tunaydın kızlarrrrr..gerçı bennerdeyse hiç uyumadımmmmmafoldumben
gece 2 de uyudu benım sıpa...4 te gerı uyandı sonra her saat bası uyanmalar başladı takı saat 8 e kadarkafamçokkarıştısonrada her 10 dk da bır uyanmalar basladı ardından saat 10:30 a kadar bende en sonunda uyutmaktan ve kendımde uyumaktan vazgecıp bı kahve aptım gene kendıme..benımkı tek uyumasa ii omuzda uyucakmış pasa yere koyunca basıo yaygarayııııımafoldumben
dun dısarı cıkmıştıkk eşim ewdeydi hadı bı dolasalım dedık malum dugun warya hafta sonu kaynanamlarda...ustume bıkacbışı alıım dıe cıktık ay nazaramı geldı ne oglan anlamadım kızlar yaaaa:uhm:sımdı memede uyuttum zorla sackurutma makınesı geldı aklıma yatırdım otokoltuga fonda sackurutma makınesı uyuyuyooo sıpaaa kapatmaya korkuom falla makıneyı uyancak dıe:bbo:annem gelcek bırazdan 40 cıkarcazz yahu 40 cıkınca duzen dıolardı ayoıl benımkının duzenı ııce kactıııı yafsss:1no2:
gecmişe bakamdım halıyle ama muhabbet kaynanalar sanırımmklava:
bende pek dertlıyım bu konuda..PINAR SIBEL napmalı bunları bılmem yaaaklava:takmayın dıcem ama olmuo bılırımm benımkı burdayken sutum bıle gıttıydı sınırdennnnnnkötükedihüso
kızlar ben 25 şinde dogum ysptım mayıs 31 çekiyodu bugün ayın 23 sayınca 30 gün oluyo ama 25 şinden 25 şinemi 30 saymam gerekiyo kafam karıştıya
canim günleri sayacaksin..yani 31ide sayacaksin
25 den 25 sayarsam arkadaşım 32 gün oluyo ama yok 25 den 25 derseniz ozaman mı 1 aylık oluyo ondan kafam karıştı cevaplarsanız sevinirim
Kızlar bİŞey sorucam rotavİrÜs aŞısını karma aŞıyla beraber mİ yaptırdınız?
ilgin cnm hadi gözün aydınnnn çok sevindim sepet olmuşlarrrrr süperrr yaaaaa
aysun cnm benim erkekler hep böle benim eşim tüm yapılanları gördü gördü ama en ufak şeyi bulup çıkardı işte bak bunu
aptılar benim annem seni çok seviyor vs.vs.ben yalan sevgiliere tokum işte
üç beş kuruş para verdi oğlunun gözünü boyadı
çok seviyordu madem gel,ip bekleyseydi hastane köşlerinde hıh ben asla o kadına bu saatten sonra sevgi beslemem anne derken içim sızlıyorrr çünki anneliği hak etmiyor bana göre
ben o kadar şey yaptım kızı olamadım oda benim annem asla olmayacak
valla yasa çıkarsınlar kayınvalidelere annne demesinler
baksana yaa baskılara.....bende kayınvalide olacam rabbim izin verirse eğer kaynanam gibi olursam ikikatını versin rabbim ......gelinlerde kızları işteee ama kervan hep böyle sürmüş sanırımmm böyle gidecek ....inş.birileri bu kervanı değiştirir.......
oyyyyyyyyyyyy dolmuşummm beeeeeeeeee
kızlar merhaba nasılsınız.bebişelr iyidir inşallah. sibelcim fulyacım banucum nasılsınız?
