2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız bebeişler nasıl.gonca canım biz ilk günden beri su veriyoruz.bide sürekli bir tarafa yan yatırınca kafası yamuk oluyor benim yeğenimin öyle oldu.zaten yan yatsada benimki dönüyor

Bişi değil cnm :))) beğenmişsindir umarımopuyorumnanaktan

Sağol cnm :))))opuyorumnanaktan bende onu merak ediyodum ya kaç ay yatırıcaz diye, ama 3. aydan itibaren dönüyomuş bebeler ben yan yatırsamda o dönüverirkafamçokkarıştı

Canım çok sağol çok güzel oldu benim de o yan yatış yastığından aşağı kayıyor bide dönüyor hep yan yatırıyorum 1 saat sonra bi bak sırt üstü yatıyor sadece kafa yan duruyor sağa yatırıyorum solda kalkıyor Aysun çok tatlı maşallah ya maviş gözleride kız 41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun

Cnm dr bana anne sütü ile beslenen bebeklere su vermeye gerek yok demişti ama versende zararı yok dedi, hava sıcak olduğu için veriyorum ben, 3 kaşık kadar kaynamış soğumuş su verebilirsin demişti, sbelin dr da 10 cc demiş yaklaşık aynı miktara denk geliyor

tesekkur ederim cnm gözleri suan mavıste dönebılır belkı senın kızda masallah cok tatlı annesı

İyilik tülaycım sen nasılsın, bebiş nasıl, sende resim eklesene

buda benım oğluşum inş olur

buda banyo keyfımız suya bayılıyor

Oyy yirim ben onu maşallah :))) tompik tompik :))))

tesekkur ederim cnm gözleri suan mavıste dönebılır belkı senın kızda masallah cok tatlı annesı
kız sağol benim kinin gözlerde ela gibi bakalım babasına çekerse gri mavi olur anneannesi yeşil ben kahve kime çekcek
oğluşunu da gördük hani cıbıl cıbıl Allah sünnetinide göstersin

burcu canım saol iyiyiz biz bebeişimde iyi.canım şu an işyerindeyim en kısa zamanda resimlerimizi eklicez.sen nasılsın canım oğluşun nasıl

Oyy yirim ben onu maşallah :))) tompik tompik :))))[/QUOTE]

saol burcu teyzesı bız bıraz pasaklıyız devamlı kusmuklu gezeriz kilo almasa tum yedıgını kustugunu dusuncem

merhaba kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim kardeşim pc 2 gün götürdü bugğn bende çocukları götürüyom doktora alişim yemek yemiyorr ağlıyor cıyak cıyakk

aynen cnm ya benim kızda öyle,hiç bir iş yapamıyorum evde,neyseki şimdi biraz yattı da ortalığı toparladım ancahihoyyythihoyyyt
ne kocalar var,benim ki asla yapmaz hasta olmadığım sürece,eşinin kıymetini bil cnmŞeniz

maşallah cnm,çok şeker
benim ki başta hep ya yatıyordu,şimdi kafayı çeviriyor istediği gibi,bakalım inş düzgün olur
çıkıyorum kızlar dr gitcez grşrz
hayılrı haberlerle gelirsin inş.
merhaba kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim kardeşim pc 2 gün götürdü bugğn bende çocukları götürüyom doktora alişim yemek yemiyorr ağlıyor cıyak cıyakk

cnm ya inş bişeyi yoktur alinin:a015:

İnş. güzel haberlerle dönersin cnm
burcu canım saol iyiyiz biz bebeişimde iyi.canım şu an işyerindeyim en kısa zamanda resimlerimizi eklicez.sen nasılsın canım oğluşun nasıl

Bizde iyiyiz cnm, kağan bugün memeye yapışık yaşıyo, onunla uğrasıyorum, sen işe gei döndün mü ya ne çabuk

Oyy yirim ben onu maşallah :))) tompik tompik :))))

saol burcu teyzesı bız bıraz pasaklıyız devamlı kusmuklu gezeriz kilo almasa tum yedıgını kustugunu dusuncem[/QUOTE]

Aysuncum bikaç haftadır benim oğlanda öyle , çıkarıp duruyo

Hoşgeldin cnm, geçmiş olsun yavs,noldu acaba

ya canım yine ç.ıkmadı sanırım kilo kısmına yapıştırdım ama neden olmuyor ki

Kız ne tatlı maşallah benim kızın o fotosu 15 günlükken yeniler yakında kızlar
sagol cnm sendende bekliyoruz tatlım yerimseniben

kız o yanakları yirim ben ısırırm maş.
iyi haberlerkle gel tatlım..
cnm bende bugün seni arayacakatım nerde bu kız die..,,
cnm havalr çok sıcak ya ondan etkileniyo cocuklr inş. mühim bişi degildir..

ah be güzelim sadece kahvaltı hazırlar onuda kendi sevdigi şeyleri yapar bnm kahvaltımı begenmiyo..banada yardım eder ama çok nadir yinede iyi cnm hiç yapmayan kocalar var çok şükürzemuszemus

kızlar ben kuzenime gidiyorum bıugün ordayım bana yakın taşındı çokta degilde aynı semtteyiz işte..

azcık degişiklik olur banada..

bnm kızada bi haller oldu uykusu var yıkılıyo ama dalamıyo cocukCADIARZU
arabada uyur şmdi inş.
hadi bakalım çok öptüm byeee

[k] {n} [k];7526010 .!.:
ah be güzelim sadece kahvaltı hazırlar onuda kendi sevdigi şeyleri yapar bnm kahvaltımı begenmiyo..banada yardım eder ama çok nadir yinede iyi cnm hiç yapmayan kocalar var çok şükürzemuszemus

evet işte o hiç yapmayan benim koca oluyor,ta kendisi:roflol::roflol::roflol:sadece hastaysam yapar,önceden neyse de şimdi bebeiş var ama yardımcı bile olmuyor hazırlarken,gerçi bi bakıma oluyor sayıklır,sabahları zeynep hep uyanmış oluyor,eşim kıza bakıyor bende kahvaltıyı hazırlıyorum,bizimki biraz kucağa alıştı da,beşiğinde ağlamadan durmuyorhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…