siboşum güle güle cnm
iyi yolculuklar cnma.s.
sibel iyi yolculuklar iyi tatiller canım özletme kendini bu arada ben hala adet olmadım yaw bi sorunmu var bende acep
Teşekkürler kızlar..opuyorumnanaktan
Claries cnm ben senden önce doğum yaptım bende hala adet olmadım 6 aya kadar normal emziriyoruz ondan geç başlıyormuş..
canim ben kanamam biter bitmez boyadim sacimi..yani 40im cikinca..
Kızlar bende akşam 10 da yola çıkıyorum allahın izniyle sabah 4-5 gibi en geç orda oluruz.
Birkaç gün içinde internetide çektiricem sizinle rahat rahat yazışabileceğim.Hepinizin yerine güneşlenip yüzerim artık.hihoyyyt
Beni özleyin anacım çıkayım artık hazırlıklarım var tekrar giremem sanırım kendinize iyi bakın bu arada yavrularımıda koklayın benim yerime opuyorumnanaktan
tubiş calpol iyi gelir kuzu gibi uyur merak etme
nurteni geçen sordum sizlere cvp alamadım
kont.yok arayamıyorum .....o kadar kalpazan oldumki bankamatiğe gidip para çekmedim inş.elektirik faturamın son ödemesi geçmemiştir eşim furur beni....
bizde kesin giddecez tatile temmuzun ikinci haftası halam bugün geldi didi.....
adet olcam çok sinirliyimmmm kızlar keyifsizim bi sökülsemm
sibel iyi yolculuklar iyi tatiller canım özletme kendini bu arada ben hala adet olmadım yaw bi sorunmu var bende acep
beyaz cnm ben bütün mama sularını kaynatıyorum cnm
bir kaynamış soğuk su yapıyorum birde termusuma sıcak su koyuyorum sıcak suyu ılık yapıyorum...
sakın kaynatmadan verme......
birde artık yaz birsaat beklemiş mamayı verme cnm en fazla yarım saat beklemişi ver
yok canım niye bayat olsunki? sağlık bakanlığından ücretsiz gönderiliyor zaten. skandal olurdu öyle bişey olsa! ben sağlık ocağında yaptırıyorum.selam kızlar annemdeydim şimdi geldim öncelikle HEPİNİZ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN BANA DA DUA EDİN
bugün kızım hiç durmadı inşallah akşam uyurda bende bişeyler okuyabilirim
bi de kızlar ben aşları sağlık ocağında yaptırıcam ama birşey olur mu ki hastaneye mi götürsem acaba sağlık ocağındakiler bayatmıdır sizler nerde yaptırdınız
evet canım benim doktor da çağırdı. ama şimdi şehir dışında olduğumdan gidemedim. perşembeye randevu aldım,gidecem. rahim toparlanmış mı diye ultrasonla bakıyormuş. bide korunma yöntemlerinden filan bahsediyormuş.kızlar kırkınız çıkınca dr gittinizmi?muayeneye çağırıyordu dr sizin dr çağırdımı?
çıkmalıyım kızlar bişeyler okumak lazım herkesin tekrar kandili mübarek olsun günahlarımız affolunur inşallah
burcu cnm bu süt işi düzene girer inşallah.sıkma canını
canım öyle yapma sonra memeni hiç almaz biberona alışır benim en başta öyleydi doktorum bebek emmeyi bırakır benden söylemesi dedi ama yinede sen bilirsin,bu arada herkese iyi kandiller
cnm bu kadar stres yapma bence,bak böyle biberona alışır,sen kendin memeyi ver doymazsa mama ya da kendi sütünden veririsin tekrar,stres yaptıkça daha kötü olacak cnm:1no2:
Canim benim oglumda da dogdugu günden beri var o sicramalar. Daha cok uyurken sicriyor. Ama zamanla azalacagini söyledi doktor. Gercekten gitgide azaliyor. Seslere alistirmaya calisiyorum ben. Önce ürküyor sonra alisiyor.
Burcu emzirme sorununun zamanla düzelecegini saniyorum. Israrla emzirmeyi sürdür bence. Umarim en kisa sürede cözersiniz sorununuzu.
kızlar bazı seslere benim kızımda ürküyor ama baya azaldı
ya saç boyatma işini araştırdım nette önermiyorlar pek doktor siteleri en iyisi ben biraz daha sabredem yada gidip model değiştirem ne yapayım sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım
ben de babam ve defneyle dışarı çıktım geldim işlerimiz vardı bankada ben onları hallettim kızımda dedesi ile arabada bekledi geldim hiç ağlamamış uyumuş sonra uyanmış uslu uslu durmuş sonra hemen eve geldik acıkmış kuzum onu emzirdim altını aldım sonra huysuzlandı dedim kesin uykusu var kucakta dolanırken uyudu ben de hemen buraya kaçtım ama karnım aç ya benim gidem bir şey ler yiyeyim süt olsun biraz defne uyanır
buruc canım problemini okudum ama stres yapma bitanem ya bazen benim kızım da öle duruyor memede saatlerce ama bakıyorum süt geliyor belki biraz kucak sıcaklık istiyor
öptüm bacılar sona gelirim yine
Canım ben günde 10 cc kadar veriyorum ama benimki mamada yiyiyor sadece anne sütü almıyor.
