2009 Mayıs Anneleri

canım benim kızda kakasını yapamıyor ya comformil veriyorum ama yine günde bir kez dr dijital ateş ölçerin ucuna bolca pişik kremi sor 2 saatte poposuna hafif koy çıkart dedi yaptım ama işe yaramadı sonra fitil taktım daha 1 saniye geçmeden yaptı anlamadım gitti.

büyüyolar vücutları tepki veriyor

kızlaaar etiket dedim nasıl yapcam hangi siteden nasıl yapıyosunuzzz bende istiyoruum hem oğluşumu görmediniz hiç resmini bi koyum da görün yaaa...
bende yenianneye yaptırdım.bu arada maşallah canım pek tatlı
Benim kız babasıyla kucak kucağa uyuyor Türkiz ayağını babasının üstüne atmış çok tatlılar kıskandım valla

neyi deniyorsun goncacım? sanırım olmamış:))

merhaba kızlar. nasılsınız? dün akşam bahsetmiştim, kırkımızın çıktığı gün adet oldum diye. anneminde öyle olurmuş. halk arasında kırk başı diyorlarmış. lohusalık kanamasının devamı değildir çünkü o bitmişti, bu kırmızı renkli kanama 40. gün başladı ve hafifte sancım da oldu. bakalım ne zaman ağdaya gidebilecemmafoldumben

kızlar bablulineye dün akşam başladık,bu sabah iyi uyudu yavrum,sabah tekrar verdim ıkınmaya başlayınca kakasını bir saatte falan yaptı baya zorlandı ama,bide şimdi akşam üstü az bir kaka yaptı,normalde günde 4-5 kere yapardı,bide bütün gün uyudu yaw,ilaçla mı ilgili acaba,saat kaç oldu hala uyuyor sadece memeye kalkıyor,ağırmı geldi acabaCADIARZU

kızlar bizim de kırkımız çıktı bugün çok dolaştık çok
ama kızım nerdeyse hiç bir yeri göremedi,hep uyuyordu çünkü,yumurtacı dükkanı açıcaz yakındakaydirigubbakcemile3

beyazcım cnm arada bir öyle uzun uykuya geçiyolar mrk etme yarın gündüz de zor yatar bugun stok yapmıştır o :))) 40 nızda hayırlı olsun cnm nice 40 senelere inşallah

Canım kırkınız hayırlı olsun nice kırk senelere tek başına olmayada alışırsın ilk bir hafta zor geçiyor ama ondan sonra düzene giriyor

Bir kırk çıkaran daha arkadaşım hayırlı olsun duanızda nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz.

Zamanla olucak esracım sen daha çok yenisin 1 ay falan sonrasında bu pratiklik oturuyor kaydirigubbakcemile3 Kendini çok yormamaya çalış her işe yetişicem diye.Aaaa anlat canım sende bu bizim kaynana hikayeleri roman gibi oldu valla okuması çok zevkli oluyor allah onlara akıl versin ne diyim kaydirigubbakcemile

Canım perşembe gidiyorum bir aksilik olmazsa,kaynanada çok iyidir ama bu aralar çok kızdırdı canım neyse uzaklaşmak iyi gelecek sanırım.zemuszemus

Canım birde doktorum bu tarz durumlarda ılık suya oturtabilirsin demişti benim oğlanda faydası oluyor istersen birde onu dene bu arada ticker gözükmüyor hala neden olmadıki? CADIARZU

ama kızım nerdeyse hiç bir yeri göremedi,hep uyuyordu çünkü,yumurtacı dükkanı açıcaz yakındakaydirigubbakcemile3

Oh ohhhh kırklar uçmaya başladı bir bir hayırlı olsun canım a.s.

Bende dün hep sitedeydim açıktı ama oğlandan bir fırsat bulup yazamadım valla 22 de uyudu şimdi uyandı emzirdim yine uyudu bari şimdi bir bakayım dedim geçmişe.

Evet canım torun olunca kadın buldumcuk oldu valla :1shok: Yok kız giydirirmiyim. Şimdi bile atlet ve çorapla yatıyor sadece a.s.

kızlar durum sıcakta nasılda uyuyor

gezmeye giderken :))))))))))))))))))))))))))

Kızlar maşallah kuzularınıza ya Allah nazarlardan saklasın böceklerimi a.s.

Sorma bacım. O öyle diyince bende yok anne 3 kat giydirdim 4.katı giydirsem mi diye düşünüyorum dedi. Telefonda kaldı öyle kaydirigubbakcemile3

Maşallah hamarat hatun a.s.

selam kızlar internetim kesildi yaa komşununkinden giriyorum ama o da tam çekmediği için sizlere ninnileri gönderemiyorum tam gönderiyordum net koptu

Canım banada bugün müsait olursan yolla tatlım sana zahmet ancak açıldı msn'im sorun vardı a.s.

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun kırkınız a.s.

Valla sıcaktandır bacım. Bizimkide dün çok huysuzdu. Yıkadık ferahladı çocuk. Hiç sıkma canını. Bikaç gün geçsin alışırsın tek olmaya daha iyi valla hihoyyyt

Valla Allah kolaylık versin bacım. Bu zamanda hemde iki çocuğa yetişmekçok zor. Allah bol kazançlar versin eşine a.s.

