2009 Mayıs Anneleri

slm kızlarrrkafamçokkarıştı
herkescıkler gıtmişşş((gecmişe bı bakımm dedım anacım ne cok yazmısınız oku okuuu bıtmedı...KUZUCUKLAR COKK GUSEL CIKMUS ANNELERII HEPSINI OPRUMMMMMMMopuyorumnanaktan
benım sıpa 17den berı uyumadı yafsss...ay sınır katsayım cıkıo yawas yawas yataga koy max 5dk yaa sonra senaryo gene aynıı..nıe bole oldukıı anlmadım ııce mızmız bugunn cay may işe yaramadı....kafamçokkarıştısırf mem ıstıo yaa...satt 1 oldu hala uyku yokkk :çok üzgünüm:
CEREN hayırlıolsun kırkınız yarında bızım cıkıoooohihoyyythihoyyyt

kimsecikler kalmamış!
sanırım bu gece herkesin bebişi mışıl mışıl uyuyorhihoyyyt bende bizim kızı az önce uyuttum. bugün tam memeye yapışık bi vaziyette gezdik. sabah 9'dan akşam altıya kadar beşiğinde 10 dkdan fazla uyumamıştır her koyduğumda. ama memede bırakırsan oh ne güzel keyfi.

bi türlü yazmaya fırsatım olmadı: kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.a.s. Allah hepinize kuzucuklarınızla mutlu günler geçirmek nasip etsin.
bizimki yine mırıldanıyor. kafamçokkarıştı
inşallah uyku düzenini oturtursam sık sık girmeye çalışırım. tek başına oluncada zor oluyor.
herkesler iyidir umarım. kzuucuklarınızı ve sizleri öpüyorum.

Sorma canım birde ben işe başlayınca o bakacak yandım klava: neyseki 6 ay bakacak 1 yaşına gelince kreşe vermeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa büyük konuşmayayımda mafoldumben tam disipline alışacağı zaman kreşte olsun istiyorum.Şuan çok küçük yoksa ben ona hiç bırakmayacamda :umursamaz:

annem ne yapıyor başımda şebek gibi, bilemedim. onu anlamaya çalışıyorum. acaba beni güldürmeye mi çalışıyor? CADIARZU

Maşallah subanallah çok tatlı yaaa

Sorma canım ya allahtan sabır diliyorum hep umarım geçici bir durumdur.Araba mevzuundada sanırım hepimizin öyle kuzu oluyorlar kaydirigubbakcemile3

Canım oda herşeyin farkında ve kızmaya başladı ikinizde melek olsanız kadın milleti bir tatsızlık çıkar diyor kaydirigubbakcemile3 sen aldırış etme boşver konuşan konuşsun sen bildiğini yap diyor şükür zaten öyle davranmasa napardım bilmiyorum ama karar aldım allah nasip ederse yıldan fazla burda oturmayı düşünmüyorum bir ev alırsak çok rahatlıycaz bebekten sonra bizimde farklı bir hayatımız ve farklı bir hane olduğumuzu unuttular :sinifsinif:

Kızlar kocişte işyerine gitti alarmda sorun varmış bakmaları gerekiyormuş telefon geldi.Ta karşıda bide gidecek gelince 1 saat anca uyur yeniden kalkacak yazık kocişime yaaa.Bende tek başıma kalmaktan tırsıyorum burda biraz vakit geçireyim dedim ama kimsecikler yok gidip uyumaya çalışayım bakalım becerebilecekmiyim

Ayşecim atlamışım bu arada regl değilde kanamanın devamı olmasın çok erken gibi geldi bana.Kırkınızda hayırlı olsun tatlım opuyorumnanaktan

ayy kızlarr sizlerii hamilelğimin başından berii takip ediyorum ne güzel kucaklarınıza aldınız 2aylık bile oldu tosuncuklarr bende kısmetse 1 gün sonra yani çarşamba günü sezaryana giriyorum çok heyecanlıyım karma karışık duygular içindeyim bin tane soru var beynimde nasıl olcak bebeğim sağlıklımı kime benzicek falan filaannn allah inşallah hayırlı güzelce kavuşurum bebişimeee bana duaa ederseniz çok sevinirimm:kedi::Saruboceq:

Beyazcım bence gazı olunca ver sonra bünyesi bağışıklık kazanmasın bana doktorum direk 5 cc ver demişti bişeye karıştır demedi
cnm akşam sana cevap yazamadım,benim zeynebim kalktı ve çok ağladı susuturamadım 3 saat:1no2:canımı çıkardı resmen
neyse 5 cc çok fazla değil mi cnm,hani 5 damla olsa anlarımda nerdeyse 1/4 çay bardağı oluyor cnmCADIARZUCADIARZU
cnm serum fizyolojik al eczaneden,günde 2-3 kere birer damla damlatıver geçer.a.s.
aldırdım cnm çok şükür,bu sabah ağrısı olmadı yavrumunnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
evet ya süpermiş,daha öncede bakmıştım ama bu sefer baya detaylı buldum:lepi:
cnm benimde çok gelmiyor nerdeyse yok gibi ama gelmeye devam ediyor işte,bugün kırkımız çıkıyor gezmeye gideceğiz,ben bir de camiye uğrayıp 2 rekat namaz kılmak istiyorum,hem çok sevapmış hemde Rabbime bana bu meleği verdiği için şükür etmek için.ama yine gelirse abdest alamamış olurum nasıl yapıcam ki:1no2:
tmm cnm sağolasın

çay kaşığına mı cnm,akşam verdim yarım çay kaşığı babuline koydum,kaşığı doldurcak şekilde de su koydum verdim,mama da verdiğim için su da içsin istedim,ama su miktarı az mı acaba,çay kaşığı yerine tatlı kaşığı mı kullansamfisfisfis

bugün kırkımız çıktı teyzoşlar! bu mutluluk, bu gülücükler ondan:lepi:

maşallah kuzuya,kırkınız da çıkmış hayırlı olsun
ay cnm inş benimkide bitera.s.
korma cnm ya burası hep dolu nasılsa,evde de 2 kişisiniz artıkŞeniz

hadibakalım cnm hayırlısı olsun,inş sağlıcakla kucağına almak nasip olur şekerima.s.

Son düzenleme:
birsen cnm ya yalancı memeyi hep mi veriyorsun yoksa arada sırada mı
buna çok alışmasından korkuyorum hiç vermesem mi acaba
deminden beri ağzında
düşünce ağzına istiyor tekrarCADIARZU

Cnm benimki önce emziği bi çekiyo bakıyo gelen bişi yok diliyle itiyo dışarı, bende emerken kolay uyuyor diye meme tutsun istiyorumda tutmuyo

Off of, zor anacın zor, nede olsa el yani insanın kendi olanına benzemiyo, sibelcim ama benden tavsiye direk sana hakaretvari tavırları olmadıkça görmezden gelmeye bak, çünkü ne kadar ailesi haksızda olsa eşin hiç bir zaman onların tarafını veremeyecek bunu kendi eşimden biliyorum, sen eşine direk söyleme onun bunları görebileceği ortamı ona yaşat, kendi farketmiş gibi olsun, sonra kötü olan sen olursun bak demedi deme

Sağol cnm benim, sendende bekliyoss şöööyle fiyakalı fotolar :)))

bugün kırkımız çıktı teyzoşlar! bu mutluluk, bu gülücükler ondan:lepi:

Ayşeee kız yirim ben onuuuu, tü tü maşallah beyimize :)))

Sağol cnm :))) Yukle.TC | Resim Yükle | Resimler | Resim | Resim Galerisi | Yükle ben burdan yüklüyorum cnm, unutursan google a yükle yazıncada çıkıyoresim yükleme siteleri, benimkide arabaya bindimi hiç şansı yok 5 dk da sızıyo :)))

Cnm Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.

Son düzenleme:

teşekkür ederim kızlarr sizlerde kuzucklarınızı analı babalı büyütün sağlıklı bi şekildeea.s.

[Eczaneden serum fizyolojik aldım canım. 2 damla açıyor hemen a.s.

cnm serum fizyolojik al eczaneden,günde 2-3 kere birer damla damlatıver geçer.a.s.

.

tşk ederim kızlar bende hemen aldırıym bari a.s.a.s. bunu hergünmü kullanmak lazım yoksa sadece sorun olduğundamı_?