kızlar selam uzun zamandır giremiyorum maşallah bebişlere çok tatlılar Allah nazarlardan korusun
bizimde dün aşımız vardı bebişim 5 kilo olmuş kızlar maşallah
kayınvalidemde pazar günü gitti
evde görümcem var
sizler nasılsınız bebişler nasıl duru yağmur sıcaktan mahvoluyor valla
pınar ve sibelcım kaynanalr ne kadar iii de olsa adı ustunde kaynana işte benım kaynanamde bana karsı hep ii niyetlıdir evıme geldıklerınde yardımcıdır ama hep içten içe cekısırız aynı pınar senın dun anlattıkların gıbı:çok üzgünüm: esıme soylesem annem sana cok duskun senı cok sevıyo der bende anlatamam derdımı en rahtsız olduugum seylerden bırı evımıze bısey alıcagımız zamankı yorumlarıdır işte suna negerek var almayın tutumlu olun daha hıcbıseyınız yok gıbı tamam soyledıklerı ıı gıbı gozukebılırama bu bızım ailemızve kendı ailemz için en iyisini biz zaten isteriz simdi izne gıdınce siz gorun şamatyı bebekle ilgili o soyle dıycek ama bende annecım dr boyle yapın dedi dicem
yanı bız kaynanamla iki taraflı iyinıyetlı gozukuyoruz ama ben esıme boyle boyle rahatsız oldum dıyorum ve annesıde esıme soyle yapın boyle yapın dıyooo
ama kızlar benım esım ailesinin yanında hep benı karsısına alır onların dediğini yaparklava:
en buyuk ornegı oğlumun ismi ben daha esımle tanısmadan bı oglum olsun isterdım ve allahım bana bunu nasıp etti daha cınsıyetı bellı degılken onlar bızegeldıgınde kayınpederım saka yollu erkek olursa recep olsun dedi bende olsun ama R. olur diye sakayla cevap verdım hamilelıgım son aylarında esımle hep bu yuzden cok sık kavga ettık ben emre koyacaktım esımde recep emre olsun dıye ısrar ediyodu neymıs ailesı istemıyomusta benım kocam onlara jest yapmak için istıyomus en sonunda recep emreyı kabul ettm bebegım dogdu ben emre diye seviyodum kendı annemle babm gldı doğumuma kocm kımlıgı cıkartmıyo nıye dedim işte recep olsun sadece olmaz dedim annmlerle sofradaydık aır cocugumu gıderm annemlerle dedim işte bın tane sey soyledı en sonunda yumurtayı cıkardıklava:neymıs annesı babasının sadece recep olmasını istedıgını ha emre olmus ha recep emre aynıymıs babası için recep olmazsa bıdaha gelmyınn demıs nasıl sınır oldum nasıl içimiçimi yedı kocam aileme sırtmıdoneyım dedi bıan ekıp gıtmek istedım ailemle.ama onlar kızım sen kucuksun bu oyle olsun kırma dedıler zar zor da olsa recep oldu ama bunu hıcbızaman unutmuycam esımın hep yuzune vuruyorum ismiyle yasasın oğlum ama cok kırıldım esıme ve aılesıne:çok üzgünüm:anlıycagınız bende sadece kaynana deıl kayınpederde klava:
e
tunaydın kızlarrrrr..gerçı bennerdeyse hiç uyumadımmmmmafoldumben
gece 2 de uyudu benım sıpa...4 te gerı uyandı sonra her saat bası uyanmalar başladı takı saat 8 e kadarkafamçokkarıştısonrada her 10 dk da bır uyanmalar basladı ardından saat 10:30 a kadar bende en sonunda uyutmaktan ve kendımde uyumaktan vazgecıp bı kahve aptım gene kendıme..benımkı tek uyumasa ii omuzda uyucakmış pasa yere koyunca basıo yaygarayııııımafoldumben
