2009 Mayıs Anneleri

kızım bugün emdiğini çıkartıyor kızlar ya dünde yapmıştı ama geceden beri emiyor kusuyor normalmi acaba

kızlar haftasonu mevlütümüz var evde iyi bir temizlik lazım hiç bişey yapasım yok çok tembel oldum çokkkkafamçokkarıştı

cnm imkanın varsa kadın al busıcakta heççç çekilmiyor yaaa

bende eve gidince hülyanın bana verdiği tlf arayacam kadın gelsinnn temizlesin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yavrum ben senin gibi sallayamıyorum nedense kendimi yiyorum neyse belki zamanla öğrenirim opuyorumnanaktan

kızım bugün emdiğini çıkartıyor kızlar ya dünde yapmıştı ama geceden beri emiyor kusuyor normalmi acaba

cevabın için teşekkür ederim semracım.Kusmaya gelince benimkide bazen sürekli kusuyor dr.a sordum doktor gazından dolayı gazını çıkaramadığı zaman kusar dedi normalmiş.bizimki biraz fazlaa gazlıda. kaydirigubbakcemile3 kusmada önemli olan kilo alımı kilo alımı normalse korkulcak hiçbirşey yok demektir..a.s.

Kızlar selam. Sabahtan beri açık site ama ancak yazıyorum. Defnoşumun huysuzluğu üzerinde. Gazını da çıkarıyor nesi var anlamadım :uhm: Ya kucakya ya memede durmak istiyor. Allah'tan eşim evde de o ilgileniyor bende ev işleriyle uğraşıyorum. Ütü var bir sürü. Yeni açamaşır yıkadım onlar kurudu bide üzerine onlar eklendiler kafamçokkarıştı Geçmiş falan hakgetire valla okuyamadım. Zaten sucuk gibi oldum ya. Bu ne sıcak Allah aşkına :1shok: Her yanımdan su akıyor. Hatta eşim az önce sütün akmış galiba dedi. Halbuki kalkan var göğsümde. Süt değil o ter dedim. O derece su gibiyim yani. Ütümü bitireyim bir duşa gireceğim. Uğrarım yine öptüm hepinizi a.s.

Bu arada kayınvalidem aradı az önce. Soymadınız dimi çocuğu üşümesin diyo hala yaaaaaa şaka gibi klava: klava: klava:

pınarcım gerçekten çok sıcak ben mahvoluyorum .kaynananda gerçekten şaka gibi ne k adar iyiyidi demekki torunlar değiştiriyor bunları sen takma canım boşver bu arad çocuğuda dediği giydirme sıcaktan daha çok hasta olur.he de geç canım

Allahım yaaaa bu kadın çıldırmış sanırım bu sıcakta çocukmu üşürmüş valla ben bile yağızı soydum sonra puseti koydum banyoda koydum duş aldım bende allahtan durdu ağlamadı.Sen boşver canım onu.a.s.

kızlar durum sıcakta nasılda uyuyor

gezmeye giderken :))))))))))))))))))))))))))

Kızlar bu fıstıklar çokkkkkkkkkkk tatlı maşallah kocaman olmuşlar.

SıBELCıM SAOL CANIM valla bende aynı çıtçıtlı bady ve çorap sadece yatarkende öyle sıcakta çocuğa öyle yapılmaski nazard eğdi pınarın kayınvalideye bence

ben geldimm :) banucum ve tülaycim maşaAllah kizlarinizaaa a.s. cok tatli olmuslar :)

bende evi süpürdüm sildim..poğaca yaptim..makarna salatasi yaptim..tatli yapmicam kuzenim yapcakmiş..karpuzumu bile kesip hazirladim..aslinda tabaklari bardaklarida ayarlasam iyi olur..cünkü aksam gelicekler..aksam benim en yogun zamanim oluyor kizim süt depoluyor uyuyana kadar

toz alip banyoyuda cifldimmi işim bitmiştirrr :)) ay ütü vardi bide ya..neyse onuda yaparim :)

canım saolasın.valla kolay gelsin bebişle misafir ev işi zor oluyor.

Hayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Ha bir de sütlerin fışkırsın inşallaaaahhh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yavrum ben senin gibi sallayamıyorum nedense kendimi yiyorum neyse belki zamanla öğrenirim opuyorumnanaktan

valla ben de sallayamıyorum kafaya takıp hasta ediyorum kendimi. onlar mutlu ama... değişmek takmamayı öğrenmek lazım valla. kendimize ediyoruz böyleee

:roflol::roflol::roflol:

Aysuncum senin işin daha da zor. aba altından sopa gösteriyo seninki. isim meselesinde de çok haklısın çok ayıp etmişler ama takmamaya çalış. inşallah ikinci de (ister kız ister erkek olsun) senin istediğin olur. İstiyon mu ikinciyi??

bu arada bebişlere maşallah yinee

kızlar duru uyumadı birtürlü uyutana kadar yoruldum valla sibelcim mutahharacım teşekkür ederim

tülaycım maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…