birsencimm maşallah oğluşlarına yalnız şu ananenin atari diyişine çok güldüm sabah sabah okuyunca epey güldüm
[/url][/IMG]
bende uykucu şirin ömerrrrrr
pınarcım maşallah defnemiz büyümüş allah nazarlardan saklasın
kızlar ben kaçarım ütülerle başlayacam işe çünkii öpüldünüzzz
BANUCUM MERHABA acaba neden uyumadıki gazı falanmı vardı
kızlar bora 2 saatten beri uyuyor rekor kırıcak galiba bugün maşallah
merhaba kızlar nasılsınız biz dün gece hiç uyumadık sabahta 7 den bu saate kadar duru ağladı yeni uyudu
tatlım çok huysuzdu gece bugün yine öyle tam uyutuyorum yatağa koyunca başlıyor ağlamaya
sen nasılsın selin nasıl tatlım
birsencim nasılsın bebişler nasıl
pınarcım maşallah defnemize
sibelcim sen nasılsın yağız nasıl
kızlar hepiniz hep aklımdasınız ama giremiyorum çok sık temmuzun 30 da işe başlıyorum hayırlısıyla ozaman daha sık girerim
bugün uyku günü galiba cnm bnmkide iki saat uyudu rekor kırdı uyandı emzirdim banyo yaptı şimdi yine uyuyo:) aman nazar değmesin maşallah:lepi:
valla cnm gözüm yok maşallah ne güzel uyuyo senin kız benimki capitolde beni rezil etti,girdiğim her mağazada zaten iki bebek mağazasına girebildim herkes bu çocuk aç cnm git emzir diyip durdu halbuki ben yeni gelmiştim emzirmeden.Seninki kaç günlük oldu şimdi belki benimki daha küçüktür ondan olabirmi acaba diyorum..Bide bugün sbahtan beri sağ göğsümü verince sinirleniyoo acaba sütümmü yok diye sıkıyorum süt geliyo diğerini verince susuyoo neden olabilirki?
uymucam banane bananeee:)))
ooo teyzoşlarda warmış burdaaaa...annem yorgun uyumuyom ama yaramaslık yapıp aglamıomda heheeeea.s
merhaba kızlar nasılsınız biz dün gece hiç uyumadık sabahta 7 den bu saate kadar duru ağladı yeni uyudu
kızlar bora 2 saatten beri uyuyor rekor kırıcak galiba bugün maşallah
sibelcim sen nasılsın yağız nasıl
kızlar hepiniz hep aklımdasınız ama giremiyorum çok sık temmuzun 30 da işe başlıyorum hayırlısıyla ozaman daha sık girerim
bugün uyku günü galiba cnm bnmkide iki saat uyudu rekor kırdı uyandı emzirdim banyo yaptı şimdi yine uyuyo:) aman nazar değmesin maşallah:lepi:
benımkı uyuck sankı..
uyuyamıo ama gıdemde memede uyutem barı hem bende uyurum azcıkkk. 4 te kudurmaya baslr gene benımkı 4 lmadan bende uyurum hem inşşşş optuk sızı canlarrr
cnm bizdede aynı sorun başladı çok aç olmazsa sağ göğsümüalmak istemiyo solu veriyorum alıyo süt mü yok acaba diyorum sıkıyorum geliyo anlamadım bende tersine mi geliyo çocuğun acaba :):)
cnm bizdede aynı sorun başladı çok aç olmazsa sağ göğsümüalmak istemiyo solu veriyorum alıyo süt mü yok acaba diyorum sıkıyorum geliyo anlamadım bende tersine mi geliyo çocuğun acaba :):)
bnde anlamadım ya hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?