2009 Mayıs Anneleri

canım ya snede ben gıbısın belkıde yuzune bısey dıyemıyorsun sınırden kendı kendıne kızıyorsundur. sen bebeğini al kucagına ona vermmmeye calıs gercı benım kızım benden baskasına altını bıle desıtırmıyor oyle bagırıyorkı degıstırmek ısteyen bır yerınımı acıtım dıye korkudan bırakıyo heheheh buda benım ısıme gelıyo.....

Esen sagol canim.

Pinar, bakim konusunda hemsire bana günde 6 kez degistirsen yeter demisti. Bazen 8'i buluyor ve bende islak mendille siliyorum. Cok kaka yaptikca ilik suyla yikiyorum ekstradan. Bizim sorunumuz gece, gece degistirdigimde uyaniyor ve oyun oynamak istiyor. Memeyle avutuyorum uyku sersemi bir halde, o zamanda cok geliyor süt, kusuyor.

Esra, sabret aksama kadar canim. Benim basimda da var öyle bir görümce. Önümüzdeki ay tatile cikacagiz ve onuda görecegiz. Gecen telefonda hayal kuruyor, bir gelsinde onu denize sokarim, gezdiririm diye. Sanki 3 yasinda bebekten bahsediyor. Dedim, denize girip giremeyecegini doktoruna sormam lazim. Asiri sicakta da disari cok cikartamayiz heralde. Sicaga henüz yabanci cünkü...Bozuldu ama umurumda degil, sinirlarini bilmesi gerek...

Bu arada bizim vatandas uyandi, sonra görüsürüz kizlar...

Bende kakasını yapınca poposunu yıkıyorum hemen lavaboda ılık suyla canım. Gece zaten bizimki karnı acıkınca uyanıyor 3 saatte bir falan. Gözler faltaşı gibi açılıyor. Hemen altını değiştiriyorum. 15 dk emziriyorum uykuya dalıyor. Gazını bile çıkaramıyorum uyuduğu için valla

Deniz konusunda doktor bana 1 yaşına kadar girmesin dedi. Ama ben Şile'ye gittiğimde ayaklarını falan sokacağım. Ne olacak canım su yutturmayacağız ya çocuğa :umursamaz:

Bu arada benim kadın doğum uzmanı doktorum 4.aydan sonra saçımda dökülme olabileceğini söyledi. Bebek tüm vitaminleri emdiği için. Gerçi Centrum vitamin kullanıyorum ama bide şampuan yazdı. Prozinc diye. Aldık eczaneden kullanacağım bakalım :uhm:

canım ne guzel doktorun var bızımkı pek boyle seyler soylemez sen bızımle paylasta bızde uygulayalım.

Bu arada kizlar, günde kac bez kirletiyor bebisleriniz ortalama. Ben 5-8 arasi bez degistiriyorum. Günde 3 iler 6 arasi kaka yapiyor.
cnm bende gunde normal sartlarda 6 kere falan degıstırıyorum ama bazen altını acınca ust uste 4 bez degıstırdıgım oluyor
kızlar bugün kırkımız çıkıyor annem ve babannemi bekliyorum onlar gelecekler hayırlı olsun hepimizin kırkı inşallah bebişler sakin olur bundan sonra kızlar
cnm kırkınız hayırlı olsun
iyi uykular sana bende mi uyusam unuturum biraz belki sinirim geçer
cnm cok kafana takma ıyı uykular sana
bizim sag.ocagındakı drumuzda bahsettı canm sac dokulmesınden benmkı zaten dokuluyodu dıkkat etmem lazım bıde sacımı kısalttım dokulursede kel olma ihtımalım olabılır

cnm defneye maşallah gelısımıde cok guzel sutun yetıyomus demekkı neguzel
ya kizlar bu kız tv ye bakiyor..bide bi bakişi varki ölürsünüz gülmekten..dur bi resmini cekeyim su halinin
cnm benmkıde cok meraklı oyle tv ye bakar simdiden neyse bıraz buyusun izlettırmemek gerek
Bu da oglumun son hali teyzeleri...

(Off bir türlü ögrenemedim bu isi, yanlis yeri kopyaliyorum sürekli:)

Imageshack - doruk8haftasinakadar026

cnm cok tatlı oglusun masallah

canım ne guzel doktorun var bızımkı pek boyle seyler soylemez sen bızımle paylasta bızde uygulayalım.

Tamam canım paylaşırım bildiğim, duyduğum, tavsiye aldığım herşeyi a.s.

bizim sag.ocagındakı drumuzda bahsettı canm sac dokulmesınden benmkı zaten dokuluyodu dıkkat etmem lazım bıde sacımı kısalttım dokulursede kel olma ihtımalım olabılır

Valla bende uğraşamadığım için kestirdim saçlarımı canım. Ama dökülsün istemem. İnşallah olmaz öyle birşey a.s.

uyku muyku hakgetire uyuyamadım... yine bizimki karşımda bi eli bebek arabasında ayaklarını da uzatmış uyuyor... allah korusun uyuduğunda belki alırım oğlumu... bişi falan yaparım mazallah dimi ama...

merhaba kızlarrr ŞenizŞeniz

ya ben kızıma biberonla mama vermeye çalışıyorum almıyor bu ağzında oynayıp duruyor arada bir veriyim alışsın diyorum ama nafile memeden başka bişi ağzına sokmuyor bu cadı yaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm defneye maşallah gelısımıde cok guzel sutun yetıyomus demekkı neguzel
cnm benmkıde cok meraklı oyle tv ye bakar simdiden neyse bıraz buyusun izlettırmemek gerek

buda benm oglumun son halı

Sağolasın canım benim a.s. Senin oğluşuna da maşallah paşa olmuş valla a.s.

uyku muyku hakgetire uyuyamadım... yine bizimki karşımda bi eli bebek arabasında ayaklarını da uzatmış uyuyor... allah korusun uyuduğunda belki alırım oğlumu... bişi falan yaparım mazallah dimi ama...

Alemsin bacım ya kaydirigubbakcemile3

Niye alıştırmaya çalışıyosun tatlım :uhm: Benimkine de kızlarla buluştuğumuz gün verdim mama. Eve geldi hepsini kustu. Mideleri kabul etmiyor demek ki :uhm:

Bu arada kızlar bugün Sibel'le konuştum. Çok selamı var. Tatili iyi gidiyormuş. Kafa dinliyorum dedi. Karşı komşularının cenazesi varmış. İnterneti de onlardan alıcaktı. O yüzden bira zuzamış net işi a.s

maşallah oğluşuna aysuncum çok şeker olmuş...

esracım bence ona sıkıntılarını anlat ben olsaydım şimdiye çoktan patlardımm..

tubiş benim kızda son günlerde tv izlemeye başladı bende gecenlerde videoya aldımm :))

pınarcım maşallah kızına cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim manken olcak bu kız galiba :))

cnm bende senın gıbı mama versemmı dısarı cıkınca dıyorumda esım kızıyo arabamız var orda emzırıyosun işte dıyo ama dısarda bazen cok zorlanıyorum
ama tabı mantıklı olanda vermemk en azından ilk 4 ay ,sutumuz varken bebıslerımız için en iyisı netıcede anne sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…