2009 Mayıs Anneleri

saol pınarcım iyiyim.bir yandan kızım bir yandan ev işi bir yandan haftada 2 gün işe geliyorum derken günler gelip geçiyor.burayada artık sık giremiyorum işe başlayınca artık tam anlamıyla takip ederim sizleri.benim kzıda aynen bazen gece yarılarına kadar uyanık kalıyor bazende sürekli uyuyor anlmadım gitti.

Hazır dünürücezimde buralardayken oğluşumun resmini atayım bari tubişcim kızına dünürcü geliyoruz ona göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu eldivenleri çıkarmadan önceki halimiz 1 aylık.şimdi eldiven takmıyoruz yeni resimleri yüklemedim pc ye henüz.opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım a.s.

Kız git yemek ye hemen a.s Annem her zaman der. Bebeği olan kadın her işini hırsız gibi sessiz ve çabuk halletmeli diye kaydirigubbakcemile3

Ay canım ya bide iş sorunu var dimi. 2 günde ona gidince zor olur. Allah kolaylık versin a.s.

Maşallah canım kuzuna a.s.

Benim kızım uyanddııııı. Bi sevişelim azcık gelirim a.s.

günaydin tünaydin kizlar a.s.

geçmişe birazdan dalarim :) biz iyiyiz hamdolsun :)

ay kizlar dün bi tuhafti ya..neye elimi atsam bişeyler oldu..

aksamüstü anca kalkabildim yerimden..dedim önce bi pasta yiyeyim :)) buzluktan cikardim pastayi..bi tarafi kestim diger tarafi kesicektimki cam kap bomba gibi patladi..unufak oldu..bitek alti kaldi tezgahta..ne oldugunu anlamadim bi anda..elimde bicakla kaldim öyle korkudan..hayatimda böyle bişi görmedim..ne düştü,ne carpti..genleşti desem pastanin yarisini yemiştik zaten..yani boş yeri vardi..anlamadim gitti..ama mutfagin heryeri cam oldu..1 saatte anca temizledim..

elime süpürgeyi almişken tüm evi süpürdüm..sonra dedim yemek yapayim..

et soteyi yaptim..pilav yapayim yanina dedim..tereyagini bicakla keseyim derken kestigim kism bi firladi yapişti bulaşiktaki bi tabaga :)))) neyse pirinci koydum..gözüme az geldi..kavanozdada pirinc vardi ordan ekleme yapayim dedim..ekledim..bi güzel oldu pilav..

eşim geldi o sirada..evvelki gece ben bi citcitcit sesiyle uyanmiştim..laminant parkeleri bilirsiniz üflesen ses cikarir..eşime gece vakti tüm odayi aratmiştim böcek girdi içeri diye..ama bulamamişti bişey..neyse dün aksam gelince dediki..sabah senin böcegi buldum kocaman bişeydi iyiki görmedin dedi..

sonra eşime yemek koyayim dedim..pilavi koyarken ne göreyim..pilavin içinde kurt varrrr..o kavanozdaki pirincim nemlenmiş kurtlanmiş..bende bi güzel kurtlu pilav yapmişim..koca pilavida,kavanozdaki pirincide attim çöpe..makarna yaptim sonra :) cok sukur onuda sag salim yedik ama onunda yagini cok kacirmişim D

hep diyorum ya bu cocuklar cok etkileiyor ruh halimizden diye..dün kizim nerdeyse hiç uyumadi..22.30a kadar belki 10 kere emzirip salladim..uyuyor 5 dak sonra uyaniyordu..

ay neyseki atlattik dünü yagmur yagdi..bende rahatladim hava gibi :)))

Teyzoşlarım günaydınnnnn a.s.

Ben uyandım, altım değişti, annemi emdim, gazımı çıkardım size bi günaydın diyeyim dedimmmm a.s.

