2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];7708716 .!.:
sagol cnm iyi diyelim iyi olsun evimi özledim,yatagımı özledim,kocamı özledim:a015: canım sıkkın yani anlıyacagın

bize göster tatlım:))) biz burdayık laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Hani burdaydınız kaçmışınız hemen :mymeka: bende gidip uyuyim bari hepinize iyi geceleerr.:1closedeyes:

hehe o dizileri bizde izliyoz bi de anlayabilsem hepsi birbirine benziyo onların yaaa:))kaydirigubbakcemile3

canım, benim oğlumda ilk 1 ay hiç kusmadı. 1 aydan sonra az az kusmaya başlamıştı, 2 gündür de çok kusuyo emdikten sonra 2 defa kustuğu oluyor. bende anlamadım bu işi. herkes fazlasını çıkarıyordur diyor
sağolasın aslıcım. büyüyorlar yaa! fotoğraflarla farkediyoruz işte.

maşallah canım çok tatlı bebişimiz.

BUNLARDA BENIM OGLUŞŞŞŞ
BAKALIM OLMUSMUUU TEYZELERİİİ
olmuş canı olmuş. çok tatlı olmuş hemide:) maşallah!

canım biz iyiyiz çok şükür. seni sormalı? cee deyip kaçıyorsun,muhabbet de edemiyoruz hiç artık.

ayy o alt açma problemi bende de var. altını açınca geri uyutamıyorum. açmasm da öğlen 11'e kadar filan uyuyor. tabi aralarda kalkıp emip geri uyuyor. bende geceleri pek açmıyorum ondan,kakasının içinde uyuyor kuzucum:kedi:

Marylin cim benim kayınvalidemde bana bilezik almış sen değiştirir istediğin gibi alırsın dedi...Allah razı olsun ne diyim,kayınpederimde hastane masraflarını karşıladı sağolsunlar..:)
canım güle güle kullan,dünyada ne insanlar var diyorum başka yorum yapmıorum,ne güzel..a.s.
BUDA GULUCUK YAĞIZEFEDEN TEYZOŞLARINAAkaydirigubbakcemile3
maşallahçok şeker
cnm ya sana mı şişko diyorlar maşaallah taş gibisin:lepi:
kilolar nerdeymişsositososito

günaydınlarrrrr ben mecburi kalkıs yaptım ömer edepsizi uyumadııı deli etti beni

evim hala temizlenmedi ve halimde yok beyaz çamaşırları asacam sonra bebişlerinkileri yıkayacam

bugün bide bizim ütülerimizi yaparım evi toplarım ...
adetim aynı hızda devam ediyor bu sebepten olsa gerek yapacak gücüm yokk iş felan.........

ceren cnm güle güle unutmayız seniii unutlurmusun hiç yaaa

esen gelinime laf etme leynnnnnnnn ömer sakin idare ederler birbirlerini

Bende gecen degistirmemeyi denedim canim, pisik olmustu poposu, icim acidi. Son care, Pampers'in gece kullanilan bezlerinden aldim, 12 saate kadar etkiliymis, umarim ise yarar.

aman bea bişe demedikk

günaydın şekerlerr nasılsınız bakem benim kızım dün öyle bir uyudu ki gece saat 2 buçukta uyutabildim sonra 4 te kalktı yattı 6 da kalktı ve birdaha yatmadııı
ölüyommm
acımmm

günaydın kızlar!
sadece okuyup okuyup çıkıyodum bazende okuyamadn çıkıyodum. artık yavaş yavaş tek elle yazmaya alışayım bari:) bu kızın kucaktan inmeye niyeti yok. yavrum kıvranıyor gazdan.
dışarı çıkıp gezmeyi çooook özledimm. daha başarabilmiş değilim hastane dışında dışarı çıkmayı. bugün yalnnızım. tabi eşim geçn haftaki gibi izin alıp gelmezse. sabah aşımızı olduk geldik. eşim eve gelene kadar şöyle olursa ne yaparsın böyle olursa ne yaparsın diye beni sözlü sınavdan geçiriyor sanki. en sonunda da bi yeri kırılsa ne yaparsın diye sorunca içimden pes artık dedim. ama herşeye hazırlıklı olmak gereirmiş.
sağlık ocağındaki hemşireye sinir oldum. tartmadı kızımı. hemen hemen tartılmazmış bebekler. biray geçmesi gerekirmiş. yoksa sen huzursuz olursun dedi. ama 12 gün olmuştu dedim. huzursuzda olmam dedim. yinede tartmadı.

yarın akşam ablam geliyor. sadece yaklaşık iki gün yalnızım bakalım kendime bakabilcekmiyim. çocuktan fırsat bulabilirsem.

