2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar internetim kesildi yaa komşununkinden giriyorum ama o da tam çekmediği için sizlere ninnileri gönderemiyorum tam gönderiyordum net koptu

selam kızlar internetim kesildi yaa komşununkinden giriyorum ama o da tam çekmediği için sizlere ninnileri gönderemiyorum tam gönderiyordum net koptu

kızlar selam bız geldıkkk
mevludumuzu yaptık pazar yaptık 40mız cıktı cok şükür ayy köyde mevlud yapınca düğün yerı gıbıydı ev kızımda öle guzeldı ki nazar deydı galıba kızıma dun butun gun ayaktaydık butun gun agladı sebepsız annemıde bıraktık öle tırstımkı artık tek basımayım mafoldumben eşimle yıkadık dun aksam sıcaklardan herhalde bu sebepsız aglamalar anlamadım gıttı bugunde kakasını yapamıyo uyandımı baslıyo aglamaya ayyy ne zormus anne olmakk yaaakafamçokkarıştı gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr

Canım hediye gelen mamalar bittimi? :1shok:
cnm benim bitmedi ilk partiden 3 kutu kaldı ama veremiyorum şuan gaz ve kabızlık problemi var hala kakalarını bir yada ikikere yapabiliyolar....o yüzden aptamil conformil alıyorum.....sma şekeriz mama ömer fırlaması yemiyor o obur yarım bırakıyo mamayı aptamil şekerli tabii daha iyi ...ama kalan 3 kutuyuda verecemm onlara kıçları düzelsin
eşim ve ben iki ayrı yerden bu mamadan aldık o 18,5 ben 18.9 aldım
ama şimdi 14.5 buldum işte nekadar fark var görün uyuzlar yaaa bu adamda onalrda kazanıyorr............133 tl verdim ıslak mendil deterjanları offff para su gibi gidiyor valla..

cnm maşşallah sana bu arada canım çektiii poğçayı yaaa allah biliyorya
afiyet olsun cnm bende yarın kuzenimin doğumgünü için pida açacam poğçada yaptırırım barımmm

kızlar duru uyumadı birtürlü uyutana kadar yoruldum valla sibelcim mutahharacım teşekkür ederim

tülaycım maşallah bebişine
bana niden slm vermiyom kuşummmmmmmmmm

evettt saçımı kestirdim kızlar kısacıkkk hehehehhee dünyalar varmışşşşş kaş bıyıkda gitti
ağdaya biraz var
saçlarım kendi renginde kaldı artıkk gözelll olduu bu aradaa saçlarım yeni halimi koyarımmm

ben bu aksam halama gidecem alacaklar gelip aksama ve yarına olmayacam orada net yok haberiniz olsunnn merak edermisiniz bilemem beniii

azcukk gabriss yapemmm
:umursamaz::roflol:

kızlar selam kaç gündür giremiyorum pc mize virüs girdi anca temizledik mevlüdümü yaptım o günden beri sabah öğle akşam misafir geliyor annemde yok artık bittim benim kızda biri gelince durmuyor 40 gezmemizede gittik bu arada herkes iyidir umarım.

merhaba güzel anneler

hayranım sizlere yaa.. hem bebeklerle ilgilenip hemde burda yazışabiliyorsunuz... ben çok beceriksizim yaa( bütün gün bebekle uğraş evle uğraş bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam olmuş... bugün 23 günlük oldu oğlum zamanla düzene gireriz ve bende de daha çok katılabillirim inşallah sohbetlere...
buarada kayınvalide ve görümce muhabbetlerini kaçırmışım çok üzüldüm... benimde yazacaklarım vardı... ama bi daha açılır nasıl olsa bu muhebbet bitmez kaynana görümce sohbeti...

esracığım sen yaz kaynananı görümceni konu hep açıktır güncel yaniii dök içini datlummmmmmmmm

birsencim bitanem selam vermem mi hiç sana nasılsın fıstık bebişler nasıl duru kucağımda emerek uyuyor okuyamıyorum çok fazla bitanem

görümce kaynana muhabbetleri asla bitmez kızlar

civcivim merhaba canım nasılsın

Dırım benimde süt kesilince dr sma verdi numune ama kutuda iki tarih var tenekede 2009 baskıda 2007 seninkilerde nasıl tarihi geçmiştir diye vermedik komformile devamız yani kız günde bir kere yapıyor benimde

Sibel sen tatile gitmedinmi?Kaynanaya kızmışsın sanırım booooşveeeerrrrrr
PINAR da sanırım artık kaynanaya bozuk nazar deydirdik onada benimki gelmiycekmiş kabullenemiyor torunu çokda umrumda nolur gel diycem sanıyor galiba uzak dur yeter
Esra cım ah bu kaynanalar diyim

cnm iyiler nasıl olsunlar büyüyolar işteeee bizde yayamaz birdurum yok yaniiiii aynıyızz hep

Dırım benimde süt kesilince dr sma verdi numune ama kutuda iki tarih var tenekede 2009 baskıda 2007 seninkilerde nasıl tarihi geçmiştir diye vermedik komformile devamız yani kız günde bir kere yapıyor benimde

sma iyi bir mama ama şekersiz bizimkiler aptamile alıştılar demir ilaçalrı kabız yaptı conformile geri döndük ama mıçma olayları düzene girsin bebelac alacam para yetmiyor cnm...bendeki kutalrdada 2007 ve 2009 11 ay görünüyor yedir cnm doktor tarihi geçmiş mama vermez merak etmee
benim küçük heriflerim her bezde mıcardı demir ilacı içtiler kötü oldular yaa düzene giremediler

gülşahcığım bence yakıştı bakalım sizlerede gösterecem beğenecekmisinizz

selam kızlar ben geldim

kızım dün geceden beri kakasını yapamadı zeytin yağı verdik biraz önce başka ne yapayım ya çok sıkıntılı çok üzülüyorum

günde 4-5 defa yapardı mutlaka benim yediklerimden mi oluyor acaba mama vermiyorum

bu arada kaynana muhabbetini bende kaçırmışım adı üstünde kaynana işte bitmez anlat anlat o yüzden ben hiç dahil olmayım

kızlaaar etiket dedim nasıl yapcam hangi siteden nasıl yapıyosunuzzz bende istiyoruum hem oğluşumu görmediniz hiç resmini bi koyum da görün yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…