oy oy oy maşaAllah subhanAllah oglusumaaaa :ecrin_bebek:
:kedi: :kedi: ay gördüm o muhabbetiçöp çatan hülya hanim çöplerini çatip beşkleri kertmiş he kaydirigubbakcemile3 annesi beni gebertcek demiş annesi hala yaşiyorsa tabi eşim zaten kil kapmiş durumda kadinlar kulubune bide kizimi verdigimi görürse hepten ucurur beni
kiz evi naz evi minjucum :)))) anasi bi naz yapamadi bari kizi yapsin dimi ama :roflol: :roflol:
Hoşgeldin canım a.s.
Kız git yemek ye hemen a.s Annem her zaman der. Bebeği olan kadın her işini hırsız gibi sessiz ve çabuk halletmeli diye kaydirigubbakcemile3
Ay canım ya bide iş sorunu var dimi. 2 günde ona gidince zor olur. Allah kolaylık versin a.s.
Maşallah canım kuzuna a.s.
Benim kızım uyanddııııı. Bi sevişelim azcık gelirim a.s.
pınarcım bende salıoncak almayı düşünüyorumda seninki nası bişey?markası filan varmı bi tresim atabilirmisin?
Ya bizim kızın bir bacağından ve kolundan yaptılar :uhm: Kolundan veren öteki karma 5'li galiba :uhm:
Sağol canım a.s.
2 ay olduğuna emin misin ya 17 temmuz demiştir belki de :uhm:
cnm ya aşı kartına öyle yazmış hemşire acaba yanlış mı yazdı:1shok:
Anaaaaaa yine buluşuyorlar
Minju fotoyu göremedim üzgünüm.
Beyaz süper çekilmiş kim çekti çok güzeller
ilgin önemli olan sen ve kızın mutlumuydunuz gerisi boşver.Hayırlı olsun
Tüm mevlüt yapan ve 40 çıkaranlara hayırlı olsun diyorum.
Dırım oğlan çok tükürüyosa bi ağzına bak pamucak olmasın oda yapar
günaydin tünaydin kizlar a.s.
geçmişe birazdan dalarim :) biz iyiyiz hamdolsun :)
ay kizlar dün bi tuhafti ya..neye elimi atsam bişeyler oldu..
aksamüstü anca kalkabildim yerimden..dedim önce bi pasta yiyeyim :)) buzluktan cikardim pastayi..bi tarafi kestim diger tarafi kesicektimki cam kap bomba gibi patladi..unufak oldu..bitek alti kaldi tezgahta..ne oldugunu anlamadim bi anda..elimde bicakla kaldim öyle korkudan..hayatimda böyle bişi görmedim..ne düştü,ne carpti..genleşti desem pastanin yarisini yemiştik zaten..yani boş yeri vardi..anlamadim gitti..ama mutfagin heryeri cam oldu..1 saatte anca temizledim..
elime süpürgeyi almişken tüm evi süpürdüm..sonra dedim yemek yapayim..
et soteyi yaptim..pilav yapayim yanina dedim..tereyagini bicakla keseyim derken kestigim kism bi firladi yapişti bulaşiktaki bi tabaga :)))) neyse pirinci koydum..gözüme az geldi..kavanozdada pirinc vardi ordan ekleme yapayim dedim..ekledim..bi güzel oldu pilav..
eşim geldi o sirada..evvelki gece ben bi citcitcit sesiyle uyanmiştim..laminant parkeleri bilirsiniz üflesen ses cikarir..eşime gece vakti tüm odayi aratmiştim böcek girdi içeri diye..ama bulamamişti bişey..neyse dün aksam gelince dediki..sabah senin böcegi buldum kocaman bişeydi iyiki görmedin dedi..
sonra eşime yemek koyayim dedim..pilavi koyarken ne göreyim..pilavin içinde kurt varrrr..o kavanozdaki pirincim nemlenmiş kurtlanmiş..bende bi güzel kurtlu pilav yapmişim..koca pilavida,kavanozdaki pirincide attim çöpe..makarna yaptim sonra :) cok sukur onuda sag salim yedik ama onunda yagini cok kacirmişimD
hep diyorum ya bu cocuklar cok etkileiyor ruh halimizden diye..dün kizim nerdeyse hiç uyumadi..22.30a kadar belki 10 kere emzirip salladim..uyuyor 5 dak sonra uyaniyordu..
ay neyseki atlattik dünüyagmur yagdi..bende rahatladim hava gibi :)))
3 sepet ütü varmış bee çocuklarınkinden basladım 60 mendil madiler
ama ali ağladı onu sallıyorum kaçaca şimdi
pınarcım bende salıoncak almayı düşünüyorumda seninki nası bişey?markası filan varmı bi tresim atabilirmisin?
tşk ederiz pınarcıımm.senin kızada maşallah çok tatlılar ya.
cnm ya aşı kartına öyle yazmış hemşire acaba yanlış mı yazdı:1shok:
Benimki yine mırıldanmaya başladı ona bakayım biraz işlerim var halledeyim tekrar gelirim ben ...byyy
semra cnm kocaelindenmi gelecen geleceksen sana uyduralım buluşmayı
h.sonu h.içi sen söyle bizze
kızlar bora dunden beri meme almıyor ya cok üzülüyorum sanırım iyice biberona alıştı.Önce alıyor bi bes dakika cekiyor sonra basıyor cığlığı sanırım süt gelmeyince kızıyor artık.Mama bebeği oldu tamamem.
tmm cnm tşk ederim:)
birde kızlar 40ı çıkıyor ya tam 40.cı gündemi yıkıyoruz yoksa birgün önce falanmı öylebirşey duydumda
pınarcım öyle durumlarda 1-2 kaşık ıhlamur içirirsen yada rezene iyi geliyor
Kızımın gazı tuttu yine çok ağladı kuzum ya mafoldumben Şimdi sakinleşt biraz dizimde yatıyor.Ütülediklerimde kaldı ortada :bbo:
birsen sen sadece mama veriyosun demi canım kac saat arayla ve kaç cc veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?