canım yi temizlemek diye bişe yok yapısal bişe bu bazı insanların 40 bazılarının 10 gün sürebilir en fazla 40 gün sürer sadece 40 tan sonra özüre giriyorkızlar bısey dıcem benım gıbı olan varmı ya ben 22 mayısta sezeryan oldum sadec 1 hafta kanmam oldu oda kanama bıle sayılmaz haftaya 40 mız cıkacak ama ben kanma felen olmadım bısey olamaz heralde kımılerı 40 gun kanıyomus acaba doktorum ıyıce temızledıdemı olmuyorum
Allah Allah bana tam tamına gün verdiler 30 nisan da doğum yaptım 30 haziranda çağırdılar sana neden öyle yaptılar kiiiCADIARZUtubacım cnm gecmiş olsun tatlım..
ılgıncım hayırlı olsun cnm anaokuluna yazdırmıssınız yağmuru.
ya kızlar benim ikinci ayım 19 temmuzda oluyor ama sağlık ocağından 30 temmuzda gel dediler 2.aşılar için 11 gün gec.olur mu acaba öyle?
cnm uzun sürmüş kırkbaşımı oldun acaba ?
ben 30 günü geçtikden sonra azalmaya başlamıştı kanamam sonra sarı leke oldu
40 günümdede hiçbişey kalmadı abdes aldım aradan 16 gün geçti normal adetimi oldum cnm ...ben hapa başladım emzirmediğim için şimdi i,kinci adetmi oluyorum
kızlar bısey dıcem benım gıbı olan varmı ya ben 22 mayısta sezeryan oldum sadec 1 hafta kanmam oldu oda kanama bıle sayılmaz haftaya 40 mız cıkacak ama ben kanma felen olmadım bısey olamaz heralde kımılerı 40 gun kanıyomus acaba doktorum ıyıce temızledıdemı olmuyorum
tubacım cnm gecmiş olsun tatlım..
ılgıncım hayırlı olsun cnm anaokuluna yazdırmıssınız yağmuru.
ya kızlar benim ikinci ayım 19 temmuzda oluyor ama sağlık ocağından 30 temmuzda gel dediler 2.aşılar için 11 gün gec.olur mu acaba öyle?
benimde gitmem lazım dr a korunmuyorumda Allah korusun bi hamile kalsam yanarımm
benim de kanamam bitti ama sarı bi akıntı devam ediyor... bugün 26. günümüz sanırım 1 haftaya kadar o da biter... ilk aşımız için 1 temmuz dediler yani tam 1 ayımız dolduğunda çağırdılar...
bu anakucağı işikafama takıldı yaa çocuğu içine koyunca sanki iki büklüm oluyomuş gibi geliyo olay yaptım resmen koyamıyorum içine danki bişi olcakmış gibi geliyo... bende mi bi anormallik var acaba
benimde gitmem lazım dr a korunmuyorumda Allah korusun bi hamile kalsam yanarımm
aynen cnm ya
bende korunmuorumm sut korur dıolar ama nasıl guwenılcekkı...:uhm:
bı gıtmek lazımm kontrolee bencede.ben pzrt bı gıdeyım dıorum bakalım..
bizim bebiş tüpbebek ben ona da güveniyorum erkek infertilitesiydi o yüzden olmaz gibi geliyor ama neolu neolmaz Ahsenin üstüne gül koklamak istemiyorum:))aynen cnm ya
bende korunmuorumm sut korur dıolar ama nasıl guwenılcekkı...:uhm:
bı gıtmek lazımm kontrolee bencede.ben pzrt bı gıdeyım dıorum bakalım..
aynen cnm bende anakucağına koyunca öyle geliyor ikibüklümaltına bişeyler koyuyorum ama yamuluo çocuk içiinde
benim daha kırkım çıkmadı bu pazar nasipse..eşimde o günü beklio noolcaksa:))) bi süre kaçış yolları bulmam gerekkkk
bizim bebiş tüpbebek ben ona da güveniyorum erkek infertilitesiydi o yüzden olmaz gibi geliyor ama neolu neolmaz Ahsenin üstüne gül koklamak istemiyorum:))
hehehe kaçış yok bacımmm en fazla birkaç gün daha kaçarsınn resmen kırk sayıyorlar yaaadelikafaduldendelikafadulden
benim kaçmama gerek yok ama bi türlüde göürüşemedik yaaaa
tam görüşecez regli oldumm şansızsız bu hafta öle geçer taa çarşamba perşembeyi bulur
adamında hali kalmıyor çok çalışıyor yoruluyor hehehehee çocuklar geldiiii herşey bitti
mrb arkadaşlar ben site üyelerindendim ancak geçen sene diyet yapanlar grubundaydım:) kilolarımı verdikten sonra hamile olduğumu ve mayıs ayında anne olucağımı duyunca çok sevindim....uzun zamandır uğrayamadığım bu siteye çocuğumu büyütürken tekrar ihtiyaç duydum...benim gibi sorunları olanlar var mı acaba neler yapıolardır diye düşünürken 2009 mayıs anneleri başlığına tıkladım....artık bende aranıza katıldım umarım beni de aranıza kabul edersiniz....a.s
mrb arkadaşlar ben site üyelerindendim ancak geçen sene diyet yapanlar grubundaydım:) kilolarımı verdikten sonra hamile olduğumu ve mayıs ayında anne olucağımı duyunca çok sevindim....uzun zamandır uğrayamadığım bu siteye çocuğumu büyütürken tekrar ihtiyaç duydum...benim gibi sorunları olanlar var mı acaba neler yapıolardır diye düşünürken 2009 mayıs anneleri başlığına tıkladım....artık bende aranıza katıldım umarım beni de aranıza kabul edersiniz....a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?