2009 Mayıs Anneleri

günaydin kizlar..cok sukur atesimiz henuz 3.kez cikmadi..şimdi ölçtüm 36.5..ama birden firliyor..oyuzden birazdan kizimi uyandircam..altini değiştir,emzir derken 8e dogru surubunu vericem..

bu saate kadar 1 saat uyudum ancak..bu boyle olmaz..daha ne kadar tutucamki kendimi..cift görüyorum artik..annemler gelicek bugun..onlarla kavaciga gitmeyi düşünüyorum..yani anneme..enazindan gündüz o bakar,ölçer felan..bende gece daha dinç olurum..sabaha kadar saat kurup durdum uyurum diye..şimdi bile 8e kurulu..uyurumda ateşi cikar diye ödüm patliyor..cünkü ateşi cikinca bi tepki vermiyor..aglama gibi bişey..kuzu gibi duruyor..

günaydin canim..saol..bayat degillerdir muhakkak..ama ateş yapmayanlardan degil..ama herkestede olmuyor ateş..siz muhakkak karma aşiyi eczaneden ithal ateş yapmayandan alin..cok zor gercekten bu ateş mevzusu..

günaydin canim..saol..bayat degillerdir muhakkak..ama ateş yapmayanlardan degil..ama herkestede olmuyor ateş..siz muhakkak karma aşiyi eczaneden ithal ateş yapmayandan alin..cok zor gercekten bu ateş mevzusu..

hım anladım canım öyle yaparız 3 tane vuruluyormuş üçünüde mi eczaneden alayım ki nasıl oluyor buCADIARZU

hahaha birsen ne güzel olmuş şimdi dikkatimi çekti nuray diyince bunlar iyice beşikkertiği oldular bi de buluşturmak lazım şimdi bu yavrucukları di mi:))

hayir sadece karma aşiyi eczaneden al..verem ve adini unuttugum digerini ordan yaptirabilirsin..ateş yapan karma aşi zaten..

kızlar ben aşıya giderken sadece calpol verdim ve ateşleri çıkmadı ve ben sadece rota asısını aldım sadece diğer aşıları neden siz aldınız benmi yanlış anlıyorumm

günaydınlar babamız geldi ama veletler babaları ile beni yatırmadı üçümüz yattık babamız kardeşimin odasında yattı....fena alıştılarr

merhabalar bugün misafirim yok telaşım yok şimdi bende salık ocağını arıycam bakalım aşılar için ne diycekler bu aşı öncesi mi şurubu veriyosunuz hemen aşıdan sonra mı anlamadım.

merhaba tutkun canım bizimde pazartesi 2. ay aşımız var az önce sağlık ocağını aradım sabah erken gelin dediler ve gelmeden 1 saat evvel bir çay kaşığı calpol şurup verin dediler ben her ihtimale karşı ateş düşürüü fitilde alıcam elimin altında bulunsun en korktuğum şey ateş zaten bakalım aşı olduğu geceyi nasıl atlatıcam

gunaydın kızlar karma asıyı eczaneden almanıza gerek yokkı öncedenmiş o farklı ası sag.bak.da şidi ithal aşı kullanıyo ve en tazeside saglık ocaklarında gıttıgınızde sorarsınız onlarda acıklarlar bosuna para vermeyın ben öncesnde ve sonrasında hiç ilaç vermedim çok şukur ateste cıkmadı cıkarsa calpol verirsın demişlerdi

kızlar 2. aşınız verem aşısı değilmi_? bana verem aşısı sadece perşembe günleri yapılıyor dediler 9 temmuza randevu verdiler.birde ateş düşürücü olarak paranox fitil verdi bende aldım ama fitil kullanmak iyi değilmiş diyorlar doğrumu acaba bende calpolmu alsam???En taze aşılar sağlık ocağında olur çünkü sürekli tüketim var fakat hastanelerde öyle değil kızlar bayat olma ihtimali var.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım fitili ablam hep kullanıyor bebeğine bir sorun yaşamadı

aa kızlar haberiniz varmı calpol ingilterede yasaklanmış.şimdi okudum artık neye güveneceğimi şaşırmış durumdayım şeytan diyo ne aşı yaptır nede ateş düşürücü ver uf yaaa.

civcivim iyiyiz sağol sen nasılsın

ben sebamed kullanıyorum.
ben içme suyunu kaynatıp yıkıyorum
hayır tüketmiyorum canım gerçi ben sütte vermiyorum
claries sağol canım

merhaba

kızlar anakucağını bebişler nekadarlıkken kullanabiliriz...

birde ilk aşımız 1. ayın sonunda mı olcak biz daha 26 günlüğüzde...

cnm ikinci ay verem 5lı karma ve pnomokok yani zaturre asıları yapılıyo ama verem asısı haftada bı gun yapıılıyo o yuden persembe demişlerdir actıkları gun 8 saat içinde tuketilmelı dediğin gıbı sag. ocagındakıler .daha tazeymıs

kızlar dun 65.gunumuzdu ve ben regl oldum mafoldumben hıc beklemıyoum önce hafıf bı karın agrım vardı aha dedim amelıyat yerımı üşüttum dıye cok korktum sonra baktımbızımkı gelmıs hıc özlememısım bıde ben sadece emzııyorum 6 ay falan emzırenlerde olmayabılıyomus amakafamçokkarıştı
birsende olmustu ama o emzırmıyou sanırım baska olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…