dun dısarı cıkmıştıkk eşim ewdeydi hadı bı dolasalım dedık malum dugun warya hafta sonu kaynanamlarda...ustume bıkacbışı alıım dıe cıktık ay nazaramı geldı ne oglan anlamadım kızlar yaaaa:uhm:sımdı memede uyuttum zorla sackurutma makınesı geldı aklıma yatırdım otokoltuga fonda sackurutma makınesı uyuyuyooo sıpaaa kapatmaya korkuom falla makıneyı uyancak dıe:bbo:annem gelcek bırazdan 40 cıkarcazz yahu 40 cıkınca duzen dıolardı ayoıl benımkının duzenı ııce kactıııı yafsss:1no2:
gecmişe bakamdım halıyle ama muhabbet kaynanalar sanırımmklava:
bende pek dertlıyım bu konuda..PINAR SIBEL napmalı bunları bılmem yaaaklava:takmayın dıcem ama olmuo bılırımm benımkı burdayken sutum bıle gıttıydı sınırdennnnnnkötükedihüso
ilgin cnm hadi gözün aydınnnn çok sevindim sepet olmuşlarrrrr süperrr yaaaaa
aysun cnm benim erkekler hep böle benim eşim tüm yapılanları gördü gördü ama en ufak şeyi bulup çıkardı işte bak bunu
aptılar benim annem seni çok seviyor vs.vs.ben yalan sevgiliere tokum işte
üç beş kuruş para verdi oğlunun gözünü boyadı
çok seviyordu madem gel,ip bekleyseydi hastane köşlerinde hıh ben asla o kadına bu saatten sonra sevgi beslemem anne derken içim sızlıyorrr çünki anneliği hak etmiyor bana göre
ben o kadar şey yaptım kızı olamadım oda benim annem asla olmayacak
valla yasa çıkarsınlar kayınvalidelere annne demesinler
baksana yaa baskılara.....bende kayınvalide olacam rabbim izin verirse eğer kaynanam gibi olursam ikikatını versin rabbim ......gelinlerde kızları işteee ama kervan hep böyle sürmüş sanırımmm böyle gidecek ....inş.birileri bu kervanı değiştirir.......
oyyyyyyyyyyyy dolmuşummm beeeeeeeeee
tünaydinlarrr a.s.
herkescikler iyidir ve güzel birgün geçirir inşaAllah..biz iyiyiz hamdolsun..şimdi uyudu kuzucuk..ay aslinda bende uyusam ne süper olur ya..ama cok işim var..evi süpürcem,silcem,toz alicam,banyoyu temizlicem,çamasirlari toplicam,cayin yanina ivir zivir yapicam kuzenim gelicek eşiyle..ay bide ütü yapcam..
ne bereketli iş şu ev işi ya..yap yap bitmiyor..hergün ayni terane..anacim şu kriz birazda ev işlerini vursa..evonomik kriz :))))
kizçem uyurken basliyim ben..yoksa buraya takilip kalcam :)
öptüm hepiniziiiiii a.s.
Kızlar bİŞey sorucam rotavİrÜs aŞısını karma aŞıyla beraber mİ yaptırdınız?
kızlar selam uzun zamandır giremiyorum maşallah bebişlere çok tatlılar Allah nazarlardan korusun
bizimde dün aşımız vardı bebişim 5 kilo olmuş kızlar maşallah
kayınvalidemde pazar günü gitti
evde görümcem var
sizler nasılsınız bebişler nasıl duru yağmur sıcaktan mahvoluyor valla
tşk ederim kızlar bende hemen aldırıym bari a.s.a.s. bunu hergünmü kullanmak lazım yoksa sadece sorun olduğundamı_?
Bu arada kızlar bebek doğduğundan beri ilk defa dün yanlız kaldım bundan sonrada yanlızım :gitme: annem gitti ilk baş çok korktum tek bakamam diye ama alıştım biraz .
Birde bu gece bebeğimin ateşi yükseldi biraz çok panik yaptım tamda yanlız kaldığım gece.normalde vucut ısısı 36.8 en fazla.ama gece 37.8 e kadar çıkmıştı havada çok sıcaktı acaba onun etkisimidir bilemedim ama yükselir diye korkumdan hemen paranox fitil verdim çeyrek sonra düştü hemen ateşi.acaba doğrumu yaptım kızlar internette baktım çok yüksek olmadıkça vermeyin yazıyodu ya pişman oldum sonrada.:gitme:
:ecrin_bebek: sibelcim nasılsın taatlım yağız nasıl valla kayınvalidemi gönderdik annem gelecek bugün sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?