2009 Mayıs Anneleri

herkese hayırlı kandiller millet geçmişi okuyamadm bakimm didim nasılsınızz

çok sıcakkkk felakett yaa

merhaba kızlar,dün giremedim zeynep hiç durmadı,eşimde evdeydi,pıran aynen dediğin gibi oldu,uykustoklamış benim kız,dün hiçn uyumadı akşam 22.30 du uyduğıunda,onda bile sürekli kalktı
neyse of bugün iyi olur inş
kızlar bebişlere su veriyorsunuzdur,ne kadar veriyorsunuz ,ona göre vereyim bende

Kızlar merhaba, kağanla uğraşıyorum alıntı yapamadım sadece okuyup çıkıyorum çoğu zaman, maşallah bebişlerimize hepsi birbirinden güzellll :))))
Bizim beslenme düzenimiz bozuldu kızlar, ne güzel meme ile besleniyoduk, şimdi bi garip oldu, korktuğum gibi kağan emmeyi bırakmadı, e sütte var ama sanırım mamadan midesi genişledi çocuğun, onu bi hal yoluna sokmak için uğraşıyorum,
Şimdi uyuyo ama kalkınca yeni bi denemem olacak, önce 1 saat emziricem yarım saat sağ yarım saat sol, sonra isterse mama vericem, kaç cc emdiğine bakıcam, gögsümü sağıp ihtiyacı olduğu kadar kalıp kalmadığına bakıcam, buna göre süt mü yetmiyo kağanmı güçlü çekmiyo anlıcam,
Ya öyle moralim bozuluyoki anlatamam, demin bile şıp şıp damlıyodu ama gel gör yetmiyo çocuğa.. öyle sinir oluyorumki 3 gün önce yeten süt nasıl bugün yetmez diye...
Biberon rakibim gibi oldu, komik ama böyle,onu içerken üzülüyorum, elimde sürekli su şişesi ile yaşıyorum süt artsın diye, sütmü az kağanmı yeteri kadar çekmiyo anlamış değilim ama...
Yada bi kitapta okuduğum gibi büyüme dönemine girdi yavrucak, yeterli olan miktar artmışta olabilir, dün gündüz memeye yapışık yaşadı resmen... ağzından çıkarıyyorum sıkıyorum bi damla süt geliyo, devam diyorum çekiyo, ama doymak yok... demekki yeterli süt gelmiyo diyorum emzik niyetine çekiyo diyorum, moralim bozuluyo bu seferde, dün akşam ve bu sabah birer mama verdik yine, aman ne bileyim ya mamadamı bendemi kağandamı problem, emerken uyuyo, uyanmıyo, memeyide bırakmıyo...
Hele annem daha bi mafediyo beni, sağı emziriyorum, solu daha emzimemişim ama, bana diyo bu çocuk aç galiba bi 60 cc yapayımmı, kızdım bende dün akşam bu yüzden, ya dedim anne sütü daha faydalı senin dediğin gibi yaparsam kısa sürede mamacı olcak çocuk, ama emip uyuduktan sonra uyanınca çok ağladı, dedim mama verelim 120 cc içti... bu seferde moralim daha çok bozuldu dedim sütüm yetmiyo heralde... neyse bi uyansında bakalım çağresine emzirip...

Sibelcim bende chicconun şampanını kullanıyorum cnm, bide dalin aldım o bitince onu kullanıcam, kağan için önce bi termos kadar su kaynatıyorum, içine çeşmeden soğuk su ekleyip ılıtıp onla yıkıyorum cnm, hepsini kaynatma biraz mikropa alışsın sonra çok zor olur hep hasta gezer Allah korusun, bide yiyiorum ben şarküteri ürürnlerinden, bi zararı olacağını düşünmüyorum bilmem doğrumu yanlışmı yapıyoomm

Son düzenleme:
burcu canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum günde 4 litre su çay meyve suyu aklına ne gelirse ama doymuyor bebiş fazlada stres yapma canım sütün gider ben şu anda onu yaşıyorum.

ayyyyyyy aklıma gelmişken bişey daha sorucam sizlere,kzıımı uyutuyorum yatırıyorum oto koltuğuna sürekli yanımda,hep sıçrıyor yavrum ya
bişeyden korktu sanıryorum,bazen arka arkaya defalarda yapıyor,ellerinide kaldırıyor havaya he ikisinide
dikkat ediyorum hani ses falan olunca mı yapıyor diye yok
ne zaman isterse bazen gürültü olunca yapıyor bazen hiç bişey yokken
elini falan tutuyorum kendini güvende hissetsin diye
hele akşam hiç uyumadı ne beişkte nede anakucapında emzirdim kendi kucağımda yatırdım birkaç saat
o zaman bile sıçradı yavrum normlade sakinleşirdi
daha sonra yatırdım kızımı
ne görüyorsa rahatsız oluyor,rüyasında ağlıyor,içleniyor,bazende ağlayarak kalkıyor
ne yapabilirim ya

burcu canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum günde 4 litre su çay meyve suyu aklına ne gelirse ama doymuyor bebiş fazlada stres yapma canım sütün gider ben şu anda onu yaşıyorum.

Evet cnm ya psikolojik yönünü bildiğimden kesilir diyede korkuyorum, kitapta büyüme dönemlerinde gelmesede çeksin memeye yetmiyor sinyaliini verir yazıyodu, 1 saatten fazla emmesin diyodu, onu denicem şimdi.. off kompleks yapıcam bunu sanırım ya, kağan mamayı çektikçe sütüm yetersiz diye ağlamaya başladım, çok fena..

Bu arada KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR, fulyacım seninde kandilin mübarek olsun cnm, kağanı uyandırayımda emsin şimdi

Son düzenleme:
Kızlar kağan uyuruyanık çekti bir iki, sonra uyudu memede tabi yarım saat daha geçti bu arada, bende süt kaçmasın diye sağdım makinayla iki tarafıda biberona doldrup içirdim, şimdi başka bi taktik aklıma geldi olursa onu yapıcam, saat başı sağıp dolaba atıcam, birleştirip kağan uyanınca vericem, inş. daha çok verim elde ederim , off bunların tüm sorumlusu mastit sanırım ya...

canım öyle yapma sonra memeni hiç almaz biberona alışır benim en başta öyleydi doktorum bebek emmeyi bırakır benden söylemesi dedi ama yinede sen bilirsin,bu arada herkese iyi kandiller

cnm bu kadar stres yapma bence,bak böyle biberona alışır,sen kendin memeyi ver doymazsa mama ya da kendi sütünden veririsin tekrar,stres yaptıkça daha kötü olacak cnm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…