2009 Mayıs Anneleri

[/url][/IMG]

bende uykucu şirin ömerrrrrr

O uykucunun yanına girip mıncık mıncık mıncıklarım valaa ben :1hug:

pınarcım maşallah defnemiz büyümüş allah nazarlardan saklasın

Sağolasın canım. Allah hepimizinkileri nazardan saklasın inşallah a.s.

kızlar ben kaçarım ütülerle başlayacam işe çünkii öpüldünüzzz

Kaç canım kolay gelsin. Benim kızda salıncağında sanki uyuklayacak gibi. Bende başlayayım yavaştan ütüye a.s

uymucam banane bananeee:)))
ooo teyzoşlarda warmış burdaaaa...annem yorgun uyumuyom ama yaramaslık yapıp aglamıomda heheeeea.s

Eklentiler

• $YAGIZ 065.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 20
BANUCUM MERHABA acaba neden uyumadıki gazı falanmı vardı

tatlım çok huysuzdu gece bugün yine öyle tam uyutuyorum yatağa koyunca başlıyor ağlamaya
sen nasılsın selin nasıl tatlım

birsencim nasılsın bebişler nasıl

pınarcım maşallah defnemize

sibelcim sen nasılsın yağız nasıl

kızlar hepiniz hep aklımdasınız ama giremiyorum çok sık temmuzun 30 da işe başlıyorum hayırlısıyla ozaman daha sık girerim

az kalmış canım işe başlamana annenmi bakıcak duru ya

bugün uyku günü galiba cnm bnmkide iki saat uyudu rekor kırdı uyandı emzirdim banyo yaptı şimdi yine uyuyo:) aman nazar değmesin maşallah:lepi:

maşallah dedim ama benim ki gözleri actı

benımkı uyuck sankı..
uyuyamıo ama gıdemde memede uyutem barı hem bende uyurum azcıkkk. 4 te kudurmaya baslr gene benımkı 4 lmadan bende uyurum hem inşşşş optuk sızı canlarrr

cnm bizdede aynı sorun başladı çok aç olmazsa sağ göğsümüalmak istemiyo solu veriyorum alıyo süt mü yok acaba diyorum sıkıyorum geliyo anlamadım bende tersine mi geliyo çocuğun acaba :):)

uymucam banane bananeee:)))
ooo teyzoşlarda warmış burdaaaa...annem yorgun uyumuyom ama yaramaslık yapıp aglamıomda heheeeea.s

Oy maşallah kuzuma uslu uslu otur olur mu a.s.

merhaba kızlar nasılsınız biz dün gece hiç uyumadık sabahta 7 den bu saate kadar duru ağladı yeni uyudu

Ay canım ya derdi ne ki acaba kuzumun :uhm:

kızlar bora 2 saatten beri uyuyor rekor kırıcak galiba bugün maşallah

Oh maşallah

sibelcim sen nasılsın yağız nasıl

kızlar hepiniz hep aklımdasınız ama giremiyorum çok sık temmuzun 30 da işe başlıyorum hayırlısıyla ozaman daha sık girerim

Sağolasın canım a.s. Oooo az kalmış işe başlamana. Annen mi bakıcak Duru'ya :uhm:

bugün uyku günü galiba cnm bnmkide iki saat uyudu rekor kırdı uyandı emzirdim banyo yaptı şimdi yine uyuyo:) aman nazar değmesin maşallah:lepi:

Oh oh maşallah yavruşlarıma ya

benımkı uyuck sankı..
uyuyamıo ama gıdemde memede uyutem barı hem bende uyurum azcıkkk. 4 te kudurmaya baslr gene benımkı 4 lmadan bende uyurum hem inşşşş optuk sızı canlarrr

Hadi canım uyu sende a.s.

cnm bizdede aynı sorun başladı çok aç olmazsa sağ göğsümüalmak istemiyo solu veriyorum alıyo süt mü yok acaba diyorum sıkıyorum geliyo anlamadım bende tersine mi geliyo çocuğun acaba :):)

Canım bazı bebekler bazı memeleri almazlarmış :uhm: Komşumun oğluda sol göğsünü almıyormuş :uhm:

Benim kızda uyandı. Ütü yarım kaldı tabi. Emzirdim, yatırdım salıncağına ama illa oyna benimle diyor hihoyyyt

3 sepet ütü varmış bee çocuklarınkinden basladım 60 mendil madiler

ama ali ağladı onu sallıyorum kaçaca şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…