Son düzenleme:
TÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

Ahhh su uykusuzluk hepmizin derdi galiba benim canavarda gece hiç uyumuyor umutla düzelmesini bekliyorum.
Dısarı cıkanlara imreniorum valla ben daha cesaret edemiyorum bi kere kahvaltıya gittik oda burnumdan geldi valla cıyak cıyak benimki

Mama verenler kaç saat aralıklarla ve kaç cc veriyosunuz ya ben bi ayarlayamadım

oy oy oy maşaAllah subhanAllah oglusumaaaa :ecrin_bebek:

:kedi: :kedi: ay gördüm o muhabbeti çöp çatan hülya hanim çöplerini çatip beşkleri kertmiş he kaydirigubbakcemile3 annesi beni gebertcek demiş annesi hala yaşiyorsa tabi eşim zaten kil kapmiş durumda kadinlar kulubune bide kizimi verdigimi görürse hepten ucurur beni

kiz evi naz evi minjucum :)))) anasi bi naz yapamadi bari kizi yapsin dimi ama :roflol: :roflol:

Ben uyandım, altım değişti, annemi emdim, gazımı çıkardım size bi günaydın diyeyim dedimmmm a.s.

oyyyy defne kızımm da gelmişşşşsositososito
gunaydıın lokumumm benimmmm..opuyorumnanaktankız pınarr cok seker olcekk bu cokkkkkzemuszemus

bı kucakta yagızz bı elımde kasıkk anca koydum ocaa yemeı yaaaa-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun cnm arada olur öyle nazardır üzülme...

cnm piknik yapmayı pek sevmiyorum ama iyide olabilir sizin piknik alanı derken anlamadım....organizasyonu eşin yapsın kocişlerle gelürüz kızzzz herkes liste yapar alıncakları getirir erkekler mangal yapar bizde evden kızartma vs.getiriz koca bir mas oluruz......kocişlerle sankim daha iyi olmazmı öteki türlü biz eşye tası yemek tası bebekler...vs.vs....bu buluşma öle kalabalık olmaz böcek gelirim diyor esen ve hülya yan çizmediler sen ve ben ......

hee cnm buluşuyokkk sende gelll böcek alsın seniii
cnm pamucaklı oğlan değil öteki tükürüyorr

ohhhh gezilmişşş süpersinizzz bacım yaa hayranım sizee benim adam yorgunluktan ikigündür işe geç kalıyor dükkan açıyor bide taksiye yatırım yapıyor bol bolll
bende ütü yapacam salona alacam bebekleri esiyor burası allahtan hiçbişey yapadım ütülerimizi yapayım bari bide evi süpürsem bana fazla bilee ......bu h.sonu eşimin arkadşına gidecez derin temizlik yapamam tatile çıkmada temizleyecem tatilden geldikden sonra annem gelecek derin temizlik yapacaz kadına verme parayıı çocuklarıma mama alırsın dediii.....:lepi:

cnm o dediğimiz çok geniş kapsamlı olur heraldeee sen bizi küçük buluşmamıza gel bacımm

günaydınnnn aman ne fena bir günmüşşş okuyorsundur muhakkak ama oku bacımm nazara geliyorsunuz herlade eee anası gözel kızı gözell

yerim seniii sanada günaydınnnnnn

evet biz geldikkk 11 de kalktık sabah ömer bizim yatağımızda uyuyordu alişde uynamıştı yerdeki minderlerden ona yatak yaptım yanıan yattım ana oğul uyumuşuz 11 de kalktık mama yedik sonra ömeri besledim...bulaşıklarımı makinaya attım biberonları temizledim mama suyu ısıtttık...kahvaltı yaptım bebeler karşımda sizlere bakemm dedim
şimdi kalkacam ütülerimi yapacam sonra yemek yeriz sonrada evi süpürecem tabi ara ara buraya gelcemmm öpüldünüz cicilerrr

evet kızlar 2 temmuz perşembe günü herkes uygunsa buluşalım metroportta :lepi:

anneciğim kontes o vakit gelebileceklerini söylediler .....

herkese uygunsa bildirsinnn

Canım benim valla nazara gelmişsiniz a.s Arada olur öyle. Canın sağolsun a.s.

Tünaydın canım a.s.

oy teyzesi yesin onu :))) maşaAllah subhanAllah :)))

Çok tşk ederim canlarım a.s.

Valla canım benimkide sabah 5'de kalkıp 5,30'da evden çıkıyor. Akşama kadar ayakta ama bende bunalıyorum diye sesini çıkarmıyo garibim napsın yerimseniben

Ayyy ütülenmeyen kumaşlar olsa hep. Ne güzel olur ya sırnaşık şey

maşallah pınarcım büyümüş çok tatlı olmuş...

Sağol canım büyüyolar valla hihoyyyt

Benim kıza tek meme yetmedi, ötekini de emiyo şimdi. Sonra uslu dururda inşallah ütülerimi yaparım :Saruboceq:

birsencimm maşallah oğluşlarına yalnız şu ananenin atari diyişine çok güldüm sabah sabah okuyunca epey güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…