ayyyyy benimmm cadı hala uyanıkkk yahuuu zar zor fasülye koydum ocaga bu saatte pöffff((
kızlar bende tavuk pilav yaptım eşimde geldi yedik duruya kolik müziği getirmiş kızlar cd hazırlamış kızım dinlerken uyudu şaşırdık valla :lepi: maşallah
pınarcım defnemiz iyi uyumuş maşallah
sibelcim napıyor yağızımız bizim cimcime uyuyor mışıl mışıl
civcivim cerencim burcum mutahharam clarıes merhaba kızlar nasılsınız beb,işler nasıl
Allah kolaylık versin cnm zor tabi bende duş almak istiyordumm sular yok yafs :S:s
Ay yavrum ya niy euyumadı ki hala :uhm:
Hoşgeldin canım a.s. Valla güzel uyudu kızımın maşallahı var :lepi: Bu akşam sancısı yok inşallah ya keyfi yerinde duruyor şimdi salıncağında
Sende kızları yıka, yemek derken yorulmuşsun valla Allah kolaylık versin a.s.
Ya su kesintisi zor valla ya :çok üzgünüm: İnsanın bişey yapası gelmiyor :bbo:
Eşim geliyomuş bi yemek hazırlayayım ona öptüm kızlar a.s.
a.s.
ayy cnm bazen böyle aksiliği tutuyorr saat 10 kadar bütün gün uyumuyorrr kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıgerçi birazda gazı vardı galibaa :1no2:
suyuda hiç sorma kızmıda yıkamam lazım yavrum rahatlasın diye şansa bak işte
afiyet olsun cnm ii akşamlar
çok yoruldum bugün yeni oturabildim daha... 9 tane gömlek ütüledim oğlumun çamaşırlarınıda ütüledim ondan sonra da yemek yap sofra kur topla yıka oğlanı uyut derken bu saat oldu... ölcem yaa belim felaket ağrıdı... neyse oluşum gece uykusuna yattı artık rahatım biraz kendime zaman ayırayım artık dimi ama... sizler napıyosunuz... bebişler ne alemde...
[Bbende gecen gün öyle kocişe verdim küvette yıkandılar :)) kociş artık hep ben yıkıyacam diye tutturdu :))) adamın hoşuna gitti kızını yıkamakk...
benimkide yarım saat önce uyudu şükürr ...artık banyosuda yarına kaldı malesef
esracım sen nasılsın??][/B]
Kız böyla daha iyi. Küvet kur, kaldır, etrafı topla derdi yok valla. Nasıl olsa her akşam yıkanıyoruz. Bundan sonra dedim ya senle ya benle yıkansın. Bende sevdim bu işi hihoyyyt
Oh uyudumu çok şükür. Boşver yarın yıkarsın hiç dokunma. Yorulmuştur iyice. Sabaha kadar uyur maşallah a.s.
Ben yatıyorum kızlar herkese iyi geceler a.s.
maşaalah oğluna canım
Canım ne kadar verdin sorması ayıp olmazsa bende kestirmek istemiyorum yada şöyle sorayım ne kadar vermek gerekir?
Canım olur böyle şeyler bilerekmi yaptın sanki biradahakine daha dikkatli olursun :1hug:
Afiyet olsun canım bende makarna yedim.
evet cnm zaten benimde işime geliyor valla yıkaması kaydirigubbakcemile3 okadar şeyi geti götür insan yoruluyor yaw :bbo:
yok be nerdeee keşke sabaha kadar uyusaydı ama en gec 1 de uyanır sırnaşık şey
iyi geceler ve iyi gezmeler bacım sana Şeniz
Benim kuzumda uyudu bugün bol bol,gece uyumaz diyorduk. Banyo yaptırıp bide uyku zamanı yağıyla yağlayınca emerken bayıldı gitti kuzum benim. Gece uykusuna geçti. Uyanma saatimiz gece 3. Hadi bende yatam o zaman. Hepinize iyi geceler.turkbayragi
canım eşim verdi bilmiyorum ama sadakanın büyüğü küçüğü olmaz sık sık vermek lazım
kızım uydu çok şükür inşallah kaydirigubbakcemile2yatırınca kalkmaz
çok yoruldum bugün yeni oturabildim daha... 9 tane gömlek ütüledim oğlumun çamaşırlarınıda ütüledim ondan sonra da yemek yap sofra kur topla yıka oğlanı uyut derken bu saat oldu... ölcem yaa belim felaket ağrıdı... neyse oluşum gece uykusuna yattı artık rahatım biraz kendime zaman ayırayım artık dimi ama... sizler napıyosunuz... bebişler ne alemde...
[Bbende gecen gün öyle kocişe verdim küvette yıkandılar :)) kociş artık hep ben yıkıyacam diye tutturdu :))) adamın hoşuna gitti kızını yıkamakk...
benimkide yarım saat önce uyudu şükürr ...artık banyosuda yarına kaldı malesef
esracım sen nasılsın??][/B]
Benim kuzumda uyudu bugün bol bol,gece uyumaz diyorduk. Banyo yaptırıp bide uyku zamanı yağıyla yağlayınca emerken bayıldı gitti kuzum benim. Gece uykusuna geçti. Uyanma saatimiz gece 3. Hadi bende yatam o zaman. Hepinize iyi geceler.turkbayragi
maşaalah oğluna canım
kızlar bu gece nobetteyım kızım uyumuyor suanda ayağımda cadı eşimde uyudu süprizzzzz hepinizuyumuyşsunuz ne güzel(
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende uyandım şimdi kızımla birlikte. Emzirdim o yine uykuya geçti. Bende kızımın çantasını hazırladım. Teyzemden haber bekliyorum. O çık diyince çıkacağım evden. Birlikte buluşup gideceğiz anneme kahvaltıya. Herkese uykuda anlaşılan zemuszemus
Öptüm sizi a.s.
maşaalah oğluna canım
kızlar bu gece nobetteyım kızım uyumuyor suanda ayağımda cadı eşimde uyudu süprizzzzz hepinizuyumuyşsunuz ne güzel(
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende uyandım şimdi kızımla birlikte. Emzirdim o yine uykuya geçti. Bende kızımın çantasını hazırladım. Teyzemden haber bekliyorum. O çık diyince çıkacağım evden. Birlikte buluşup gideceğiz anneme kahvaltıya. Herkese uykuda anlaşılan zemuszemus
Öptüm sizi a.s.
Günaydınlar Herkese;
Biz gayet iyiyiz tatlım tüm işleri bir anda yapmaya çalışıp yorma kendini dinlenmeye çalış bundan sonra bizim kendimize ayıracağımız vakitler uyuyacağımız vakitler olacak çoğunlukla.
Kız nasıl cesaret ettiniz yaaa duştan gelen su fiskiye gibi bide ya suyun sıcaklığı değişirse ki kombilerde oluyo bu durum.:umursamaz:
Ohhh oğluş uykucuymuş ne güzel benimkide uyusaya nerdeeee gündüz uyku yok.mafoldumben
Ay bu ufaklıklar ayağa acayip alıştı arada böyle dengeleri şaşıyo cnm :1hug:
Oh bacım gez gez ne güzelopuyorumnanaktan
kızlar özel olacak ama bişeysoracam cevaplarsanız sevinecen 40dan sona ilişkiye girilebilinirmi sezaryanla oldu dogum bi sakıncası varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?