2009 Mayıs Anneleri

canım geciktirme ya calpol yada fitil ver ama bugün dr um fitil daha iyi rahatlatıcı etkisi de var dedi
ben bi daha ölçem kızın ateşini

esen cnm yaa gelinimin ateşi çıkmış duşda yasakk keske calpol verseydin o çok iyi yaa benimkiler aşı olmadan ben verdim hiç bişeycikleri olmadııı

ayyy avrupa yakasını izliyorum çok güldüm beeee

ne bileyim güzeli fitil daha etkili dediler fitil verdim aşıdan yarımsaat önce de vermiştim
bişeciği yoktu şimdi oldu

esen fitil etki edene kadar bekle cnm.. öfff ya üzüldüm bak

fulyacım sen fitil atmadınmı???

kıslar bz gesmelere gitik kızımla floryadaydık aman ne güzel geldi anlatamam..

ya bide BENıM KIZ SÜREKLı ELLERıNı YUMRUK YAPIP ELLERıNı EMıYO YA NE YAPSAM ENGEL OLAMIYOM HERYER SALYA TÜKRÜK ÜRETıYP SÜREKLı ANNEM DıYOKı ELLERıNı BAGLAYALIM UNUTUR DıYO HATTA BAGLADI TÜLBENTLE BEN ÇÖZDÜM YRN DOKTORA SORACAM NEDEN ACANBA???

BEN ÇEKıYORUM ELıNı O AGZINA GÖTÜRÜYO OYUN GıBı:)))

BENDE BURCUYU SORACAKTIM AZ ÖNCEDE GÖRDÜM BURADA GıNE KAYBOLDU HAYIR OLSUN ıNŞ.???? HABER ALAN VARSA YAZSSIN MERAK ETTıM..

cnm hosgeldın cok saol valla neguzel gezıyosunuz senın için iyi oluyodur bıde gazel hanm gunduz yorulup gece guzel uyuyodurkaydirigubbakcemile5 cnm gecmıs olsun ishal de sıcaktandır ama onemlı olabılır bebeklerde bence suda ver bebısıne ates 38 gecmedıkten sonra korkma

cnm sende hosgeldınnkaydirigubbakcemile3
ahsen hanma masallah onden bıle gıdıyomus cnm ya inş cok yukselmez atesi

oh gezmişsiniz maşallah sizeee
düştü canım ya 1 saat sonra tekrar bakarım
başım ağrıdı yavs ne zormuş
benimki de yapıyor o işi canım bu ayın özelliği o ellerini tanıyor bu ay

fulyacım fitil ver çok etkili uyutuyor daa

nurten cnm h.g ne güzel gezmelerede gidilmişş :))

bacım bırak çocuk emsin parmağını bu aylarda yaparlarmış benim kızda emiyor ama öyle çok tükürük salgılamıyor ..netten çocuk gelişimi 3. aya bak orda yazıyor cnm ...

cnm hosgeldın gezmelerdymıssınız yınea.s
cnm o ellerın yumruk yapıp emmebızımkındede had safhada normal bısıy herhalde ben bazen cekıp emzık verıyorum isterse alıyooo
burcu cnm msj yazdı kagan ishal olmus 5 gundur gecmemıs onla ugrasıyomus bende cok merak etmıstımm

Kolik cd'sini netten indirdim kızlar a.s. ısteyen msn'den bana yazsın adresini vereyim a.s.
bana da bana da bende istiyorumm:))))
pınarın gönderdiği birileri de yollayabilir kızlarrrrr
kızlarrr annem geldiiii:1shok:
hade canımmm nerden esmiş aman aman iyi davranda kaçırma kızz zemuszemus
fünaydın kızlar dün gece benimkide uyumadı sabaha kadar hatta gündüz bile uyumadı kocam şehirdışında yeni geldi bi siftah bile yapamadık hihoyyyt
biz yaptık çok canım acıdı
bugün dr a gittim sordum neden acıyor diye süt verdiğimiz için hormonlar düşüyor kuruluk oluyormuş o yüzden acıması normalmiş
bir ilaç verdiBıRSEN ıLAÇ BUNUN ıÇıNDıı MERAKLUUUUUUU

kızlar hugsya arıtılmış su ve kremli ıslak mendilide çok iyi hiç pişik yapmadı .dünde canbebenin losyonlu ıslak mendilini aldım bakalım o nasıl olacak.
ben canbebe aldım pişik yaptı sakın kullanmayııın sakınnn
unibaby alıcam yarın

Son düzenleme:
heeee esen öğrendimmmmm hahaa hülyayada diyemmmmm

ben emzirmedğim için acumadııııııııııııııııııııı hahahaaa

ya ben canbebe ile siliyorum kaka yapıyolarsada yıkıyorum pişk mişik olmadı gariii

zati pişik için hakiki zeytin yağı sürecekmişsiniz kızlarrrr

hadi bende kaçtımmmmm avrupa yakası bitsin tosbişlkeri besleyem duş alam yatammm byby

sanada iii geceler cnmm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…