bunları yazmak tam 50 dk sürmüş. ((

herkeslere iyi bir hafta dililiyorum.

ayyyy kızlar bebiş hediyesinde yeni bir moda bana hediye vitrin takımı gelmiş çok şaşırıdm

tabi buda beni oğluşlarıma çeyiz yapmaya itikliyorrr hehe kızım yok ama oğluşlara yapsammı bi çeyiz
vitrin takımı birer tane .....havlular ......patikler ...ayyyyyyyyyyyyyy çocuklar a diyemiyolar benim düşüncelere bakkk delimiyim neyimmm valla erken evlendirecem ben bu çocukları
inş.adam gibi okurlarda meslekleri olur ..........esen kızz verecenmi kızını erken erkennn demeyesin sonra tek kızım veremem kız evi naz evi vs.vs..

bozon cnm benim alışırsın kız ben iki veletle uğraşıp evimin işi ve netteysen sende yaparsın alışın birbirinizee

canım benim sağolasın.

Bende gecen degistirmemeyi denedim canim, pisik olmustu poposu, icim acidi. Son care, Pampers'in gece kullanilan bezlerinden aldim, 12 saate kadar etkiliymis, umarim ise yarar.
bende prima kullanıyorum. ama her alt değiştirmemde johnsons baby nin pişik önleyici kremini kullanıyorum. ondan galiba hiç pişik olmadı daha çok şükür. 8-10 saat değişmediği oluyor altının. hıı çok çok dışına fışkırıyorkaydirigubbakcemile3

günaydın canım. bugün biz de erkenciyiz. uyuyamadııımmmmafoldumben

merhaba canım. sana da iyi haftalar. alışırsın inşallah.

bozon cnm benim alışırsın kız ben iki veletle uğraşıp evimin işi ve netteysen sende yaparsın alışın birbirinizee
sana diycek söz yok zaten! süper anne!:lepi:

valla iyi o zaman benden demesi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demem kız baksana şimdiden çeyizini düşünüyorsun senin gibi kaynanayı nerden bulucaz önce okutur sonra evlendirirükzemuszemuszemuszemus

günaydın canım aslında doğru dürüst uyuyamadık şu kız bir uyusa da uyusam kalksam işte o zaman günaydın olacak hhehe

kızlar merhaba duru hanım çok zor uyuyor offfff ayağımda sallıyom kucağıma alıyorum yinede tam dalıyo tekrar başlıyor ağlamaya
sizlerde ne var ne yok

kızlar bugün kırkımız çıkıyor annem ve babannemi bekliyorum onlar gelecekler hayırlı olsun hepimizin kırkı inşallah bebişler sakin olur bundan sonra kızlar

ilgin kırkınız hayırlı olsun canım iinşallah dediğin gibi olurr

bende kızımı yıkadımuyusun diye ama banammısın demiyor acıktım yaaaaaaaaa

kızlar bu kız uyumuyor yavss ben onu koltuğa koyayımda bir kahvaltı yapayım belki durur yoksa açlıktan geberecem

sana yetişmek mümkün değil canım. senin gibi olabilsem keşke. ben bi tanesiyle başedemiyom.

teşekkürler canım. umarım alışırım. sanada iyi tatiller. ohh keyfini çıkar tatilin. eşim izninin çoğunu harcadı daha bi aylıkken ayrılamadı kızından. biz bu yaz evdeyiz:çok üzgünüm:

kızlar merhaba duru hanım çok zor uyuyor offfff ayağımda sallıyom kucağıma alıyorum yinede tam dalıyo tekrar başlıyor ağlamaya
sizlerde ne var ne yok

merhabq canım! aynı sorun bizde de var. günboyu kucakta taşımaktan belim kopuyor. daha bi aylıkken 5.5 kilo (evdeki dijital tartıda önce kendimi sonrada birlikte tartılıyom.yaklaşık kiloyu hesaplıyom) ise ben sonrasını düşünemiyom. sallamayı hiç sevmiyor. sallamaya başlayınca daha fazla bağırıyor.kafamçokkarıştı

ilgin kırkınız hayırlı olsun cnm bizimkilerde oyun isitiyolar şuan biri bir bacağım sallıyor diğerini öteki bacağımm eee ikisini kucağıma alamayacağım için oturudum ana kucağı sallıyorum işte

cerenciğim hepimiz süperizzz........

esen kızz yapacam tabi çeyizz evet okutalım evlensinler
ben doktor olmalarını çok istiyorum sen ne istiyon ne olsun

SEHER merhaba cnm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…