canım doktor oftalmitrom diye bir damla vermişti. 5 gün kullandık geçti. bi daha oldu. yine 5 gün kullandık. 3.defa yine gözü akmaya başlayınca kocakarı ilaçlarına başvurudk. sütümü sağdım oğlumun gözüne. 1 günde geçti inanamadım yaa! aklınızda bulunsun.
ay kilotlu çorabını sevsinler maşallah çok şeker
canım gözleri mavi galiba maşallahbende renkli olsun çok istiyorum benim ve eşimin ailesinde herkesin renkli ama kızım bize çekicek galiba gözleri kahverengi olucak sanırım tam neaman belli olur gözleri kızlar?
birde kızlar su veriyormusunuz?
Kizlar Selamlar,
Tutkun'cugum, dogum gününmüs, kutlu olsun. Güle güle yaslanirsin insallah...
Pinar'cigim, bilgi icin sagol canim. Esimi bekliyorum bakalim, oda bu kirklama macerasina katilsin. Kusma sorunumuza gelince, ben sütüm fazla geliyordur diye emzirme olayini azaltmaya calisiyorum dünden beri. Bugünde evham yaptim, sanki doymuyor gibi geldi. Sütümde azaldi gibi. Offf, bosver sen en iyisi:) Bu arda Defne ne kadar tatli bir bebek olmus, insan kiyamiyor bakmaya...
Malumunuz bende yine keyifsizlik halleri...Bebisimi zor uyutuyorum, bu zaten hepinizde olan malum sorun. Ama su kanamam bitmedi ya, tam kesildi demistim, akinti gibi az az geliyordu. 2 gündür cok siddetlendiBir sorun olacak diye korkuyorum, sanki karnimin alt kisimlarida agriyor, belimde de azicik sanci var Persembe doktorumdan randevu aldim, umarim bir kabus yasamam...
Bebisleriniz ne tatlilar masallah. Ben daha kisa kollu giydiremiyorum hatta burasi geceleri o kadar serin oluyor ki, uyku tulumunda yatiriyorum, yetmiyor bazen üstüne pike cekiyorum.
kızlar merhaba nasılsınız kayınvalide pazar günü gidiyor zemuszemus çok sevindim valla sizler nasılsınız duruma banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuyor
iyiyiz sen nasılsın canım yakızlar merhaba ben epeydit giremiyorum umarım sizler ve beişleriniz iyidir.pınarcımm nasılsın??
tutkun canım nasılsın?
canım ya annesi kabızsa fitil versene acı çektirmeBenim totikte uyandı, emdi. Arada sancı geliyor heralde. Yada pazar sabahı en son kakasını yapmıştı. Onu yapmaya çalışıyo galiba. Ağlayıp duruyo. Tam geçti derken yine başlıyo ya yazık kuzuma :çok üzgünüm:
maşallah canım[/URL][/IMG]
Almanya tabi soğuktur bunlar ince olurKizlar Selamlar,
Pinar'cigim, bilgi icin sagol canim. Esimi bekliyorum bakalim, oda bu kirklama macerasina katilsin. Kusma sorunumuza gelince, ben sütüm fazla geliyordur diye emzirme olayini azaltmaya calisiyorum dünden beri. Bugünde evham yaptim, sanki doymuyor gibi geldi. Sütümde azaldi gibi. Offf, bosver sen en iyisi:) Bu arda Defne ne kadar tatli bir bebek olmus, insan kiyamiyor bakmaya...
sağol canım hep beraber yaşlanalım
Malumunuz bende yine keyifsizlik halleri...Bebisimi zor uyutuyorum, bu zaten hepinizde olan malum sorun. Ama su kanamam bitmedi ya, tam kesildi demistim, akinti gibi az az geliyordu. 2 gündür cok siddetlendiBir sorun olacak diye korkuyorum, sanki karnimin alt kisimlarida agriyor, belimde de azicik sanci var Persembe doktorumdan randevu aldim, umarim bir kabus yasamam...
Bebisleriniz ne tatlilar masallah. Ben daha kisa kollu giydiremiyorum hatta burasi geceleri o kadar serin oluyor ki, uyku tulumunda yatiriyorum, yetmiyor bazen üstüne pike cekiyorum.
hadi gözün aydın.kızlar merhaba nasılsınız kayınvalide pazar günü gidiyor zemuszemus çok sevindim valla sizler nasılsınız duruma banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuyor
ben vermiyorum. gerek yok dediler. hava da soğuk zaten bizim burda.ay kilotlu çorabını sevsinler maşallah çok şeker
canım gözleri mavi galiba maşallahbende renkli olsun çok istiyorum benim ve eşimin ailesinde herkesin renkli ama kızım bize çekicek galiba gözleri kahverengi olucak sanırım tam neaman belli olur gözleri kızlar?
