2009 Mayıs Anneleri

benim çamaşırlar çıktı,zeynep hala uyuyorken asayımda geleyim,gerçi biraz kıpırdanmaya başladı ama uyanmazsa burdayıma.s.

Kızlar feci uykum var ya, çok halsiz kaldım, kağanda huysuzluk yapıp duruyor, büyük ihtimal sıcaktan yapıyo, memeye yapışık geziyo, kucağımda 5 dk kuş uykusu uyuyo sonra uyanıyo, al başa bela... böyle zamanlarda annemi çok özlüyorum ya gitmeseydi biraz daha dursaydı şimdi o oyalar ben uyurdum diyorum...

kağanı yine soydum zaten cıbıl cıbıl duruyo içerde, sıkıldı çocuk, o da uykusuz aslında ama huysuzlanıyo işte ya...

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı çocuğu ısırmasalar bari yavs

cnm benmkıde kendlıgınden uyumadıgı için ayakta sallayarak uyuyor hatta bazen tum uykusu boyunca sallıyorum cok zor ama uykusu varsa ve uyuymıyosa busferde uyuyamadıgı için aglıyo sıkıysa sallamayyım
senınkınınde uykusu varsa cnm o yuzden aglar ii bı yontem degıl ama (anneler için)deneyebılırsınopuyorumnanaktan

niye kocaman çıkıyor ya küçük deneyim bakayım

ya ben daha dün vermeye başladım su bir şey olmaz dimi ya şimdiye kadar hiç vermedik

burcucum evet malesef haftada 2 gün geliyorum işe çok zor oluyor bebişimi bırakmak.allahtan anneme bırakıyorum içim azda olsa rahat

Salladım cnm ya, hatta favori yöntemim davlumbazı bile yaptım, dalıyo, sonra aaaaaaaa bağırmaya başlıyo, ama gaz değil bu sefer farklı stil bağırıyo.. bunaldı çocuk bunaldı

sağolun kızlar resimler koca koca çıktı valla

tülaycım çok erken başlamışsın bitanem ama annen olması çok iyi gerçekten hepimiz öleyiz canım eninde sonunda bırakıp gidiez kuzuları offfffffffffffff Çok üzgünüm çoook

ya ben daha dün vermeye başladım su bir şey olmaz dimi ya şimdiye kadar hiç vermedik

Yok be cnm olmaz bişi, zaten anne sütü alıyodu dim seninkide,bebeklerdeki susuzluk belirtileri varmı kızında( bıngıldağı içeri göçük olur, çişini az ve pembe kristalli yapar, çok uyur,dudakları kurur)

Salladım cnm ya, hatta favori yöntemim davlumbazı bile yaptım, dalıyo, sonra aaaaaaaa bağırmaya başlıyo, ama gaz değil bu sefer farklı stil bağırıyo.. bunaldı çocuk bunaldı

cnm dogru orası cok scaktır ben erzurumda suan gunduzun ufo yakıyorum sıcagı cok özledim
cnm sizin ordakı askeri hastane buyukmu burdan izmir yada mugladakı hastaneye istemeyi planlıyorum sıcagı cok severimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…