2009 Mayıs Anneleri

pınarcım bende salıoncak almayı düşünüyorumda seninki nası bişey?markası filan varmı bi tresim atabilirmisin?

bende kocişten gizli koyuyorum resim :kedi: .Yapsın nazını canıım bizde nazlarız artıkın gelin almak kolay değiill dimi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada gelinimim tv izlerken resmni yakaladım sonra tv izlemeye dalıp oğlumu ihmal etmesin sakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tşk ederiz pınarcıımm.senin kızada maşallah çok tatlılar ya.

Tutkuncum yeni koydum bakarsın bugun çekik göz oğluma kaydirigubbakcemile3

Aman dünürüm dikkat et kendine lazımsın sen bana kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki yine mırıldanmaya başladı ona bakayım biraz işlerim var halledeyim tekrar gelirim ben ...byyy

3 sepet ütü varmış bee çocuklarınkinden basladım 60 mendil madiler

ama ali ağladı onu sallıyorum kaçaca şimdi

Ay benimde 2 sepetti. Biri Defne hanımında. Sabah yıkadıklarım da kurumuş onunla oldular 3 sepet laelaelaelaelae

pınarcım bende salıoncak almayı düşünüyorumda seninki nası bişey?markası filan varmı bi tresim atabilirmisin?

Canım bak bu. Markası yok. Dastini'den aldım a.s.

tşk ederiz pınarcıımm.senin kızada maşallah çok tatlılar ya.

Sağolasın canım a.s.

cnm ya aşı kartına öyle yazmış hemşire acaba yanlış mı yazdı:1shok:

Bi sor canım arayıpta yanlıştır ya her ay oluyor a.s.

Benimki yine mırıldanmaya başladı ona bakayım biraz işlerim var halledeyim tekrar gelirim ben ...byyy

Kolay gelsin canım a.s.

Ütülerim bitti çok şükür. Kızım uyandı onu emzirdim. Şimdi uslu durursa ütülediklerimi yerleştireceğim. O arada yemek yiyeceğim. Bide haftasonu çıakrdığım nevresim takımımı yıkadım. Oda kurusa onuda ütülerim bitti gitti hihoyyyt

130 ama ben her zaman ordan alışveriş yaptığım için nakit 100 tl'ya aldım canım a.s

kızlar bora dunden beri meme almıyor ya cok üzülüyorum sanırım iyice biberona alıştı.Önce alıyor bi bes dakika cekiyor sonra basıyor cığlığı sanırım süt gelmeyince kızıyor artık.Mama bebeği oldu tamamem.

semra cnm kocaelindenmi gelecen geleceksen sana uyduralım buluşmayı

h.sonu h.içi sen söyle bizze

evet canım gelebilirsem kocaelinden gelicem siz günü ayarlayın ben size uyayım bide gelemezsem mahçup olmayayım

birde kızlar 40ı çıkıyor ya tam 40.cı gündemi yıkıyoruz yoksa birgün önce falanmı öylebirşey duydumda

bugün esen hanım yok hülyayı msn den gördüm

kızlarrrr 2 temmuz diyorummmmmmmmmmmmmmm buluşmayıı

Kızımın gazı tuttu yine çok ağladı kuzum ya mafoldumben Şimdi sakinleşt biraz dizimde yatıyor.Ütülediklerimde kaldı ortada :bbo:

Canım karnını doyurduktan sonra memeyi versen :uhm: Hem memeyi unutmaz hemde çektikçe sütün artar :uhm:

tmm cnm tşk ederim:)

Rica ederim canım a.s.

birde kızlar 40ı çıkıyor ya tam 40.cı gündemi yıkıyoruz yoksa birgün önce falanmı öylebirşey duydumda

Valla ben tam 40.gün kırklandım canım a.s.

pınarcım öyle durumlarda 1-2 kaşık ıhlamur içirirsen yada rezene iyi geliyor

Tatlım öyle ağlıyor ki o anlarda kafam duruyor valla :uhm: Sürekli bişeyler içirmekte istemiyorum. Neyse çıkardı rahatladı sanırım. Salıncağına yatırdım, uyukluyor

Rezene almıştık aktardan ama kayınvalidemlerde kaldı. Aldığımda evde sürekli kaynamış halde bulundursam yeni kaynatmış gibi etkili olur mu acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…