Canım benim senin yaşadıklarının aynısını bende geçirdim doğru tahmin ediyorsun büyüme dönemine girdiği için bunları yaşıyorsun bende doktorumla konuşmuştum bana bir ek alabildiğine mama ver bakalım aynı zamanda göğsünü sağ ne kadar çıkıyor dedi ben mama verdim 120 cc yedim göğsümü sağdım yarım saatte sadece 60 cc civarı çıkmıştı birde arada mama aldığı için doymamaya başlamıştı.Çıkan sütümün az olduğunu söyledi.Mama daha doyurucuymuş örneğin 75 cc mama yaklaşık 100 cc civarı anne sütüne eşdeğermiş anlıycan mamadan miğdesi büyüdüğünden yetmemeye başlıyor bende çok üzülmüştüm ağladım ama nafile birde artık kağanda büyüdü aldığı senin süt üretimin aynı oranda artmadıysa yetmeyebiliyormuş şimdi ben günde üç kez 2 defa 75 gece 90 olmak üzere mama veriyorum gün içinde ve tüm gecede emziriyorum şimdi düzeni oturdu.Umarım sütün yeterlidir tatlım değilsede üzülme hiçbir şekilde memeyi bırakmaz bıraksa benim oğlan bırakırdı mamayı yiyordu,eee biberondan lıkır lıkır akıyor ona rağmen illa benim boşta olsa mememi isterdi.Üzme kendini mamalar artık çok kaliteli kötü bişey yapmıyorsun ya evladına neticede anne sütüde alıyor destek gibi düşün.Şeniz
Canım yapılacak bişey yok benim oğlanda öyle zamanla geçecekmiş kıvılcımın dediği doktorumda bunu söylemişti birde gündüz oturduğum odada sesli ortamda uyutmamı onla konuşmamı sesli tepkiler vermemi ama aksine gece çok fazla ten teması kurmamamı konuşmamamı ve sessiz ve loş olan yatak odasında uyutmamı söyledi.
Kızlar bende akşam 10 da yola çıkıyorum allahın izniyle sabah 4-5 gibi en geç orda oluruz.
Birkaç gün içinde internetide çektiricem sizinle rahat rahat yazışabileceğim.Hepinizin yerine güneşlenip yüzerim artık.hihoyyyt
Beni özleyin anacım çıkayım artık hazırlıklarım var tekrar giremem sanırım kendinize iyi bakın bu arada yavrularımıda koklayın benim yerime opuyorumnanaktan
selam kizlar a.s.
aksam üstü ayse serranin ateşi cikti..37.2 ile basladi..hemen calpol verdim..ama 37.8 e kadar cikti..bende bi panikle eczaneye gittim fitil almak için..ama kapanmiş..dogru hastaneye gittim ordan..orda 37.5 cikti atesi..bide ishal oldu..doktor muayne etti..aşidan kaynaklaniyor dedi..3 gün sürekli ateşini ölç dedi..38.5u gecerse yarim fitil ver dedi..37 den yukarisinda da kontrol et..artiyorsa surup ver dedi..çok şükür düştü..enson 36.6 idi..ay cok korktum ama ya..ki ateşlenebilcegini bildigim halde bukadar korktum..Allah muhafaza ya..
yav hani saglik ocaklarindaki karma aşi ithaldi,ateş yapmiyordu..nasil pişman oldum eczaneden alip yaptirmadigima..bundan sonraki aşilari ateş yapiyormu bilmem ama iyice incelemeden hayatta vurdurmam artik..korkusu yetti valla..
bundan sonra 2.ay aşisi vuracak olanlar muhakkak sorsun ithal aşimi degilmi diye..o da ateş yapiyormus ama cocuk hissetmiyormus..tabiki ateş yapcak ki vucut direnc kazanabilsin..nihayetinde aşı ile mikrop enjekte ediyorlar ama cocugun hissetmeyecegi alternatifi varken ne diye ceksinki..bizde cekiyoruz..ay kuzumu görcektiniz..bi masumlaşti..tam kuzu gibiydi ya..elleri ayaklari durmayan cocuk yastik gibi durdu valla..
neysem..bugun kandil..dua edelim bolbol..böyle mubarek günlerde de regl olmayi hiç sevmiyorum :S
uf gene cikti atesi..cok sukur düşürdüm..2den beri uykusuz kaldi yavrum..bide sürekli islak bezle sildim onu ürperdi valla :S saat 6da tekrar vericem şuruptan..etkisi anca 1 saatte cikiyor..aksam 7de vermiştim..2 gibi yükselmeye basladi..demekki 6-7 saat sürüyor..ay yoksa 8demi versem surubu..püff kariştim iyice..en iyisi 6da kalkayim ateşine bakayim..ona göre vereyim..
Cnm geçmiş olsun, bende korkardım sonuçta ateş bu belli olmaz, yazdığın iyi oldu bizde gidicez 2 hafta sonra aşıya eczaneden alır öyle giderim bende, bide şu fitilin adı ne , hazırlıklı olmakta fayda var alayım dursun vereliniortak
Kızlar bi sorum olucaktı, dikey kanguruyu ne zamandan itibaren kullanabiliyoruz, biz bi buçuk aylık olduk
Kızlar bu arada eşim ikik koca kutu mama almış, bide bi relax sormayın, bana süt azalsada yine artar diyo, örnek olarakta bebeğin ilk doğduğu zamanki sütü gösteriyo,bunlar yine artana kadar yeter heralde fln diyo mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?