2009 Mayıs Anneleri

Şimdi bi akrabamız aradı. Abla derim ben. Babanemin yeğeni. Onunla bi arkadaşı geleceklermiş bana. Çok yakınız zaten, arkadaş gibiyiz. Sevindim valla. Tek başıma oturmak iyi olmuyo hihoyyyt

Benim kızda uyudu sonunda hihoyyyt Bende evi topladım, bi toz aldım o arada. Fırına da börek atayım. Tatlım da var. Kayınvalidemde dün akaşm poğaça yollamış. Bitti gitti :lepi:

Kızlar bu arada civciv Hülya'dan ses yok? Bi yere mi gidicekti ben kaçırdım mı acaba :uhm:

Evet ya araştıralım mutlaka kızlar :uhm:

Günaydın canım hoşgeldin. Valla bu bebişler iyice oyuncak ettiler bizi kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem, senin prenseste büyümüş maşallahı var :)))) bide güzellll nazar değmesin :))

Sağolsın canım benim a.s.

Canım günaydın a.s.

Ohh alışverişe gidilecek he ne güzel hihoyyyt İnce hırkalar çok iyi oluyor. Bende hamileyken görümcem Almanya'ya gitmişti. Ordan iki tane küçücük merserize incecik hırka getirmiş. Şimdi hafif bi serin olsa hemen giydiriyorum. Terletmiyo. Çok iyi valla. Sende bulursun inşallah a.s.

kızlar selam sabahtan durum sıkıntılıydı neyseki sonunda yaptı kaydirigubbakcemile3 zor uyuttum sizler nasılsınız kızlar

Bizimkide pazar sabahından beri yapmıyo :çok üzgünüm: Arada bi kızarıyo, ağlıyo ama tık yok. Doktor 3 gün olabilir demişti. Bu akşama kadar yapamazsa arayacağım bakalım fitili ver derse vereyim a.s

Tünaydın teyzeleriiiiiim :))))))))

Oyyyyy teyzesi kurban olsun onu verene. Maşallah yakışıklı oğluşum benim. Paşa olmuş paşa :lepi:

Kızlar içersi 28 derece oldu pişiyosss şimdi soydum kağanı tek zıbın giydirdim yine, off dr size klima için ne dedi kızlar, camları kapatıp açsammı acaba ya

Canım bizde eve taktırıcaktık bu yaz klima. Çünkü şu anda 28 derece aynen yani. Doktor sakıncalı dedi. Hem hava çarpar anlamazsınız, hemde ne kadar antialerjik bilmem ne densede mikrop riski var dedi. Almadık bizde. Salonumun camları yere kadar. Tek kapıyı açınca serinliyo biraz kafamçokkarıştı

Burcucum çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın.Bence açma tatlı klimadan enfeksiyon kapabilir soğuk etkilemese bile sen yinede camla idare et.

Teyzelerimiz teşekkür ederiz öptük sizi kocamaaaannn ŞenizŞeniz

Sibelcim, Pınarcım , tek odada kağanı emziriyorum diğer odaların tüm camlarını açtım ama esmiyo bi türlü, kağana bikaç kaşık su vereyim bari...

oy maşallah teyzesinin kuzusuRabbim nazarlardan saklasın

kızlar benim evimde 25 derece rahatız yani
ay ya canım çok sıkılıyor anneme gitsem orası da çocuk dolu çok yoruluyorum kucağım hiç boş kalmıyooo

Sağol cnm :))) kızlar akşama misafir geliyomuş bebek görmeye, kağanı uyutayımda bi süpürge açayım en iyisi

knk benimkide sabahtan huysuzdu derdi belliymiş bir anda rahatladı kuzum
havalar çok sıcak kızlar evde otur otur sıkıldım valla
ohh maş. onlar yapınca biz mutlu oluyoz ne kıymetliler dimi??
çık valla cnm sizin oralar daha sıcak dahada renklidir şimdi ahhhhhhhh ahhhh!!
cnm benim kız doğarken kakasını yutmuştu,6 gün yenidoğan yoğun bakımda kalmıştı,çıktıktan sonra sabah akşam antibiyotiğimiz vardı cnm:sinifsinif:
ok cnm unutmuşum çok gemiş olsun öptüm bebişini..

Tünaydın teyzeleriiiiiim :))))))))

oyyyy oyyy burcu çok tatlı çok maş. allah sizlere bagışlasın boncuk o boncuk..

sorma bnmkide tututurmuş klima diye zor vaz geçirdim ben sevmiyorum beni hemen çarpıyo arbada bile dayanamıyorum kimbilir çocugu ne yapar..

Saol cnm :)))) Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inş.
opuyorumnanaktan

burcucuğum nihayet açıldı resimler.. ne kadar büyümüş kağan' ım böyle. 41 kere maaşallah kuzuma. turuncu da ne yakışmış, allah bağışlasın kadir' e sana..

Sağol ablacım :)))) Rabbim Zeynep'imizide sana ve enişteme bağışlasın inş. , Kağanımla öpüyoruz prensesini ve seni
ŞenizŞeniz

burcucum maşallah cok tatlı bı oğlun var allah nazarladan korusun

benımkıde emdı ve yıne basladık ayakta sallamaya bakalım uyanmadan koyabılecegımmı yerıne

Saol cnm :))) senin bebişte çok tatlı maşallah :))) yatağa koyunca sallasan dalar belki yine...

Kızlar eşim geldi biz yemeğe gidiyoruz öptükkkkk grsrz :)))

Sibelcim, Pınarcım , tek odada kağanı emziriyorum diğer odaların tüm camlarını açtım ama esmiyo bi türlü, kağana bikaç kaşık su vereyim bari...

Ver canım bende veriyorum suyu doktorumuz sıcak havalarda 10 cc civarı ver demişti.Bende öğlen mamasından sonra verdi cokur cokur emdi susamış yavrum..kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun canım
kızlar yaa benim iştahım kesildi neden ki acaba CADIARZUCADIARZU

Değişiklik olsun tatlım sıkılıyorsun nede olsa haraket olur sanada.İştahının gitmeside sıcaklardandır 2 gündür bendede var o öğlen yemek yiyemiyorum kesinlikle..:umursamaz:

Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
Artık lafımı esirgemem canım el kadar çocukla aşağıda oturacak değilim saatlerce gelsinler burda sevsinler eminim böyle diyince bozulacak bide acayip alıngan ve kaprislidir.Yazlığa gitmeme az kaldı ama bu bir hafta burnumda gelecek yine :sinifsinif:

günaydın kızlar

uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.

Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.

Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum

bebeğin daha önemli canım ben ablamın çocuklarına söylüyorum ellemek yok diye
ilk bir kez söyle ellemek yok uzaktan bakıcaksınız de tavrını anlasın herkes tatlı dille söylersin
benimde ablam silivride oturuyoo

ay hadi çok sevindim bol bol emzirde artsın barii
gece uykusu kesinlikle süper bişe yaaa benimki de gece uyudu çok rahat ettim

Sibelcim baştan cok yüz verme anlarlar belki.Ben de salı günü yazlığa gidicem ama bu hafta sonu da kayınvalıdem geliyormuş tatil öncesi eziyet edicekler bize valla.
Bizimkininde faydası yok hergün tl acıp kime benzedi gözü değiştimi sacını yandan ayır deyip duruyor bakmaya gelince yok.Bir gün annne onlara cok bakamıyorum yorgunluktan diyicem.sacına basına yani.

Esencim cok sağol valla dünden beri memede tutuyorum inşallah artar da mamayı azaltırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…