Ohhh saçlar gitmiş ne güzel hihoyyyt Acil olarak yeni halini görmek istiyorum :uhm: Eminim çok yakışmıştır güle güle kullan bacım a.s.

Mevlüdünüzü Allah kabul etsin canım a.s. Kırkınızda hayırlı olsun. Hiç stres yapma. Gelen misafirde anlayışlı olsun biraz a.s.

Canım hoşgeldin. Valla artık otomatiğe bağladık heralde bebek-site-ev işi-site-yemek-site kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sende alışırsın yakında kaydirigubbakcemile3

Kaynana muhabbeti bitmez anacım sen yaz dertleşiriz a.s.

Valla nazar mı değdi ne oldu bilmem ama bana fena geliyolar soldan soldan klava:

Aman Allah'a yakın bana uzak ol deseydin. Kabul etmiyormuş hasbam klava:

Canım bol bol karnına ve poposuna masaj yap. Ben öyle 4.günün sonunda yaptırdım kuzuma. Artık hep aynı olmuyorlar. Bizimkide bazen günde 3-4 kez yapıyor bazen 2-3 günde bir a.s.

Ah bu kaynanalar klava:

Yok canım ya sıcaktan bunalmış kendini uykuya vermiştir kuzum ağır geleceğini sanmıyorum a.s.

Ohhh bir kırk daha gitmi. Ne güzel ya. Nice 40 senelerini görürüz inşallah a.s.

Bende dün hep sitedeydim açıktı ama oğlandan bir fırsat bulup yazamadım valla 22 de uyudu şimdi uyandı emzirdim yine uyudu bari şimdi bir bakayım dedim geçmişe.

Günaydın bacım erkencisin naber bakim?

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün kızımın huysuzluğu sıcaktanmış. Yıkadık kendine geldi, uzun ve rahat bi öğlen uykusu çekti kuzum hihoyyyt

Sonra eşim sıcakta evde oturulmuyor dışarı çıkalım dedi hihoyyyt Gezdik , gezdik sonra kayınvalidemlerin ordan geçiyoduk. Kayınpederim biraz rahatsızdı. Bende babana bi uğrayalım nasıl oldu bakalım dedim. Asıl amacım Defnoşu göstermekti kaydirigubbakcemile3

Böyle giydirmiştim. Kayınvalidem gördü şok oldu. Hemen bacaklarını tutuyor üşümüş mü diye kafamçokkarıştı

Sonunda beni de zorla kötü gelin yaptılar kötükedihüso

Neyse akşam eve geldik 11 buçuk gibi uyudu zilli zarife. Şimdi de emzirdim yuyo. Bende sıcakta yatamadım valla. Size bakayım dedim a.s.

Ay kızlar şu resme bakın Allah aşkına şimdi gördüm makinada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dün zilli 23:40'da zor uyuyunca ikimizde sızmışız , eşimde fırsattan istifade çekmiş bizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay öldüm sabah sabah gülmekten yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım ne olsun bende yağızla uğraşıyorum sallıyorum uyumuyo velet uyusa işlerim var çanta hazırlıycam daha koptum kaynana valla benimkide öyle biliyonmu badiyle görsün hemen elini ayağını tutar ay soğuk sanki falan der allahım ya bu sıcakta deli edecekler adamı resimde süper valla kaydirigubbakcemile3 benimde aynı buna benzer ayakta sallarken bende uyumuş halim var kociş çekmişti bu çocuklar bizi maskara etti.opuyorumnanaktan

Sözüm ona bunları ayakta sallamaya alıştırmayacaktık al işte yine mecbur sallıyoruz bacım :umursamaz: Ohhh yarın son dimi hadi ne güzel git de güzelce tatil yap bacım keyfini çıkar valla zemuszemus Biraz uzaklaşmak iyi gelir sanada a.s.

Sorma ya tam maskara olduk valla bu veletlerin elinde kaydirigubbakcemile3

Bende evi toplıcam, biraz ütüm var onları yapıcam ama sıcaktan kahvaltı bile edesim yok ya hiçbişey yapmak istemiyorum :bbo:

günaydın kızlar herkes iyi inş

pınarcım resime koptum valla ne hale geldik ya zombi olduk resmen kaynananı takmamaya çalış canım bu arada ben ankaraya annemlere geldim benim annemde böle anne olunca biraz katlanılıyor ama kaynanaya asla helede gıcık kapıyorsan hiçç yane

sibelcim stiker gözükmedi canım ya neden acep kilo çizelgesinin oraya yapıştırdım gönderdiğin linki ama olmadı nasıl yapılıyor ya bir anlatsanız kızlar kendim de denesem

üyelik istiyor dimi site mail adresi falan diyo çünki

kızlar bu arada dün kızıım kakasını zeytin yağından bir saat sonra falan yaptı ama bir depolamış yavrucak 3 günlük yaptı resmen ama sabah aynı problemle uyandık ıkındı ıkındı yapamıyor gene normalde gece pislerdi bezini ama yok bende yine zeytin yağı verdim 1 kaşık bir zararı olurmu bilmiyorum sık vermenin şimdi yoruldu uyuyor ama fazlada emmiyor ya normalde kaç defa emerdi iştahsızda şişlikten sanıırm off ne zormuş anne olmak ya

nasılsınız kızlar

pınarcım defneye maşallah gece uykusu zor oluyor valla bende senin gibiyim emzirirken gözlerim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…