Ne olsun bu veledi uyutmaya çalışıyorum bende ayakta uyumuyor bir türlü...mafoldumben
Valla bu sıcak çocukların dengesini bozdu bacım ya kafamçokkarıştı
Sorma tatlım bi uyusa artık sallarken elleri battaniyeye sardım öyle uyudu dalsında kalkıp tatlı yapıcam canım istedi....cokacimcoook
Ay yerin koyunca uyandı yaaaaaa uyumuyo bu çocuk gündüzlere garezi var mafoldumben
Ahsende yapmadı canım ama belki senin bebeğinde yapmıştır olabilir yanii
ama birgünleri diğerlerine uymuyor bunların
Doktor bizimkinde ateş yada huysuzluk yapabilir demişti ama olmadı bizde canım a.s
Canım ben Esra Kutlu'ya gidiyorum çok memnunum.Perşembe günü kontrolümüz var aşılar hepatit hariç perşembe günleri yapılıyormuş o yüzden perşembeye randevu verdi.Dediğin gibi 3 aşı olacak karma verem ve rota virüs.
Canım kolay gelsin bizim ev baya sıcak ben böyle giydiriyorum...
[/URL][/IMG]
pınarcım benim bebişimde öyle dizlerde uyuyor yatakta uyanıyor zor valla işimiz
çok şükür bitti ütü oh şimdi yemek vakti
ay pınar yaptığın bisküvi pastasından canım istedi akşam eşime söyleyimde malzemelerini alsın
doru diyorsun bir günleri bir günlerine uymuyor alışıcaz artıkın..
uyy pınoş yerim ben onuu nekadar şeker yaa anasına çekmiş bu kız aynı seen.
aa pınar senin aşı farklımıki acaba bize neden hiçbişi olmaz dedi merak ettim şimdi bak.
sibiko sen üç aşı birdenmi yaptırıcaksın bizim 9 temmuza sadece verem aşısı için randevu revdiler.Bu arada oğluşun çok tatlııı büyükte görünüyo kaç kilo merak ettim.
ayy resmen bi saate alıntı yapabildim.bebek durmuyo bitaraftan ,yemek yapıyorum bi taraftan fırsat buldukçada buraya koşuyorum ancak hihoyyyt
bende böyle giydiriyorum herkes üşür diyoooo
aynı durundayız canım zor yedim yemeğimii:)))
bu eelbise bize de hediye bitane daha alıcam çok beğrndim
Afiyet olsun canım a.s.
Al valla. Bende geldiğinde bayıldım. Çok hoşuma gitti. 2'si küçük boy biri daha büyük hihoyyyt Hele içine badi giydimeden öyle askılı şekilde giydirsek ne tatlı olurlar ya kollar meydan da hihoyyyt[/QUO
ben şimdilik içine badi giydirdim nerden alınmış acaba bakmadan etiketini kestim:uhm::uhm:
ben şimdilik içine badi giydirdim nerden alınmış acaba bakmadan etiketini kestim:uhm::uhm:
kızlar sizi görünce ben çok kalın girdiyormuşum kızımı çıtçıtı badisi var içinde kısa kollu onun üstnde uzun kollu bağlamalı penye altındada ayaklı altlardan var uyurkende üstünü ince bir tülbentle örtüyorum ayy ben abartıyorum galiba bari camı açayım :))
kızlar sizi görünce ben çok kalın girdiyormuşum kızımı çıtçıtı badisi var içinde kısa kollu onun üstnde uzun kollu bağlamalı penye altındada ayaklı altlardan var uyurkende üstünü ince bir tülbentle örtüyorum ayy ben abartıyorum galiba bari camı açayım :))
Tabi tatlım şimdi öyle ince askılı olmaz. Markası Caramel yazıyo. Ben pazarda gördüm a.s.
Kız sen sibiryadamı yaşıyosun kaydirigubbakcemile3
bugün benimkide öyle canım çok sıcak olduğu günler öyle giydiriyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?