:kedi: evet tek göğüsten. biberonla verdiğim zaman ne kadar vereceğimi bilemiyorum. emerken ayarlıyorum ama,öyle yavaş gidiyor. biberonla dolu dolu gidince hemen bitiyor, doymuyormuş gibi geliyor.canım 60cc tek göğüstense zaten süper daha ne derim.
bizim burası da soğuk. evimin içi 21-22 derece. bende kadife tulum ve yelek giydiriyorum. uyurkende battaniye örtüyorum. bizde battaniye ile yatıyoruz zaten. yayla gibi burası. bugün bide yağmur başladı, uzun eşofmanlarımı çektim üzerime ben bile!kafamçokkarıştıKizlar Selamlar,
ayy canım gözün aydın!! ee görümce?? o gitmiyor mu??kızlar merhaba nasılsınız kayınvalide pazar günü gidiyor zemuszemus çok sevindim valla sizler nasılsınız duruma banyo yaptırdık mışıl mışıl uyuyor
Mavi cnm :)) babasına çekmiş kağancım onun mavi, doğduğunda koyu lacivertti sonra yavaş yavaş ortadan mavileşmeye başladı,şimdi daha belirgin, ben su veriyorum cnm çünkü aşırı sıcak buraları bebiş terliyo, dr a sordum anne sütü verdiğin için çok gerekli değil ama 3 kaşık fln kaynaış ılımış su verebilirsin dedi
Benim sipa uyanmak üzere, gelirim firsat bulursam yine.
Cerencim, desene bir ben degilmisim Sibirya'li:)
iyiyiz sen nasılsın canım ya
canım ya annesi kabızsa fitil versene acı çektirme
maşallah canım
Almanya tabi soğuktur bunlar ince olur
hadi gözün aydın.
ben vermiyorum. gerek yok dediler. hava da soğuk zaten bizim burda.
:kedi: evet tek göğüsten. biberonla verdiğim zaman ne kadar vereceğimi bilemiyorum. emerken ayarlıyorum ama,öyle yavaş gidiyor. biberonla dolu dolu gidince hemen bitiyor, doymuyormuş gibi geliyor.
bu arada doğum günün kutlu olsun canım.turkbayragi
bizim burası da soğuk. evimin içi 21-22 derece. bende kadife tulum ve yelek giydiriyorum. uyurkende battaniye örtüyorum. bizde battaniye ile yatıyoruz zaten. yayla gibi burası. bugün bide yağmur başladı, uzun eşofmanlarımı çektim üzerime ben bile!kafamçokkarıştı
ayy canım gözün aydın!! ee görümce?? o gitmiyor mu??lmaz:
canım nasılsın? çok sevindim netin bağlanmasına.
kızlar yeni takvimim nasıl olmuş? pozumuz azcık müstehcen amakaydirigubbakcemile3
hülyacım,gelinime göster yakışıklı oğluşumu:lepi:
kızlar yeni takvimim nasıl olmuş? pozumuz azcık müstehcen amakaydirigubbakcemile3
yaa kızlar,bir sorum var size. benim bir göğsümden güzel süt geliyor, birinden az geliyor. halbuki eşit emziriyorum sürekli. gece uyandığımda birisi iyice sertleşmiş süt damarları çıkmış oluyor. diğeri normal işte. sizde de var mı böyle birşey?
cnm çok sagol:kedi:
Hoşbulduk cnm :))) bence gülce hasta değildir, kağanda öyle garip şeyler yapıyo çoğu zaman,artık agu fln diyecekler ya ondan bebelerin tüm derdi :)))
Kızımızada anasınada maşallah, penses gibi olmuş :)))
sagol cnm ya zaten ogün olaydı çorabımızkaydirigubbakcemile3ay kilotlu çorabını sevsinler maşallah çok şeker
maş. çok yakışıklı oglun var cnm.kızlar yeni takvimim nasıl olmuş? pozumuz azcık müstehcen amakaydirigubbakcemile3
Cnm takvimin süper olmuş, maşallah yakışıklı oğluşuna :))) bugün ısırma günümdeyim eseninn ahseninin bacaklarını ısırmıştım senin melih kaanınında memişlerini ısırıyorum :)))))
benim sütlerim ikisindende iyi geliiyor maşallah,emzirme aralarında akıyor hep üstüm başım süt oluyo,ama sağdakinden daha fazla geliyor o niye bilmiyorum:uhm:
[k] {n} [k];7493980 .!.:yaa benm kız yine uyumuyor yalnızım ya ondan!!
annnem bugün adapazarına gitti eşimde çınarcıkta benmki yine çıldırdı!!!
eşim geç gelice annmde 2 hafta kalıcak oooffffffmafoldumben
benimde öyle. soldan fazla geliyor. o nedenle sol daha büyük.[k] {n} [k];7493940 .!.:cnm çok sagol:kedi:
sagol cnm ya zaten ogün olaydı çorabımızkaydirigubbakcemile3
maş. çok yakışıklı oglun var cnm.
maş. cnm bol bol gelsin doysun güzel oglumuz.. cnm benmde hep solumdan fazla geldi ve o göğsüm daha büyük ve şekilli sağ olan küçük ve şekilsizfisfisfis nasıl anlatmaya benmkide:mymeka:
sağol esen teyzesi:)çok şirin olmuş canım maşallah kuzuna
Cnm takvimin süper olmuş, maşallah yakışıklı oğluşuna :))) bugün ısırma günümdeyim eseninn ahseninin bacaklarını ısırmıştım senin melih kaanınında memişlerini ısırıyorum :)))))
benim sütlerim ikisindende iyi geliiyor maşallah,emzirme aralarında akıyor hep üstüm başım süt oluyo,ama sağdakinden daha fazla geliyor o niye bilmiyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?