2009 Mayıs Anneleri

canım merhaba nasılsın bebiş yormuş anlaşılan tatlım bende duru hanım çok kolikleşince saç kurutma makinasını açıyorum sakinleşiyor

kızlar ben 25 şinde dogum ysptım mayıs 31 çekiyodu bugün ayın 23 sayınca 30 gün oluyo ama 25 şinden 25 şinemi 30 saymam gerekiyo kafam karıştıya

ilgin cnm hadi gözün aydınnnn çok sevindim sepet olmuşlarrrrr süperrr yaaaaa

aysun cnm benim erkekler hep böle benim eşim tüm yapılanları gördü gördü ama en ufak şeyi bulup çıkardı işte bak bunu
aptılar benim annem seni çok seviyor vs.vs.ben yalan sevgiliere tokum işte
üç beş kuruş para verdi oğlunun gözünü boyadı
çok seviyordu madem gel,ip bekleyseydi hastane köşlerinde hıh ben asla o kadına bu saatten sonra sevgi beslemem anne derken içim sızlıyorrr çünki anneliği hak etmiyor bana göre
ben o kadar şey yaptım kızı olamadım oda benim annem asla olmayacak
valla yasa çıkarsınlar kayınvalidelere annne demesinler
baksana yaa baskılara.....bende kayınvalide olacam rabbim izin verirse eğer kaynanam gibi olursam ikikatını versin rabbim ......gelinlerde kızları işteee ama kervan hep böyle sürmüş sanırımmm böyle gidecek ....inş.birileri bu kervanı değiştirir.......

oyyyyyyyyyyyy dolmuşummm beeeeeeeeee

tünaydinlarrr a.s.

herkescikler iyidir ve güzel birgün geçirir inşaAllah..biz iyiyiz hamdolsun..şimdi uyudu kuzucuk..ay aslinda bende uyusam ne süper olur ya..ama cok işim var..evi süpürcem,silcem,toz alicam,banyoyu temizlicem,çamasirlari toplicam,cayin yanina ivir zivir yapicam kuzenim gelicek eşiyle..ay bide ütü yapcam..

ne bereketli iş şu ev işi ya..yap yap bitmiyor..hergün ayni terane..anacim şu kriz birazda ev işlerini vursa..evonomik kriz :))))

kizçem uyurken basliyim ben..yoksa buraya takilip kalcam :)

öptüm hepiniziiiiii a.s.

yok hani dogdugugünü saymıyolarmış amaneden dogdugugünde sayılmıyo ben sayıyorum ozman bugün 30 gün oluyo demi ondan yoksa yani bililiyorumda

25 den 25 sayarsam arkadaşım 32 gün oluyo ama yok 25 den 25 derseniz ozaman mı 1 aylık oluyo ondan kafam karıştı cevaplarsanız sevinirim

canim bugun 29 günlük olmus senin bebiş :) 4 temmuzda da 40iniz cikiyor,yani 40.gününüz oluyor dogdugu gün sayilmiyor cünkü daha gün doldurmamiş oluyor..sen 40i cikana kadar sadece günleri say..26 mayistan bsla saymaya..ondan sonra her ayin 25inde ay atlatirsin..2 aylik 3 aylik gibi..

mesela benim kiz 21 nisanda dogdu..31mayista 40miz cikti..21 haziranda da 2 ayini bitirdi..

xxh cnm ben ayın 8 de doğurdum 8 den 8 olarak hesaplıyorum ayın 8 olunca 3 ay olacak bizim mesela

tülay cnm ben 2 aydaki karma aşında yaptırdım zaten doktorumuz o zaman söyledi

cnm cok guzel anlatmışsın bende kotu gunumde yanımda olmmalarına eglenmeye yanımıza gelmelerıne kızıyorm 3 aylıkken mıde bulantısından mutfaga gıremedım esım annemı cagırıyım dedi geldıler kadın burda amelıyat oldu daha ben bı gecehastanede onubekledım yardımcı ılmaya calıstım o halımle dogumdan sonra 12gun geldıler 4 gunsonra gıttler benı o halde bıraktılr bıde kayınpederm bız buraya nnenı kontrol içn getırmıstık dedi .........
anlatmakla bıtmıyoo yani

kızlar merhaba nasılsınız.bebişelr iyidir inşallah. sibelcim fulyacım banucum nasılsınız?

Canım iyiyim çok şükür hoş geldin fıstık nasıl?

Oy maşallah kocaman olmuş kaynanada gitmiş süper birde görümce gitse tadından yenmez valla zemuszemus

Ah canım sende doluymuşsun niye böyleler anlamıyorum bizde kaynana olucaz ama rabbim o günleri göstersin bizlere çok anlayışlı olucam arkadaş gibi olucam onla.

Sendemi kaynana mağdurusun :roflol: Canım o kırkı çıkınca düzelir laflarına inanma benimkisi 40 çıkınca dahada cazgır oldu mafoldumben

Yerim ben seni dolan geliyor valla bacım bunları kaynar kazanamı atsak acaba zemuszemus

Tubacım sen biranönce başla dedğin gibi yoksa bu kadar iş kolay bitmez allah yardımcın olsun.

Kızlar bİŞey sorucam rotavİrÜs aŞısını karma aŞıyla beraber mİ yaptırdınız?

Evet canım 2 ayda verem karma ve rota virüsü aynı anda yaptılar rota virüs ağızdan verem ve karmada koldan ve bacaktan

:ecrin_bebek: sibelcim nasılsın taatlım yağız nasıl valla kayınvalidemi gönderdik annem gelecek bugün sende ne var ne yok

oyy canım benim maşallah Duruya

canım ben ilk iki hafta yalnı değildim ondan sonra hep tektim meak etme canım Allah yardım ediyor hem daha güzel bakarsın emin ol,hastanede ateşi 38 çıkmazsa merak etmeyin demişlerdi canım

kızlar haftasonu mevlütümüz var evde iyi bir temizlik lazım hiç bişey yapasım yok çok tembel oldum çokkkkafamçokkarıştı

dolan gelsin siboşcuummm ne edelimmm cnmmm
ben tınlamıyorum valla şimdi facedeydim eşimin yiğeni yazıyor birsen yenge babannem diyorki torunlarımı alsın gelsin diyor ....bende yazdım sizdemi babaannen diye yok ben onlardayım gizemle dedi
gizemde konuşmadığımız abisinin kızı yani iki torun kaynananmda kalıyormuş banada getir diyorrr
bende babaları gelsin getirirm didim hehehee

tınnn tınnn vallaaaa

:ecrin_bebek: sibelcim nasılsın taatlım yağız nasıl valla kayınvalidemi gönderdik annem gelecek bugün sende ne var ne yok

Nasıl olsun canım perşembe yazlığa gidiyorum o aradada görümcemin sinir hareketlerine sabır etmeye çalışıyorum neyse az kaldı sıcaklar burdada çok fena oturduğumuz yerde şıpır şıpır terliyoruz.Yağızda sıcaklardan çok bunaldı evde neresi serinlerse oraya geçiyoruz uyku uyuyamıyor yavrum.Duruda sıcaktan çok bunalıyordur sizin orası dahada fenadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…