SİbelcİĞİm halsİzlİĞİm olmasa gezecem ama gezemİyorum
bende halamın yazlıĞına gİdecem ama annem ananeme bakıyor ananem bİr haftalıĞına bİryere gİdemem dİyor .......bende Öle gİdemem bakacaz artıkk
Hiç düşünme canım bi şekilde çıkarsın tatil iyi gelicektir sanada bebişede deniz işinide perşembe doktora gidince sorucam bakalım.
canım sen o b12 yi ihmal etme bak halsiz kalırsın 2 bebeyle kim uğraşacak.tatilede ananeyide götüreceksiniz ondan mı 1 hafta gidemem diyo sizde 2 hafta kalın ne güzel ben 2 haftadan fazla kalıcam.
ya kızlar keşke şu kırkımız çıksada evimie gitsek kaynanamdayız bugün 30 günlük olduk 10 gündür burdayız ama ben bi 10 gün daha çekemem valla bıktım sadece 20 dk emzirtiyo onunda 10 dksı uyuyo zatensonra mama ver sütün yetmiyor diyo
Sibel'cigim, biz önümüzdeki ayin sonuna tatile cikiyoruz ama ben simdiden kara kara düsünüyorum. Bebegi denize sokmali miyim, asiri sicakta hastalanirsa ne yaparim, uzun yola nasil dayanacagiz v.s?
Günaydın kzılar naıalsınız?kahvaltımızı ettik aşı olmaya gidiyoruz biz,hepatitin 2.dozu yapılacak,ateş falan yapmıuordur umarım bu aşı,akşam misafirlerim gelecek perişan oluruz valla
Selam Kizlar,
Gecmisi okuyayimda yanit vereyim dedim, ne mümkün! Okuyamiyorum dogru dürüst forumu maalesef. Son yazdigima(ne oldugunu unuttum gerci ya:), yanit veren arkadaslardan simdiden özür dilerim.
Oglumun bir günü, bir digerine uymuyor. Asiri kusma problemi var 1 haftadir, gecen agiz dolusu kustu, acili boyladik ama tahlilleri temiz cikti. Sizde de var mi bu kusma sorunu ya? Acaba fazla mi besleniyor yoksa fizyolojik bir sorun mu, sindiremiyor mu anlamadim gittiDoktor; "saglikli, tedirgin olma. Azar azar ama kisa araliklarla besle" dedi. Yarin 40. günü bu arada, bu isin esprisi nedir, ne yapmak gerekiyor? Kusura bakmayin ya, pespese siraladim sorulari:)
Merhaba kızlar annem koltuk aldı onlar geldi tam onlar gitti
dayımlar geldi bende kk da bi tarif buldum poğca tarifi onu yaptım kek yaptım
çocuklaro besledim yedik içtikkk ama başım ağrıyor onlar hala oturuyo ben aliyi uyutuyorumm
Pınarcım kolay gelsin napalım bırakıcaz artık aklım kalacak ama bilmiyorum en çokta ilk anne dediğinde yanında olamamak yada kayınvalideme anne demesi yıkılırım heralde mafoldumben
Tatil iyi gelicek kızlar valla çok bunaldım şansı olanlar muhakkak tatil yapsın bebek küçük diye tereddüt etmeyin zemuszemus
Bu arada gaz sorunumuz hafifledi biraz. Denemek isteyenler icin, ben Doruk Bey'in karnina bebek yagiyla masaj yapiyorum. Pespese pirt yapiyor ve rahatliyor bebegim. Avucumun icini yagliyorum, karninin etrafinda dairesel hareketler yapiyorum.
Sütü az olan annelere de cikolata öneririm. Ben gecen tesadüfen su sütlü cocuk cikolatalarindan yedim, birkac dk sonra resmen süt fiskirdi gögüslerimden. Emin olmak icin birkac kez daha denedim ve sonuc yine ayniydi...
Sibel'cigim, biz önümüzdeki ayin sonuna tatile cikiyoruz ama ben simdiden kara kara düsünüyorum. Bebegi denize sokmali miyim, asiri sicakta hastalanirsa ne yaparim, uzun yola nasil dayanacagiz v.s?
ya kızlar keşke şu kırkımız çıksada evimie gitsek kaynanamdayız bugün 30 günlük olduk 10 gündür burdayız ama ben bi 10 gün daha çekemem valla bıktım sadece 20 dk emzirtiyo onunda 10 dksı uyuyo zatensonra mama ver sütün yetmiyor diyo
mamamız sma gaz yapıyo kabız yapıyo mahfediyor çocuğumu yavrum yazık ıkınıp duruyor sonrada süt desen bi gövsümü emzirirken ötekisi üzerimi ıslatıyo yok değil ama veremiyoruz hep kavga
Merhaba kızlar, iki haftadaır gelenim gidenim bitmiyor,sözde herkes bana yardıma geliyor yanımda kalıyor,ama ben iki kat daha yoruluyorum,tüm düzenim bozuldu,evim darmadağın oldu off şu kırkımız bir çıksın rahatlayacağım ev türbeye döndü:)) iki hafta sonrada mevlüt okutacağız kısmetse,bugün gene dr. gittik kızlar Allah şükür göbeği düzelmiş kızımın,kızlar size bişey sorucam şimcik 1 aylık olunca hangi aşıları olacağız sağlık ocağında hepatit 2.aşısı oluncak hastanedede başka aşı oluncakmı? çünkü dr.dediki 1ayılk aşısı bizim hastanede ücretsiz dedi ben doğumu orda yapmadım bu başka hastane ama sizdende ayarlarız ücret almayız dedi kafam karıştı o hangi aşıdan bahsetti anlamadım,sizler neler yaptınız?
Günaydın kzılar naıalsınız?kahvaltımızı ettik aşı olmaya gidiyoruz biz,hepatitin 2.dozu yapılacak,ateş falan yapmıuordur umarım bu aşı,akşam misafirlerim gelecek perişan oluruz valla
kızlar moralım bozuk kzızm 24 gunluk sutum cok fazla gelmıyo 1 ogun ozelıkle aksam saat 10 gıbı mama verıyorum ancak uyuyo.yoksa huzursuz oluyo sankı bos memeyı cekıyo sut gelmeyıncede cıldırıyo boylede alıstık esım cok kızyo emmeyı bırakırsa sorumlusu sensın dıye ne yapcam bılmıyorum zamanla sutum azalcak dıye korkuyorum.
Günaydınlar annişler a.s.
Bütün annişler ve bebişler iidir umarım.Bizde dün bir ayımızı doldurduk.Kalça usg çekildi çok şükür bi sorun çıkmadı normalmiş.2.doz hepatit de yapıldık.Kızım kilo almış ve boyuda uzamış hihoyyyt.
Tabi herkesde olduğu gibi gaz problemimiz var.Ya arkadaşlar bide kızımın göz akıntısı var.Doktoru damla verdi ama bunun haricinde neyin ii geldiğini bilen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?