım yaşlandık artık bastonmu alsam kendime bu arada Pınar Dırım çok sağolun iyi dilekleriniz için.
Unuturmuyum siz benim dostlarım oldunuz.
Çok güzel ve kullanışlı bende çok beğeniyorum bunları
Canım bi kere sağ bakalım kaç cc gelicek 60 varsa yetiyordur çünkü emdiğinde daha fazla emiyor.Benim 30 cc çıkıyor yetmiyor mesela ama benimki emmiyor kısmet böyleymiş ben 40 gün içse razıyım durumundayım düşün
sulu şeyler sütü artırıyor tabi Claries in dediği çikolatayıda deneyim bakalım.
gıcık kaynanalar seni dağınık yakalayıp bizim gelin böyle diycektir bunlar fesatlar anam
Sibikom oldumu bilmiyorum ama şimdi görcem bi bakalım çok sağol ama
bize aşı yapan hemşire huzursuzluk yapabilir, calpol şurup verin demişti canım.slm kızlar.nasılsınız.Biz dün hepatit aşısını yaptırdık eve geldiğimizden beri çocuk çok huzursuz ağlayıp duruyor aşıdanmıdır acaba sizdede böyle olmuşmuydu.kadın hiçbir yan etkisi yok dedi ama benim oğlum böle değildi başka bişi gelmiyor aklıma..
canım biz iyiyiz. sende ne var ne yok? özledik valla,arada uğrasana!kızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?
ayy ayşecim aynısı bende de var, çıldırıyorum yaa!! bişey de denmiyor kırılacaklar diyekaydirigubbakcemilekızlar kafayı yicem bizimki ıh diye kucağ alıyolar hıh diyo kucağ alıyolar yaa
[k] {n} [k];7491030 .!.:
[/URL][/IMG]
günaydın canım. Valla kırkında çıksa normale dönmek biraz zor oluyo. Artık bi süre idare edeceğiz a.s.
Bak cadıya canı oyunmu istemiş hihoyyyt
ben evde kısa kollu çıtçıtlı badiile gezdiriyorum canım. Ama bu aralar camı açıyorum, üşüyüpte gazı olmasın diye ayaksız pijamada giydiriyorum a.s.
[ımg]http://img193.imageshack.us/img193/8830/img0803i.jpg[/ımg]
a.s.
Doktor bizimkinde ateş yada huysuzluk yapabilir demişti ama olmadı bizde canım a.s
canım ben esra kutlu'ya gidiyorum çok memnunum.perşembe günü kontrolümüz var aşılar hepatit hariç perşembe günleri yapılıyormuş o yüzden perşembeye randevu verdi.dediğin gibi 3 aşı olacak karma verem ve rota virüs.
Canım kolay gelsin bizim ev baya sıcak ben böyle giydiriyorum...
[ımg][ımg] http://m.yollayap.com/e52/88677226.jpg [/ımg][/ımg]
canım hoşgeldin nasıl geçiyor günlerin uzun zamandır görüşemiyoruz valla fıstık nasıl ?
benim kuzucuk sızdı kaldı yine kucağımda şeniz
[ımg]http://img268.imageshack.us/img268/2474/img0817k.jpg[/ımg]
[ımg]http://img190.imageshack.us/img190/7998/p1010875k.jpg[/ımg]
bende böyle giydiriyorum herkes üşür diyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?