kızlar benimde annem ve babam geliyor memleketten. yoldalar şimdi.:sm_cool: babam pazara geri dönecek ama annem benimle kalacak:lepi: bir süre rahatım yani.
hülya gelemedi mi hala? kıız gezginci nerelerdesin??naniknanik
benim bebişimde hep ishal yaa. kilo alması normaldi 1 ayda ama endişelenmeye başladım. emerken beraber kakasını da yapıyor. günde 7-8 defa yapıyor galiba. çok gaz sancısı çekmiyoruz, o yönden iyi ama hep ishal gibi olması da normal mi acaba?:uhm:
sizde ne var ne yok? bebişler nasıl güzel annişler?
olabilir cnm endişe etme diyicem ama benim kızda dün bir kustu hem burnundan hem ağzından geldi ebnde korktum:1no2:kızlar bebeğim fışkırtarak kustu 2 kere niye olmuş olabilir yaaa
kızlar benimde annem ve babam geliyor memleketten. yoldalar şimdi.:sm_cool: babam pazara geri dönecek ama annem benimle kalacak:lepi: bir süre rahatım yani.
hülya gelemedi mi hala? kıız gezginci nerelerdesin??naniknanik
benim bebişimde hep ishal yaa. kilo alması normaldi 1 ayda ama endişelenmeye başladım. emerken beraber kakasını da yapıyor. günde 7-8 defa yapıyor galiba. çok gaz sancısı çekmiyoruz, o yönden iyi ama hep ishal gibi olması da normal mi acaba?:uhm:
sizde ne var ne yok? bebişler nasıl güzel annişler?
saol bırsencım bakalım pazartesı olsun
canım ya sağlık ocağıda aşı için para alıyor mu?
belkide genzine kaçıyodur beyazcım yaa?
inşallah öyledir cnm ya bizimkilerde yarın gitceklermişşş:)
canım ya sağlık ocağıda aşı için para alıyor mu?
cnm özel aşılar hariç rotavirüs,menenjit gibi aşılar hariç para almıyorl
işte yaz cicisiyle Gülce kız :)
selam kızlar.ben de 25 mayısta doğum yaptım.oğlum emmeyi reddediyo mama veriyorum.sağınca sütümde az geliyo.memeyi alınca ağlıyo nasıl kabul ettirebilirim.bu sorunu yaşıyan varmı
rica ederim cnm ne demek,çok teşekkürler,sende kendine ve yavruna iyi bak cnma.s.arkadaşım cevabın için çok tşkler...
kendine ve bebeğine iyi bak.
cnm menejıt asısı 5lı karmanın içinde 2.ay yapılan oda ucretsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?