cnm hosgeldın cok saol valla neguzel gezıyosunuz senın için iyi oluyodur bıde gazel hanm gunduz yorulup gece guzel uyuyodurkaydirigubbakcemile5aysuncum maş...oğluşuna tatlımmŞeniz
ayşegül cnm bende ekledim faceye...
birsencim benim buluşma için bi değişiklik yok bacım Allahın izniyle orda olucam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
fulyacım geçmiş olsun cnm ishal mi oldu kuzucuk???
kızlar biz yine yorulduk yoruldukk geldik yaw kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sabah kızımla kalktık kahvaltımı ettim azcukta onuda seveyim dedim zilloş aldım ne güsel sevişiyorduk bi baktım yine ağız dolusu üstüme kustu :bbo:
üstünü değiştirdim emdirip uyuttum hemen attım kendimi banyoya çıktık komşu çağırdı çaya gittik çay içtik pazara çıktık zilloş evde durmak istemiyor artık geldikki terlemiş tekrar onun üstünü değiştirdim şimdi yine huysuzluk yapıyor bu saatte yatmaz bakalım napcezz :kedi::kedi:
cnm gecmıs olsun ishal de sıcaktandır ama onemlı olabılır bebeklerde bence suda ver bebısıne ates 38 gecmedıkten sonra korkmaevet birsencim ateş yapmıyor zaten onu gecen hafta olmustu.dünden beri böyle..
aradım dun doktorunu 38 olursa götürürüm artık inşallah olmaz ama..hasta olmasınlarda yorgunluk uykusuzluk razıyım valla herseye tatlım
ben geldümmm
anam sabah aşı oldu kuzum hiç ağlamadı yavru kuş
ordan dr a gittik herşeyi çok iyi dedi 5600gr 56.5 cm olmuş kafası da 39 hehe biraz büyük mü ne:))
zihinsel gelişimi çok iyi dedi 1 ay önden gidiyormuş
birsen kız gelinin zeki mi olacak ne inşallah genetik mühendisi olur
sütümü sağınca az geliyor doyuyormudur dedim bazı göğüsler sağmakla süt vermeyebilirmiş emince daha iyi gelirmiş kilo alımına göre doyuyor aynen devam dedi
aşı ateş yaparsa fitil ver dedi şükür şimdilik bişe yok arada bakıyorum
bende dr a gittim gayet iyiymişimbanada bir ilaç verdi ama neden olduğunu söylememm :umursamaz:
oradan da arkadaşa gittik hepsi bir yere toplanmıştı ilk kez bebekle yalnız araba kullandım uyuduğu için rahattı uyumasa zor olurdu
sizden ne var ne yok geçmişi şimdi okuyamam yemek yiyecem acım
buluşmada bir değişiklik yoktur inşallah
ya dr fitil daha etkili demişti 6 saat sonra da şurup veririm
oh gezmişsiniz maşallah sizeee[k] {n} [k];7782097 .!.:esen fitil etki edene kadar bekle cnm.. öfff ya üzüldüm bak
fulyacım sen fitil atmadınmı???
kıslar bz gesmelere gitik kızımla floryadaydık aman ne güzel geldi anlatamam..
ya bide BENİM KIZ SÜREKLİ ELLERİNİ YUMRUK YAPIP ELLERİNİ EMİYO YA NE YAPSAM ENGEL OLAMIYOM HERYER SALYA TÜKRÜK ÜRETİYP SÜREKLİ ANNEM DİYOKİ ELLERİNİ BAGLAYALIM UNUTUR DİYO HATTA BAGLADI TÜLBENTLE BEN ÇÖZDÜM YRN DOKTORA SORACAM NEDEN ACANBA???
BEN ÇEKİYORUM ELİNİ O AGZINA GÖTÜRÜYO OYUN GİBİ:)))
BENDE BURCUYU SORACAKTIM AZ ÖNCEDE GÖRDÜM BURADA GİNE KAYBOLDU HAYIR OLSUN İNŞ.???? HABER ALAN VARSA YAZSSIN MERAK ETTİM..
[k] {n} [k];7782097 .!.:esen fitil etki edene kadar bekle cnm.. öfff ya üzüldüm bak
fulyacım sen fitil atmadınmı???
kıslar bz gesmelere gitik kızımla floryadaydık aman ne güzel geldi anlatamam..
ya bide BENİM KIZ SÜREKLİ ELLERİNİ YUMRUK YAPIP ELLERİNİ EMİYO YA NE YAPSAM ENGEL OLAMIYOM HERYER SALYA TÜKRÜK ÜRETİYP SÜREKLİ ANNEM DİYOKİ ELLERİNİ BAGLAYALIM UNUTUR DİYO HATTA BAGLADI TÜLBENTLE BEN ÇÖZDÜM YRN DOKTORA SORACAM NEDEN ACANBA???
BEN ÇEKİYORUM ELİNİ O AGZINA GÖTÜRÜYO OYUN GİBİ:)))
BENDE BURCUYU SORACAKTIM AZ ÖNCEDE GÖRDÜM BURADA GİNE KAYBOLDU HAYIR OLSUN İNŞ.???? HABER ALAN VARSA YAZSSIN MERAK ETTİM..
bana da bana da bende istiyorumm:))))Kolik cd'sini netten indirdim kızlar a.s. ısteyen msn'den bana yazsın adresini vereyim a.s.
hade canımmm nerden esmiş aman aman iyi davranda kaçırma kızz zemuszemuskızlarrr annem geldiiii:1shok:
biz yaptık çok canım acıdıfünaydın kızlar dün gece benimkide uyumadı sabaha kadar hatta gündüz bile uyumadı kocam şehirdışında yeni geldi bi siftah bile yapamadık hihoyyyt
ben canbebe aldım pişik yaptı sakın kullanmayııın sakınnnkızlar hugsya arıtılmış su ve kremli ıslak mendilide çok iyi hiç pişik yapmadı .dünde canbebenin losyonlu ıslak mendilini aldım bakalım o nasıl olacak.
ben yatıyorum kızlar kız uyuyorken yatayım iyi geceler
ben yatıyorum kızlar kız uyuyorken yatayım iyi geceler
heeee esen öğrendimmmmm hahaa hülyayada diyemmmmm
ben emzirmedğim için acumadııııııııııııııııııııı hahahaaa
ya ben canbebe ile siliyorum kaka yapıyolarsada yıkıyorum pişk mişik olmadı gariii
zati pişik için hakiki zeytin yağı sürecekmişsiniz kızlarrrr
hadi bende kaçtımmmmm avrupa yakası bitsin tosbişlkeri besleyem duş alam yatammm byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?