[k] {n} [k];7522974 .!.:
Oyy maşalllaah,uyuyan güzel bu vallaopuyorumnanaktan
ya canım yine ç.ıkmadı sanırım kilo kısmına yapıştırdım ama neden olmuyor kiCnm bu arada misafir olayı öyle ya maalesef, ne kadar dikkatte etsen oluyo bişeyler illaki, bizede dün gelmişlerdi kağanı otokoltuğuna koydum kucağa istemesinler diye, bu seferde adam eşimin kucağına vereyim oto koltuğunu sevsin dedi bi kaldırdı nerdeyse kağanım yere düşüyodu, ramak kaldı, benimde yüreğim ağzıma geldi tabi, neyse...
[k] {n} [k];7522775 .!.:slm kızlar tutkuncum kızın maş çok tatlı burcunun imzada çıkıyo şuandaopuyorumnanaktan
biz kızmla kalktık doyurdum altını aldım suyunu verdim şimdi ana kız yatak keyfi yapıyoz babamızda kahvaltı hazırlıyo..
burcu ogluna maş.
ceren ogluna maş.
siribron ogluna maş
bzim mayıs oglanları çok fenalar yavs...
[k] {n} [k];7522974 .!.:
[k] {n} [k];7523207 .!.:kızlar kızım uyudu ben kahvaltıya kaçar öptümopuyorumnanaktan
ya canım yine ç.ıkmadı sanırım kilo kısmına yapıştırdım ama neden olmuyor ki
Kız ne tatlı maşallah benim kızın o fotosu 15 günlükken yeniler yakında kızlar
gunaydın kızlar nasılsınız
burcu cnm nende senın gıbı resım yuklemek istiyorum ama imageshacke yukledıgım resımleri herkes gorebılcekmı once sıteye yukluyorya bıtane ekledım oraya sonra bulamadım (cok cahılım yaa)
selam kızlar ben geldim
görümcem geldi ama bu kez öbirisi 3 tane çocuğu var ve aynı yaşlardalar hemen hemen kafayı yiycem az kaldı
Aha yaptım çok sağol teyzesi
burcucum hoşgeldin bitanem oğluşun çok tatlı maşallah
bu arada kızlar doktor bana 8 aya kadar yan yatır dedi başını bir o tarafa bir bu tarafa sırt üstü yatırma dedi kafa tası yamuk oluyormuş bilginize
sibelcim uğraşmışsın bitanem sağolasın
oy canım ya Allah sabır versinselam kızlar ben geldim
görümcem geldi ama bu kez öbirisi 3 tane çocuğu var ve aynı yaşlardalar hemen hemen kafayı yiycem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?