Bu arada kızlar bebek doğduğundan beri ilk defa dün yanlız kaldım bundan sonrada yanlızım :gitme: annem gitti ilk baş çok korktum tek bakamam diye ama alıştım biraz .
Birde bu gece bebeğimin ateşi yükseldi biraz çok panik yaptım tamda yanlız kaldığım gece.normalde vucut ısısı 36.8 en fazla.ama gece 37.8 e kadar çıkmıştı havada çok sıcaktı acaba onun etkisimidir bilemedim ama yükselir diye korkumdan hemen paranox fitil verdim çeyrek sonra düştü hemen ateşi.acaba doğrumu yaptım kızlar internette baktım çok yüksek olmadıkça vermeyin yazıyodu ya pişman oldum sonrada.:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar aksam baya bir kaynatılmış

ankakuşum sağol cnm benim

kayanadan dertli olanlar kızlar hepsi aynı işteeeee sallamak lazım valla

ceren cnm hayırlı olsun kırkınız tatlımm resimler çok güsellllll

kızlar malesef babuline bize fayda etti ama etmiyor ya benim ali gazman yada başka derdi var
allahım aksamları bi başlıyor bu sefer saat 5 gibi başladı ağlıyor sürekli yaa ayağımda sallıyorum
uyuyor yere koyuyorum uyanıyor ......gazı var belli çünki tam yaygara koparacak pırt yapıyor susuyor ama arkasından aynı hadi didim yıkayım saat 9 kadar deli etti beni bi annemde bi babamda bi bende
yıkadık mama verdik en son calpol verdim ağrıkesici yok çocuk susumuyorrr gaz yapmayan mama yiyor bide yaaa sona halam geldi bir iki hırpaladı onu sesi çıkmıyor çocuk hırpalanmaya alışmış yaa
onun konuşuyor vs. gülüyor velet o arada gazı .yok sanki halam ayağında salladı uyud velet yerine koydu yarım saat sonra uyandı sonra ben salladım ama yedirdim uyudu aksam 11 de taa gece 3 de kalktı mama yedi gözleri kapandı gözü kapalı gaz çıkardık alt değiştirdik mutfağa gittim geldim uyumuş bend euyudum 1 saat sonra ömer kalktı onu yedirdim alt değişimi gaz vs.derken hemen uyumadı velet
yalancı memeyi verdim biri ki attı sonra uyudu bende uyudum tam bu sefer sabah olmuş ali uyandı mama yaptım anneme sattım uyudum 2 saat ömer kalktı ona mama yap yedir gaz faslı alt değiştrime faslı uyumadım daha bu gece çokda sıckatı en sonunda açtım camı çocuklarla birlikte yattık
babaları olunca gece böle uyumuyor bu veletler babaları yokken mışıl mışıllar aradı eşim böle böle dedim siz beraber yatın ben içeride yatarım diyor olmaz didim bana alışırlarsa senle hiç yatırmazlar hee didim ne edecez uyukusuzda işe gidilmiyor cnm diyor ......

kızlar benim ömerim tükürük yapıyor yaaa ne bu şimdi baloncuk yapıyor dudağının ucundaa

herkese günaydın hanımlar
bi kaç gündür giremiyorum misafir geldi gitti bizde dışardaydık dün kuaföre gittim saçlarımı kestirdimm
enerji depoladımm alıcanızkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bebişim dışarlara alıştı iyce evde durmak istemiyo:)
kendime geldim anlıcanız
çok ihtiyacım varmış behh...
buy arada ilk babalar günü herkese kutlu olsunnnnnnnnnnnnna.s.a.s.

Beyazcım babulinenin içinden çıkan ölçekle 5 cc doktorumun söylediği bu ben böyle veriyorum ayrıca ölçtüm canım dörtte bir çay bardağına denk gelmiyor çok az bilmiyorum yinede sen bilirsin.

Burcucum bende zaten başının etini yemek yerine göstermeye çalışıyorum haklısın canım valla ileride nasıl davranacağı belli olmaz.

kızlar selam uzun zamandır giremiyorum maşallah bebişlere çok tatlılar Allah nazarlardan korusun
bizimde dün aşımız vardı bebişim 5 kilo olmuş kızlar maşallah
kayınvalidemde pazar günü gitti
evde görümcem var
sizler nasılsınız bebişler nasıl duru yağmur sıcaktan mahvoluyor valla

