tubacım geçmiş olsun
bende aşılarla ilgili soru soruyordum sağlık ocağında yaptırıcam ama korkuyorum bayatlamışmıdır ilaçlar diye ...
burcu canım sütünü kesinlikle vermeye bak dr mama ver demeden sen verme vermek zorunda olursanda üzülme canım hayırlısı
günaydin canim..saol..bayat degillerdir muhakkak..ama ateş yapmayanlardan degil..ama herkestede olmuyor ateş..siz muhakkak karma aşiyi eczaneden ithal ateş yapmayandan alin..cok zor gercekten bu ateş mevzusu..
kızlar 2. aşınız verem aşısı değilmi_? bana verem aşısı sadece perşembe günleri yapılıyor dediler 9 temmuza randevu verdiler.birde ateş düşürücü olarak paranox fitil verdi bende aldım ama fitil kullanmak iyi değilmiş diyorlar doğrumu acaba bende calpolmu alsam???En taze aşılar sağlık ocağında olur çünkü sürekli tüketim var fakat hastanelerde öyle değil kızlar bayat olma ihtimali var.
civcivim iyiyiz sağol sen nasılsınselam hanımlar herkez iyi şükürler olsun..
40 çıkaran anneler hepinize hayırlı olsunn....
pınarcım yine çok güzel görünüyosunuz kızınla :)))
tubacım aman dikkat et kızına kedi maması yedirme hee kaydirigubbakcemile3
tutkuncum ojeli marlyn h.g kızlar görünmüsunuz uzun zamandırr iyisiniz inş Şeniz
ben hıçkırınca 5 dk daha emdiriyorum geçiyor şimdiye kadar hiç limon vermedim gazı iyi çıkmayınca hıçkırık tutuyormuşyerimseniben
benim kızada sanırım nazar değdi yaw önceden emdirip yerine koyardım öyle dururdu şimdi sürekli kucak istiyor 3 aydan sonra alışkanlıklar başlar deniliyor demekki bizimki 2.5 ayda alışkanlıklara başlayacak CADIARZUCADIARZU
ben sebamed kullanıyorum.Kızlar bende oğlanı yıkadım kendimde yıkandım şimdi oğlanı ayağımda sallıyorum bir yandan yemek yemeğe çalışıyorum bir yandanda size yazmaya zemuszemus
Size 3 sorum olacak...
1-Biz vücüt şampuanı olarak chicco kullanıyoduk bitmek üzere yarın yola çıkacağımız için alma şansımda yok orda büyük marketlerden dalin yada nivea alırım dedim kullanan memnun olan varmı?
2-Bebeği yıkadığınız su kaynamış sumu yoksa banyodan aldığınız suylamı yıkıyosunuz?
3-Şarküteri tüketmeye başladınızmı sucuk salam sosis gibi hala yemememiz gerekiyor bildiğim kadarıyla.
kızlar şimdi ilk dogdugu zman vuruyolar dünde aşı olduk bidaha nezman oluyo sormayı unutmuşum
kızlar şimdi ilk dogdugu zman vuruyolar dünde aşı olduk bidaha nezman oluyo sormayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?