2009 Mayıs Anneleri

kızlar ateş olcmek ıcın ne kullanıyorsunuz ben koltuk altından dıgıtalle denedım benım yaramzlar durmuyor cok zor oldu
sonra braun kulakdan olcer aldım 2 sanıyede olcuyor ama onuda kulaga guzel yerleştırmek lazm yoksa yanlış sonuc verıyor benımde kızımın kulak delıklerı ufacık sanırım bıraz buyuyunce kullanması rahat olucak

Canım aşı olurken doktor bana koltuk altından ölçersen 37.2 makattan ölçersen 38 dedi kulaktan ölçmek 6 yaşından önce doğru sonuç vermez ve önermiyorum dedi.Benimkide şu ana kadar 37 nin üzerine çıkmadı sabahta iyi şuan sadece huysuzluğu var biraz kolunada dokundurmak istemiyor.Ben digitalle koltuk altından ölçüyorum.

Günaydınlar kızlar hülyadan da haber aldık çok şükür tuba karamürsele gidicem demişti 4-5 gün oda ordadır kesin...

Pınarcım rezeneyi tavsiye etmiyorum sağlıklı değil verme kesinlikle dedi.aman ne bileyim annelerimiz bize vermiş ama neyse vermem dedim.Babuline verdi onu kullan dedi.

günaydınlar ben geldim abooo alim kabız oldu sanıırım dün sabah mıçtı sonra tık yok çocuk ağla ağla deli olduuu sabah erkenden doktorumuzu aradım sibelciğim dediğin fitili verdi bana hemen attım hemen mıçtı gittim kabız yapmayan mama aldım arada verecem ...

gece rüyamda pnarımı gördüm biryere gidiyormuş kalacak yer arıyordu
bende arıyorum sonra aklıma geliyor bana gel diyorum biraz nazlandı sonra geldii

tubişide gördümm annesi ile eşimden çamaşır alacaklarmış toptan satış yapacaklarmış hehee
rüyalara bakk

günaydın hanımlarrr
iki gündür rahatsızdım giremedim net e.ceyranda kalmışım her yerim tutulmuşş
bizim kaynana 1 haftadır bizde artık dayanamıyorum düzenim alt üst oldu ya sabır çekiyorum artık
neyse bu torum sevdası onları getiriyo yoksa gelmezkerdi.bende çalışıyodum genelde 2 haftada bi biz gidiyoduk..işe gitmek daha kolaymış bunu anladım.
hem eve alışmaya çalışıyorum hem bebişe bide bunlar...benim işim zor kızlar...

gunaydınlar kızlar
sibel ve bırsencım masallah bebıslerinize gelısımlerı ne guzel bizde pazartesı gıdıcez bakalım sız hastanede oldunuz galıba asıları bız saglık ocagına gıtcez rota vırusude olmak istiyoruz yanımızda alıp mı gotursek önce dr amı danıssakkı neyse bugun sag.ocagının drunu arayıp sorarım

cnm kafana takmamayacalıs soncta mısafırler gıdecekler hem yardımı bıle olur sana bebege bıle yarımm saat baksa uyursun bak ben 15. gunden berı yalnızım keske dıyorum yanımda bırılerı olsada sımdı temmzda kayınvalıdemlere gıtcez bı taraftan 20 gun orda kalınırmı dıyorum bı taraftan sabırsızlaıyorum
yanı bende normalde evımde bı haftadansonra yabancı istemem ama gıdeceklerını dusun bosver

canım geçmiş olsun en korktuğum durum oyüzden hep yan yatır
sağol cnm,ben kız pek ya yatmıyor sevmiyor artık,önceleri yatırıyordum ama şimdisositososito
:roflol::roflol:süper olmuş yaw bayıldım:roflol:
Kağan öyle yapınca genelde gazı oluyo cnm

Hadi hayırlı işler
cnm benim zeynebiminde gazı olduğunda yapıyordu ama dün açlıktan yapmış yavrum ya:çok üzgünüm:
geçmiş olsun cnm,inş düzelir de ameliyat olması gerekmez:1hug:

oy maşallah,aşılar bitmiş,geçmiş olsun cnm

aysuncum valla hep misafir gözüyle bakmaya çalıyorum ama olmuyor ya 40 gün kaldılar zaten 40 ım çıktı bi hafta gittiler sonra tekrar geldier artık daraldım yaa..

cnm yakındamı oturuyolar o kadar sık gelıyolar valla ozaman hosuna gıtmeyen tavırlarını kırmadan anne ben boyle yapıyorum yada drumuz boyle önerdi falan de

kızlar bebeğim fışkırtarak kustu 2 kere niye olmuş olabilir yaaa

cnm benm oglum her emıste sonra kusar bazen burnundanda fıskırıyo dr kılo alımı ıyı olunca o önemlı degıl dedi demekkı cok emıp fazlasını kusuyo dıye dusunuyorum yanı önemlı olmayabılır senınkıdezemuszemus

kızlar benimde annem ve babam geliyor memleketten. yoldalar şimdi.:sm_cool: babam pazara geri dönecek ama annem benimle kalacak:lepi: bir süre rahatım yani.
hülya gelemedi mi hala? kıız gezginci nerelerdesin??naniknanik

benim bebişimde hep ishal yaa. kilo alması normaldi 1 ayda ama endişelenmeye başladım. emerken beraber kakasını da yapıyor. günde 7-8 defa yapıyor galiba. çok gaz sancısı çekmiyoruz, o yönden iyi ama hep ishal gibi olması da normal mi acaba?:uhm:

sizde ne var ne yok? bebişler nasıl güzel annişler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…