pınar ve sibelcım kaynanalr ne kadar iii de olsa adı ustunde kaynana işte benım kaynanamde bana karsı hep ii niyetlıdir evıme geldıklerınde yardımcıdır ama hep içten içe cekısırız aynı pınar senın dun anlattıkların gıbı:çok üzgünüm: esıme soylesem annem sana cok duskun senı cok sevıyo der bende anlatamam derdımı en rahtsız olduugum seylerden bırı evımıze bısey alıcagımız zamankı yorumlarıdır işte suna negerek var almayın tutumlu olun daha hıcbıseyınız yok gıbı tamam soyledıklerı ıı gıbı gozukebılırama bu bızım ailemızve kendı ailemz için en iyisini biz zaten isteriz simdi izne gıdınce siz gorun şamatyı bebekle ilgili o soyle dıycek ama bende annecım dr boyle yapın dedi dicem
yanı bız kaynanamla iki taraflı iyinıyetlı gozukuyoruz ama ben esıme boyle boyle rahatsız oldum dıyorum ve annesıde esıme soyle yapın boyle yapın dıyooo
ama kızlar benım esım ailesinin yanında hep benı karsısına alır onların dediğini yaparklava:
en buyuk ornegı oğlumun ismi ben daha esımle tanısmadan bı oglum olsun isterdım ve allahım bana bunu nasıp etti daha cınsıyetı bellı degılken onlar bızegeldıgınde kayınpederım saka yollu erkek olursa recep olsun dedi bende olsun ama R. olur diye sakayla cevap verdım hamilelıgım son aylarında esımle hep bu yuzden cok sık kavga ettık ben emre koyacaktım esımde recep emre olsun dıye ısrar ediyodu neymıs ailesı istemıyomusta benım kocam onlara jest yapmak için istıyomus en sonunda recep emreyı kabul ettm bebegım dogdu ben emre diye seviyodum kendı annemle babm gldı doğumuma kocm kımlıgı cıkartmıyo nıye dedim işte recep olsun sadece olmaz dedim annmlerle sofradaydık aır cocugumu gıderm annemlerle dedim işte bın tane sey soyledı en sonunda yumurtayı cıkardı klava:neymıs annesı babasının sadece recep olmasını istedıgını ha emre olmus ha recep emre aynıymıs babası için recep olmazsa bıdaha gelmyınn demıs nasıl sınır oldum nasıl içimiçimi yedı kocam aileme sırtmıdoneyım dedi bıan ekıp gıtmek istedım ailemle.ama onlar kızım sen kucuksun bu oyle olsun kırma dedıler zar zor da olsa recep oldu ama bunu hıcbızaman unutmuycam esımın hep yuzune vuruyorum ismiyle yasasın oğlum ama cok kırıldım esıme ve aılesıne:çok üzgünüm:anlıycagınız bende sadece kaynana deıl kayınpederde klava:

e

banucum iyiyim canım nolsun benim bebişmide iyi işte büyümeye çalışıyor teyzesi az sonra resim ekleyebilirsem eklicem

hosgeldın banucum a.s.
bebısıne masallah tombıs tombıs olmus demekkı
neyse kaynananı yocu etmişsin:teytey::teytey:darısı gorumcenınde basınakötükedihüso

tunaydın kızlarrrrr..gerçı bennerdeyse hiç uyumadımmmmmafoldumben
gece 2 de uyudu benım sıpa...4 te gerı uyandı sonra her saat bası uyanmalar başladı takı saat 8 e kadarkafamçokkarıştısonrada her 10 dk da bır uyanmalar basladı ardından saat 10:30 a kadar bende en sonunda uyutmaktan ve kendımde uyumaktan vazgecıp bı kahve aptım gene kendıme..benımkı tek uyumasa ii omuzda uyucakmış pasa yere koyunca basıo yaygarayııııımafoldumben

dun dısarı cıkmıştıkk eşim ewdeydi hadı bı dolasalım dedık malum dugun warya hafta sonu kaynanamlarda...ustume bıkacbışı alıım dıe cıktık ay nazaramı geldı ne oglan anlamadım kızlar yaaaa:uhm:sımdı memede uyuttum zorla sackurutma makınesı geldı aklıma yatırdım otokoltuga fonda sackurutma makınesı uyuyuyooo sıpaaa kapatmaya korkuom falla makıneyı uyancak dıe:bbo:annem gelcek bırazdan 40 cıkarcazz yahu 40 cıkınca duzen dıolardı ayoıl benımkının duzenı ııce kactıııı yafsss:1no2:

gecmişe bakamdım halıyle ama muhabbet kaynanalar sanırımm klava:
bende pek dertlıyım bu konuda..PINAR SIBEL napmalı bunları bılmem yaaaklava:takmayın dıcem ama olmuo bılırımm benımkı burdayken sutum bıle gıttıydı sınırdennnnnnkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…