2009 Mayıs Anneleri

yok kızlar fitilim evde.eşimde her zamanki dısardaaaaa
yalnızım çıkıp alamıorum hiç bişey
ağlıcam sinirimden

selam kizlarrr a.s.

bugun annemler vardi..giremedim nete..ay hamaratliğim üstümdeydi :) kaç çeşit yemek yaptim türlü,köfte,makarna,buzlu pasta,üzümlü kurabiye..hatta erik hoşafi bilem yaptimmm :))

esencim fulyacim cok gecmiş olsun kizlar a.s. sabaha kadar ölçün sıksık..ilacin etkisi gecince gene firlayabilir Allah muhafaza..ateş bu bişeye benzemez :S

ay geçmişi okudumda cocuklarin ateşi dişinda bişey kalmadi aklimda..daha dogrusu ateş kelimesini görünce silindi kafamdan :) inşaAllah ikisininde düşer..

aysegülcüm bende ekledim canim seni tubali olan

iyi geceler herkese kızlar.Benim hamarat dünürümde buradaymıış yakaladım gelinim nasıl bakalım. uyy şu imzandaki resme bayıldım yaa çok şekeer maşallah kaydirigubbakcemile3

ok kabul ettim:)

kızlar ne hızlısınız yaw facebokadamı sıçradınız orada napıyonuz sorması ayıp ben geri kaldım sanırım lmaz: benimkide yeni uyudu şükür bugun gün boyu ayaktaydı yaw ne hikmetse babası gelince uykuya daldı gündüz bana hiçbişe yaptırmadı bacaksız.: :ecrin_bebek:

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz

Ay ben de aldım ondan çok şirin ama eve gelince ben de aynen senin gibi sinir oldum &#61514

hülyacım dr a sordun mu ne zaman geçermiş bu durum peki?

Ayşegül canım çooook geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına. Allah bir daha göstermesin. Kan hala devam ediyo mu?

Canım sakın pes etme benimki de ilk başta sol mememi almıyordu. Çok uğraştım sonunda ben kazandım. ıyi ki de direnmişim çünkü şimdi esas o memeden süt geliyor sağdan anca 10-15 ml süt çıkıyo. Benim kuzeninde bebeği bir memesini almıyordu o da üzerine düşmeyince bebek almadı bir daha. Sen ısrar et alır gibi geliyo bana

geçmiş olsun canım nazar değmiş sanaaaa

Teyzoşlarım günaydınnnnn a.s.

Ben uyandım, altım değişti, annemi emdim, gazımı çıkardım size bi günaydın diyeyim dedimmmm a.s.

[/QUOTE]
Çok güzel pınarcım ya maşallah

Son düzenleme:
uymucam banane bananeee:)))
ooo teyzoşlarda warmış burdaaaa...annem yorgun uyumuyom ama yaramaslık yapıp aglamıomda heheeeea.s
afferim uslu kuzucuk uyutma anneyi maşşallaaahh

Olurmuş canım hiç saati yok bunun. ıki saatte bir emzir ya da sağ. Isırgan çok iyi geliyo. Isırgan çayı, tohumu ne bulursan. Bir de hipp’in çayı iyi. Bana humanadan daha iyi geldi. Bir de feyrouz gazoz. O da malt içeceği olduğu için iyi geliyo aklında bulunsun.
Bence geç değil. Ben de kendi savaşımı vermeye çalışıyom işte

inşallah ya başıma ağrı yapıştı uyudu şimdi birazdan yine bakıcam geçmezse soğuk kompres yaparım o da olmadı dr a inşallah düşer yaaa
Geçmiş olsun canım. Ateşinin düştüğüne sevindim. Biraz geç oldu gerçi ama…&#61514

Benim dr bırak emsin dedi. Emme bebeklerde reflekstir her an emmek ister. Bu aç olduğunu göstermez dedi. Karnı ağrıdığında falan da emmek istermiş. Emzik vermek daha kötü dedi. Ama çocuğu böyle gören de aç olduğunu söylüyo hep sinir oluyom..(

Son düzenleme:
Hoşgeldin ankakuşuum..Şimdi iyiz çok şükür düzeldik.3 gün sürdü neyseki atlattık. Sen nasılsın bebek nasıl?

anaaaam amma biriktirmişim de amma yazmışım. günlerdir oku oku yetişemedim size böyle oldu.
nefret ettiniz benden di miiiii

kızlar meltem kim beni eklemiş faceden hangi rumuz yani
ankakuşuuuu:kedi:

Hoşgeldin ankakuşuum..Şimdi iyiz çok şükür düzeldik.3 gün sürdü neyseki atlattık. Sen nasılsın bebek nasıl?
valla iyi olmaya çalışıyoz. şu bikaç gündür çok zorluyo beni zaten ondan birikti mesajlar da. kucak çocuğu oldu benimki galba yaakafamçokkarıştı

ankakuşuuuu:kedi:

valla iyi olmaya çalışıyoz. şu bikaç gündür çok zorluyo beni zaten ondan birikti mesajlar da. kucak çocuğu oldu benimki galba yaakafamçokkarıştı

Kucak işini hiç sorma zaten son günlerde benimkide iyice alıştı istiyoki gün boyu kucamda taşıyım yere koyunca çığırıyo resmen napcaz bilmiyorum yani.

sgol cnm geçmiş olsun tmm cnmda cok cok emiyo ya bazende baş parmagını yakalıyo nasıl çekiyo anlatamam bişi gelmeyincede basıyo çıglıgıkaydirigubbakcemile3

eet çıktık kalabalıktık iyi oldu cnm ya..
du bi bakıyım iyi dedim tatlımopuyorumnanaktan
bende emzik veriyorum ama almıyo zillikaydirigubbakcemile3 içim rahatladı bi tek bizimki degilmiş:))))
ayyy cnm geçmiş olsun inş. ayyy çocuklar hasta olmasın yaaa..
yok kızlar fitilim evde.eşimde her zamanki dısardaaaaa
yalnızım çıkıp alamıorum hiç bişey
ağlıcam sinirimden
kız arasana kocanı hemen bulup getirsin çocuktan daha önemli ne var hemen ara gelsin sorumluluk ver adama ya bu ne rahatlık ay senn kocana ben varya..
yada başaka birinden yaardım iste utansın Çok üzgünüm çoookklava:

ayyyy banada öyle diyolr ay çocuk aranıyo çok aç emzir mama ver offf!!
kuş nerelerdesin bakim keyifler nasıl?????

Günaydın herkese kızlar,
Biz sabah nöbetindeyiz benimki 7 de ayaktaydı 8 e kadar kekyif yaptık,sonra emzirdim 8.30 da uyudu çok şükür..bitaraftan kımıldayınca onu sallaıyorum bitarfatan yazıyorum.Dün gezdim valla Allahtan oğlum akıllı durduda bende biraz alışveriş yaptım.Oh ama ne yorulmuşum akşam dağhan 9 da uyudu ardından bende yatağa,ancak kendime geldim valla...sizler nasılsınız kızlar,yaramazlık yok dimi?

cnm ben orayı hiç bilmiyorum nasıl gelicem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…